Log in

View Full Version : Bursaspor - Gaziantepspor [ 30. Hafta ]

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2010, 12:58
http://i44.tinypic.com/sysdqs.jpg

Crocodile1963
15.Nisan.2010, 17:16
Bu sefer karşımızda top oynamak isteyen bir rakiple karşılaşacağız. Ertuğrul Hoca'nın hafta içi çok iddialı açıklamaları vardı. Takım ve taraftarlar saha dışı etmenleri bir kenara bırakıp tam anlamıyla maça konsantre olması lazım. Pablo Batalla'dan bu maçta iyi bir oyun bekliyorum zira onun istediği tarzda bir orta saha olacaktır karşısında. Umarım iyi bir maç olur. . .

sentugo
15.Nisan.2010, 17:33
En ufak bir puan kaybı moralleri kötü etkiler.. O yüzden Bursa yarın alıcak maçı :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Nisan.2010, 18:29
Bursaspor'un kendi sahasında kolay kolay puan kaybedeceğini sanmıyorum...Ama bu maçta her iki takımda gol atar diyorum :D Yani iddia deyimiyle üst olur.

Varonil
16.Nisan.2010, 19:31
Merakla beklediğim bir maç,Bursaspor evinde 8 maçtır Gaziantepsporu yenemiyormuş yanılmıyorsam.

Bursaspor kendi sahasında oynamanın avantajıyla bir adım önde,ama ben maça kafa olarak daha rahat çıkacak Gaziantepspordan bir süpriz bekliyorum.

Hugo
16.Nisan.2010, 20:05
BURSASPOR: Ivankov; Ali Tandoğan, İbrahim, Zapotocny, Mustafa Keçeli; Bekir Ozan, Hüseyin, Volkan, Ozan; Sercan, Turgay

GAZİANTEPSPOR: Mahmut; Serdar, Tomas, Deumi, Ivan; Ferdi, Zurita, Erman, Olcan; Jorginho, Julio Cesar

Ergic neden yok acaba?

Fearless Coward
16.Nisan.2010, 20:41
Mahmut kırık burunla oynuyormuş helal olsun valla.. :)

Fearless Coward
16.Nisan.2010, 21:07
Bursaspor atmış..1-0..

Matteo Ferrari
16.Nisan.2010, 21:22
Intertoto Kupasını unutmayan taraftar küme düşmeyi nasıl unutmuş acaba? Gole gelirsek Turgay açık şekilde elle oynuyor. Herkezi devre arasında çalan "Those Were The Days My Friends" e davet ediyorum.

RaSenGan
16.Nisan.2010, 22:18
Adamlar ciddi ciddi şampiyon olacak.3 maçları kaldı helal olsun valla :)

KaPaLı
16.Nisan.2010, 22:19
Bursa kazandı ama çok kötü oynamaya başladılar. Ertuğrul Sağlam'ın sistemini bozması takımı olumsuz etkilemiş. Kötü oynasada 6 puanlık haftada galibiyeti alarak şimdiden altındaki takımları strese soktular.

yunusgs
16.Nisan.2010, 23:06
Çok önemli bir galibiyetti Bursaspor için.Bana göre haftaya Ali Sami Yen'den 1 puanla dahi ayrılırsalar ve derbide Fenerbahçe puan kaybı yaparsa Bursaspor şampiyondur.

Fearless Coward
16.Nisan.2010, 23:23
Beşiktaş belki maçı verir FB'ye Bursa şampiyon olmasın diye.. :n: :n: Şaka tabikide şaka bi yana Bursa şaka gibi goller attı hele 2. gol resmen Volkan'a çarpıp girdi Bursa'nın 3 maçı kaldı ama o 3 maçıda çok zor GS( D ),Kayseri( E ) ve BJK( E ) eğer FB puan kaybederse Bursa'ya en fazla 6 puan bile yeter bu maçlardan.. :) Ama bana kalırsa bu maçlarda çok zorlanacaklar..

tarikko
16.Nisan.2010, 23:56
Derbinin onemi simdi Bursaspor adina dahada artti.Eger derbide Besiktas kazanirsa Bursaspor sampiyon olacaktir bana gore.Ama biz kazanirsak sampiyon olacagimizi dusunuyorum..Bakalim derbi buyuk olcude ligin kaderini belirleyecek bence..

Varonil
17.Nisan.2010, 00:37
Bursaspor bu aldığı 3 puanla önemli bir adım attı önce Şampiyonlar Ligine,sonra da Lig şampiyonluğa.

Pazar günü oynanacak derbi ligin kalan 3 finalinden biri ve çıkacak sonuç şampiyon hakkında daha net konuşmamıza yardımcı olacak.

Deus Dominus
17.Nisan.2010, 11:12
Volkan Şen haftalar geçtikçe performansının üzerine daha da koyar oldu, müthiş işler yapıyor. Onun dışında Ozan'da çok iyi oynadı. Fenerbahçe'nin derbideki olası bir puan kaybı büyük avantaj sağlayacak takımımıza. Kalan 3 maçı zor olabilir ancak bu maçlardan 2'sinin iç sahada olduğunu da unutmayalım .

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Nisan.2010, 19:21
Top girince giriyor arkadaş :) Tebrikler Bursaspor...

RaSenGan
17.Nisan.2010, 23:38
Hoş bir pankart :)

http://i44.tinypic.com/33xbvrb.jpg

BaGa TaRKaN
18.Nisan.2010, 00:02
Avarel Nerde Aygün Onu Neden Koymadın:D Avarelsiz Teksasmı Olur Yahu:confused::schaf:

RaSenGan
18.Nisan.2010, 00:07
Onu yapana sor abi :D