Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Beşiktaş [ 30. Hafta ]

Pages : [1] 2

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2010, 12:59
http://i41.tinypic.com/332xi04.jpg

yaman76hakanFB
15.Nisan.2010, 13:12
Kim ne derse desin; Fenerbahçe hem moral olarak, hem de taraftardan aldığı güçle bir adım önde...

Yani bu Fenerbahçe kadrosu isteyince öyle rakiplerini paramparça edecek, kalitesini ortaya koyunca kimsenin durduramayacağı bir kadro filan değil... Hani son birkaç haftada öyle yorumlar var da... "Gerçek gücümüzü yansıtırsak filan" gibi... Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyorum ve bu yolun sonu şampiyonluğa çıkar... Ama bu demek değil ki; "sahaya gerçek gücümüzü koyunca" ligin tozunu dumanına katarız... Öyle birşey yok ve malesef övünecek kalitede bir futbol takımı kurmadılar bu sezon...

Peki neye güveniyorum? Bu tür kırılma maçlarını genelde iyi oynuyoruz... Artık oyuncularda zihinsel bir "pişkinlik" var... İş, böyle kritik derbilere kaldığı zamanlar o düğümü çözecek olumlu neticeyi genellikle alıyorlar... Üstelik taraftar öyle itici bir güç olarak oyunun içine giriyor ki, nerede alkış, nerede ıslık... Sürekli maçın içinde ve oyunu yaşıyor... Susacağı, bağıracağı noktayı iyi biliyor...

Elbette futbol bu... Ama Beşiktaş ilk golü bulamazsa Kadıköy'den beraberlik dahi çıkaramaz...

Ahmet Göktaş
15.Nisan.2010, 16:55
Hayatımda hiç bir maç için bu kadar emin olmadım. Mustafa Denizli faktörü ile tarihe geçecek bir maç ile kazanacağız.Düşüncem ilk maçtaki skor gibi birşey olur :)

BlackEagle19o3
15.Nisan.2010, 16:58
Her yerde Fenerbahçe'nin galibiyet için ön plana çıkarılması, Fenerbahçe'li arkadaşların kendilerinden baya emin olması benim baya hoşuma gidiyor.Biz hiç şans verilmeyen zamanlarda gidip o staddan galip gelmesini de bildik.Yine kazanırmıyız bilmiyorum ama , kazanırsak şampiyon oluruz bunu söyleyebilirim.

Tello, Ferrari, Toraman, Rüştü gibi önemli oyuncular da çok büyük ihtimalle oynayacaklar.Sevindirici haberler aldık son günlerde.O zaman ne diyoruz Saldır Beşiktaş :)

footballer33
15.Nisan.2010, 16:58
Bu bizim için son viraj. Aslında söylenecek çok şey var, ama kısa kesmek gerekirse tek amaç 3 puan. Başka alternatifimiz yok.

SALDIR BEŞİKTAŞ'IM OOOOOOOLEEEEEEEY...!!!

goosfraba
15.Nisan.2010, 17:09
bu raddeden sonra fenerbahçe'nin yenilmesi çok zor. takım ayrı bir motive olacaktır zaten. şans faktörü de yanımızda olursa kesinlikle 3 puanı alırız.

Neron_FB
15.Nisan.2010, 17:24
Galatasaray-Fenerbahçe maçında herkesin GS'yi favori göstermesi, ve galatasarayın daha formda olması beni rahatlatıyordu. Favori olmamak her zaman için daha kolaydır. Ancak bu maçta Fenerbahçe favori ve ben Fenerbahçe'nin kolay bir galibiyet alacağını sanmıyorum. Herşeye rağmen derbilerde Fenerbahçenin GS ve BJK ye göre favori olsa dahi daha rahat oynadığını biliyorum. O sebeple yenilmeyeceğimizi düşünüyorum. Bence maç 0-0 ya da 1-1 biter. Skor da kısa vadede Bursaya uzun vadede Fenerbahçeye yarar :)

TR.CaPTaiN
15.Nisan.2010, 18:03
Fenerbahçe'de işler yolunda gidiyor. Yarıştan koptu denilen takım tekrar dirildi ve Bursaspor'la puan farkını 1'e kadar indirdi. Bursaspor maçının derbiden önce olması nedeniyle, Bursaspor'un olası bir puan kaybında son haftalara girilirken takımımız liderlik koltuğunu almak isteyecektir.

Daum bu maçta, Mehmet-Selçuk-Emre-Vederson ortasahasıyla başlayıp hem kenarda Özer gibi bir joker tutmuş olacak hem de sol kanatta defansif açıdan daha iyi olan Vederson'u kullanmış olacak.

Beşiktaş'ın yarıştan kopmamış olması bizim lehimize diye düşünüyorum. Yarıştan kopmuş Beşiktaş bu maça daha rahat hazırlanırdı, kafa olarak daha rahat çıkardı. Ek olarak beraberliğin Beşiktaş'a da yetmemesi nedeniyle Beşiktaş baştan sona kadar defansa kapanıp Fenerbahçe'nin fazla adamla yüklendiği hücumları kontraya çevirme şansına sahip olmayacak. Maç 0-0 devam ederse belli bir süre sonra Fenerbahçe gibi Beşiktaş da risk alacaktır.

Derbi canavarı takımımıza güveniyorum. 3-1

Varonil
15.Nisan.2010, 18:17
Ligin kaderini belirleyecek maçlardan birisi.Bursa'nın maçından çıkacak sonuçta derbinin durumunu etkileyecek.

Sami Yen'de kazandığımız maçtan bu yana yakaladığımız olumlu bir hava var.Kayseri maçıyla birlikte iyice bütünleştik.Şampiyonluk yolunda 2 rakibimizden öndeyiz,bu maçı kazanarak avantajımızı korumamız gerekiyor.

Ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanırsak bir adım öne geçeceğimizi düşünüyorum.Maçı kazanmamız durumunda şampiyonluk için çok önemli bir avantaj yakalamış olacağız.

Tahminim 2-1 kazanacağımız yönünde,takımıma güveniyorum.Umarım maçın sonunda kazanan taraf oluruz.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Nisan.2010, 18:28
Takımıma çok güveniyorum bu maçta...Fenerbahçe derbilerini (genelde) boş geçmeyen Bobo yine gol(ler) atar ve maçı kazanırız düşüncesi ve umudundayım :)

GeNç KaRTaL
15.Nisan.2010, 19:12
Son 4 haftada önemli puanlar kaybettik.Ancak kredimiz hala bitmedi.Fakat bu maç son şampiyonluk için son şansımız.Mutlaka kazanmamız gerekiyor.Kazanırsak şampiyonluk şansımız çok artacaktır.Takımın motivasyonu artacaktır.

Maç hakkındaki düşüncem Fenerbahçe'nin favori olduğu yönünde.Son haftalarda bizden daha formdalalar.Kendi sahalarında oynuyorlar.Ve bu tür maçları oynamayı iyi biliyorlar.Bu maçı kazanmamız için ya çok iyi bir oyun sergilemiz gerekiyor ya da şansın bizden yana olması...

Umarım ilk maçtaki gibi güzel bir sonuç alabiliriz.

EreN
15.Nisan.2010, 19:16
Bir ton insanla iddaaya girdim bu maç için. Saldır fenerim :D
Beşiktaşın ortasahasını yıkabilirsek yeneriz gibime geliyor

tarikko
15.Nisan.2010, 20:19
Kazanacağız inşallah.Takıma güvenim tam.Maçta bir aksilik olmazsa tribünde olacağım.Takımımıza en iyi sekilde destegimizi vereceğiz.Olası bir Bursaspor'un puan kaybı macı çok daha önemli hale getirir.Ben saha ve seyirci avantajımız ve son haftalardaki formumuz ile kazanacağımızı düşünüyorum..

Bizim için saldır Kanarya !! Basarılar Fenerbahce'm..

CeNTeR_TR
15.Nisan.2010, 20:37
Zor maç fakat bir o kadar da kolay maç.Zor maç olma sebebi derbi niteliği taşıma sebebi kolay maç olma sebebi kendi sahamızda şampiyonluk için tıka basa tribünle formda halimizle formsuz rakibimizle karşılaşacak olmamız.

Daum'un çıkaracağı kadro çok önemli.Umarım gs maçlarına çıktığımız psikoloji ile çıkarız maça ve güle oynaya bir galibiyet elde ederiz.

Haydi derbi canavarı Fenerbahçe'm başarılar.

Since-1907
15.Nisan.2010, 20:47
Şampiyonluk yolunda en kritik maçlardan biri.Bursaspor maçında olası bir puan kaybı bu maçın önemini 2 kat artırır.2 takımda kazanmak için çıkacak maça , umarım saha ve seyirci avantajımızla bu maçı alırız.

Başarılar Fenerbahçem.. Skor tahminim 2-0

Universal
15.Nisan.2010, 21:32
Türk Telekom C Blok'dayım, gelecek var ise görüşelim?

Fenerbahçe'nin derbide ki üstünlükleri ve kusursuz defans anlayışı ile zafere ulaşacağını düşünüyorum.

ozaniel
15.Nisan.2010, 21:44
Nasıl Fenerbahçe, Galatasaray maçlarında daha iyi oynuyorsa Beşiktaş da Fener maçlarında daha iyi oynuyor. Bence Beşiktaş Bobo'nun ve Fink'in golleriyle 2-0 kazanacaktır.

brotha
15.Nisan.2010, 22:38
Biz geliyoruz,goruselim kim isterse. Mactan sonra da goruselim. Umarim sans bizim yanimizda olur.

lastchaos
16.Nisan.2010, 03:17
Bir galatasaraylı olarak derbide iyi oynayan kazansın..:)

Sheriff
16.Nisan.2010, 11:55
Her zaman derbilere ayrı bir motive olmuşuzdur. Bu maçıda kazanacağımızı düşünüyorum.

tarikko
16.Nisan.2010, 23:58
Bursaspor macindan sonra mutlaka kazanmamiz lazim.Kaybedersek sampiyonlugu kaybederiz bana gore.Kazanmaktan baska caremiz yok.Allah yardimcimiz olsun..

Varonil
17.Nisan.2010, 00:39
Evet,şampiyonluk için tek yol.Mutlak kazanmamız gerekiyor artık.

Revolution
17.Nisan.2010, 00:51
Galatasaraylı olarak gönlümden ya Beşiktaş ya da beraberlik geçiyor :D saldır beşiktaş,gollerin yağmur gibi gelsin beşiktaş :D

Fearless Coward
17.Nisan.2010, 10:24
Bana kalırsa bu maç gollü berabere bitecektir..Fenerbahçe her zamanki kontr-atak sistemi ile oynarsa rahat gol atar Beşiktaş'da ilk dakikalarda gol bulacaktır diye düşünüyorum..Maç 1-1 biter gollerde Bobo ve Guiza'dan...Guiza Beşiktaş'ı hiç boş geçmiyor nedense ondan bu maçtada boş geçmez :D

Deus Dominus
17.Nisan.2010, 11:34
Her ne kadar sevmesemde bende Beşiktaş'ın puan almasını isteyenlerdenim :) Fenerbahçe'yi bu yıl İtalya'da şampiyonluğu kovalayan Roma'ya benzetiyorum. Roma'da şampiyon olacakmış gibi, her karşılaşmada rakibini ezerek kazanmıyor ama bir şekilde galip geliyor maç sonunda. Takımda istek, hırs var. Fenerbahçe'de o şekilde getirdi buraya kadar. Bekleyip görücez, temennimiz güzel, seyir zevki yüksek bir karşılaşma olması yönünde tabiiki.

Del Piero_10
17.Nisan.2010, 16:30
Tansiyonu yüksek, güzel bir maç olmasını bekliyorum. Skor tahminim 2-2.

izmer96
17.Nisan.2010, 17:48
iki takiminda mutlak 3 puan almasi gereken bu tip derbi maclari genelde berabere bitiyor , ama Besiktas bir surprizde yapabilir deplasmanda , Fener'in galibiyeti haric her skor Bursa'nin isine yariycak

Universal
17.Nisan.2010, 21:29
Yarın Sarı Melekler'de sahada bulunacak... :)

Sekopej
17.Nisan.2010, 21:32
Yarın Sarı Melekler'de sahada bulunacak... :)

Şampiyon olan Erkek Voleybol Takımı da muhtemelen stadda olacak. Maç öncesi 2 takımın tur atması seyirciyi iyice havaya sokacaktır, bu atmosferde, son 20 derbi maçın 15'ini kazanma başarısı gösteren Fenerbahçe, bu zorlu maçı da kazanacaktır. Volkan gol yemeden bu maçı da geçirir diye düşünüyorum.

yaman76hakanFB
17.Nisan.2010, 21:50
Bayan voleybolcularımızın yarın Ankara'da maçı var... Umarım hava yollarının bir azizliğine uğramaz ve proğrama yetişirler... Erkeklerin de bu proğrama dahil edileceğini düşünüyorum... Çok güzel bir atmosfer olacak...

el.nino
17.Nisan.2010, 21:56
gamova'yı yakndan görmek isterdim gerçekten fenerbahçeli olarak bir tek onu beğeniiyorum:D

LadroN
17.Nisan.2010, 22:40
Haydi Beşiktaş kazan da ortak et bizi yarışa.

Universal
17.Nisan.2010, 22:43
Beşiktaş'a karşı oynadığımız son 10 maçın 7sini kazanmışız. Buda diğer bir istatistik, istatistikler bizim yanımızda maç öncesi.

Bu arada Semih acaba maçda kadroya alınacak mı? Bunu çok merak ediyorum.

Bu arada yok mu, Turksportal'dan maça gelen. :)

BlackEagle19o3
18.Nisan.2010, 00:16
Beşiktaş'a karşı oynadığımız son 10 maçın 7sini kazanmışız. Buda diğer bir istatistik, istatistikler bizim yanımızda maç öncesi.

Gişe fiyatına bilet varsa geliyim Batuhan :icon_redface:Fenerlilerin arasında bile olur yani :icon_biggrin: Karaborsada yahu tüm biletler :(

mersinlivolkan
18.Nisan.2010, 00:34
Fenerbahçe kazanır diye düşünüyorum.Bence Semih ilk 11'de olmalı , Ferrari ile Sivok'la iyi savaşır diye düşünüyorum.Güiza'nın gücü gittikçe azalıyor.

brotha
18.Nisan.2010, 04:23

Ben aldim bileti zorla da olsa.

HooijDonk07
18.Nisan.2010, 12:15
FenerBahçe 3 farkla alır gibi.Goller Guiza 2 M.Topuz'dan bekliyorum :n:

LeqenDary
18.Nisan.2010, 13:13
Beşiktaş'ın bu maçı alıp yeniden zirveye ortak olacağını düşünüyorum..Tahminim 1-2 Beşiktaş galibiyeti..

yaman76hakanFB
18.Nisan.2010, 14:55
İki farklı, rahat bir galibiyet bekliyorum... Muhtemelen 2-0 veya 3-1

Futbolda herşey mümkün... Ama objektif olarak değerlendirdiğimizde "şu-şu-şu etkenlerde Beşiktaş bir adım önde" diyebileceğimiz hiçbir gerekçe yok... Ne kadro kalitesi, ne psikoloji, ne form durumu... "Şu noktada da Beşiktaş üstün" diyebileceğimiz mantıklı bir neden yok... Belki ileri uç elemanları yönünden bir adım önde olabilir ama Beşiktaşın bu sezon gol yollarında ne kadar zorlandığı düşünülürse, -Guiza'ya rağmen- bu üstünlükleri bile tartışılır...

Bundan beş yıl önce olsa; "psikolojikman Beşiktaş önde; bu sahadan ne yapıp edip iyi bir sonuç çıkarıyor" derdim ama son yıllarda açık ara onu da kırdık... Yani derbi üstünlüğü de bize geçti ve "Beşiktaş Fenerbahçeyi her şart altında yener, Fener'in onlara şansı tutmaz" teorisi yerle bir edildi ve mazinin küllerinde bir şehir efsanesine dönüştü...

Biz kendi kendimizi çelmelemezsek -Allahın izniyle- Beşiktaş Kadıköy'den puan çıkaramaz...

Matteo Ferrari
18.Nisan.2010, 17:01
bazı gs seyirciLerinin kendiLeri fb'yi yenemedikLeri için bjk'nin yenmesini istedikLeri maçtır. ayrıca maça geLirsek açıkçası fb bir adım önde duruyor gibi ama bu sonuçta derbi.

Ziya38
18.Nisan.2010, 17:29
Mac oynanmis bile haberimiz yok:)

http://i41.tinypic.com/244b2g0.jpg

nerazzuri
18.Nisan.2010, 17:41
Tebrik ederiz Beşiktaşı o zaman :) 3-0 güzel galibiyet almışlar.:D

GeNç KaRTaL
18.Nisan.2010, 17:45
Bir yerden tüyo felan mı aldı acaba LigTv.:icon_smile:

Neron_FB
18.Nisan.2010, 18:00
eğer bu maç 0-3 biterse daha da girmem o siteye..lig tv de izlemem :D

fenerbahce_1907
18.Nisan.2010, 18:28
İŞTE İLK 11'LER...

FENERBAHÇE
Volkan
Lugano
Gökhan
Santos
Bilica
Selçuk
Emre
Mehmet Topuz
Özer
Alex
Guiza

BEŞİKTAŞ
Rüştü
İbrahim Üzülmez
İbrahim Kaş
Sivok
Ferrari
İbrahim Toraman
Ernst
Fink
Tello
İsmail Köybaşı
Bobo

Beşiktaş 8-1-1 çıkmış :D

sakary Ali
18.Nisan.2010, 18:29
Daha başka defansif oyuncu kalmadı herhalde :D

BeeTLeJuiCe
18.Nisan.2010, 18:30
Biz idealden 1 eksik kadro ile çıkmışız, Beşiktaş'ın kadrosunu hala anlayamadım.
3-5-2 desen değil, 4-4-2 desen değil gairp doğrusu, sahadaki dizilişi görmek lazım...

Bizim maçlar zaten alt bitiyordu, yenerkende 1-0 anca yeniyorduk. Bu maçta gol falan olmaz heralde.

Kadrolardan sonra tahminim ya 1-0 herhangi bir takım alır yada 0-0 biter.

GodfatheR
18.Nisan.2010, 18:31
4 stoper, 2 ön libero, 2 sol bek, önlerinde Tello ve tek forvet Bobo. M.Denizli bizim için bundan güzel kadro çıkartamazdı heralde =) Ayrıca Bjk'ye beraberlik yarıyor da benim mi haberim yok acaba??

anil luque
18.Nisan.2010, 18:31
Mustafa Hoca yine bişeler yapmaya çalışmış ama ne yapıyor anlamak mümkün değil.. En azından ben şahsım adına anlam veremiyorum böyle bir kadroya.. İbrahim Kaş denen adam belki de bu yarışta en büyük yarayı aldığımız Kasımpaşa maçında takımı yakan insan böyle bir maçta 11 de.. Holosko gibi Türkiye'nin en önemli hücum silahlarından biri yedek ve mutlaka ama mutlaka gol atması gereken Beşiktaş maça 2 hücum oyuncusyla çıkıyor.. Mantıklı bir tarafı yok gibi anlayan varsa anlatabilir mi bana da bu kadronun amacını??

nerazzuri
18.Nisan.2010, 18:39
----Volkan----
-Gökhan-Lugano-Bilica-Santos--
------Selçuk-Emre-----
-Topuz---Alex---Özer
--------Güiza-----

Bizim İlk 11 bu şekilde fakat Beşiktaş'ı çözemedim.

-----------------Rüştü----------
--Toraman--İ.Kaş--Ferrari--Sivok--İ.Üzülmez--
--Tello--------Fink-----Ernst------İ.Köybaşı-----
-----------------Bobo-----------------------------

------Rüştü--------
Kaş--Sivok--Ferrari-Üzülmez-
------Toraman--Fink---------
------------Ernst--------------
Tello--------------------İsmail
----------Bobo-----------------

--------------Rüştü--------------
------Kaş--Ferrari--Sivok------
-Toraman-------------------Üzülmez-
---------Fink--Ernst--Köybaşı-------
----------------Tello----------------
---------------Bobo---------------

Üç sistemde olabilir. Anca bu kadar yapabildim,Mustafa hoca ne düşünüyor gerçekten merak ettim.

anil luque
18.Nisan.2010, 18:44
Bnce 2. şekildeki gibi oynayacak takım başka hiç bir türlü olmaz yani saçmasapan dizilişler..

C h A o S
18.Nisan.2010, 18:48
M.Denizli beraberlik için çıkmış.

GeNç KaRTaL
18.Nisan.2010, 18:50
Bu dizilişle oynayacağız büyük ihtimal.Sanırım Manu maçındaki dizilişte böyleydi.Mustafa hocanın planları pek tutmuyor derbilerde.Umarım bu sefer her şey istediği gibi olur.

-------rüştü-----------
-kaş---sivok---ferrari---ibrahim

-------toraman-----------

-----ernst----fink--------

-tello---------------ismail--

--------bobo---------

gerrrard
18.Nisan.2010, 18:51
2. si gibi olacak evet ...

anil luque
18.Nisan.2010, 18:57
Gökhan Gönül'ün zaaflarından yararlanmak istiyor heralde Hoca İsmail'in hızlı bir oyuncu oluşu falan.. G. Gönül'ün zaaflarından kastım da sakatlıkla ilgili sorunlarının olması falan yanlış anlaşılmasın..

Rsa
18.Nisan.2010, 19:28
Alex, 1-0.Dakika 1.

Fearless Coward
18.Nisan.2010, 19:30
Zaten belliydi gol atacağı Manisa maçından sonra boş geçmezdi BJK'yi ama ben düşünmüyordum gol atacağını hiç.. :n: :n:

ozaniel
18.Nisan.2010, 19:31
Hızlı başladı Fener.

El Barto
18.Nisan.2010, 19:38
Bu kadro önce savunmayı sağlama alayım kadrosu değil mi? Gerçekten iyi savunduk kalemizi yaklaşık 1 dk. boyunca. :D

Del Piero_10
18.Nisan.2010, 19:48
Denizli'nin hesapları tutmadı şimdilik.

