Log in

View Full Version : Forma numaraları...

cris king
19.Nisan.2010, 16:05
Arkadaşlar oyunda bizim kontrolümüz dışında bu forma numaraları neye göre veriliyor fm 2008 de quaresmayı transfer eden villareal ona 1 numarayı bile vermişti bende :) rastgelemi yoksa yapay zekada varmı fm 2009 dada genelde regenlerde olan bir olay bu doğum günlerindeki numara boşsa onu alıyorlardı dikkatimi çekti bu tesadüfmü yoksa varmı yapay zeka ben forma numarasının bir futbolcuda önemli olduğuna inanıyorum :)

El Barto
19.Nisan.2010, 21:15
Bazı oyunculara numara verirken tercih ettikleri numaralar vardır zaten genelde onları veriyor. Ama bunun dışında bir mantığı olduğunu sanmıyorum ben.

Başına gelen 1 numara hadisesi ise İspanya Ligine özgü bir durumdan kaynaklanıyor olabilir. Transfer döneminde kalecisini satmış oyuncuyu almışsa oyuncuya kalecinin numarasını vermiştir. 25 oyuncu register edebiliyorsunuz ya İspanya'da. Tamamen aklıma gelen ilk şeyi yazdım saçma olabilir. :)

Skyr3x
19.Nisan.2010, 22:22
1 i illa kaleci almaz ki eskiden di o :) bizde de Pancu giymişti :)) Ama onun ayrı bi konusu vardı da neyse :) girmeyelim o konuya.. Ama oyunda bu 1 olayını hiç yaşamadım. Yorum da yapamayacağım oyun içerisinde. :)

Flawless Victory
19.Nisan.2010, 22:52
Oynarken oyunun bize kadro numaralarını belirlememiz gerektiğini söylediğinde, "otomatik seç" dememizle, rakip takımların kadro numalarını belirlemesi aynı şey. 1 numara olayını bilmiyorum ama bazı oyuncuların bazı numaralara takıntıları oluyor ve eğer iki oyuncu aynı numarayı istiyorsa, önceliği takıma ilk gelen oyuncuya veriyor. Ben böyle gördüm. Geri kalan numaralar rastgele veriliyor diye biliyorum.