PDA

View Full Version : Okur 8 Ay Yok!

vego
19.Nisan.2010, 19:19
Mehmet Okur'un kopan sol aşil tendonu nedeniyle 8 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mehmetokur%C5%9Foku.widec.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 10:16 TSİ 19 Nisan. 2010 Pazartesi
NBA’de Utah Jazz forması giyen milli basketbolcumuz Mehmet Okur'un sakatlığının sanılandan da kötü olduğu ortaya çıktı.
Daha önce aşil tendonunda yırtık olduğu bildirilen Mehmet Okur'un aşil tendonunun koptuğu anlaşıldı. Buna göre en az sekiz ay sahalardan uzak kalacak Mehmet Okur, Dünya Basketbol Şampiyonası'nda forma giyemeyecek.
7 nisan'daki Houston Rockets maçında sol ayak aşil tendonundan sakatlanan Mehmet Okur, New Orleans maçında oynamamıştı. Mehmet, takımı için büyük önem taşıyan Golden State ve Phoenix maçlarında ağrılarına rağmen forma giymiş, Denver'a karşı da iğneyle sahaya çıkmıştı. Denver maçında sakatlığı nükseden Mehmet Okur'un mr'ı çekildi.

İlk kontroller sonrasında aşil tendonunun yırtıldığı belirlenen Mehmet Okur'un, aşil tendonunda kopma olduğu ve en az 8 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Dünya Şampiyonası'nda forma giyemeyecek Mehmet Okur'un 2010-11 sezonunun da ilk bölümünü kaçırması bekleniyor.

GodfatheR
19.Nisan.2010, 19:25
Hido bu sene çok formsuz, Memo yok, Koçumuz kanserle savaşıyor. 2010'dan ümidimi kesmeye başladım iyice :/

vego
19.Nisan.2010, 19:30
Utah için de bence playoff burda bitti sonuçta Pivotsuz kaldılar :( millsap ve boozer neyse ama fizik olarak yetersizler koufos ve fesenkonunda başka defoları var :(

Fearless Coward
19.Nisan.2010, 19:32
M.Okur çok şanssız bir oyuncu yahu 8 ay ne demek yahu çok kötü oldu gerçektende..Tamda Milli takıma çağırılmışken olacak işmi..:(

GeNç KaRTaL
19.Nisan.2010, 19:33
Offf çok kötü bir haber.

vego
19.Nisan.2010, 19:38
bu arada utah basınındada 3-6 ay deniyor kısacası minimum 3 max 8 ay yok diyebiliriz sanırım :(

Börk
19.Nisan.2010, 19:45
Çok kötü bir haber.Bir kez daha anlatayım aşil tendonunu.

Aşil tendonu topuk kısmınına doğru inen 10 cm uzunluğundaki en arkadaki kasa denir.Vücudun en güçlü tendonu olup 500 kg'lık basınçlara bile dayanabilir.Zedelendiğinde eğer zedenlenme büyükse yürüme kaybına yol açar.Sakatlanan kişinin spor aktivitelerine dönmesi zaman alacaktır.Kopan tendon hiç bir zaman eskisi gibi olmaz.Kesildiğinde bacak kukla gibi sallanır.Bir spor aktivetisinde sakatlandığında çıkan ses en az sakatlayanın da içini acıtır.Her yazdığımda için ürperiyor.

RaSenGan
19.Nisan.2010, 20:05
4 ay yok diyorlardı 8 ne zaman olmuş

Universal
19.Nisan.2010, 20:19
Çok kötü olmuş. Memo tek Dünya Kupasını değil önümüzde ki sezonuda kaçıracak.

eXcitinG
19.Nisan.2010, 23:21
Maça da çok iyi başLamıştı. 7 Sayısı vardı ve çok iyi bir maç çıkaracaktı. MiLLi takım ve Utah için büyük kayıp.

Flawless Victory
19.Nisan.2010, 23:25
Aha aynı benim sakatlık, hissedebiliyorum. Ayak sanki iyileşmiyor gibi hissediyorsunuz.

Börk
19.Nisan.2010, 23:27
Aha aynı benim sakatlık, hissedebiliyorum. Ayak sanki iyileşmiyor gibi hissediyorsunuz.

Biraz daha açabilir misin Emrah abi.Beckham'da 1 ay önce geçirdi bu sakatlığı tedavileri filan nasıldır?

Flawless Victory
19.Nisan.2010, 23:35
Bilmem de ben de ilaçlar verdi doktor, üstüne basma uzun süre dedi ama mümkün değil :D

Börk
19.Nisan.2010, 23:39
Alçıya aldılar mı?

Flawless Victory
19.Nisan.2010, 23:41
Yok karantinaya aldılar. :)

Börk
20.Nisan.2010, 18:33
Yok karantinaya aldılar. :)

Belli oluyor:).Karantina sana yaramamış.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Nisan.2010, 23:54
Tam da Memo yu izleyecez diye heyecanlanirken olacak is degil gercekten. Mac sirasindaki yorumlara bakilirsa daha onceden o bolgesinde rahatsizligi oldugu, bunun nuksettigi bilgisi var. Cok talihsiz bi durum. Bugunku 2.macta Denverdan Nene nin de bu sakatligi gecirdiginden bahsedildi. Zavallim sezonun birinde testis kanserinden otekinde de asil tendonu kopmasindan uzak kalmis. Simdi allstar seviyesinde oldugu belirtildi. Gorunuse gore onumuzdeki sezona ancak yetisebilecek ki o da sakatliktan yeni cikmis olmasindan dolayi verimli olmasini beklemiyorum. Tam da kendini buldugu, istatistiklerini yukari cikardigi bi donemde bunun olmasi cok uzucu. Gecmis olsun Memo...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2010, 23:58
Çok kötü oldu gerçekten bu sakatlığı...