Lucas Neill
18.Nisan.2010, 20:13
Emreyle Ibrahim Kas ne zaman kart görecek acaba daha ne yapmalari gerekiyor kart görmeleri icin

izmer96
18.Nisan.2010, 20:18
Sunu cok merak ediyorum maci izlerken aklima geldi sizede soruyim dedim , Besiktasin kapasitesi bu da Mustafa Denizli nin yapicagi bisey mi yok ? yoksa Mustafa Denizlinin kapasitesi bu da Besiktas in yapicagi bisey mi yok ?

eng1n
18.Nisan.2010, 20:21
Sunu cok merak ediyorum maci izlerken aklima geldi sizede soruyim dedim , Besiktasin kapasitesi bu da Mustafa Denizli nin yapicagi bisey mi yok ? yoksa Mustafa Denizlinin kapasitesi bu da Besiktas in yapicagi bisey mi yok ?

hehe ikiside :D çünkü Beşiktaşın elinde harika kadro yok daha iyi bir kadroyla çıksaydı farklı olur mu tartışılır ama Mustafa denizli zaten kazanması gerektiğ maçta bu kadar defansif çıkarak onunda kapasitesi bu dedirtti :D

yaman76hakanFB
18.Nisan.2010, 20:24
Ben Guiza'nın ve Alex'in kaçırdığı gollere yanmakla meşgulüm... Ne güzel; keyif içinde bekleyecektik 2.devreyi...

Özer attığı o nefis pas dışında çok tutuk... En fazla koşanıymış sahanın... Onu bunu bilmem; sağdan iyi bindirmeler yapsak ta, soldan verim elde edemedik... Sanırım Özer'in savunma zafiyetinden dolayı De Santos'da fazla zorlayamıyor o bölgeyi...

En büyük korkum orta sahada tembel bir pas yapıp, topu rakibe kaptırmak... Kendi ellerimizle böyle bir hata yapmazsak sakin sakin kazanmamız işten bile değil... Beşiktaş'tan değil; bireysel hatalardan korkuyorum...

eng1n
18.Nisan.2010, 20:25
@yaman76hakanFB

doğru diyon helede orta sahada selçuk gibi bir pas özürlüsü varsa :d

Lucas Neill
18.Nisan.2010, 20:45
Bjknin penaltisi verilmedi gibi geldi bana luganonun eli bariz.

IcedEarth
18.Nisan.2010, 20:49
Beşiktaş penaltı kazandı :p

El Barto
18.Nisan.2010, 20:51
Bobo kaçırdı.

IcedEarth
18.Nisan.2010, 20:52
Beşiktaş'ın bir penaltısı da verilmemiş bence :) Volkan kurtardı bir de :) Beşiktaş'ta penaltı vuracak adam mı yok Bobo vuruyor?

RaSenGan
Yuh be Bobo.Böyle maçta kaçırılır mı bu

Fearless Coward
Bobo dışarıda..Yazık oldu..

Homer J.S
18.Nisan.2010, 20:55
Gitti paracıklarım.

Lucas Neill
18.Nisan.2010, 20:56
Bilica yine cirkefe yatmis penalti noktasini eselemis heheh :D

El Barto
18.Nisan.2010, 20:56
Bilica penaltı noktasını eşeliyordu tavuk gibi neden acaba?

Lucas Neill
18.Nisan.2010, 20:57
Hakem ilk yaridaki cekmelere cikardigi sari kartlari 2. yari göstermiyor.

El Barto
18.Nisan.2010, 21:02
İbrahim Üzülmez'e kaldırdıkları ofsayta bak. Metin Şentürk görürdü onu be.

IcedEarth
18.Nisan.2010, 21:04
Bilica ne yapmış öyle ya :)

Homer J.S
18.Nisan.2010, 21:07
Harbiden, nedir o Bilica'nın yaptığı.

Flawless Victory
18.Nisan.2010, 21:09
Berabere bitecek gibi hissediyorum. :)

Homer J.S
18.Nisan.2010, 21:13
10 kişi Bjk.

El Barto
18.Nisan.2010, 21:13
Ernst atıldı.

Fearless Coward
18.Nisan.2010, 21:14
Artık 1-1'de olamaz bu maç zor gözüküyor..

Homer J.S
18.Nisan.2010, 21:15
Bana göre Fenerbahçe şampiyon bu saatten sonra.

Fearless Coward
Zaten son dakikalarmış :D :D

Lucas Neill
Emre valla vurdu yalan mi sölicem dedi:D

Fearless Coward
18.Nisan.2010, 21:16
Bana göre Fenerbahçe şampiyon bu saatten sonra.

Belli olmaz bu işler FB'nin 2 kritik maçı var birisi Kasmpaşa deplasmanı diğeride Ankaragücü deplasmanı..Özellikle Ankaragücü o maçı kolay kolay vermeyecektir kardeşleri için en az 1 puan için savaşacakardır..Kasımpaşa'da zor rakip kolay maç vermez A.Gücü gibi :)

IcedEarth
18.Nisan.2010, 21:18
Vederson ve Toraman atılmış...

Fearless Coward
Hadee işler karıştı FB 10,BJK 9 kişi..

Homer J.S
Katliam.

Bjk 9 kişi.
Fener 10.

El Barto
Vederson ve Toraman da atıldı

Flawless Victory
18.Nisan.2010, 21:19
Fenerbahçe şampiyon diyebiliriz.

El Barto
18.Nisan.2010, 21:21
MAç karıştı iyice.

Homer J.S
18.Nisan.2010, 21:21
Bitti.

Tebrikler Fenerbahçe.

Flawless Victory
18.Nisan.2010, 21:22
Bursa'ya şans tanımıyorum. Galatasaray Bursa'yı yener, Fenerbahçe puan kaybetmez ve şampiyon olur. Temponun, radyodan dinlediğim kadarıyla ilk defa vasatı aştığı bir derbi oldu.

The.Crow
18.Nisan.2010, 21:24
Tebrikler Fenerbahçe'm. Önceki haftalarda kaybettiğimiz puanlar sadece gollü futbol oynama hevesimizden kaynaklanıyordu. Hemen bi önlem 1-0 1-0 1-0 bu kadar basit galibiyet almak bu ligde. Tebrikler Fenerbahçe'm.. Artık büyük bir afet olmazsa şampiyonuz.

izmer96
Turkiye'de hakemlik zaten yoktu ama bu sezon kesinlikle bitirdiler , bu ligin ileriye gitmesi isteniyorsa bu hakemlerle olmiycagi kesin , rezalet otesi bir mac yonetti yine hakem triosu

Fearless Coward
Tebrikler Fenerbahçe zaten M.Denizli o mantıkla kadro kurarsa olacağıda buydu Bobo atsa 1-1 olacaktı o fırsatıda teptiler Bobo'ya büyük tepki gelebilir..Artık BJK için şampiyonluk hayallere kaldı..

titates1
18.Nisan.2010, 21:25
Merkez Hakem Kurulu : " Biz Daha Beşiktaş Için Ne Yapalım ?"

BaFraLı
18.Nisan.2010, 21:25
Tebrikler Fenerbahçe. Ama hakem çok kötüydü.Çok yanlış kararlar verdi iki takımada.Hele kırmızı kartlar komediydi çok güldüm.

Börk
18.Nisan.2010, 21:27
Derbilere şu hakemi vermeseler.Bizi de bitirdi bu hakem.Beşiktaş'ı da.Saldır Bursaspor,saldır.

Fearless Coward
18.Nisan.2010, 21:27
Ayrıca FB şampiyon olmadı henüz olabilir tamam ama futbol bu ne olacağı hiç belli olmaz..BJK'yi yendi tamam ama BJK maçı kazanmaları gereken bir maçtı ve kazandılar biz Bursa'yı yenersek FB'de deplasmanda herhalde ne olacağı belli olmaz puan kaybederse lige çekişme gelir bunu belirteyim.. :) Ama yüzde olarak FB'nn şansı daha çok şampiyonlukta..

yunusgs
18.Nisan.2010, 21:28
Derbilere şu hakemi vermeseler.Bizi de bitirdi bu hakem.Beşiktaş'ı da.Saldır Bursaspor,saldır.

Zaten bu ligin ''temiz'' bir şampiyon görmesi için Bursaspor'un şampiyon olması gerekiyor.

ozaniel
Tebrikler Fenerbahçe'ye. Şampiyonlar Ligi'ni garantilediler. Şampiyonluk şansları da sürüyor.

yaman76hakanFB
Maç bitti... Ama rahat kazanacağımızı düşündüğüm maçın son yarım saatini ölüp ölüp dirilerek izledim...

Bilica'nın her ne olursa olsun böyle bir penaltı yaptırmaya hakkı yok... Bir değil, iki değil; bu dengesizlikleri her zaman yapıyor...

Şimdi zaferin tadını çıkarmak lazım; ama bu olanları asla unutmadan...

Bilica göbekte bir mayın tarlası... Guiza saç-baş yoldurmaya devam ediyor... Bobo her zaman o penaltıyı kaçırmaz...

ÖNCE ŞAMPİYONLUK... SONRA KADRODA KÖKLÜ BİR REFORM...

Flawless Victory
18.Nisan.2010, 21:29
Yerli hakemler inanılmaz kötü, belki de dünya futbolunun yüz karası.

Börk
18.Nisan.2010, 21:31
Haftaya neler olacak bakalım.Kasımpaşa-Fener maçı bizim maçtan önce olursa Kasımpaşa,Bursa'nın şampiyon olmasını isteyip puan alırsa saldır Galatasaray'ım olur:D

Flawless Victory
18.Nisan.2010, 21:33
Galatasaray asla Fenerbahçe olmasın Bursa şampiyon olsun diyerekten maçı önemsememezlik yapmaz.

yaman76hakanFB
18.Nisan.2010, 21:34
Haftaya neler olacak bakalım.Kasımpaşa-Fener maçı bizim maçtan önce olursa Kasımpaşa,Bursa'nın şampiyon olmasını isteyip puan alırsa saldır Galatasaray'ım olur:D

Sanırım haftaya maçlar aynı gün ve aynı saatte oynanmaya başlar... Önceki yıllar bu şekilde oluyordu...

Fearless Coward
18.Nisan.2010, 21:38
Emrah44 çok karamsar olma yahu bu işler belli olmaz BJK'yi gördük geçen sene..Ama hakemlere bağlı biraz bu işler genelde..Maçı izlemedim ama BJK çok şey kaybetti ŞL'de mücadele etmeyi %80 kaybettiler Fair playde başarılı bir takımın 2 kırmızı görmesi kötü oldu..

Flawless Victory
18.Nisan.2010, 21:42
Emrah44 çok karamsar olma yahu bu işler belli olmaz BJK'yi gördük geçen sene..Ama hakemlere bağlı biraz bu işler genelde..Maçı izlemedim ama BJK çok şey kaybetti ŞL'de mücadele etmeyi %80 kaybettiler Fair playde başarılı bir takımın 2 kırmızı görmesi kötü oldu..

İyimser olacak olacak bir durum yok ortada onun için. :)

DisCo
18.Nisan.2010, 21:43
Fenerbahçe'nin emeği bir yana orası ayrı konuda bir hakem tansiyonu yükseltmek için bu kadar çaba sarfeder mi? Aradan saniyeler geçiyor neredeyse dakikaya tamamlayacak ondan sonra verdiği kararlarla oyuncuları çıldırttı. Baktı kimseyi atamıyor alakasız kartlar çıkarmaya başladı. Lugano'nun pozisyonunda aklı kaldı asla vermeyeceği pozisyona penaltı verdi.

Sonrada bu forumda diyorlar niye hakem konuşuluyor. Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşürülüyor. Ne kadar felaket hakem varsa Fener'in maçına denk geliyor. Fener'de kazanınca haliyle onun galibiyeti üzerinden hakemi konuşmak zorunda kalıyoruz. Gerçekten ben utandım maçı izlerken olacak iş değil.

El Barto
18.Nisan.2010, 21:43
Mustafa Denizli sağolsun kaybedecek çok şeyi varmış gibi oynatınca takımı pozisyon dahi bulamadan maçı bitirdik.

Hakemlerde fenaydı. Sadece orta hakem değil yardımcılar da felaketti.

Neyse bu saatten sonra Bursa Fener çekişir. Bursa Galatasaray Beşiktaş maçlarını kazasız atlatırsa şampiyon olur ama bence Fenerbahçe olur bu saatten sonra.

Bilica'yı bu ülkede tutmamak lazım adam Fenerbahçe'nin stoperi.

tarikko
18.Nisan.2010, 21:47
Oley oley oley oley Sampiyon Fener !! Tebrikler takimimiza.Helal olsun zorlu gecen maci iyi mucadele ederek kazandik.Volkan'a ayri bir tebrik benden.Kurtardigi penalti macin kirilma aniydi.Helal be Volkan :) Sampiyonluk yolunda muthis bir 3 puandi.Bilica'da bugun bisey vardi.Penalti pozisyonundaki o girisi.Penalti noktasini kazimasi falan.Yakismiyor FENERBAHCE formasi giyen oyuncuya bu hareketler..

Besiktasda maci Mustafa denizli kaybetti bence.Yanlis ilk 11'i.Hatali oyuncu degisiklikleri falan.Holosko gibi bir adami 85 dakika kenarda tuttu ve son 5 dk aldi oyuna.Holosko oynasa buyuk katki saglardi takima hucumda..

Tekrardan tebrikler FENERBAHCE'M..Bu sene Allah'in izniyle sampiyonuz insallah..

fenerbahce_1907
18.Nisan.2010, 21:49
Fenerbahçe'nin emeği bir yana orası ayrı konuda bir hakem tansiyonu yükseltmek için bu kadar çaba sarfeder mi? Aradan saniyeler geçiyor neredeyse dakikaya tamamlayacak ondan sonra verdiği kararlarla oyuncuları çıldırttı. Baktı kimseyi atamıyor alakasız kartlar çıkarmaya başladı. Lugano'nun pozisyonunda aklı kaldı asla vermeyeceği pozisyona penaltı verdi.

Sonrada bu forumda diyorlar niye hakem konuşuluyor. Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşürülüyor. Ne kadar felaket hakem varsa Fener'in maçına denk geliyor. Fener'de kazanınca haliyle onun galibiyeti üzerinden hakemi konuşmak zorunda kalıyoruz. Gerçekten ben utandım maçı izlerken olacak iş değil.
Dün hakem manisayı katlederken niye bu yorumları yapmadınız:u:

Ilhan
18.Nisan.2010, 21:49
Bilica'nin futbol dışı hareketleri...

Mustafa Denizli'nin halen bu takımın başında olması...

Bunun gibi bir sürü faktörün üstüne bir de kalitesiz futbol eklenirse bu maçı neden izleyesiniz ki?

tarikko
18.Nisan.2010, 21:51
Kasimpasa maci pazar saat 15:00'da..GS-Bursa maci pazar saat 19:00'da..

DisCo
18.Nisan.2010, 21:51

Onuda girip sen yapacaksın. :) Ben dürüst değilim sen ol be kardeşim.

sakary Ali
18.Nisan.2010, 21:53
Fenerbahçelilerin dışında bu ülkede en sevilmeyen takımın Fenerbahçe olduğunun nedenini bir kez daha bu maçta gördük.Fenerbahçeli oyuncular çok ilginç hareketler yaptılar.

vuque
18.Nisan.2010, 21:54
Aaa Ama Hakemler Fener'e Yardım Ediyor :p
Fener Hakemle Kazanıyor...
Olur Mu Ama :p
Diğer Takımlara Karşı Birşey Yok...
Hayır Bir Kerede Tebrik Edin Be Kardeşim...
Yok Bilica Penaltı Noktasından Tünel Kazdı-Hakem Bilmem Ne Yaptı-Zaten Saha da Yamuktu-Rüzgar Fenerbahçe'nin Arkasından Esiyordu....
Bu Tür Saçma Mazeretlerin Ortaokul'da Kaldığını Düşünüyordum...

tarikko
18.Nisan.2010, 21:55
Fenerbahçelilerin dışında bu ülkede en sevilmeyen takımın Fenerbahçe olduğunun nedenini bir kez daha bu maçta gördük.Fenerbahçeli oyuncular çok ilginç hareketler yaptılar.
Besiktaslilar melek zaten.I.Kas,I.Toraman,Sivok,Uzulmez,Ernst ;;)

GeNç KaRTaL
18.Nisan.2010, 21:58
Maçın başında gelen gol gerçekten sürpriz oldu.Böyle bir başlangıcı hiç ummuyordum.Mustafa hoca da ummuyordu büyük ihtimal.Bugün planları yine tutmadı.Çıkardığı kadroyla ilk yarıda adam gibi pas trafiği bile yapamadık,bırakın pozisyona girmeyi.İkinci yarıda yaptığı hamleyle pas yapmaya başladık.Böylece baskı kurmayı da başardık.Bobo'nun kaçırdığı penaltı maçın dönüm noktası oldu.Kaybettik ve sezona noktayı koymuş olduk kendi adımıza.Fenerbahçe şampiyonluk yolunda büyük bir şansa sahip oldu bu galibiyeti alarak.Ancak hala ipler Bursaspor'un elinde.Şampiyonluk için Galatasaray'ı mutlaka yenmek zorundalar.Son olarak şunu söylemek istiyorum.Bilica'nın yaptığı Fenerbahçe gibi büyük bir takımın oyuncusuna yakışmayacak cinsten bir hareket.

Börk
18.Nisan.2010, 22:04

Harika haber:D

KaF KeF
18.Nisan.2010, 22:06
Lugano'nun pozisyonunu veremedi diye bir sonraki pozisyonda Bilica'ya verdi zaten..Sanki her maç Fenerbahçe kollanıyor,hep Fenerbahçe'nin maçlarında oluyor diyerek kendinizi tatmin ediyorsunuz.Sonra Fenerbahçe anti patik.Hep aynı terane..Volkan cevabı verdi zaten,fazlasına gerek yok..Tebrikler Fenerbahçem..

gfbcagatay
benim anlamadığı konu ligde 3 hafta kalmış artık her maçları aynı saatte oynatacaklarına nedense ilk bizim maç ardından Galatasaray-Bursa maçı oynatılıyor en azından bu iki maçın aynı saatte oynatılması gerekir.

eXcitinG
ŞampiyonLuk yoLunda yapıLan herşey mübahtır da bu kadarı da değiL. Herşeyi, hakemi, yan hakemLeri, kırmızı kartLarı, penaLtı kararını, veriLmeyen penaLtı kararını geçtimde, PenaLtı noktasını eşeLemek ne demektir ? BiLica bundan önce ki hayatında çiftçi feLandı sanırım ?

Fenerbahçeyi tebrik ederiz.

Man of the Match Hüseyin Göçek.

El Barto
18.Nisan.2010, 22:07

Bunu değiştireceklerdir. Ya da akılları varsa biraz değiştirsinler. :) Böyle salakça bir karar olur mu yahu 4 hafta kalmış sezonun bitmesine şampiyonluk yarışında iki takım da aynı saatte oynamalı.

fenerbahce_1907
18.Nisan.2010, 22:10
Hakem Göçek'e patladı!
Turkcell Süper Lig'de 30. hafta maçında F.Bahçe'ye 1-0 mağlup olan Beşiktaş şampiyonluk yarışında ağır darbe aldı. Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Mustafa Denizli, karşılaşmanın ardından Lig TV mikrofonlarına konuştu ve hakem Hüseyin Göçek'ten rahatsızlığını dile getirdi.

Denizli, "Artık şampiyonluktan söz etmek akılcı olmaz. Beklentimiz, iddiamızı Bursaspor maçına taşımaktı. Hesaplarımız istediğimiz gibi olmadı. Fenerbahçe'ye karşı gol yemek önemli değil. Rakibimiz ikinci devre çözülebilecek bir takım. Bobo'nun kaçırdığı penaltı kırılma noktası değil. Bu sezon bir kere hakem hakkında konuştum. Bu akşamki hakem kararlarından sonra bir kez daha konuşacağım. Hakemlik yürek işi. Beceremeyenler yapmasın o zaman. MHK 90 dakikayı hakemlere izletsin. Göçek hangi kararlar vermiş. Karşılaşmanın kaderiyle nasıl oynanmış. Bakalım vicdanları rahat olacak mı?" dedi.

Bobo'nun hafta içi kendisine penaltı çalışmak istediğini belirten Denizli, "Ona izin verdim; fakat futbolcu penaltı kaçırabilir. Uğur İnceman'ın penaltı pozisyonunda Bilica son adam olarak değerlendirilmeliydi. Tabiki üzüntümüz büyük. Düşündüğümüz 90 dakikayı oynadık. Erken gol yememiz de sorun değil. Bize çıkan kartlar, bize verilmeyen fauller büyük problem. Benim kenardan gördüğümü hakemler nasıl görmüyor anlamıyorum!" dedi.

Sekopej
18.Nisan.2010, 22:11
Maça 9 savunma oyuncusuyla çıkan hoca hatalı değil, penaltı kaçıran Bobo hatalı değil, Fenerbahçe'nin gardı düşmek üzereyken değişiklik yapmayı akıl edemeyenler hatalı değil de hakem hatalı!!! Nasılsa Fenerbahçe kazandı, atın çamuru...

İlk maçtan sonra net verilmeyen penaltı, 5 metre ofsayttan gol olurken neredeydiniz acaba şimdi haeme sallayanlar?

Hakem iyi miydi, hayır, değildi. İsmail'i daha ilk yarı düdükten sonra topa vurdu diye atması gerekirdi atamadı, Mehmet'e verilmeyen net penaltı var, veremedi, Beşiktaş aleyhine de hatalar yaptı, veremediği penaltıdan sonra, olmayan pozisyonda penaltı üretti.

Hakemi konuşacağına Beşiktaşlı yönetiiler, maçın en net pozisyonunu penaltı ile yakaladıklarını konuşsunlar.

İlk devre en azından 2. golü bulup, işi bitirmemiz lazımdı, Beşiktaş'ın 2-0'dan geri dönmesi mümkün olamazdı ama gol yemeden atmaya devam ediyoruz. Kral Alex, kaptan gemisini taşıyor. Volkan da 6 maça çıkardı gol yememezlik serisini. Taraftarın da dediği gibi "Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor!" Eğer gol atmaya devam edersek, gol yemeyeceğimiz için şampiyonluğa ulaşırız, şimdi haftaya Galatasaray'ın Fenerbahçe için Bursa'yı yenmesini bekleyeceğiz.:p

Volkan'a para cezası vermeli yönetim, Bilica sezon sonu gönderilmeli, nasıl ki Tomas'ın bileti kesildi hiç düşünülmeden Bilica da kapıya konulmalı sezon sonunda.

eXcitinG
18.Nisan.2010, 22:13
Maça 9 savunma oyuncusuyla çıkan hoca hatalı değil, penaltı kaçıran Bobo hatalı değil, Fenerbahçe'nin gardı düşmek üzereyken değişiklik yapmayı akıl edemeyenler hatalı değil de hakem hatalı!!! Nasılsa Fenerbahçe kazandı, atın çamuru...

İlk maçtan sonra net verilmeyen penaltı, 5 metre ofsayttan gol olurken neredeydiniz acaba şimdi haeme sallayanlar?

Hakem iyi miydi, hayır, değildi. İsmail'i daha ilk yarı düdükten sonra topa vurdu diye atması gerekirdi atamadı, Mehmet'e verilmeyen net penaltı var, veremedi, Beşiktaş aleyhine de hatalar yaptı, veremediği penaltıdan sonra, olmayan pozisyonda penaltı üretti.

Hakemi konuşacağına Beşiktaşlı yönetiiler, maçın en net pozisyonunu penaltı ile yakaladıklarını konuşsunlar.

İlk devre en azından 2. golü bulup, işi bitirmemiz lazımdı, Beşiktaş'ın 2-0'dan geri dönmesi mümkün olamazdı ama gol yemeden atmaya devam ediyoruz. Kral Alex, kaptan gemisini taşıyor. Volkan da 6 maça çıkardı gol yememezlik serisini. Taraftarın da dediği gibi "Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor!" Eğer gol atmaya devam edersek, gol yemeyeceğimiz için şampiyonluğa ulaşırız, şimdi haftaya Galatasaray'ın Fenerbahçe için Bursa'yı yenmesini bekleyeceğiz.:p

Volkan'a para cezası vermeli yönetim, Bilica sezon sonu gönderilmeli, nasıl ki Tomas'ın bileti kesildi hiç düşünülmeden Bilica da kapıya konulmalı sezon sonunda.

Ya serkan geçin bu sistem, diziLişLere sığınan keLimeLeri. Fenerbahçe sanki çok mu iyi top oynadı ? Ne yaptı anLatta bizde biLeLim. Beşiktaş ın sistemini eLeştiriyorsun. Bence sen Fenerbahçe nin sistemini eLeştirsen daha iyi oLur. BiLica nın penaLtı noktasında ki inşaat çaLışmaLarını eLeştir.

Bu kadar hakem hatası oLan yerde, tabi ki eLeştiriLecek hakemLer. ELeştirmeyeLim mi ?

El Barto
18.Nisan.2010, 22:13
Hakemlik yürek işi

Mustafa Hocam emin ol teknik direktörlük te yürek işi. 9 kişi savunmacıyla oynamak değil.

tarikko
18.Nisan.2010, 22:14
Bunu değiştireceklerdir. Ya da akılları varsa biraz değiştirsinler. :) Böyle salakça bir karar olur mu yahu 4 hafta kalmış sezonun bitmesine şampiyonluk yarışında iki takım da aynı saatte oynamalı.
Bencede kesinlikle ayni saatte olmali...Ama su anda acikladiklari saatler bunlar..Degismez heralde..

El Barto
18.Nisan.2010, 22:16
Bencede kesinlikle ayni saatte olmali...Ama su anda acikladiklari saatler bunlar..Degismez heralde..

Fenerbahçe itiraz eder değiştiriler bence de.

Fernando Gago
18.Nisan.2010, 22:18
İyi oynadık Hakkımız ile kazandık Tebrikler FENERBAHÇE'm ..

eXcitinG
18.Nisan.2010, 22:19
Aynı saatte oynanır. HoLLanda Liginde iki haftadır bütün maçLar aynı saatte oynanıyor. Bizim Ligimizde de bundan sonra ŞampiyonLuk mücadeLesi veren takımLarın hepsinin aynı saatte oynaması gerek. Geçen sezon böyLe yaptıLar, bu sezonda böyLe yapsınLar.

IcedEarth
18.Nisan.2010, 22:19
Bilica Farmville oynadı resmen :zuhaha Orada o pozisyon bence penaltı, hatta öncesinde Lugano'nun da eli var. Üstelik Volkan yaptığı hareketten sonra atılmalıydı bence... Vederson'la Toraman'ın kırmızısı doğru. Alex'in son dakikada ne amaçla oraya gittiği belli. Öte yandan derbiyi oynayan kazandı, Beşiktaş bu maçta puan alsa haksızlık olurdu. Yine de keşke adil kararlar olsaydı. Hakem resmen rezaletti. Ernst'in pozisyonu görmedim, ama o da doğruymuş galiba. Emre zaten her maç atılmalı ya, ona hiç girmeyeyim çıkamayız :zuhaha Eskiden sanki hakemler bu kadar etki etmiyor gibiydi, yine derbilerde filan konuşulurdu hakemler, ama artık her maç konuşulur oldular. Federasyon bu klonuya dikkat etmeli, yazın bu işte bir değişikliğe gidilmeli, çünkü hatalar sonuçlara çok etki ediyor.

Maçta Beşiktaş çok kötü bir kadroyla çıkmış bence, gole yakın 1.5 oyuncuyla başladılar: Bobo ve Tello (0.5 saydım)... Fenerbahçe ise kadrosunu iyi kullanmış gibi görünüyor, elde kim varsa o oynadı. Güiza, Özer, Alex gibi hücum silahlarının yanına Emre ve Mehmet Topuz da eklenince güzel bir orta saha ve hücum hattı ortaya çıkmış. Bununla birlikte savunma ve kale de sağlam olunca Fenerbahçe rahat bir galibiyet aldı. İki takımı da tebrik ediyoruz, beraberlik beklediğim ve istediğim maçta kazanan Fenerbahçe maalesef şampiyonluk yolunda büyük adım atmıştır. Kendi işimizi Sami Yen'de kendimiz yapamadık, Ankaragücü'nden Kasımpaşa'dan Beşiktaş'tan medet umar hale geldik. Keşke Baros hiç sakatlanmasaydı... Neyse konu dağılıyor :zuhaha

izmer96
18.Nisan.2010, 22:20
Galatasaray haftaya Bursa'yi yener , Fener zorda olsa Kasimpasa'yi gecer lider olur , Bursa BJK yide yenemez evinde , Fener sampiyon GS ikinci bitirir gibime geliyor

Sekopej
18.Nisan.2010, 22:21
Ya serkan geçin bu sistem, diziLişLere sığınan keLimeLeri. Fenerbahçe sanki çok mu iyi top oynadı ? Ne yaptı anLatta bizde biLeLim. Beşiktaş ın sistemini eLeştiriyorsun. Bence sen Fenerbahçe nin sistemini eLeştirsen daha iyi oLur. BiLica nın penaLtı noktasında ki inşaat çaLışmaLarını eLeştir.

Bu kadar hakem hatası oLan yerde, tabi ki eLeştiriLecek hakemLer. ELeştirmeyeLim mi ?

Fenerbahçe topa daha çok sahip olup, top çevirdi, böyle oynayarak da 3 net pozisyona girdi, 2. devre yine Alex'in 1 pozisyonu var. Takım yorulmaya başlayıp, orta saha Beşiktaş'ın kontrolüne geçtiğinde değişiklik yapıp, orta sahayı dirençleştirmeliydi, yapılmadı, yapılacak oyuncu yoktu, hatadır Fenerbahçe adına.

Bilica'nın yaptığı hoş iş değil ama penaltı bu nedenle kaçtı derseniz gülerim sadece.:D Mesajıma bakarsan ki herhalde çok sinirlisin görmedin, Bilica sezon sonu kapının önüne koyulmalı diye yazmıştım hatta Volkan'a da penaltıdan sonra yaptıklarından dolayı para cezası verilemli diye de yazdım.

Beşiktaş'a bakıyorum, maçı kazanmak adına 1 tane olumlu hareketi yok, en net pozisyon penaltı, onu bile atamıyor. Penaltıdan daha net pozisyon mu olur? Ha ama pardon, Bilica eşeledi ya, ondan Bobo vuramadı topa, pardon.

Universal
18.Nisan.2010, 22:26
Maçtaydım. Müthiş bir atmosfer vardı, özellikle maç sonu çok güzeldi. :) Maç sırasında kavgalar yaşandı. Bir olayda tam benim bulunduğum noktadaydı. Bir koltukta iki kişiydik. Çift bilet satmanın faturası kavgalarla yaşandı.

eXcitinG
18.Nisan.2010, 22:27
Fenerbahçe topa daha çok sahip olup, top çevirdi, böyle oynayarak da 3 net pozisyona girdi, 2. devre yine Alex'in 1 pozisyonu var. Takım yorulmaya başlayıp, orta saha Beşiktaş'ın kontrolüne geçtiğinde değişiklik yapıp, orta sahayı dirençleştirmeliydi, yapılmadı, yapılacak oyuncu yoktu, hatadır Fenerbahçe adına.

Bilica'nın yaptığı hoş iş değil ama penaltı bu nedenle kaçtı derseniz gülerim sadece.:D Mesajıma bakarsan ki herhalde çok sinirlisin görmedin, Bilica sezon sonu kapının önüne koyulmalı diye yazmıştım hatta Volkan'a da penaltıdan sonra yaptıklarından dolayı para cezası verilemli diye de yazdım.

Beşiktaş'a bakıyorum, maçı kazanmak adına 1 tane olumlu hareketi yok, en net pozisyon penaltı, onu bile atamıyor. Penaltıdan daha net pozisyon mu olur? Ha ama pardon, Bilica eşeledi ya, ondan Bobo vuramadı topa, pardon.

BeLki oLmuştur ? Nereden biLeceksin. Adam farkLı bir noktaya vuracaktı beLkide, ama yerde inşaat çaLışması oLduğundan daha garanti bir vuruş yoLuna gitmiştir. Adam inşaat çaLışmaLarı arasında attı penaLtıyı, biLemeyiz.

barahir
18.Nisan.2010, 22:31
BeLki oLmuştur ? Nereden biLeceksin. Adam farkLı bir noktaya vuracaktı beLkide, ama yerde inşaat çaLışması oLduğundan daha garanti bir vuruş yoLuna gitmiştir. Adam inşaat çaLışmaLarı arasında attı penaLtıyı, biLemeyiz.

Penaltı atmanın garantisi sağ köşeye plase vurmak mıdır abi? saol köşeye vursa garanti olmuyo mu? Yoksa Bilica orayı eştiği için mi sağ köşeye vurdu?

Sekopej
18.Nisan.2010, 22:31

Futbolu bırakınca mütaahhit olacaktır belki, şimdiden başlamış işte çalışmalara.:D

Hem üzülmeyin bu kadar yahu, kıymetli Bobo'nuzun gelişmesine yardımcı oldu Bilica, bir daha Fenerbahçe maçında Bilica böyle yaparsa penaltı noktasını, tecrübesiyle yenebilir bu zorluğu, çok büyük engel çünkü, çukur vardı kocaman. Kenara koydu, vurdu işte yahu, Bilica'nın yaptığı kabul edilebilir bir şey değil, dersen ki Bilica orada kart görüp atılmalıydı, hak verebilirim sana ama Bobo bu nedenle kaçırdı dersen, önceki mesajımda olduğu gibi gülerim sadece abi.:D

izmer96
18.Nisan.2010, 22:32
Arkadaslar bakin simdi sunu belirtmekde fayda var , her macdan sonra burda diyoruzki hakem soyle hakem boyle , bunu GS dede FB dede BJK , Bursa dada diyoruz , ben 27 yasindayim 11 - 12 yasimdan beri bir fiil takip ederim Turkiye ligini bu yasima kadar bu kadar rezil , eyyamci , kotu bir hakem yonetimi gormedim

Bu hakemler tarafmi tutuyor ? kesinlikle hayir , sadece cok kotuler , hatta cok kotuler demek yeterli degil REZALET ler , onumuzdeki hafta sonu 1 tane ingiltere 1 tane ispanya liginden mac izleyin ondan sonra OBJEKTIF gozle taraftar olmadan herhangi bir Super lig macini izleyin karsilastirin hakemleri ,

Hepimiz taraftariz , siz nasil koyu bir Fenerbahce taraftariysaniz bende koyu bir Galatasarayliyim , ama bizim rekabetimiz abi - kardes rekabeti gibidir birbirimizi kizdirmadan bir zevki cikmaz fakat bunu yaparkende gercek olanlarida goz ardi etmemek gerekli , herkesin agzina pelesenk olmus bir laf var MARKA DEGERI , LIGIMIZIN MARKA DEGERI , bu eyyamci , basiretsiz hakemlerle bu ligin ne marka degeri artar , ne akici futbol oynanir ligimizde nede bu tip konusmalarin ardi arkasi kesilir

Bugunku maci Fenerbahce kesinlikle hakketti , ama hakem felaket bir yonetim gosterdi bunu soylemek icin taraftar olmaya gerek yok ciplak gozle gorulen seyler onemli olanda bunu soyliyebilmek , ha bir BJK li cikar derki maci bu yuzden kaybettik , Sizde cikar dersinizki ne alakasi var hakem hatalari her yerde , bu arada ki ince cizgiyi anlamakda bitiyor is , haklem hatalari her macda var ligimizde sadece o macda hangi takim daha sansizsa o takimin aleyhine maca direk etkide bulunan kararlar artiyor

el.nino
18.Nisan.2010, 22:35
maçın yıldızı mustafa denizlidir dahada yorum yapmam.:/

DisCo
18.Nisan.2010, 22:36
Şimdi burada hakemin Fenerbahçe'ye maç kazandırdığına dair bir yorum göremedim.

Beşiktaş atağa çıkmaya hazırlanırken arkadan Emre geliyor ve dirsek yiyor. Hakem avantaja bırakıyor. Top Fenerbahçe'de olsa anlayacağımda dirseği atan Ernst topla gitmeye devam ediyor neyin avantajını oynatıyorsun. Sonra Beşiktaş topu kaybediyor. Tak kırmızı kart. Tamam kırmızı doğruda haftaya verseydin. Burdaki anormalliği görmek için Fenerbahçe'li, Galatasaray'lı olmaya gerek yok.

Gökhan Gönül'ün kanatta top eline çarpıyor yada eliyle oynuyor farketmez. Avantajlık olmayan yerde avantaj oynatıyorsun. Beşiktaş topu kaybettiği gibi aradan kaç zaman geçmiş el veriyor. Gökhan çıldırıyor. Olacak iş mi bu.

Börk
18.Nisan.2010, 22:37
Ankaragücü maçı çok fena geçer.Kardeş takımının kazanmasını kesin isteyecektir Ankaragücü.Varını yoğunu ortaya koyarlar bence.

eXcitinG
18.Nisan.2010, 22:38
Futbolu bırakınca mütaahhit olacaktır belki, şimdiden başlamış işte çalışmalara.:D

Hem üzülmeyin bu kadar yahu, kıymetli Bobo'nuzun gelişmesine yardımcı oldu Bilica, bir daha Fenerbahçe maçında Bilica böyle yaparsa penaltı noktasını, tecrübesiyle yenebilir bu zorluğu, çok büyük engel çünkü, çukur vardı kocaman. Kenara koydu, vurdu işte yahu, Bilica'nın yaptığı kabul edilebilir bir şey değil, dersen ki Bilica orada kart görüp atılmalıydı, hak verebilirim sana ama Bobo bu nedenle kaçırdı dersen, önceki mesajımda olduğu gibi gülerim sadece abi.:D

İşi daLga geçmeye vurmanın anLamı yok. Benim neyi kastettiğimi sende biLiyorsun. Ben engeL oLmuştur demedim. AsıL vurguLamak istediğim yaptığı hareketti. Yoksa gayet iyi bir penaLtı attı Bobo, Bobo kaçırmadı, VoLkan kurtardı o penaLtıyı. Ama bakıyorumda gayet gırgır havaLarınız, yapıLan hareketLeri tasvip etmeniz çok güzeL.

uAburak89
18.Nisan.2010, 22:40
Bilica ne yapmış öyle ya, bunu da gördük bakalım daha neler göreceğiz.

Sekopej
18.Nisan.2010, 22:40
İşi daLga geçmeye vurmanın anLamı yok. Benim neyi kastettiğimi sende biLiyorsun. Ben engeL oLmuştur demedim. AsıL vurguLamak istediğim yaptığı hareketti. Yoksa gayet iyi bir penaLtı attı Bobo, Bobo kaçırmadı, VoLkan kurtardı o penaLtıyı. Ama bakıyorumda gayet gırgır havaLarınız, yapıLan hareketLeri tasvip etmeniz çok güzeL.

Abi sen ilk mesajımda ben Bilica kapının önüne koyulmalı dediğim halde sen çıkıp Bilica'yı eleştir dersen, sonra da dalga geçer gibi bu nedenle penaltı kaçtı dersen ben de dalgaya vururum.

Bilica'nın yaptığı doğrudur diyen birisi varsa zaten fanatiklikten gözü kör olmuştur, o da bizden uzak olsun.

bySilver
18.Nisan.2010, 22:41
Gitti paracıklarım.

Çağdaş sen varya sen :n:

tarikko
18.Nisan.2010, 22:41
Şimdi burada hakemin Fenerbahçe'ye maç kazandırdığına dair bir yorum göremedim.

Beşiktaş atağa çıkmaya hazırlanırken arkadan Emre geliyor ve dirsek yiyor. Hakem avantaja bırakıyor. Top Fenerbahçe'de olsa anlayacağımda dirseği atan Ernst topla gitmeye devam ediyor neyin avantajını oynatıyorsun. Sonra Beşiktaş topu kaybediyor. Tak kırmızı kart. Burdaki anormalliği görmek için Fenerbahçe'li, Galatasaray'lı olmaya gerek yok.

Gökhan Gönül'ün kanatta top eline çarpıyor yada eliyle oynuyor farketmez. Avantajlık olmayan yerde avantaj oynatıyorsun. Beşiktaş topu kaybettiği gibi aradan kaç zaman geçmiş faul veriyor. Gökhan çıldırıyor. Olacak iş mi bu.
Orada sanirim yardimcilarindan birisi hakeme soyledi kulakliktan..Bana oyle geldi..

Börk
18.Nisan.2010, 22:42
Normal bir şeyse bundan sonra her maç penaltı noktasının beyazını çıkartana kadar eşeliyoruz.

nerazzuri
18.Nisan.2010, 22:44
Maç yine Alex'in topu taca atması ile başladı. Uğurlu başlangıç ardından süpriz bir golüde getirdi zaten. Mustafa hocanın planlarını deyim yerinde ise alt üst etti.

Maçın geneli orta saha mücadelesi olarak geçti,iki takımın savunmaları çok iyiydi.

Hakemler hiç iyi değildi, iki tarafa karşı kötü kararlar verildi. Özellikle yan hakem Serkan Gencerler ofsayt ile alakasız 2 ofsayt verdi bir tanesi Guiza diğeri Üzülmez.

Düdükten sonra topa vuran İsmail'e ikinci sarı karttan kırmızı vermesi gerekirken oyundan atmadı. Hata. Oyunu çok gereksiz yere durdurdu,maçın temposu düşüktü hep bu yüzden.

Ayrıca şuna deyinmek istiyorum, gerçekten işimize gelince konuşuyoruz. İlk maçta verilmeyen penaltımız,5 metre ofsayttan yediğimiz goller konuşulmazken. Şimdi Lugano'nun eline çarpan top penaltı diye konuşuluyor. Ama kimse İlk yarıdaki İbrahim Kaş'ın Emre'yi yaka paça yere indirmesinden bahsetmiyor. Aynı şekilde Yine İbrahim Kaş'ın Mehmet Topuz'u yaka paça yere indirmesindende bahsetmiyor.

Bobo'nun kaçırma sebebini Bilica diyenlere güleceğim. Bobo bana göre şu takımda penaltı atmayacak tek oyuncudur. Hatırlayın bundan yıllar önce Tigana döneminde bir Uefa kupası maçında aynı şekilde bir penaltı kaçırmıştı. Bobo gösterdiği köşeye atıyor, ayağını döndermiyor. Bobo'nun huyudur bu.

Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Haftaya Galatasaray'ın Bursaspor'u mağlup etmesini bekleyeceğiz.

El Barto
18.Nisan.2010, 22:45
Bilica o tavuk gibi penaltı noktasını eşelerken 4 tane hakemin biri görmedi helal olsun.

El Barto
18.Nisan.2010, 22:46
Ama kimse İlk yarıdaki İbrahim Kaş'ın Emre'yi yaka paça yere indirmesinden bahsetmiyor.

Yapma Serkan yaka paça düşürülen adam ileri doğru zıplayarak mı düşer? :p

eXcitinG
18.Nisan.2010, 22:49
Emre nin pozisyonuna da yaka paça indirmek deniLiyor ya neyse :)

DisCo
18.Nisan.2010, 22:49
Kanaltürk'te tartışıyorlar bu pozisyonu.

Börk
18.Nisan.2010, 22:50
Emre'nin klasik düşüşü o Emre abi.Ne türlü yaparsan yap hep aynı düşüş:D

Sekopej
18.Nisan.2010, 22:53
Emre'nin tartışılması, Kayseri maçında Cangele'ye verilen penaltı sebebiyledir.O pozisyon hakkında o dönemde hatalıdır demiş miydi acaba şimdi bu pozisyona hatalı diyenler?

Yoksa bence Emre'nin pozisyonu penaltı değil, Cangele'nin de değildi ama o dönemde verildi.

di canio
18.Nisan.2010, 22:54
Her iki takımdan da gereksiz gerginlik yaratmaya çalışan oyuncular olmasına rağmen güzel maç oldu. En azından benim açımdan. Bilica konusunda Sekopej'e katılıyorum. Hatta Bilica ile ilgili düşüncelerim sadece bu maçla ilgili değil. Sezon balından beri iğreniyorum o adamın futbol oynayışından, saha içinde yaptıklarından, ekranlardan yansıyan kişiliğinden. Ülkenin en önemli takımlarından birisinin formasını giyen bir oyuncu hiçbir şartta bu kadar basit davranışlar sergilememeli. Daha önceki maçlarda yaptıkları da ha keza. Attığı tekmeler, dirsekler vs. Yakışmıyor benim Fenerbahçe'me, beğenenler çıkabilir.
Hüseyin Göçek son zamanlardaki genel Türk hakemi standardındaydı. Yardımcı hakemler de öyle. Sezon bitiyor, bir gelişme yok hakemler konusunda. Bu forumda birkaç kez daha yazdım; herkes kendi takımının gözlüğüyle bakıp, tarafsız bakmadığı için Fenerbahçe'nin maçında hakemler Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ın maçında Galatasaray'ı, Beşiktaş'ın maçında da Beşiktaş'ı kayırıyor olacaklar, o takım taraftarı dışındaki taraftarlara göre. Bu maçta birçok kişi dillendirmese de Fenerbahçe kayırıldı diye geçiriyor aklından. Kendisi aleyhine haksızlık yapıldığını düşünen Fenerbahçeliler de vardır, bundan da eminim. Herkes işin kolayını bulmuş, hakemler bizi katletti, rakibi kolladı. Fenerbahçe'nin de canı yanıyor, kayrılıyor da. Aynı durum Galatasaray ve Beşiktaş için de geçerli. Fark yok yani. Olan bu 3 takım -Trabzonspor'u da ekleyebiliriz bu 3'lüye-, 4 takım dışındakilere oluyor. Uzattım kusura bakmayın.

Alex'e söyleyebilecek söz kalmadı artık. Ne desek az kalır.

eXcitinG
18.Nisan.2010, 22:54
Serkan çok agresif, ve savunmacı gördüm seni bu gün nedense. BiLica yerine sen oyna derim Fenerbahçe savunmasında, bu savunma becerin iLe ondan daha verimLi oLursun :)

El Barto
18.Nisan.2010, 22:56
Bilica'ya bak İbrahim Kaş'ın kulağını çekiyor, Toraman'ın saçını çekiyor, penaltı noktasını eşeliyor sarı kartla bitiriyor maçı. :)

eXcitinG
18.Nisan.2010, 22:56
Bilica'ya bak İbrahim Kaş'ın kulağını çekiyor, Toraman'ın saçını çekiyor. :)

İnşaat çaLışması yapıyor :)

Sekopej
18.Nisan.2010, 22:59
Serkan çok agresif, ve savunmacı gördüm seni bu gün nedense. BiLica yerine sen oyna derim Fenerbahçe savunmasında, bu savunma becerin iLe ondan daha verimLi oLursun :)

Agrasif değil, rahatım, Lugano'nun pozisyonu verilmediğinde dua etmeye başlamıştım Beşiktaş gol bulsun da, maçtan sonra hakem sebebiyle Fenerbahçe kazandı yorumları yapılmasın diye çünkü böyle olacağı belliydi, tebrik etme gibi bir huyumuz yok çoğumuzda.

Sonra hakem penaltıyı verdi, Beşiktaş atamadı, hakem hata yapmıştır ama hatanın en büyüğü hakemde değildir.

Son mesajıma gelirsek, Kayseri o dönemde kazanırken ses çıkarmayıp, hatta penaltıydı deyip, sonra aynı hareket burada olduğunda tersi söylenirse, ben de geçmişi hatırlatırım.

Hatayı hatayla düzeltmenin de çok yanlış olduğunu düşünürüm, bunu da savunmam.:)

World Hollow o1
18.Nisan.2010, 23:04
O kadar emek sonunda bumudur yani :)

ilk bir tebrik et hiç değilse bir spor sever olarak çoğu insan futbol oynamayı bilmiyor ama eleştiremeye üstlerine yok helal olsun, gerçekden bir galibiyet Bilica'nın penatlatıyı eşelemesine bile neden gösterilmiş beh beh. :)

Tebrikler Since 1907 !

El Barto
18.Nisan.2010, 23:06
Aynı şekilde Yine İbrahim Kaş'ın Mehmet Topuz'u yaka paça yere indirmesindende bahsetmiyor.

Serkan'ım Kanaltürk'te tekrarı var bak seyret Mehmet İbrahim'i çekiyor. :D

Estranged
18.Nisan.2010, 23:08
Bu konuda gol olur.Maçtaki kırmızı kart sayısından daha fazla cezalı çıkar birdahaki sabaha kadar.

Sekopej
18.Nisan.2010, 23:10
Öbür Serkan'a dedin ama şunu mu diyelim, utanıyoruz, Fenerbahçeli olduğumuz için çok pişmanız, dilekçe yazıp 3 puan bizden alınıp Beşiktaş'a verilsin, hatta maç istatistikleri de ters çevrilsin, net pozisyonlara Beşiktaş girmiş olsun, hatta Beşiktaş'ın elinden şampiyonluk alınmıştır, vs, vs...

Size tebrik etmek zor geliyor, hakem hata yapmasa da maçı Beşiktaş kazanamayacktı gerçeğini kabullenmek zor geliyor (ilk maçı biz hakem hatasıyla kaybetmiştik ama çoğu Fenerbahçeli hatalardan çok takımın haketmediğini konuşuyordu yenilgiye bahane aramak yerine) siz isteyin, ben bunları da derim yahu.:)

Universal
18.Nisan.2010, 23:11
Bilica'nın yaptığı ben o an sinir ile karşı tribünden gördüm. Hakem nasıl görmemiş. Böyle rezillik olmaz. Kesinlikle Fenerbahçe yönetimi Bilica'ya yaptırım uygulamalı.

El Barto
18.Nisan.2010, 23:14
Onu en başta söyledim Serkan zaten. Beşiktaş'ın bir penaltı posizyonu var başka bir şey yok. :) 9 savunmacıyla nasıl kazanabilirdi ki zaten?

Sekopej
18.Nisan.2010, 23:17
Neyse ya, en iyisi foruma girmemek galip geldikten sonra derbilerde, mutalaka ve mutlaka sonucu hakeme bağlayanlar oluyor, benim de kırdıklarım varsa mesajlarımla özür dilerim, derbinin keyfi kaçmasın, kalın sağlıcakla.:)

eXcitinG
18.Nisan.2010, 23:19
Hakem hatası varsa, hakeme bağLayacağız tabi ki. Bu zamana kadar sonucuna hakemin etki etmediği bir maç göster, bende sana çıkıp heLaL oLsun, aferin diyeyim.İLk yarı da ki maçta da biz hakemin hataLı kararLarı sayesinde maçta üstünLük kurup, goL buLmuştuk. Ne bekLiyorsun ki ? Şak şak şak Yaşasın Fenerbahçe mi diyeLim ?

barahir
18.Nisan.2010, 23:20
Şu forumda Beğen seçeneği olsa, Serkan abinin tüm yorumlarını beğencem de yok ki.. Hepsinin altına imzamı atıyorum..

nerazzuri
Hakem hatası varsa, hakeme bağLayacağız tabi ki. Bu zamana kadar sonucuna hakemin etki etmediği bir maç göster, bende sana çıkıp heLaL oLsun, aferin diyeyim.İLk yarı da ki maçta da biz hakemin hataLı kararLarı sayesinde maçta üstünLük kurup, goL buLmuştuk. Ne bekLiyorsun ki ? Şak şak şak Yaşasın Fenerbahçe mi diyeLim ?
Şak şak şak yaşasın Fenerbahçe demenizi beklemiyoruz ki biz. Bizede ilk maçta karşı hatalar yapıldı. Fakat çıktık zaten iyi oynamadık dedik,kazanmayı haketmedik deyip tebrik ettik.

Sizler sanki muhteşem oynamışsınız,fakat hakem yüzünden maçı kaybetmiş gibi konuşuyorsunuz abicim.

Universal
Rıdvan geçmiş olsun... Bu sene pek sesinizi duyuramadınız. :icon_razz:

Gişe fiyatına bilet varsa geliyim Batuhan :icon_redface:Fenerlilerin arasında bile olur yani :icon_biggrin: Karaborsada yahu tüm biletler :(

Unifeb ile beraber izledim, sana bilet bulurdum; ama bağırmayan herkes dayak yedi bu gün stadyumda... Sende doğal olarak bağırmayacaktın. :) Davul Tokmakları havada uçuştu. :D

RaSenGan
18.Nisan.2010, 23:21
Kurala göre Bilica'nın eşelemesi yüzünden sarı kart görmesi gerekiyormuş.

barahir
18.Nisan.2010, 23:23
Rıdvan geçmiş olsun... Bu sene pek sesinizi duyuramadınız. :icon_razz:

Unifeb ile beraber izledim, sana bilet bulurdum; ama bağırmayan herkes dayak yedi bu gün stadyumda... Sende doğal olarak bağırmayacaktın. :) Davul Tokmakları havada uçuştu. :D

Keşke bana bulsaydın batu :)

eXcitinG
18.Nisan.2010, 23:24
Şak şak şak yaşasın Fenerbahçe demenizi beklemiyoruz ki biz. Bizede ilk maçta karşı hatalar yapıldı. Fakat çıktık zaten iyi oynamadık dedik,kazanmayı haketmedik deyip tebrik ettik.

Sizler sanki muhteşem oynamışsınız,fakat hakem yüzünden maçı kaybetmiş gibi konuşuyorsunuz abicim.

Ben ne dedim ? Bende iLk maçta hakem bizim lehimize kararLar verdi demi dedim. ? Ben iyi oynadık diyormuyum, ya da başka bir Beşiktaş taraftarı iyi oynadık diyormu ? O zaman neyi anLatmak istiyorsun onu anLamadım ben. Tekrar diyorum, siz Beşiktaş ın oyununu sorguLayacağınıza, kendi sahasında, hücuma çıkmakta zorLanan bir takıma karşı sadece 3 tane pozisyon buLmanızı sorguLayın. Biz zaten sezon başından beri memnun değiLiz takımın oyunundan ama sizinde çok iyi oynamadan kazanmanıza rağmen ki bu doğaL bir durumdur, BarceLona gibi oynuyormuş edaLarınızı da anLayamıyorum.

El Barto
18.Nisan.2010, 23:26
Arkadaşlar benim takımım iyi oynamamış hiç pozisyonu olmamış olabilir ama, verilmeyen penaltıyı, atılmayan Bilica'yı, ofsayt diye kesilen pozisyonlarımızı konuşmayacak mıyız?

Lugano'nun penaltısını verse, diğer penaltı pozisyonunda Bilica'yı atsa bu penaltı da gol olsa Beşiktaş 2-1 önde olsa Fenerbahçe 10 kişi kalsa.

Bu senaryoların sonu gelmez denebilir ama kabaca böyle olması gerekiyordu durumun ama olmadı. Neden olmadı? Hakem yüzünden. Konuşacağım tabii.

nerazzuri
18.Nisan.2010, 23:28
Ben ne dedim ? Bende iLk maçta hakem bizim lehimize kararLar verdi demi dedim. ? Ben iyi oynadık diyormuyum, ya da başka bir Beşiktaş taraftarı iyi oynadık diyormu ? O zaman neyi anLatmak istiyorsun onu anLamadım ben. Tekrar diyorum, siz Beşiktaş ın oyununu sorguLayacağınıza, kendi sahasında, hücuma çıkmakta zorLanan bir takıma karşı sadece 3 tane pozisyon buLmanızı sorguLayın. Biz zaten sezon başından beri memnun değiLiz takımın oyunundan ama sizinde çok iyi oynamadan kazanmanıza rağmen ki bu doğaL bir durumdur, BarceLona gibi oynuyormuş edaLarınızı da anLayamıyorum.
Bunda sorgulayacak birşey yok ama farkındaysan. 9 savunma ile oynayan bir takıma karşı nasıl hucüm yapabilirsin ki, değil mi?.

Ortada bir gerçek varsa bu maçı sizden daha çok hakettiğimizdir bana göre. 3 pozisyonumuz var,farkı yaratıp golüde atmışız.

Bizim çok sorgulanacak birşeyimiz yok yani, bizim takımdan beklenen zaten bu iyi defans yapıp gol atılması.

Universal
18.Nisan.2010, 23:29
Keşke bana bulsaydın batu :)

Keşke haber verseydin, bulurdum bilet. :) Neyse aklında olsun bu durumlarda ulaş bana maçtan önce sorarım bizimkilere... Çünkü; benim bilet okundu; ama yırtılmadı o bilet ile başka bir arkadaş içeri girdi.

yaman76hakanFB
18.Nisan.2010, 23:30
Ben Guiza'nın ve Alex'in kaçırdığı gollere yanmakla meşgulüm... (.....)
En büyük korkum orta sahada tembel bir pas yapıp, topu rakibe kaptırmak... Kendi ellerimizle böyle bir hata yapmazsak sakin sakin kazanmamız işten bile değil... Beşiktaş'tan değil; bireysel hatalardan korkuyorum...

Maçın devre arasında yazdığım yorumdan bir bölüm... Az kalsın korktuğum başıma geliyordu... Hücum ederken kaptırdığımız bir top ve üç-beş pas sonra "Bilica'nın engin ve zengin katkısıyla" kalemizde bir penaltıya dönüştü...

Gerçekten de; BEŞİKTAŞ'tan DEĞİL, BİREYSEL HATALARDAN KORKUYORDUM... Nasıl korkmam ki? Stoperin BİLİCA, santrforun ise GUİZA ise korkmamak için hissiz olmak lazım... (Şu günlerde şeytan kulağına kurşun ama buna kaleci Volkan'ı da ekleyin...)

Hakem mevzuuna gelince... Tipik bir Türk hakem sendromu... Önce sahaya çıktığında "mesaj" vermeye çalışıyor, sonra verdiği kararların altında eziliyor... Toparlamaya çalıştıkça dağıtıyor... Bundan aylar önce "Türkiye'de hakem-makem yok... Yapamıyorlar işte... Beceremiyorlar işte... Yabancı hakemse yabancı hakem... Bir çözüm bulunsun artık" diye yazdığımda az kalsın bu forumda linç edilecektim... (Mecazen konuşuyorum elbette...Yani epey tepki aldım...) Aynı görüşteyim... Bu ülkede hakem-makem yok... Yan hakem hiç yok... Bugün yine Guiza'nın net bir pozisyonu ve aynı şekilde İbrahim Üzülmez'in bir pozisyonu offsayt gerekçesiyle kesildi... Ama şu-şu-şu karar diye tek tek saymak yerine, oyun geneline baktığımızda verdiği kararlarla asıl OYNAMAK İSTEYEN TAKIMI ince ince doğradı... Her hücumumuzda "dört elle" savunulduk, çekildik, itildik... Hiçbirine çalınmadı, çalınmıyor diye bir sonraki ofansımızda daha şiddetli çekildik... Hakem dağıldıkça dağıldı, avantaj kuralını saçma sapan yerlerde uyguladı, uygulanacak yerlerde es geçti ve oyunu durdurdu...Yani maçın altında kaldı... Malesef ülkemizde bu kadarı yetişiyor... Diyeceksiniz ki; yabancılar çok mu iyi? Elbette değil, ama bazen iyileri çıkıyor... Bizde o da yok... En azından nabza göre şerbet vermezler ve standardı skorborda göre belirlemezler...

EreN
18.Nisan.2010, 23:30
Neyse ya, en iyisi foruma girmemek galip geldikten sonra derbilerde, mutalaka ve mutlaka sonucu hakeme bağlayanlar oluyor, benim de kırdıklarım varsa mesajlarımla özür dilerim, derbinin keyfi kaçmasın, kalın sağlıcakla.:)

Bende bir mutlulukla girdim, dedim güzel güzel yorumlar yapayım. Takımım bir DERBİ daha kazanmış ama tüm hevesim kursağımda kaldı...

Diyeceğim odur ki, evet bu maç beşiktaşın hakkıydı, hakem düzgün yönetse sanırım tarihi bir fark olurdu. Şanslıyız ki hakem hep hep bizi tuttu, her pozisyonda bizi korudu, bizde güç bela karambole çektiğimiz ilk ve tek şutta golü bulduk. Kazandık mutluyuz;;)

Sekopej
18.Nisan.2010, 23:31
Arkadaşlar benim takımım iyi oynamamış hiç pozisyonu olmamış olabilir ama, verilmeyen penaltıyı, atılmayan Bilica'yı, ofsayt diye kesilen pozisyonlarımızı konuşmayacak mıyız?

Lugano'nun penaltısını verse, diğer penaltı pozisyonunda Bilica'yı atsa bu penaltı da gol olsa Beşiktaş 2-1 önde olsa Fenerbahçe 10 kişi kalsa.

Bu senaryoların sonu gelmez denebilir ama kabaca böyle olması gerekiyordu durumun ama olmadı. Neden olmadı? Hakem yüzünden. Konuşacağım tabii.

Yazmayacağım diyorum duramıyorum, ilk yarı dakika 20-30 arası, hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor, düdük çalıyor, İsmail durmayıp topu sürüyor, sonra da kaleye vuruyor. Nedir cezası sarı kart. Peki İsmail bu sarıyı görse ne olacak, 2 sarıdan kırmızı, daha ilk yarıda, Fenerbahçe maçın hakimiyken.

Ama bu pozisyon konuşulmaz, neden çünkü bugün Beşiktaş mağdur olmayı konuşmak prim yapıyor, reyting yapıyor, bu nedenle gündeme bile gelmez Fenerbahçe aleyhine yapılanlar, çünkü Fenerbahçe zaten kazanmış.

Fenerbahçelilerin haricinde bugün futbolla ilgilenen herkesin, Fenerbahçe'nin kaybetmesini beklediği ortamda da, zaten İsmail'in pozisyonunun konuşulmasını beklemek de hayalcilik olur, özetleri izlemedim, belki almamıştır bile Lig Tv özetlere, o derece konuşulmaz yani.

eXcitinG
18.Nisan.2010, 23:34
Yazmayacağım diyorum duramıyorum, ilk yarı dakika 20-30 arası, hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor, düdük çalıyor, İsmail durmayıp topu sürüyor, sonra da kaleye vuruyor. Nedir cezası sarı kart. Peki İsmail bu sarıyı görse ne olacak, 2 sarıdan kırmızı, daha ilk yarıda, Fenerbahçe maçın hakimiyken.

Ama bu pozisyon konuşulmaz, neden çünkü bugün Beşiktaş mağdur olmayı konuşmak prim yapıyor, reyting yapıyor, bu nedenle gündeme bile gelmez Fenerbahçe aleyhine yapılanlar, çünkü Fenerbahçe zaten kazanmış.

Fenerbahçelilerin haricinde bugün futbolla ilgilenen herkesin, Fenerbahçe'nin kaybetmesini beklediği ortamda da, zaten İsmail'in pozisyonunun konuşulmasını beklemek de hayalcilik olur, özetleri izlemedim, belki almamıştır bile Lig Tv özetlere, o derece konuşulmaz yani.

Hayatımda iLk defa bir derbi maçı bittikten sonra sakin durumda iken, hiçbirşey oLmamış edaLarında takıLırken, aman be bana ne ne güzeL oh, sezon bitti, kim şampiyon oLursa oLsun, biz kaçıncı oLursak oLaLım farketmez havaLarında takıLırken senin forumda ki yazıLarından doLayı acayip tahrik oLdum Serkancım nedense :) YeniLginin stresini şimdi şimdi yeniden yaşamaya başLadım , bende kaçsam iyi oLacak gaLiba :)

El Barto
18.Nisan.2010, 23:34
Neyse uzatmaya gerek yok tebrik ederiz Fenerbahçe'yi.

Sekopej
18.Nisan.2010, 23:35
Bende bir mutlulukla girdim, dedim güzel güzel yorumlar yapayım. Takımım bir DERBİ daha kazanmış ama tüm hevesim kursağımda kaldı...

O zaman şöyle devam edelim, ligde son 21 derbi maçta 16. galibiyete ulaştık. Kupa maçları olmasa neredeyse derbi kaybetmeyeceğiz.:D Bu sene kupayı alırsak belki bu lanet de ortadan kalkar, orada da yenilmeyiz.

Bir takım büyük maçlarda bu kadar başarı sağlarken, hala durumun bu olması ise düşündürücü, Bursa'ya 2-0'dan maçı evimizde vermeseydik, onların da havaya girip, şampiyonluğu telaffüz etmelerini engelleyebilirdik. Şimdi Galatasaray haftaya kazansın diye bekleyeceğiz.

Ilhan
18.Nisan.2010, 23:37
Bana Bilica'yı ve Emre'yi savunmayın da, Fenerbahçe Barcelona gibi oynuyor deyin. Onu tartışabiliriz. Ama Bilica ve Emre tartışılamaz.

Sekopej
18.Nisan.2010, 23:38
Hayatımda iLk defa bir derbi maçı bittikten sonra sakin durumda iken, hiçbirşey oLmamış edaLarında takıLırken, aman be bana ne ne güzeL oh, sezon bitti, kim şampiyon oLursa oLsun, biz kaçıncı oLursak oLaLım farketmez havaLarında takıLırken senin forumda ki yazıLarından doLayı acayip tahrik oLdum Serkancım nedense :) YeniLginin stresini şimdi şimdi yeniden yaşamaya başLadım , bende kaçsam iyi oLacak gaLiba :)

O konuda ben kendimde suç bulmuyorum, senin tahrik olasın varmış abi.:) Ben ilk mesajımda gerekli eleştirileri yapmıştım. Kazandığım halde beni tahrik edenler olmasa, o mesajı da yazmazdım zaten abi.

eXcitinG
18.Nisan.2010, 23:42
O konuda ben kendimde suç bulmuyorum, senin tahrik olasın varmış abi.:) Ben ilk mesajımda gerekli eleştirileri yapmıştım. Kazandığım halde beni tahrik edenler olmasa, o mesajı da yazmazdım zaten abi.

Neyse geL bir kuçakLaşaLım da dostLuğumuz pekişsin.

Universal
18.Nisan.2010, 23:42
Ah ah Bursa maçında o 3.golü yemiyecektik... Şimdi ipler Bursa'nın elinde. Bu zafer ile Şampiyonlar Ligini garantiledik.

Sekopej
18.Nisan.2010, 23:43
Benden yana bir sıkıntı yok abi, sıkıntım var da, bunlarla alakalı değil.:D Sevinçle deşarj olamayınca, böyle deşarj olmak istiyor bünye demek ki, engel olamıyorum kendime.:D

IcedEarth
18.Nisan.2010, 23:46
Bu arada, ne kadar uygulanabilir bilmiyorum ama;

bir futbolcu oyun kuralları haricinde rakip takıma dezavantaj sağlayacak şekilde 'oyun alanının, kale direklerinin, korner bayraklarının veya topun' herhangi bir kısmında değişiklik yaparsa ve hakem bu futbolcuyu gerektiği anda cezalandıramamış ve futbolcunun yaptığı değişiklik onarılmamışsa, bu futbolcunun takımı hükmen yenik sayılır.

Tabii böyle bir sonuç çıkmaz, Fenerbahçe'nin skoru tescil edilir.

Edit: futbol kuralları usül kitapçığının 17. maddesinin c bendi 3. fıkrası imiş. ekşisözlükten alıntıdır...

EreN
18.Nisan.2010, 23:47
Benden yana bir sıkıntı yok abi, sıkıntım var da, bunlarla alakalı değil.:D Sevinçle deşarj olamayınca, böyle deşarj olmak istiyor bünye demek ki, engel olamıyorum kendime.:D

Bu arada Bilica'yı yeni yapılan salonun inşaatına götürmek lazım, kazma ihtiyacı var sanırım orda=) kazsın oralarıda. Yakışmadı

Sekopej
18.Nisan.2010, 23:48

Onarıldı ya, hakem geldi, düzeltti orayı.:p

Eğer böyle bir şey uygulanırsa, oyuncuların kayıp kaldırdığı çimlerin olduğu her maç hakkında bunu uygulayın diye ayağa kalkar Fenerbahçe. O nedenle uygulanmaz, maç içerisinde Bilica'nın cezası verilmeliydi.

Trabzonspor
18.Nisan.2010, 23:48
Bu nasıl derbi ya çirkilikler hiç eksik olmuyor.

Hakemler berbat,oyuncular birbirinden terbiyesiz nasıl iştir anlamadım.

Bilicanın yaptığı nedir ya nasıl bir mantık seni ona yapmaya iten be adam.Birde yer aldığı kulübe bakın sözde bu ülkenin en büyüğüyüz diyor daha bir oyuncusuna sahip çıkamıyordisipline edemiyor.Lugano,Emre bir başka çirkef.Volkan milli takımın kalesini de koruyor ama hala sanki amatörde gbi.Penaltıyı kurtarıyor yaptığına bak vallaha ben utandım ya.

goosfraba
18.Nisan.2010, 23:49
futbolcunun yaptığı değişiklik onarılmamışsa

topun altına çim koydular.

BeeTLeJuiCe

Edit: futbol kuralları usül kitapçığının 17. maddesinin c bendi 3. fıkrası imiş. ekşisözlükten alıntıdır...

Hakem Bilica'nın eşelediği yeri doldurdu zaten. Ama Sarı'yı es geçti. Muhtemelen TV Görüntülerinden ek bir ceza gelir Bilica'ya.

eXcitinG
Benim yeni yapıLacak evimde kazı çaLışmaLarı oLacak. BiLica ya günLüğü neyse verip, çaLıştırmayı düşünüyorum :D

Fearless Coward
18.Nisan.2010, 23:51
Bilica seneye yollanmalı bence..Daha iyi bir stoper almalı Fenerbahçe.. :) Ayrıca Aygün konuşacak fazla bir şey yok skor açık ve net hakeminde ne olduğu belli yani gerek yok fazla konuşmaya..Duyduğuma göre BJK'nin bu maçta istemediği bir hakemmiş H.Göçek.. :)

TR.CaPTaiN
18.Nisan.2010, 23:52
Fenerbahçe özellikle Gökhan'ın ve Bilica'nın fedakarlığı ile maça ideal kadrosuyla çıktı. Daum belki Özer yerine Vederson'la başlayıp sol kanadı defansif olarak daha sağlam tutmak isteyebilir diye düşünüyordum ama muhtemelen Daum, Mustafa Denizli'nin defansif bir kadro çıkaracağını düşünüp hücumda daha organizatör bir oyuncu olan Özer'i değerlendirmiş.

Beşiktaş'ın kadrosunu gördüğümde bu maçta duran toplardan başka gol yemeyiz diye düşünmüştüm ve Beşiktaş duran toplar haricinde etkili olamadı. Alex'in golü Denizli'nin bütün planlarını alt üst etti. Ortasahada Alex markajı için ekstra bir oyuncu olan Toraman'ın ilk amacı Alex'i tutmak değil hücum yapmak olmak zorundaydı. Beşiktaş'ta Tello ve Bobo haricinde ofansif bir oyuncu yoktu.

Özellikle ilk 55 dakika maçın tamamen hakimi olan, 3-4 net pozisyonu olan taraftık. Son yarım saat civarında Beşiktaş daha etkili gibi gözükse de bu yalancı baskıydı. Yalancı baskı diyorum çünkü kalemizde pozisyon yoktu. Değerlendiremediğimiz pozisyonlar bize pahalıya patlayabilirdi.

Maçta penaltı kurtaran Volkan maçın yıldızı seçilebilir, çok güzel bir gol atan Alex maçın yıldızı seçilebilir ama benim en çok dikkatimi çeken nokta Özer'in Alex'e hazırladığı 2 tane net pozisyon. Oyun zekası çok yüksek bir oyuncu; ayağındaki platin alınmış, fizik olarak tamamen hazır, özgüveni tekrar oturmuş Özer'i dört gözle bekliyorum. Gökhan hem ilerde hem geride muhteşemdi, büyük fedakarlık yaptı ve görevini yerine getirdi. Fenerbahçe'de görevini yapmadı, sırıttı, kötüydü diyebileceğimiz oyuncu yoktu ama Mehmet'in Üzülmez karşısında daha etkili olmasını beklerdim ama daha çok karşılıklı didişme yolunu seçtiler, işi biraz güreşe çevirdiler.

Hakeme gelince; kötü bir yönetim sergiledi. Lugano'nun pozisyonunda Lugano'nun eline çarpmaması için Lugano'nun kolunun olmaması gerekirdi ama yine de çalınsa hakem niye çaldı diye yerden yere vurulmazdı. Bilica'nın pozisyonunda Uğur pozisyonu ıskaladı Bilica dengesini sağlayamayıp Uğur'un üzerine düştü. Bu pozisyonda ben penaltı olduğunu düşünmüyorum. Tamamen bir önceki pozisyonun etkisinde kaldı. Bilica'nın penaltı noktasıyla uğraşması doğru değildi de o hareketin maçın önüne geçmesini anlamak mümkün değil. Bobo ve hakem farketmez penaltı noktasının durumunu, sonra penaltıyı bir kullanır; Beckham'ın Türkiye maçında stadın dışına attığı gibi dengesiz bir şekilde gider top ve deriz ki bak Bilica bunu yaptı ondan şu oldu bu oldu. Yahu önce o noktayı düzeltiyorlar, ardından Bobo topu köşeye vuruyor ve Volkan köşeden alıyor topu. Bilica'nın yaptığı etik değil denilir tamamdır da maçın sonucuna etki etti demek komik oluyor. Gelelim kartlarına; Volkan'ın sevincine neden kart verdi anlamak münkün değil. Formasını mı çıkardı ? Tribünlere koşup tel örgülere mi atladı ? Ne yaptı yani ? Vederson yıllardır bu ülkede, muhtemelen Türkçe biliyodur ama ani bir sinirle insan sonradan öğrendiği dilde küfür etmez. Anadilinde eder. Bu adamın anadili nedir ? Portekizce. Ya benim tahminim yanlış ya da yan hakem Portekizce biliyor. Ernst'in kartı doğruydu. Maç içinde iki takım adına da gösterilmeyen sarılar vardı. Bilica'ya 2. sarı kart üzerine senaryolar yazılmış. Bir senaryo da 20. dakikada sarı kart gören İsmail'in bu kartından kısa bir süre sonra düdük çaldıktan sonra topa vurması üzerine 2. sarı görmesi üzerine yazalım. Durum nasıl olur ? Bir de şimdi tvde gördüğüm Tello'nun yumruğu var, son dakikalarda.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş'ı tamamen yarış dışında bırakmış olup, Bursa'yı takibe devam ediyoruz. Geçen sene lig bir garipti ama bu sene daha da bir garip. Önümüzdeki hafta Galatasaray gol yerse üzüleceğim, daha nasıl bir ilginçlik olabilir ki ? Umarım Bursa o maçta bir kazaya uğrar ve biz de Daum üzerinden prim yapmaya çalışan Yılmaz Vural'ın takımına takılmadan koltuğu alırız.

Tebrikler Fenerbahçe'm. Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor.

KanaKe
18.Nisan.2010, 23:52
Kimse son dakikalarda Vederson ile Toraman'in neden atildigini merak etmiyor mu? sirf tartistilar diye kirmizi kart mi cikardi hakem? bence cok yanlis ve cok agir bir karar macin basindan beri tartisan Emre,I.Kas,Bilica,Üzülmez dururken oyuna yeni girmis Vederson'a hemen bir itirazda direk kirmizi verdi.

Fearless Coward
19.Nisan.2010, 00:00
Ben tekme attılar birbirine diye duydum..İzlemedimde maçı :n: :n:

KanaKe
19.Nisan.2010, 00:06
Ben tekme attılar birbirine diye duydum..İzlemedimde maçı :n: :n:
ben izledim tekme yoktu sadece tartistilar.. yardimci hakem birseyler söyledi ardindan ikisinede kirmizi verdi :)

barahir
19.Nisan.2010, 00:08
Vederson büyük ihtimalle küfürden, Toraman ise orda vedo'ya kasti bi şekilde bastığını düşünerek verdi diye tahmin ediyorum..

BaGa TaRKaN
19.Nisan.2010, 00:09
Maçı İzlemedim ÇGH'yi İzlerken Reklam Arasında Tesadüfen Alex'in Maçın Başında Attığı Golü Gördüm O Kadar Allah Var O da Tam Usta İşi Gol. Ne Diyelim Diyecek Tek Şey Var Kazanan Her Zaman Haklıdır. Sende Adam Gibi Oyna Sende Daha Çok Çalış Sen Kazan Ama Kazanamadıysanda Bir Yerlere Sığınma Kendi İçinde Ara Her Şeyi Maçı İzlemedim Dediğim Gibi Belki Hakem Bizim Adımıza Çok Büyük Yanlış Karar Verdi Belkide Fenerbahçeye Çok Tolerans Gösterdi Bilemem Ama Bildiğim Tek Şey Var Hiçbir Mazaret Olamaz. Sen Kendi Oyununa Bakacaksınki Haftalardır Tesadüfen Kazandığın Maçlarda Bugün Hüsrana Uğrayabilirsin.

Kazanan Haklıdır Diyerekten Fenerbahçeyi ve Fenerbahçeli Dostlarımı En İçten Dileklerimle Kutlarım:) Şampiyonluk Yarışında Başarılar Dilerim.

EreN
19.Nisan.2010, 00:10
Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor.

Börk
19.Nisan.2010, 00:30
BİLİCANIN PENALTI NOKTASI OPERASYONU

futbol kuralları usül kitapçığının 17.

maddesinin c bendinin 3. fıkrasında net olarak şu ifade yer almakta:

"bir futbolcu oyun kuralları haricinde rakip takıma dezavantaj

sağlayacak şekilde 'oyun alanının, kale direklerinin, korner

bayraklarının veya topun' herhangi bir kısmında değişiklik yaparsa ve hakem bu futbolcuyu gerektiği anda cezalandıramamış ve futbolcunun yaptığı değişiklik onarılmamışsa, bu futbolcunun takımı hükmen yenik sayılır..

barahir
19.Nisan.2010, 00:33
BİLİCANIN PENALTI NOKTASI OPERASYONU

futbol kuralları usül kitapçığının 17.

maddesinin c bendinin 3. fıkrasında net olarak şu ifade yer almakta:

"bir futbolcu oyun kuralları haricinde rakip takıma dezavantaj

sağlayacak şekilde 'oyun alanının, kale direklerinin, korner

bayraklarının veya topun' herhangi bir kısmında değişiklik yaparsa ve hakem bu futbolcuyu gerektiği anda cezalandıramamış ve futbolcunun yaptığı değişiklik onarılmamışsa, bu futbolcunun takımı hükmen yenik sayılır..

Bu önceki sayfada yazıldı.. Hakem o noktada müdahale ettiği için bu madde saf dışı kalıyor otomatikman..

Börk
19.Nisan.2010, 00:33
Bu önceki sayfada yazıldı.. Hakem o noktada müdahale ettiği için bu madde saf dışı kalıyor otomatikman..

Benim gördüğüm kadarıyla penaltı noktasının eştiği için,değil pozisyon için görmüş Bilica sarı kartı.

nerazzuri
19.Nisan.2010, 00:34
Daha ne kuralları koyuyorsunuz. Hakemler bizden yana çözemediniz mi daha :)

Börk
19.Nisan.2010, 00:36
Daha ne kuralları koyuyorsunuz. Hakemler bizden yana çözemediniz mi daha :)

Sen çözmüş gibisin Serkan abi:).Başkasına yapılsa ne diyecektiniz bilemiyorum.

barahir
19.Nisan.2010, 00:42
Benim gördüğüm kadarıyla penaltı noktasının eştiği için,değil pozisyon için görmüş Bilica sarı kartı.
Bilica'ya ceza verilmedi ama yaptığı hareketin sonuçlarını hakem gördü ve boşluğu çim ile doldurdu.. Bu da bi müdahale sayılmaz mı?

Ancak bunları yazıyorum diye Bilica'nın yaptıklarını tasvip ediyoruz gibi bi sonuç çıkmasın kesinlikle.. Şahsi fikrim, Bilica'nın sezon sonu yollanması yönünde.. Yaptıklarıyla Fenerbahçe'nin çubuklu formasını giymeyi hiç mi hiç haketmiyor..

EreN
19.Nisan.2010, 00:45
Sen çözmüş gibisin Serkan abi:).Başkasına yapılsa ne diyecektiniz bilemiyorum.

Başkasına yapıldığında yazdığımız şeyleri biraz okursan bu konuda sıkıntı çekmezsin. Serkan hem üşenir şimdi eski mesajları bulmaya =)))

Cidden bizim kadar kabullenen taraftar yoktur. Herşeye evet öyledir falan diyoruz yine de memnun olmuyorsunuz.

brotha
19.Nisan.2010, 01:00
Bilica'ya ceza verilmedi ama yaptığı hareketin sonuçlarını hakem gördü ve boşluğu çim ile doldurdu.. Bu da bi müdahale sayılmaz mı?

Ancak bunları yazıyorum diye Bilica'nın yaptıklarını tasvip ediyoruz gibi bi sonuç çıkmasın kesinlikle.. Şahsi fikrim, Bilica'nın sezon sonu yollanması yönünde.. Yaptıklarıyla Fenerbahçe'nin çubuklu formasını giymeyi hiç mi hiç haketmiyor..

Bilica haketmiyor, ama lugano,emre hakediyor mu?

TR.CaPTaiN
19.Nisan.2010, 01:04
Yanlarına Gökhan ve Alex'i de eklediğinde Fenerbahçe formasını en çok hakeden oyuncular oluyor.

tarikko
19.Nisan.2010, 01:09
Yanlarına Gökhan ve Alex'i de eklediğinde Fenerbahçe formasını en çok hakeden oyuncular oluyor.

Aynen..Arkadaşa en iyi cevap olmuş bu :)

ozaniel
19.Nisan.2010, 02:20
Bobo her zaman sola doğru penaltı kullanırdı, hep de gol olurdu. Bu kez diğer tarafa attı kaleci kurtardı. Bunun dışında pek ciddi bir pozisyonumuz da yoktu. Bilica da yeni kurulacak alışveriş merkezinin temelleri için kazı yaptı herhalde. Ayrıca son dakikada Alex'in davranışını Alex'e yakıştıramadım, ciddi bir şey yokken gerginlik çıkardı.

brotha
19.Nisan.2010, 02:39
Aynen..Arkadaşa en iyi cevap olmuş bu :)

bilicada en hakeden adam ;)

BaFraLı
19.Nisan.2010, 07:14
Bilica'nın hareketide gerçekten iyi değildi ha. Eşeledi resmen penaltı noktasını. Maçın en ilginç yanıda buydu zaten. Gerisi her derbide var kırmızı kart vs. Ama hakem inanılmazk ötüydü. İki takım adınada. Saçma saçma fauller verdi. Dirsek olmayan yerde kırmızı verdi. Fenerbahçe'nin faullerini vermedi vs. iyi değildi yani.Ama Bilica bombaydı ya.:D

El Barto
19.Nisan.2010, 09:00
Maç esnasında görmemiştim tekrarları seyrederken gördüm Tello'da Semih'e bir aparkat indirmiş. :D

Bu da Tello'nun ilk yumruğu değil yanlış hatırlamıyorsam bundan önce 2 kere daha böyle sağ sol çalışmıştı. Böyle çirkef adamları tutmasınlar Türkiye'de yahu. Beşiktaş'a başka Tello mu yok, Fenerbahçe'ye başka Bilica mı yok, Galatasaray'a başka Keita mı yok?

Sadixx
19.Nisan.2010, 09:14
Maç esnasında görmemiştim tekrarları seyrederken gördüm Tello'da Semih'e bir aparkat indirmiş. :D

Bu da Tello'nun ilk yumruğu değil yanlış hatırlamıyorsam bundan önce 2 kere daha böyle sağ sol çalışmıştı. Böyle çirkef adamları tutmasınlar Türkiye'de yahu. Beşiktaş'a başka Tello mu yok, Fenerbahçe'ye başka Bilica mı yok, Galatasaray'a başka Keita mı yok?
Hayır malesef yok :)

KaPaLı
19.Nisan.2010, 09:39

İmza.

Hakem hakem hakem. Bu ne yahu sanki Fenerbahçe yakalamadı 3-4 net pozisyonu maç boyu bastıran taraf olmadı. Beşiktaş bastırdı Volkan kurtarmaktan yoruldu ama hakem engelledi Beşiktaş'ı. Daha 15-20. dakikalarda 3 olacaktı maç biraz dikkatli olsalar. Lugano'nun pozisyonunda istemedende olsa penaltı var ama Uğur'un pozisyonunda alakası yok. Zaten topa vuramayıp dengesini kaybediyo Bilica azmanı çarpınca adam tank çarpmışa benziyo. Bak Hakem dedinizde aklıma geldi. Son dakikalarda Tello'yada 1 kırmızı çıkarmadı onu niye yazamadınız hiçbiriniz. Emre - Lugano çirkef yumrukları hakem görmeden sallayan Tello World Class Player.

Neyse uzatmaya gerek yok Serkan yazmış zaten herşeyi, derbi canavarı Fenerbahçe 1 galibiyet daha aldı ve Beşiktaş'ı itti aşağıya.

KaPaLı
19.Nisan.2010, 09:53
[COLOR=Blue][B]Maçta çok güzel pankartlar vardı yine.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs424.snc3/24480_386854021045_118099966045_4439402_464038_n.j pg

Deus Dominus
19.Nisan.2010, 10:42
Fenerbahçe'li taraftarları tebrik ederim galibiyet için. 'Normal' şartlar altında oynansa yine kazanacakları bir karşılaşmaydı ancak hakem dediğimiz şahsiyet maçın kaderine o kadar çok etki etti ki verdiği, vermediği, 'veremediği' kararlarla, maçın önüne geçen isim oldu. Eğer dün akşam sahadaki kişiler hakemse, ben futbolun 'F'sini bilmiyorum...

anilton
19.Nisan.2010, 11:37
Tebrikler F.Bahçe...

Melekovic
19.Nisan.2010, 12:44
gereksiz çene yormuşum.

BeeTLeJuiCe
19.Nisan.2010, 13:06
http://www.footymix.com/england/video-fernando-torres-kicking-the-penalty-spot-against-manchester-united/link/562/

Torres - Bilica El ele...

Sekopej
19.Nisan.2010, 13:16
Dünyada eşi benzeri yok denilen şeye örnek Torres'ten geldi, daha çıkar mutlaka örnekleri, bakalım Bilica'ya saydıranlar Torres'e de saydıracak mı? (Bilica'yı savunmuyorum, Torres'e de aynı hakaretlerin yapılmasını bekliyorum yoksa Bilica'yı zaten istemiyorum, sene sonu kovulmalı)

Melekovic
19.Nisan.2010, 13:17
gereksiz çene yormuşum

Sekopej
19.Nisan.2010, 13:24
Bilica doğru yaptı diyen olmadı, olamaz da. Sadece Bilica'nın yaptığı hareketi dünya üzerinde yapan yok denildi, türlü hakaretler edildi, şimdi görüyoruz ki bunu tek yapan Bilica değilmiş. Yanar dönere kızıyorum ben, Torres'e de aynı hakaretler yapılsın diye bekliyorum yoksa Bilica'ya küfür mü edeyim ne yapayım, sene sonu kapının önüne koyulmalı dediğim halde defalarca, hala Bilica'yı korduğum düşünülüyorsa.

(Neden üzerime alındım, Mustafa'nın mesajında bir şey yok, dalgasını geçmiş el ele diyerek, sonraki tek mesaj bana ait olduğundan üzerime alındım.)

BeeTLeJuiCe
19.Nisan.2010, 13:24
Serkan'ın demek istediği içimizdeki Fenerbahçe sevgisinden dolayı Bilicayı yermek oluyor, bakalım aynısını Torres için yapacaklarmı diyor. Arada Bilica'nın yapdığını savunmuyorum demesine rağmen, benim el ele yazmam Bilica'ya yönelik bir yazı olmasına rağmen, Torres yaptı diye doğru mu demen iyi okumadığın fikrini uyandırdı bende.

Takımımız haklı bir galibiyet aldı biz buna sığınmıyoruz ama Galatasaraylılarda dahil olmak üzere herkes Beşiktaş'ın yenilmesini buna sığınarak söylüyor. Enteresan doğrusu.

Yöneticilerin yazdıkları diyorsun, Serkan ve Hayrettin Abi'nin yazdıklarında, forumda sildiğimiz mesajlar gibi sorun teşkil edecek mesajlar yok. Varsada gözümüzden kaçmıştır raporlayın anında silelim. Yeri geldiğinde yönetici mesajlarıda siliyoruz ayrıca.

Küçüklere ve üyelere örneklik konusunu açman ise garip olmuş :))

di canio
19.Nisan.2010, 13:25
Dünyada eşi benzeri yok denilen şeye örnek Torres'ten geldi, daha çıkar mutlaka örnekleri, bakalım Bilica'ya saydıranlar Torres'e de saydıracak mı? (Bilica'yı savunmuyorum, Torres'e de aynı hakaretlerin yapılmasını bekliyorum yoksa Bilica'yı zaten istemiyorum, sene sonu kovulmalı)

Arkadaş Bilica'yı savunmamış zaten Melekovic. Bunu da belirtmiş özellikle. Sanırım beklentiniz Bilica'nın Fenerbahçeliler tarafından savunulması. Ama çevremde ve forumlarda, bloglarda hiçbir Fenerbahçeli Bilica'nın yaptığını savunmuyor. Sekopej'i savunmak bana düşmez. Ama yazılanları dikkatli okumak gerekmekte.

EreN
19.Nisan.2010, 13:35
Emre'in pozisyonunda müdehale yok gibi gelmişti ama gördüğü halde sağ omuzunu emreye doğru sertçe kaldırıyor. Fikrim değişti, kart doğru ama rengi tartışılır. Sertliğine göre.

Börk
19.Nisan.2010, 13:59
Bilica'yı davranışlarından dolayı gönderecekseniz,Emre'yi de,Lugano'yu da gönderin.Ali Samiyen'de ki kavgayı ateşleyen,her maç formasından çekerek bir oyuncuyu yere indiren Lugano;her pozisyona itiraz eden,rakibe faul yapınca normal kendisine yapılınca anormal Emre.

Bilica'ya gerekli şeyi de yapmadı hakem.Hakem kendisini temizlik görevlisi filan sandı.Bence gereği yapılmalı.Federasyon artık ne yapabilir(?)bilemiyorum.

Sekopej
19.Nisan.2010, 14:11
Bilica'yı davranışlarından dolayı gönderecekseniz,Emre'yi de,Lugano'yu da gönderin.Ali Samiyen'de ki kavgayı ateşleyen,her maç formasından çekerek bir oyuncuyu yere indiren Lugano;her pozisyona itiraz eden,rakibe faul yapınca normal kendisine yapılınca anormal Emre.

Bilica'ya gerekli şeyi de yapmadı hakem.Hakem kendisini temizlik görevlisi filan sandı.Bence gereği yapılmalı.Federasyon artık ne yapabilir(?)bilemiyorum.

Emre kendini, aşırı tepkisini gidermek için psikolojik destek bile alıyor, bu yönde çabalıyor. Emre gibi bir sürü oyuncu gösteririm her takımda, en basiti Galatasaray'In kaptanı Bilent Korkmaz, senelerce takımın kaptanlığını yaptı, hiç gönderin diyen oldu mu?

Lugano olayında ise, geçen seneki maçtan sonra sezon sonu beklenmeden hemen gönderilmeli yazdım, bu tür oyuncuların Türk futbolunda yeri yok yazdım, sezon sonu peşinden koşulurken koşulmasın, başka adam mı yok yazdım, ben gereken tepkiyi verdim, veririm de, duruma göre yorum yapmam çoğu kimse gibi.

Ayrıca maç içerisinde hırçın oyuncu iyidir, takımı ateşler, taraftarı ateşler, o ayrı konu, başka yerde tartışırız. Ama Bilica kapının önüne koyulsun derken Lugano'ya niye demiyorsun de diyemez bana kimse ona da dedim çünkü defalarca.

Universal
19.Nisan.2010, 15:32
Asıl dünün geyiğini Ömür Gedik yaptı. Twitter'ında Beşiktaşlılar penaltımız verilmedi diyormuş, sanki verilince atabiliyorsunuz. :) Ömür Gedik'in bu kadar fanatik olduğunu bilmezdim. =))

Dün hakemlere laf söylüyoruzda, asıl sorun o hakemleri oraya atayanlarda. Bu hakemlere günah bulmak yanlış. Seviyeleri bu maçı kaldırabilecek seviyeler değildi. Buda gözüktü. Atanmaları hata idi.

uAburak89
19.Nisan.2010, 16:34
Torres bir anlık sinirle bir hareket yapıyor sadece, göz var nizam var. Bilica'nın yaptığı bambaşka bir şey, tam 9 kere aynı hareketi yapıyor. Ben maçı izlemedim, sadece görüntüyü gördüm maçtan sonra hakemler bunu nasıl görememiş gerçekten çok şaşırtıcı.

Torres'in yaptığına doğru demem, eğer uyarı falan vermeyecekseniz hakaret de ederim yani adam liverpool'da oynuyor günahım kadar sevmem :D İşin şakası bir yana, aynı kefeye konulması çok mantıksız geldi bana.

Edit: Maçın özetini izledim şimdi, Fenerbahçe maçı hakkıyla kazanmıştır bana göre o yüzden tebrik ediyorum Fenerbahçeli arkadaşları. Keşke hakemler ve Bilica saçmalasaydı, maçın önüne geçen olaylar olmasaydı.

World Hollow o1
19.Nisan.2010, 16:48
Bilica zemini bozsaydı yine ve gol olsaydı ardından bjk yine gol atsaydı acaba delikanlı gibi hala bu Bilicanın zemini bozması konuşuluyor olacakmıydı çok fazla merak ediyorum..

Ilhan
19.Nisan.2010, 16:55
Bilica zemini bozsaydı yine ve gol olsaydı ardından bjk yine gol atsaydı acaba delikanlı gibi hala bu Bilicanın zemini bozması konuşuluyor olacakmıydı çok fazla merak ediyorum..

Orada tartışılan, Bilica'nın o hareketten ötürü ikinci sarıda kırmızıyı görmesi zaten, golü engellediğini Bobo dahil kimse iddaa etmedi.

World Hollow o1
19.Nisan.2010, 17:04
Önceki sayfalara bakarsan abi belki biraz bilgi edinirsin.
Hayrettin abi penaltıyı kullanmasını engelledi çiftci muhabbeti falan döndü ben o konu için dedim.

Fearless Coward
19.Nisan.2010, 17:14
Her ne kadar Bilica zemini bozsa bile Volkan'ın hakkını yemek ayıp olur hakkıyla tuttu topu çünkü..Ama tabiki hakemin gözü önünde olan bir şey neden kırmızı gelmedi anlamak güç..Torres'in yaptığı olayı hakem bile görmüyor vuruyor sonra geçiyor onunki bi anlık sinir Bilica'da öyle bir durum söz konusu değil.. :)

anil luque
19.Nisan.2010, 17:17
Herşeyden önce Fenerbahçe'yi galibiyetinden ve şampiyonluk yolunda attığı büyük adımdan dolayı sportmence tebrik etmek gerek.. İlk yarıdaki oyunlarıyla oyunu hakettiklerini söylüyorlar ama bence ikinci yarıya göre de bizim kazanmamız lazımdı ama olmadı, neyse ..

Maçın sonucuna direkt olarak etki ettiğini söyleyemesem de dün akşam tam anlamıya bir hakem faciası yaşandığını söyleyebilirim.. İsmail, Gönül'ü giderken indiriyor sarı kart doğru karar.. Bobo Emre Belözoğlu isimli şahsı indiriyor sarı kart hadi doğru karar.. Ama aynı Emre Toraman'a topla uzaktan yakından alakası olmayan bir şekilde tekme sallıyor, üstüne haklıymış gibi Toraman'a ne var burda yahu gibisinden hareketler yapıyor (sanki kendisi bunun yarısı olan müdahalelerde ortalıgı yıkmıyormus gıbı) ama kart yok.. İlk yarıda arkadan çekmeye iki tane kart veren hakem Güiza'yı es geçiyor yine, üstelik bizim gördüğümüz kartlardan en ufak bir farkı yokken.. Bilica diye bir futbolcu ki Fenerbahçe'nın adına bence leke düşüren bir isim şu anda, yanlıs hatırlamıyorsam Tello'ya dirsek sallıyor yan hakemin gözü önünde, Toraman'ın saçından çekiyor ona da kart yok.. Ernst topla rakip arasına vücut koyuyor ama dirsekten atılıyor .. Toraman maç başından beri tekme yiyor saçı çekiliyor ama kırmızı kartla oyundan atılıyor ..

İşte tüm bunların oldugu yerde kimse benim hakemi eleştirmemi engelleyemez, tıpkı galibiyetinden dolayı Fenerbahçe'yi tebrik etmemi engelleyemeyecekleri gibi ..

Ilhan
19.Nisan.2010, 17:25
Önceki sayfalara bakarsan abi belki biraz bilgi edinirsin.
Hayrettin abi penaltıyı kullanmasını engelledi çiftci muhabbeti falan döndü ben o konu için dedim.

Ben forumda değil de genelde Türkiye'de medyada tartışılanlar için söyledim.

Şimdi ortada şöyle bir durum var.

Bilica'nın penaltı pozisyonundaki hareketi sarı kart, ki hatta bence kırmızı kart. Hem kasti, rakibi sakatlamaya yönelik, hem de kale çizgisini 2 metre mesafede olduğu için son adam pozisyonunda.

Penaltı için oyundan atılmayan Bilica artık nereye güveniyorsa penaltı öncesinde de penaltı noktasını eşeliyor. Bu da sarı kartlıktır. Hatta bilmem ne kuralına göre maçın hükmen Beşiktaş'a verilmesi gerekir.

Bilica'ya gösterilen sarı kart, eşeleme yapmadan gösterildiği halde Hüseyin Göçek yaptığı açıklamada eşelemeden dolayı sarı kart gösterdiğini belirtmiştir. Bu şekilde bir demecin tek sebebi maçın hükmen Beşiktaş'a verilmesini engellemektir.

Aynı hakem Emre'nin birden fazla pozisyonda yaptığı kasıtlı hareketlere kart göstermemiştir.

Aynı hakem haketmediği halde dirsek gerekçesiyle Ernst'e kırmızı kart göstermiştir.

Aynı hakem topu ceza alanı içinde 2 sn boyunca eli ile sürükleyen Lugano'nun pozisyonunda düdük çalmamıştır.

Bütün bu olanlar göz önünde bulundurulduğunda hakemin kasıtlı biçimde taraflı yorum yaptığını söylemek yanlış olmaz.

Bu hakem bence bu saatten sonra düdüğünü asmalıdır. Hakemlik yapmamalıdır.

Ayrıca maçtan sonra Bilica'nın bir şeylere güvendiğini çıkardım. Yoksa hiçbir oyuncu bu şekilde pervasız davranamaz. Özellikle yabancıysa ve Türkiye'deyse. Emre'nin pervasızlığını bir şekilde anlıyorum. Ama Bilica bu ülkede Aziz Yıldırım dahil kimsenin nüfuzuna güvenemez.

Ve bir yorum da Fenerbahçe için. Fenerbahçe, içinde Daum ve Alex bulunduğu sürece bulunduğu konumdan öteye gidemez. Kesinlikle ciddi revizyon gerekiyor.

Estranged
19.Nisan.2010, 17:26
NTVSpordaki Spor Servisi programına Cüneyt Çakır bağlanmış telefonla,tekrarını izlerken gördüm.

1- Bilicanın pozisyonda 2. sarıdan atılması gerekiyordu.
2-Hükmen Galibiyet olayı hakem devreye girdiği için ekarte edilmiş durumda.
3-İlk yarıdaki pozisyonda İbrahim Kaş, Emre'nin ayağına vuruyor.Dolayısıyla penaltı olması gerekiyor(muş).

3 soruya bu şekilde cevap verdi.

Ayrıca şahsi kanaatim,tüm sayfa boyunca söylenenlerden sonra bir de İsmail Köybaşı'nın maçın ilk yarısında ofsayt düdüğünden sonra top sürmeye devam edip topu auta atması sarı kart gerektiren bir hareketti,2. Sarı kart nedeniyle İsmail Köybaşı atılmalıydı.

Tabii bu şahsi düşüncem.

Sekopej
19.Nisan.2010, 17:30
Ne güzel ya, Torres'inkine bir anlık sinir ama bir anlık siniri Emre yaptığında yine Emre'ye hakaretler, Torres sinirlenebilir ama Emre sinirlenirse hakaret edilmelidir, kabul edilemez.

Torres'in amcı nedir, penaltıyı iyi atamasın diye zarar vermek, Bilica da belki o anda sinirli, sinirli diye doğru bir şey yaptığı söylenemez, kabul edilemez 2 oyuncunun da.

Dün uydurulan saçma kurala göre, Liverpool hükmen yenik sayıldı mı acaba o maçtan sonra?:D

Ayrıca Tello'yu da unutmamak gerekir, 1 defa yaptı, ceza verilmedi, şimdi yine yumruk attı, umarım tv görüntülerinden Fenerbahçe'ye ceza verenler, şimdi Tello'ya da aynı cezayı verirler ama sanmıyorum aynı küfürü ettiği için Kazım'a 4 maç verilirken Baros'a sadece sarı çıktığını da gördük. Sonra da Fenerbahçe hakemlerle kazanıyor, ne güzel memleket ya...

İsmail atılmalıydı diyen hala yok, o da başka gariplik zaten...

HooijDonk07
19.Nisan.2010, 17:30
Yine FenerBahçe galibiyeti yine hazmedememek var bazılarında.

Sekopej
19.Nisan.2010, 17:31
Özür dilerim Estranged bahsetmiş ben yazarken.:)

World Hollow o1
19.Nisan.2010, 17:32
Dediklerine hepsine katılıyorum..

Benim sadece sitemim buraya gelip yorumlarını sadece galibiyeti kirletmek için boş boş mesaj atanlar içindi o penaltı muhabbeti.

Ama şöyle birşey var futbolda eğer el ile oynama o oyuncuya avantaj sağlıyorsa isteyerek yapıyorsa çalarsın ama oyuncuya avantaj sağlamıyorsa istem dışı bir şey olmuşsa bu çalınmaz bu pozisyon gibi bir sürü pozisyon göstere bilirim çok uzak değil Bursaspor maçında Turgaydı sanırım aynı pozisyon oldu.

footballer33
19.Nisan.2010, 17:33
İspanyollar Bile Çıldırdı
F.Bahçe-Beşiktaş derbisinde İspanyol televizyonu spikerleri maçı bırakıp hakemi tartıştı.

İspanyol Sportmania Televizyonu spikeri ve yorumcusu, maçı bırakıp hakemi tartıştı. Hüseyin Göçek’in derbiye damgasını vurduğunu savunan yorumcu Carlos Castillano, “Türkiye’de futboldan çok neden hakemlerin konuşulduğunu anlamak için örnek bir maçtı” dedi.

İspanyol yorumcu, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e, hakemler aleyhinde konuştuğu için ceza aldığını hatırlatarak, “Başkanı çok iyi anlıyoruz. Böylesine bariz hatalar yapan, önündeki pozisyonu görmeyen veya görmek istemeyen hakeme isyan etmeyecek başkan yoktur” ifadesini kullandılar.

Ernst’in atılmasına sebep olan Emre’yi, “Hakemleri aldatmaya yönelik bu tür hareketleri İtalya’da öğrendi” diyen Castillano, “Orada faul vardı ancak kesinlikle kırmızı kartı gerektirecek bir pozisyon yoktu. Çizme’de bir dönem oynayan Emre, tam bir İtalyanvari hareketle rakibine kırmızı kart göstertti” yorumunda bulundu.

Fenerbahçe’nin, karşılaşmalarda sürekli hakemi baştan baskı altına almak gibi bir anlayışla çıktığını da vurgulayan İspanyol spiker, bu yüzden sarı-lacivertli ekibin maçlarında hakem hatalarının çokça olduğunu kaydetti. Ayrıca yorumcular, “Bilica’nın penaltı atışı öncesinde yaptığı harekete federasyonun ceza verip vermeyeceğini takip edeceğiz” dediler.

__________________________________________________ _________________

İspanyollar bile anladı bu ülkede futbolun nerelere geldiğini. Bu saatten sonra ben konuşsam ne olur konuşmasam ne olur. FORZA BEŞİKTAŞ...!!!

Ilhan
19.Nisan.2010, 17:33
Ne güzel ya, Torres'inkine bir anlık sinir ama bir anlık siniri Emre yaptığında yine Emre'ye hakaretler, Torres sinirlenebilir ama Emre sinirlenirse hakaret edilmelidir, kabul edilemez.

Torres'in amcı nedir, penaltıyı iyi atamasın diye zarar vermek, Bilica da belki o anda sinirli, sinirli diye doğru bir şey yaptığı söylenemez, kabul edilemez 2 oyuncunun da.

Dün uydurulan saçma kurala göre, Liverpool hükmen yenik sayıldı mı acaba o maçtan sonra?:D

Ayrıca Tello'yu da unutmamak gerekir, 1 defa yaptı, ceza verilmedi, şimdi yine yumruk attı, umarım tv görüntülerinden Fenerbahçe'ye ceza verenler, şimdi Tello'ya da aynı cezayı verirler ama sanmıyorum aynı küfürü ettiği için Kazım'a 4 maç verilirken Baros'a sadece sarı çıktığını da gördük. Sonra da Fenerbahçe hakemlerle kazanıyor, ne güzel memleket ya...

İsmail'in atılmaması esnetilebilecek bir karar. Benzer olay daha dün Real Madrid maçında Ronaldo'nun adına yaşandı. Vurdu, sarı kart vermedi hakem. Ama Fenerbahçeli futbolcuların yaptıklarını görmemek imkansız, hele ki sahada yan hakem, 4. hakem gibi faktörler varsa.

Torres bir maç sinirlenir. Sonra azar işitir, oturur. Ama aynı şey Emre'nin başına belki 40 kere geldi. Emre halen korkmadan hareketlerine devam edebiliyor. Bu da, bir şeylere sırtını dayadığının göstergesi.

uAburak89
19.Nisan.2010, 17:34
Görüntülerde Torres bir eşeleme, kazma, petrol arama derdinde gözükmüyor. Adam vuruyor geçiyor. Kurallar dahilinde değil, doğru değil, belki kart gerektiriyor ama Bilica'nın hareketi ile aynı şey hiç değil.

Matteo Ferrari
19.Nisan.2010, 17:35

36 Bilica'nın Büyük Diyarbakırspor maçında Erdinç'e attığı tekme neden es geçildi o zaman.?

Sekopej
19.Nisan.2010, 17:35
Ben forumda değil de genelde Türkiye'de medyada tartışılanlar için söyledim.

Şimdi ortada şöyle bir durum var.

Bilica'nın penaltı pozisyonundaki hareketi sarı kart, ki hatta bence kırmızı kart. Hem kasti, rakibi sakatlamaya yönelik, hem de kale çizgisini 2 metre mesafede olduğu için son adam pozisyonunda.

Penaltı için oyundan atılmayan Bilica artık nereye güveniyorsa penaltı öncesinde de penaltı noktasını eşeliyor. Bu da sarı kartlıktır. Hatta bilmem ne kuralına göre maçın hükmen Beşiktaş'a verilmesi gerekir.

Bilica'ya gösterilen sarı kart, eşeleme yapmadan gösterildiği halde Hüseyin Göçek yaptığı açıklamada eşelemeden dolayı sarı kart gösterdiğini belirtmiştir. Bu şekilde bir demecin tek sebebi maçın hükmen Beşiktaş'a verilmesini engellemektir.

Aynı hakem Emre'nin birden fazla pozisyonda yaptığı kasıtlı hareketlere kart göstermemiştir.

Aynı hakem haketmediği halde dirsek gerekçesiyle Ernst'e kırmızı kart göstermiştir.

Aynı hakem topu ceza alanı içinde 2 sn boyunca eli ile sürükleyen Lugano'nun pozisyonunda düdük çalmamıştır.

Bütün bu olanlar göz önünde bulundurulduğunda hakemin kasıtlı biçimde taraflı yorum yaptığını söylemek yanlış olmaz.

Bu hakem bence bu saatten sonra düdüğünü asmalıdır. Hakemlik yapmamalıdır.

Ayrıca maçtan sonra Bilica'nın bir şeylere güvendiğini çıkardım. Yoksa hiçbir oyuncu bu şekilde pervasız davranamaz. Özellikle yabancıysa ve Türkiye'deyse. Emre'nin pervasızlığını bir şekilde anlıyorum. Ama Bilica bu ülkede Aziz Yıldırım dahil kimsenin nüfuzuna güvenemez.

Ve bir yorum da Fenerbahçe için. Fenerbahçe, içinde Daum ve Alex bulunduğu sürece bulunduğu konumdan öteye gidemez. Kesinlikle ciddi revizyon gerekiyor.

İlhan o bilmem ne dediğin kural tamamen uydurma, futbol usul kitapçığı diye bir şey de yok, internette mağlubiyeti hazmedemeyen birinin uydurduğu şey, 17. maddenin c fıkrası falan komik şeyler.

Hakemin bir açıklaması olduğunu sanmıyorum ama o da uydurmadır. Ama maçı canlı izleyenler görmüştür, hakem penaltı çaldığı anda kart çıkarmıyor, oraya geldikten sonra kart olayı var ve Bilica'ya bakarsak, hemen penaltı verildiğinde eşeliyor, daha İnceman yerdeyken, yani hakem o nedenle vermiş olabilir ama yukarıdaki uydurma kural gibi bu haberin de uydurma olduğunu düşünüyorum.

Yukarıda söyledim, aynı hakem İsmail'i oyundan atamadı.

Aynı hakem yumruk atan Tello'ya kırmızı veremedi.

Aynı hakem ilk yarıda ofsaytla alakası olmayan pozisyonu kesti.

Bende başlasam, aynı hakem diye sıralarım bunları ve eğer maç berabere bitseydi dün, bu sefer Fenerbahçe hakem kötü diyecekti, buna da eminim, siz hakemi savunuyor olacaktınız.

Melekovic
19.Nisan.2010, 17:36
gereksiz konuşmada bulunmuşum.

uAburak89
19.Nisan.2010, 17:37
İsmail Köybaşı'nın atılması gereken pozisyon hangisi, ilk yarıda ofsayttan sonra topa vuruyor auta gidiyor o pozisyon mu ?

goosfraba
19.Nisan.2010, 17:38
Bilica'nın yaptığı hareket savunulamaz zaten de önceki mesajlarda gördüğüm şey; Beşiktaş'lı bazı arkadaşlarca alınan mağlubiyet bu yüzdenmiş gibi yazılmış. Yanlış.

Sarı kart verilmeliydi bu doğru ama her maç olduğu gibi yine hakem hatası var. Keşke sarı gösterilseydi Bilica'ya.

Zaten malum taraftar forumunda da aynı tarz şeyler konuşuluyor. Hatta Bilica gönderilmeli diye başlıklar açılmış dünki maçtan sonra. Yaptığını savunan olmamış üstelik bu hareketini çirkeflikle yorumlamış insanlar da var.

Yani anlatmak istediğim, o yaptığı hareketi kendi taraftarı da kabul etmiyor.

anilton
19.Nisan.2010, 17:40

Serkan abi seni ilk defa bu tip olaylar karşısında bu kadar neşeli,bu kadar rahat tavırlar içerisinde gördüm.Çok garipsedim doğrusu,en çok şaşırdığım bu oldu...

Sabah maçın yorumu ve bütün pozisyonların analizini içeren çok çok uzun bir yazı yazmıştım.Ondan sonra şöyle baktım,baştan sona okudum ve boşver dedim ve yarım saate yakın sürede yazdığım mesajı sildim.Sadece Tebrikler F.Bahçe yazdım.Çünkü hiçbirşeyin değişmeyeceğini ve en önemlisi değmeyeceğini gördüm.Çünkü zihniyet yanlış.Bilica'yı o hareketinden dolayı tebrik edenler,sırf kendi takımında olduğu için laf konduramayanlar var.Öyle ya da böyle kazandık mı kazandık diyenler var.En objektif adamın bile konu kendi takımı olduğu zaman 360 C dönebileceğini gördüm.Onun için ne gereği var dedim,sildim...

İsmail'in pozisyonu ile ilgili yorumuda yapayım.İlk sarı kartı doğru.Ancak aynısının tıpkısı hareketten Emre,M.Topuz,Alex,Guiza kart görmedi.İkinci pozisyona gelirsek.Orada " düdükten sonra topa vurma " eylemi yok.Geç çalan düdük var.Göçek yardımcısının bayrağını geç farketti ve geç çaldı.İsmail'de düdük çalmadığı için pozisyona devam etti.Aynı şekilde pozisyonda G.Gönül'de devam etti düdük çalmadığı için...

Sekopej
19.Nisan.2010, 17:40
İspanyollar Bile Çıldırdı
F.Bahçe-Beşiktaş derbisinde İspanyol televizyonu spikerleri maçı bırakıp hakemi tartıştı.

İspanyol Sportmania Televizyonu spikeri ve yorumcusu, maçı bırakıp hakemi tartıştı. Hüseyin Göçek’in derbiye damgasını vurduğunu savunan yorumcu Carlos Castillano, “Türkiye’de futboldan çok neden hakemlerin konuşulduğunu anlamak için örnek bir maçtı” dedi.

İspanyol yorumcu, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e, hakemler aleyhinde konuştuğu için ceza aldığını hatırlatarak, “Başkanı çok iyi anlıyoruz. Böylesine bariz hatalar yapan, önündeki pozisyonu görmeyen veya görmek istemeyen hakeme isyan etmeyecek başkan yoktur” ifadesini kullandılar.

Ernst’in atılmasına sebep olan Emre’yi, “Hakemleri aldatmaya yönelik bu tür hareketleri İtalya’da öğrendi” diyen Castillano, “Orada faul vardı ancak kesinlikle kırmızı kartı gerektirecek bir pozisyon yoktu. Çizme’de bir dönem oynayan Emre, tam bir İtalyanvari hareketle rakibine kırmızı kart göstertti” yorumunda bulundu.

Fenerbahçe’nin, karşılaşmalarda sürekli hakemi baştan baskı altına almak gibi bir anlayışla çıktığını da vurgulayan İspanyol spiker, bu yüzden sarı-lacivertli ekibin maçlarında hakem hatalarının çokça olduğunu kaydetti. Ayrıca yorumcular, “Bilica’nın penaltı atışı öncesinde yaptığı harekete federasyonun ceza verip vermeyeceğini takip edeceğiz” dediler.

__________________________________________________ _________________

İspanyollar bile anladı bu ülkede futbolun nerelere geldiğini. Bu saatten sonra ben konuşsam ne olur konuşmasam ne olur. FORZA BEŞİKTAŞ...!!!

İspanyollar neyi anlamış yahu, Espanyol - Barcelona maçını izlememişler sanırım, basının uydurma haberlerine inanıp da burada gaza gelmeyin, tıpkı uydurulmuş 17. maddenin c fıkrası gibi.

İsmail'in atılmaması esnetilebilecek bir karar. Benzer olay daha dün Real Madrid maçında Ronaldo'nun adına yaşandı. Vurdu, sarı kart vermedi hakem. Ama Fenerbahçeli futbolcuların yaptıklarını görmemek imkansız, hele ki sahada yan hakem, 4. hakem gibi faktörler varsa.

Torres bir maç sinirlenir. Sonra azar işitir, oturur. Ama aynı şey Emre'nin başına belki 40 kere geldi. Emre halen korkmadan hareketlerine devam edebiliyor. Bu da, bir şeylere sırtını dayadığının göstergesi.

İşimize geldiği gibi yorum yapıyoruz, Emre tukaka, Torres sen çok yaşa.

Görüntülerde Torres bir eşeleme, kazma, petrol arama derdinde gözükmüyor. Adam vuruyor geçiyor. Kurallar dahilinde değil, doğru değil, belki kart gerektiriyor ama Bilica'nın hareketi ile aynı şey hiç değil.

Amaç nedir, penaltı noktasına zarar verip, rakibin iyi kullanmasını engellemek değil mi? Yok ama değil, Torres bunun için yaparken Bilica petrol aramak için yapıyordu.

36 Bilica'nın Büyük Diyarbakırspor maçında Erdinç'e attığı tekme neden es geçildi o zaman.?

Erdinçle ikisine ceza verilmesi gerekiyordu, Erdinç Bilica'yı çekip düşürüyor hatta darbesi de var, Bilica da tekmeyi atıyor. Hakem görse ikisine de kart vermeliydi, genelde karşılıklı olaylarda tvden ceza verilmiyor.

Ilhan
19.Nisan.2010, 17:41
İlhan o bilmem ne dediğin kural tamamen uydurma, futbol usul kitapçığı diye bir şey de yok, internette mağlubiyeti hazmedemeyen birinin uydurduğu şey, 17. maddenin c fıkrası falan komik şeyler.

Hakemin bir açıklaması olduğunu sanmıyorum ama o da uydurmadır. Ama maçı canlı izleyenler görmüştür, hakem penaltı çaldığı anda kart çıkarmıyor, oraya geldikten sonra kart olayı var ve Bilica'ya bakarsak, hemen penaltı verildiğinde eşeliyor, daha İnceman yerdeyken, yani hakem o nedenle vermiş olabilir ama yukarıdaki uydurma kural gibi bu haberin de uydurma olduğunu düşünüyorum.

Yukarıda söyledim, aynı hakem İsmail'i oyundan atamadı.

Aynı hakem yumruk atan Tello'ya kırmızı veremedi.

Aynı hakem ilk yarıda ofsaytla alakası olmayan pozisyonu kesti.

Bende başlasam, aynı hakem diye sıralarım bunları ve eğer maç berabere bitseydi dün, bu sefer Fenerbahçe hakem kötü diyecekti, buna da eminim, siz hakemi savunuyor olacaktınız.

Serkan, Tello'nun yumruğunu görmedim. Ama İsmail için verilecek karar esnetilebilir, çünkü dün Ronaldo canlı izlediğim maçta aynı şeyi yaptı. Bu hakem insiyatifine kalabilecek bir şey. Ama Fenerbahçe adına yapılan hatalar hem sayıca çok fazla, hem de kritik hatalar. Yukarıda hepsini sıraladım işte. Bunları hakemlerden birinin görmemesi imkansız. Gördüğünde kart vermemesi, penaltı vermemesi imkansız. İşte bu yüzden dün ben hakemin Fenerbahçe lehine kasıtlı yönetim gösterdiğini düşünüyorum. İddaa etmiyorum, sadece gördüklerimden yola çıkarak öyle düşünüyorum.

Ilhan
19.Nisan.2010, 17:43
İspanyollar neyi anlamış yahu, Espanyol - Barcelona maçını izlememişler sanırım, basının uydurma haberlerine inanıp da burada gaza gelmeyin, tıpkı uydurulmuş 17. maddenin c fıkrası gibi.

İşimize geldiği gibi yorum yapıyoruz, Emre tukaka, Torres sen çok yaşa.

Amaç nedir, penaltı noktasına zarar verip, rakibin iyi kullanmasını engellemek değil mi? Yok ama değil, Torres bunun için yaparken Bilica petrol aramak için yapıyordu.

Erdinçle ikisine ceza verilmesi gerekiyordu, Erdinç Bilica'yı çekip düşürüyor hatta darbesi de var, Bilica da tekmeyi atıyor. Hakem görse ikisine de kart vermeliydi, genelde karşılıklı olaylarda tvden ceza verilmiyor.

Serkan, bana lütfen Emre'yi savunma. Emre karakteristik yapısıyla futbol sahalarına yakışmayan bir oyuncudur. Torres ile Emre'yi karşılaştırma. Torres bir kere yapar, sonra ders alır ve yapmaz. Ama Emre 40 kere yapar, arkasındaki adamlar 400 kere yap, saha senin der.

Emre bir şeylere güveniyor Serkan. Bir şeylere güveniyor ki bu derece pervasız. Psikolojik değil bu olay.

uAburak89
19.Nisan.2010, 17:45
Torres'in amacının Bilica'nın ki ile aynı olduğunu o görüntüden anlamak, emin olmak çok güç bence. Takımı aleyhine verilen penaltıya sinirlenip yere vuruyor sadece, bir kere. Muhtemelen haksız karar olduğunu düşünüyor. Ben doğru demiyorum zaten, iki görüntüyü arka arkaya izledim bence alakası yok. LigTV'nin sitesinde Brezilya liginden bir görüntü var o resmen aynısı mesela. Yani ilk yapan Bilica değilmiş. Ama yanlışın yanlış olması için ilk defa yapılıyor olmasına gerek de yok.

Sekopej
19.Nisan.2010, 17:45
Ya benim kulaklarımda sorun var ya da sizlerin anlayışında o zaman ama işimize geldiği gibi anlarız, normaldir.

Bilica doğru yapmamıştır, Bilica çirkeftir.

Hakem kötüdür, dün felaket bir maç yönetti. Hani Fenerbahçelilere kart vermedi diyorsunuz ya, Selçuk'a daha 10 dakika geçmeden verdiği sarı kart?

Fenerbahçe'nin orta sahadaki rakiba basan oyuncusuna daha maçın başında olmayacak hareketle sarı vererek, O'nu sindirmiş olmuyor mu hakem?

Dediğim gibi bulmak istedikten sonra çok şey bulunur, siz kaybedensiniz, kötü oyunla yenilmeyi hazmedemediğiniz için hakemle rahatlamak istiyorsunuz, hakem olmasa güya yenecektiniz. Fenerbahçe puan kaybetse bu sefer Fenerbahçeliler hakeme saldıracaktı, çünkü o şekilde rahatlamak isteyeceklerdi. Aynı maçta sonuca göre hakem farklı yargılanabiliyorsa, ne derece taraf tutmuştur?

Bu demektir ki, Türk hakemliği bitmiş, kapasiteleri bu kadar. Eee bunu ben yıllardır söylüyorum, bu hakemlerle bu kadar.

Ilhan
19.Nisan.2010, 17:49
Ya benim kulaklarımda sorun var ya da sizlerin anlayışında o zaman ama işimize geldiği gibi anlarız, normaldir.

Bilica doğru yapmamıştır, Bilica çirkeftir.

Hakem kötüdür, dün felaket bir maç yönetti. Hani Fenerbahçelilere kart vermedi diyorsunuz ya, Selçuk'a daha 10 dakika geçmeden verdiği sarı kart?

Fenerbahçe'nin orta sahadaki rakiba basan oyuncusuna daha maçın başında olmayacak hareketle sarı vererek, O'nu sindirmiş olmuyor mu hakem?

Dediğim gibi bulmak istedikten sonra çok şey bulunur, siz kaybedensiniz, kötü oyunla yenilmeyi hazmedemediğiniz için hakemle rahatlamak istiyorsunuz, hakem olmasa güya yenecektiniz. Fenerbahçe puan kaybetse bu sefer Fenerbahçeliler hakeme saldıracaktı, çünkü o şekilde rahatlamak isteyeceklerdi. Aynı maçta sonuca göre hakem farklı yargılanabiliyorsa, ne derece taraf tutmuştur?

Bu demektir ki, Türk hakemliği bitmiş, kapasiteleri bu kadar. Eee bunu ben yıllardır söylüyorum, bu hakemlerle bu kadar.

Evet Serkan. Kusura bakma, kırmızı kart verilseydi, Lugano'nun bariz derecede açık penaltısı verilseydi, maçı babalar gibi Beşiktaş alacaktı. Kötü de oynamadık, zaten ortada futbol yoktu.

Sekopej
19.Nisan.2010, 17:49
Serkan, bana lütfen Emre'yi savunma. Emre karakteristik yapısıyla futbol sahalarına yakışmayan bir oyuncudur. Torres ile Emre'yi karşılaştırma. Torres bir kere yapar, sonra ders alır ve yapmaz. Ama Emre 40 kere yapar, arkasındaki adamlar 400 kere yap, saha senin der.

Emre bir şeylere güveniyor Serkan. Bir şeylere güveniyor ki bu derece pervasız. Psikolojik değil bu olay.

Emre dokunulmaz, Emre Fenerbahçe'nin futbolcusu, Emre sinirli yapıya sahip olamaz bu nedenle, mutlaka güvendiği vardır Aziz Yıldırım'ın da güvendiği vardır, yoksa Fenerbahçe asla şampiyon olamaz.

Hatta Aziz Yıldırım amatör branşlarda da güvenir birilerine, o nedenle her branşta Fenerbahçe son ana kadar şampiyonluk kovalar, kupalar kazanır, birilerine güvenmese nasıl gelir bu başarılar.

Emre de güvenir, güvendiği için Fenerbahçe'ye en lazım olduğu dönemde acımadan 3 maç ceza verirler ama dönüp bakarız, aynı hareketi alenen yapana ceza verilmemiştir zamanında.

Ulen Emre, bu kadar iyi oynamak zorunda mısın, bu kadar iyi oynamasan kimsenin umrundaolmazdın, sen iyi oynadıkça böyle oluyor, arkandakilere söyle, bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yapsınlar.

Varonil
19.Nisan.2010, 17:50
Bu galibiyet şampiyonluk yolunda önemli bir bölümü avantajlı bir şekilde geçmemizi sağladı,ama artık işler daha zor.

Erken gelen gol rakibimizin bütün dengelerini alt üst etti.İlk yarıda 2.ci,3.cü golü bulabilirdik ama yakaladığımız fırsatları cömertçe harcadık.

İkinci yarının belli bir bölümünde oyunu tuttuktan sonra skoru koruma telaşı içine girmemiz oyunun hakimiyetini Beşiktaş'a vermemizi sağladı ve rakibimiz topu ayağında tutarak ataklar yapmaya başladı.

Lugano'nun pozisyonunun penaltı olmadığını düşünüyorum sonuçta kayarak müdahale yapıyor ve kayarken eli havada olma şansı olmadığı için Bobo'nun attığı top Lugano'nun eline çarpıyor.

Penaltı pozisyonunda Bilica'nın yaptığı hareket oldukça yanlıştı.Açıkcası TV başında seyrederken utandım.Penaltı pozisyonunda gördüğü sarı karttan sonra yaptığı hareketten dolayı 2.sarı kartı görüp oyundan atılması gerekiyordu.Yalnız şunu belirtmekte fayda var.

Her ne kadar Bilica'nın hareketi yanlışta olsa bu penaltıya etki etti demek doğru olmaz çünkü hem hakem çimi düzeltti hem de Bobo gerçekten kötü bir vuruş kullandı.Bobo penaltıyı gole çevirseydi işler Fenerbahçe için zor olabilirdi ve maçı belki de çeviremeyebilirdik.Bu yüzden Volkan kurtardığı penaltıyla belki de şampiyonluğu getirecek.

Fenerbahçe'de herkes futbol olarak çok iyiydi.Özer ve Mehmet Topuz kanatları çok iyi kullandılar.Özer'in seneye formunun daha da artacağını ve Milli Takıma kadar yükseleceğini düşünüyorum.

Kasımpaşa maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor.Sonrada Bursaspor'un Ali Sami Yen'de puan kaybını bekleyeceğiz.

Sekopej
19.Nisan.2010, 17:51
Evet Serkan. Kusura bakma, kırmızı kart verilseydi, Lugano'nun bariz derecede açık penaltısı verilseydi, maçı babalar gibi Beşiktaş alacaktı. Kötü de oynamadık, zaten ortada futbol yoktu.

Nasıl böyle emin konuşuyorsun ki? Sanki bariz penaltı verilse bariz gol olacaktı. Verildi işte 1 tane, atsaydı Beşiktaş onu da alsaydı babalar gibi maçı, hakem mi dedi kaçıracaksın penaltıyı yoksa atarım seni oyundan diye Bobo'ya?

Ilhan
19.Nisan.2010, 17:54
Emre dokunulmaz, Emre Fenerbahçe'nin futbolcusu, Emre sinirli yapıya sahip olamaz bu nedenle, mutlaka güvendiği vardır Aziz Yıldırım'ın da güvendiği vardır, yoksa Fenerbahçe asla şampiyon olamaz.

Hatta Aziz Yıldırım amatör branşlarda da güvenir birilerine, o nedenle her branşta Fenerbahçe son ana kadar şampiyonluk kovalar, kupalar kazanır, birilerine güvenmese nasıl gelir bu başarılar.

Emre de güvenir, güvendiği için Fenerbahçe'ye en lazım olduğu dönemde acımadan 3 maç ceza verirler ama dönüp bakarız, aynı hareketi alenen yapana ceza verilmemiştir zamanında.

Ulen Emre, bu kadar iyi oynamak zorunda mısın, bu kadar iyi oynamasan kimsenin umrundaolmazdın, sen iyi oynadıkça böyle oluyor, arkandakilere söyle, bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yapsınlar.

Serkan sinirle hareket ediyorsun. Emre kral olmalı ki yaptığı hiçbir harekete ceza verilmesin. Elbette bazılarına verilecek. Ama hepsine veremiyor hakemler. Ancak %40-50'si cezalandırılıyor, ki bu da çok düşük bir rakam.

Emre'nin nasıl oynadığı beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren, Emre'nin pervasızlığıdır. Defalarca yaptığı halde ceza oranının düşüklüğüdür. Bir oyuncuya bu kadar iltimas geçirilemez, eğer geçirilirse oyuncu bir şeye güveniyor demektir.

di canio
19.Nisan.2010, 17:56
Emre'nin davranışları arkasında birilerinin olmasıysa, bu maçın başından beri hakeme Emre tarzında çemkiren, rakipleriyle dalaşan İbrahim Toraman da mı birilerine güveniyor? Bu maçla alakasız ancak genel benzer profil itibariyle bahsetmek gerek; Sabri Sarıoğlu kime güveniyor? Emre dün ne ise bugün de o. Galatasaray'da oynarken bu kadar abartmıyordu agresifliğini. Çünkü 16-20 yaş arası oynadı. Fenerbahçe'de abartıyor, çünkü yaşı 30 oldu. 16-20 yaşlarında Fenerbahçe'de oynasa bugün yaptıklarını yapamazdı. 30'unda Galatasaray'da oynasa yine yapardı bugün yaptıklarını. Arkasında kim varmış çok merak ettim gerçekten. Maç kaybedilince oynayanları, kaybedenleri konuşmak değil de suçu başka yerlerde aramak, durdurulamaz bir hızla büyüyor maalesef. Bunu Fenerbahçe yönetimi de yapıyor, Galatasaray da, Beşiktaş da, Trabzonspor da. Bir kere de düşünün bu takım rakip sahaya geçememiş. Tek pozisyonu penaltı pozisyonu. Neden böyle diye, sonra hakemler diyin, Aziz Yıldırım diyin. Bu yorumlarımdan Fenerbahçe'nin sütten çıkmış ak kaşık olduğunu düşündüğüm çıkmasın, özellikle belirteyim. Beşiktaş da kollanıyor, Fenerbahçe de, Galatasaray da. Aksini iddia ederseniz komik olur.

Ilhan
19.Nisan.2010, 17:56
Nasıl böyle emin konuşuyorsun ki? Sanki bariz penaltı verilse bariz gol olacaktı. Verildi işte 1 tane, atsaydı Beşiktaş onu da alsaydı babalar gibi maçı, hakem mi dedi kaçıracaksın penaltıyı yoksa atarım seni oyundan diye Bobo'ya?

Serkan ortada verilmemiş bir penaltı varken böyle bir yorum yapmak bence biraz yorumculuktan taraftarlık noktasına kaçmak oluyor. Ortada verilmeyen bir penaltı var, ben verilse durumun çok değişeceğini ve maçı Beşiktaş'ın alacağını düşündüğümü belirttim.

anilton
19.Nisan.2010, 17:57
Beşiktaş dün ikinci yarının başı ile 75 arası haricinde futbol oynamadı.F.Bahçe'de ilk yarım saat dışında futbol oynamadı.Ancak F.Bahçe'nin pozisyon olarak 1 ya da 2 fazlalığı vardı...

Dünden beri çok iyi oynadık,maçı sonuna kadar hakettik,hakemi konuşup emeği boş geçmeyelim gibi laflar dönüyor...

Bu arkadaşlar cidden dün F.Bahçe'nin çok iyi futbol oynadığını falan mı düşünüyorlar...

Ayrıca bu maçta hakemi konuşmayın diyen arkadaşlara sesleniyorum.Hangi maçta hakemi konuşacağız Allah aşkına,elinizi vicdanınıza koyun.Bir sezonda yapılacak bir hatayı hakem triosu bir maçta yaptı,neyden bahsediyorsunuz...

Toraman ve Ernst'in bu kadar kolay atıldığı maçta.Emre'nin,Bilica'nın,Tello'nun atılmaması skandaldır.Keza Emre'nin,Lugano'nun,M.Topuz'un,Alex'in,Guiza'nın maçı kartsız tamamlamış olmaları vahimdir...

Lugano'nun planjonunun görülmemesi "kör" lükten başka hiçbirşey değildir..

Bobo,Üzülmez ve Guiza'ya kalkan bayraklar komik ötesidir...

4 dakika uzatma gösterilen bir maçta sadece 1 dakika uzatma oynanması skandalında ötesindedir...

Bilica'nın yaptığı adı konulamayacak "futbol dışı" , "şantiye içi" davranışına diyecek laf bulamıyorum...

Hakemi konuşmayın beyler.Tebrikle F.Bahçe...

Universal
19.Nisan.2010, 18:05

O hiç belli olmazdı. Fenerbahçe dün maç 1-0 olduğu için defansif bir oyun sergiledi. Eğer maç 1-1 olsaydı, oynanan futbolda değişebilirdi. Varsayımlar üstüne konuşmak sadece vakit kaybıdır.

Ilhan
19.Nisan.2010, 18:06
O hiç belli olmazdı. Fenerbahçe dün maç 1-0 olduğu için defansif bir oyun sergiledi. Eğer maç 1-1 olsaydı, oynanan futbolda değişebilirdi. Varsayımlar üstüne konuşmak sadece vakit kaybıdır.

Sorun değil. Penaltı verilip maç 3-1 FB lehine de bitebilirdi. Ama ben Beşiktaş alırdı maçı diyorum.

GeNç KaRTaL
19.Nisan.2010, 18:36
Arkadaşlar şunu öncelikle unutmayın.Forumlarımızda tartışmak yasak değildir.Bu forumların amacı zaten tartışmaktır.Bizim sizlerden istediğimiz bu tartışmaları yaparken olayı kişiselleştirmemeniz ve karşı tarafı rencide edecek söylemlerden kaçınmanız.Aksi takdirde burada kimsenin mesajı tartıştığı için silinmez.Yine sizlerden rica ettiğimiz bir durum daha var.Konularda konuyla alakasız olayları gündeme getirmeniz.Bir üyenin veya yöneticinin hareketini beğenmiyorsanız bunun hakkında yorum yapacağınız yer burası değildir.Bununla ilgili alanlarımız var.Oraları kullanırsanız memnun olurum şahsım adına.

Börk
19.Nisan.2010, 18:52
Emre kendini, aşırı tepkisini gidermek için psikolojik destek bile alıyor, bu yönde çabalıyor. Emre gibi bir sürü oyuncu gösteririm her takımda, en basiti Galatasaray'In kaptanı Bilent Korkmaz, senelerce takımın kaptanlığını yaptı, hiç gönderin diyen oldu mu?

Lugano olayında ise, geçen seneki maçtan sonra sezon sonu beklenmeden hemen gönderilmeli yazdım, bu tür oyuncuların Türk futbolunda yeri yok yazdım, sezon sonu peşinden koşulurken koşulmasın, başka adam mı yok yazdım, ben gereken tepkiyi verdim, veririm de, duruma göre yorum yapmam çoğu kimse gibi.

Ayrıca maç içerisinde hırçın oyuncu iyidir, takımı ateşler, taraftarı ateşler, o ayrı konu, başka yerde tartışırız. Ama Bilica kapının önüne koyulsun derken Lugano'ya niye demiyorsun de diyemez bana kimse ona da dedim çünkü defalarca.

Hırçın oyuncular kesinlikle iyidir.Fakat hırçın oyuncu olmak her maç rakibi indirmek,kavgaları ateşlemek değildir.Emre psikolojik tedavisi bitene kadar oynamasın o zaman.Türk futboluna zarar veriyor.Kalitesini düşürüyor.

Ha bu arada kimse diyemez demişsin ben derim:D:0:

GeNç KaRTaL
19.Nisan.2010, 18:54
Hakem maçtan önce özel mentörler ile hazırlanmış maça.Bir de bu ekstra hazırlanma olmasaydı acaba neler yapardı merak ediyorum.Yanlış anlamayın hemen.Ben maçı hakem yüzünden kaybettiğimizi düşünenlerden değilim.Maçtan sonra hakeme kızmadım bile.Eskiden olsa belki farklı olurdu ama neyse konumuzda bu değil.

Evet Maçı ve şampiyonluğu kaybettik.Bu kötü bir durum ama bu maça böyle bir sistemle başlamamız,kötü oynamamız daha kötü bir durum.Pozisyona girememeyi bırakın,adam gibi organize paslaşmalar bile yapamadık özellikle ilk yarıda.Burada Mustafa hocaya karşı bir kırgınlığım var.Bunca senedir futbolun içindesin,şu ortaya koyulan futbol ayıptır be hocam.Maçtan önce çıkardığın kadrodan dolayı hiç kızmadım.Vardır bir bildiği dedim ama sen bunca tecrübene rağmen o kadar savunma ağırlıklı elemanlarla organize olamayacağımızı göremiyorsan açıkcası şüphe duyarım senin futbol bilginden.Gelecek sene için yine anlaşıldı seninle.Çok iyi oyuncular alınacak diyorlar.Sırf şu istikrar denen olay için (aslında senden daha iyisini getiremeyecek kapasitedeki yönetimin payı daha büyük) kabulleniyorum bu durumu.Ancak seneye de hüsran olursa bir dakika durma lütfen takımın başında.Maçta kızdığın bir tek an oldu.O da Bobo'nun kaçırdığı penaltı pozisyonunda.Ah be Bobo,kaçırılacak zamanmıydı dedim.Atsa çok kötü oynadığımız maçın kaderi değişebilirdi.Ancak anlık bir kızgınlık.Fazla sürmedi.Aslında o penaltıyı Bobo kaçırmadı,Volkan kurtardı desek yeridir.Bobo daha önce de penaltı kullandı.İlk defa kullanmadı yani.Bu kadar üstüne gitmeye gerek yok.Bunlar futbolun içinde olağan şeyler.

Neyse tebrik edelim Fenerbahçeli arkadaşları.Çok önemli bir galibiyet aldılar 2 senedir bekledikleri şampiyonluk için.

tosunpasa
19.Nisan.2010, 19:36
herkes aynı şeyleri tekrarlayıp durmuş kaç sayfa boyunca..

helal olsun fenerbahçeme volkanından bilicasına..

TR.CaPTaiN
19.Nisan.2010, 19:38
Hırçın oyuncular kesinlikle iyidir.Fakat hırçın oyuncu olmak her maç rakibi indirmek,kavgaları ateşlemek değildir.Emre psikolojik tedavisi bitene kadar oynamasın o zaman.Türk futboluna zarar veriyor.Kalitesini düşürüyor.

Ha bu arada kimse diyemez demişsin ben derim:D:0:

Bir Galatasaray taraftarı olarak; her maç ağzından mağlum ingilizce küfürü düşürmeyen, gördüğü kartların %90'ı elle oynama, kendini yere atma gibi sebeplerden olan Baros için, yaptığı numaralar, attığı yumruk, dirsekleri yazmaya kalksak Kars'tan Edirne'ye yol olacak Keita için ''oynamasın o zaman, kaliteyi düşürüyor'' diyebiliyor musun ? Beşiktaş taraftarı olsaydın; rakibini köşede sıkıştırdığında yumruğunu esirgemeyen Tello için ''oynamasın o zaman, kaliteyi düşürüyor'' diyebilir miydin? Eğer cevabın ''diyemiyorum/diyemezdim'' ise, boşuna burda ''fair play'', ''Türk futbolu'', ''marka değeri'' gibi söylemlerle kimseyi kandırmaya gerek yok.

Emre hakemler tarafından kollanıyormuş muş muş. Bu adam elini boğazına götürüp ''kafa kesme'' hareketi yüzünden 3 maç ceza aldı, hatırlamayanlara hatırlatılır. Emre'nin sadece şekil olarak gösterdiğini uygulamaya dökenler de Emre'yle hemen hemen aynı cezayı aldı, bunu da hatırlatalım. Emre'nin atlanan kartları yok mu ? Evet var ama H. Uluç ve türevlerinin abartıp, hedef göstereceği kadar ortada vahim bir durum yok.

Börk
19.Nisan.2010, 19:52
Bir Galatasaray taraftarı olarak; her maç ağzından mağlum ingilizce küfürü düşürmeyen, gördüğü kartların %90'ı elle oynama, kendini yere atma gibi sebeplerden olan Baros için, yaptığı numaralar, attığı yumruk, dirsekleri yazmaya kalksak Kars'tan Edirne'ye yol olacak Keita için ''oynamasın o zaman, kaliteyi düşürüyor'' diyebiliyor musun ? Beşiktaş taraftarı olsaydın; rakibini köşede sıkıştırdığında yumruğunu esirgemeyen Tello için ''oynamasın o zaman, kaliteyi düşürüyor'' diyebilir miydin? Eğer cevabın ''diyemiyorum/diyemezdim'' ise, boşuna burda ''fair play'', ''Türk futbolu'', ''marka değeri'' gibi söylemlerle kimseyi kandırmaya gerek yok.

Emre hakemler tarafından kollanıyormuş muş muş. Bu adam elini boğazına götürüp ''kafa kesme'' hareketi yüzünden 3 maç ceza aldı, hatırlamayanlara hatırlatılır. Emre'nin sadece şekil olarak gösterdiğini uygulamaya dökenler de Emre'yle hemen hemen aynı cezayı aldı, bunu da hatırlatalım. Emre'nin atlanan kartları yok mu ? Evet var ama H. Uluç ve türevlerinin abartıp, hedef göstereceği kadar ortada vahim bir durum yok.

Tabi alacak 3 maç cezayı kafa kesmek ne demektir.Futbol mu oynuyoruz rus ruleti mi?

Keita'da düşürüyor,Baros'ta,Sabri'de,Emre'de,Lugano'da,Bili ca'da,Volkan'da,Tello'da,İbrahimler'de...

Baros ne yazık ki elle gol atamıyor.Kafa da atamıyor.Penaltı noktasını da eşemiyor.Diğer saydığım oyuncularda.

Estranged
19.Nisan.2010, 20:20
Tabi alacak 3 maç cezayı kafa kesmek ne demektir.Futbol mu oynuyoruz rus ruleti mi?

Keita'da düşürüyor,Baros'ta,Sabri'de,Emre'de,Lugano'da,Bili ca'da,Volkan'da,Tello'da,İbrahimler'de...

Baros ne yazık ki elle gol atamıyor.Kafa da atamıyor.Penaltı noktasını da eşemiyor.Diğer saydığım oyuncularda.

Bunları yapamıyorlarsa sorun yok,diğer her türlü çirkefliği yapabilirler.

BaFraLı
19.Nisan.2010, 20:24
Ya sonuçta karıştırdıkça bişi çıkıyor. Emre'ye bakıyosun nerde hararet yükselmiş, nerde bi olay var kesin orda.
Keita'ya bakıyorsun, yalandan hareketler yapıyor ortalığı karıştırıyor.
Güiza İbrahim Toraman'ın saçını çekiyo.
Sonra Tello aparkat atıyor
VS. VS. VS.

Sonuçta her futbolcu yapıyor bunu.Sadece burda yazılanlar bence bir anlık sinirle rakibin haksız duruma düştüğünü görünce herkes yazmak istiyo böyle uzayıp gidiyo bence.

titates1
19.Nisan.2010, 20:28
Semihin hareketi komikti ya göz ardı edildi o pozisyonu izleyin telloyla bir kişi daha semihi köşede sıkıştırmışlar tello ayağıyla vuruyor ama gözlerine bakın topa bakmıyor ... topa bakmadan meslektaşına tekme atmaya devam ediyor ....

titates1
19.Nisan.2010, 20:29
Guiza İbrahim Toramana üç kere yardım etmeye çalıştı iki kere elini uzattı hepsinde toraman ters tepki verdi boşuna mı çekti sanki saçını bi at gözlüğü çıksın artık

Börk
19.Nisan.2010, 20:30
Bunları yapamıyorlarsa sorun yok,diğer her türlü çirkefliği yapabilirler.

Bunun başlıcaları zaten.Bunlara yapan onları da yapar merak etme.

Nedvedmania
19.Nisan.2010, 20:34
Guiza İbrahim Toramana üç kere yardım etmeye çalıştı iki kere elini uzattı hepsinde toraman ters tepki verdi boşuna mı çekti sanki saçını bi at gözlüğü çıksın artık

Elini Tutmak zorundamı ? Sen birisine yardım etmek istesen ve o red etse sen onun saçınımı çekersin ? Orda yumruklaşma çıksa yeriydi. İbrahim Toraman çok iyi tuttu kendini. Maç boyunca uğraştılar adamla.

BaFraLı
19.Nisan.2010, 20:34

Ya sonuçta çektimi, çekti.Yani ben sadece örnek verdim.Böyle şeyler oluyor diye.

KaPaLı
19.Nisan.2010, 20:36
Uzattıkça uzatıyosunuz haa. Anlamadığım Beşiktaş'lılar savunmuyo Galatasaray'lılar savunuyo Beşiktaş'ı. Kimle kim arasındaydı maç şaşırıyorum yorumları gördükçe.

Uzatmaya gerek yok. Turkcell Süper Lig Puan Durumu.

http://yukleresim.com/images/whgwndolvl38htrxxosi.jpg

titates1
19.Nisan.2010, 20:37
Elini tutmak zorunda diye birşey demedim ben ama verdiği tepki abartı yani saçını da sanki kopartırcasına çekti abartmakta üstünüze yok gerçekten toraman gibisiniz=)

anilton
19.Nisan.2010, 20:46
''BILICA SANIRIM SİNİRİNİ PENALTI NOKTASINDAN ÇIKARDI''

Alman çalıştırıcı, derbide savunma oyuncusu Bilica'nın penaltı atışı öncesi, penaltı noktasını ayağıyla eşelemesiyle ilgili farklı bir yorum yaptı.

Brezilyalı oyuncunun ceza alanı içinde riskli hareketler yaptığı ifade edilip, dünkü maçtaki pozisyon ve hareketleriyle ilgili yöneltilen soruya Daum, ''Çok farklı özel bir durum. Bursaspor-Antalyaspor maçında da penaltı noktası ileri geri gitmişti. Bilica penaltıya neden olduğu için hayal kırıklığına uğramıştı sanırım, hakeme karşı gelmek yerine sinirini belki de oradan çıkardı. O bence tartışmalı bir penaltıydı. Onunla ilgili hayal kırıklığının yansıması olarak görüyorum. Bence son haftalarda çok önemli bir değişim gösterdi. 6-7 maçtan beri gol yemiyoruz. Tabi ki bütün takım, ama bu özellikle Bilica ve Lugano'nun da katkılarıyla oldu'' diye yanıt verdi.

BaFraLı
19.Nisan.2010, 20:54
Benimde anlamadığım bu zaten. Torres bi anlık sinirle ayağını bir kere ileri atıp geri çekiyo. Bilica devamlı resmen eşeliyor.Sadece ben söylüyorum bunu ha şimdi Beşiktaş'ı savunuyo olmayalım :D

Nedvedmania
19.Nisan.2010, 20:55
Torresinkiyle Bilicanın arasında çok büyük fark var. Birisi anlık bir sinirle bir tekme atıyor diğeri full konsantreyle 9 tekme atıyor. Yaptığının farkında ki etrafınıda kolluyor :)

di canio
19.Nisan.2010, 21:09
Amacım Bilica'yı savunmak değil, savunulmaz da. Buradakiler bilmez ama başka bir forumda Bilica ile ilgili olarak beni dava etmesine sebep olacak şeyler yazdım bu sezon başından beri. Ama Bilica'nın yaptığı ile Torres'in yaptığı farklı demek yanlış bence. Bilica da, Torres de penaltı noktasını çukurlaştırmak için hareket ediyor. Örnek hoş olmayacak ama iki kişi düşünün ikisi de cinayet işlemiş. Birisi tek bıçak darbesi ile öldürmüş, diğeri arka arkaya bıçak darbeleri yapmış. Amaç ne; adamı öldürmek. Bir kere ile dokuz kere olayın şiddetini gösterir. Amacını değiştirmez.

Torres'e de bakın bi o hareketi yapmadan önce kime bakıyor. Hakemin arkasının dönük olduğunu görünce de penaltı noktasına doğru değiştiriyor yönünü. Ve Rooney'in davranışı nasıl?

HooijDonk07
19.Nisan.2010, 22:01
Bilica Galatasarayda olsa Bilica aynısını Beşiktaş maçında yapsa aynı şey konuşulmucak mı yada Beşiktaşda olsa Fener'e yapsa sonuçda maç bitti 1-0 Fener aldı ne gerek kasmaya.Koy geç bırak gitsin 4 hafta sonra sampiyon belli olucak sonra sevinen sevinir üzülen üzülür ya bu kadar basit :D:D

LaigLeNoiR
19.Nisan.2010, 23:05
Hakem rezaleti yaşandı bana göre de. Ancak fazla uzatılacak birşey yok.

Tebrikler Fenerbahçe.

TR.CaPTaiN
19.Nisan.2010, 23:09

Emre kafa kesmedi ama kesmeye yeltenen başka formalı futbolcularla hemen hemen aynı cezayı aldı. Baros elle gol atamıyor ama eliyle düzeltip atıyor.

Her takımda rakip taraftarların hoşuna gitmeyen hareketler yapan oyuncular olur. Ama şu bir gerçek ki özellikle o kol hareketinden dolayı medyada Emre'ye karşı bir cephe oluştu ve bu adamlar Emre'nin iyi oynadığı maçlardan sonra bile Emre'nin oyunundan önce şu pozisyonda Emre sarı almalıydı diye başlıyorlar sözlerine. Bunun adı hazımsızlık.

Börk
19.Nisan.2010, 23:14
Emre kafa kesmedi ama kesmeye yeltenen başka formalı futbolcularla hemen hemen aynı cezayı aldı. Baros elle gol atamıyor ama eliyle düzeltip atıyor.

Her takımda rakip taraftarların hoşuna gitmeyen hareketler yapan oyuncular olur. Ama şu bir gerçek ki özellikle o kol hareketinden dolayı medyada Emre'ye karşı bir cephe oluştu ve bu adamlar Emre'nin iyi oynadığı maçlardan sonra bile Emre'nin oyunundan önce şu pozisyonda Emre sarı almalıydı diye başlıyorlar sözlerine. Bunun adı hazımsızlık.

Kaptan,Emre bunu hep yapıyor bana Emre'nin sarı kartı hak etmediği bir maç söyle.Baros'unun da,Keita'nın da yaptıklarını hepimiz görüyoruz.Ben Keita'ya Galatasaray taraftarı olarak demediğimi bırakmadım.Kendi oyuncusuna laf atıp ceza alan ilk üye olmuşumdur belki.

titates1
19.Nisan.2010, 23:14
Yaptığının farkın da ki etrafını kolluyor ne demek ya :D 141532 tane kamera çekiyor milyonlarca kişi izliyor

eXcitinG
19.Nisan.2010, 23:17
Beşiktaş-Fenerbahçe maçı haricinde bundan sonra mesaj yazan herkesi ceza puanı iLe cezaLandıracağım. İyice çığrından çıktınız siz. DikkatLi oLun bundan sonra Lütfen.

BeeTLeJuiCe
19.Nisan.2010, 23:41
http://i39.tinypic.com/2gvn3np.jpg

Adamlar gene çalışmış :D
Birde LigTv Logosunu Bilica'nın hareketiyle yaptıkları var oda güzel :)

Nedvedmania
19.Nisan.2010, 23:43
Yaptığının farkın da ki etrafını kolluyor ne demek ya :D 141532 tane kamera çekiyor milyonlarca kişi izliyor

Şundan bahsediyorum :

5-6 tekme atıyor sonra Kafasını kaldırıyor Hakem felan bakıyormu diye etrafına göz atıyor sonra tekmelemeye devam ediyor. Bu esnadaki olaya "Etrafını Kollamak" denilir :) Ama Sanırım Maçın heyecanından olacakki yayında olduğunu unuttu bilica :D

World Hollow o1
19.Nisan.2010, 23:53
http://i39.tinypic.com/2gvn3np.jpg

Adamlar gene çalışmış :D
Birde LigTv Logosunu Bilica'nın hareketiyle yaptıkları var oda güzel :)

ÇOOK sağlam olmuş yaa :)

Hoşuma gidiyor böyle şeyler, bizle uğraşmaları. :D:D