View Full Version : Aygün Deşifre Oldu!
Flawless Victory
19.Nisan.2010, 21:21
Evet Aygün'ün deşifre olduğunu belgeleyen videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=I7_MAoxwtxU
RaSenGan
19.Nisan.2010, 21:27
Öh :zuhaha KV'de rol almak güzel :D Keşke düzgün bir karakter olsaydı :icon_smile:
nekop
19.Nisan.2010, 21:28
Belliydi böyle pis işlerle uğraştığı yoksa onun gibi birisinin bunca zaman boyunca siteden atılmamasına imkan yok..Yakından tanıyan arkadaşları arkası güçlü derlerdide inanmazdım. :D
Flawless Victory
19.Nisan.2010, 21:32
Perpetua, Vieri'yi tehdit etmiş. Ne dersem diyeyim siteden atamazsınız demiş. :zuhaha
GeNç KaRTaL
19.Nisan.2010, 21:33
Güzel olmuş.:icon_smile: Ancak orjinaldeki elemanın adı Sıtkı ise son kısımı değiştirmeyi unutmuşsun abi.
Melekovic
19.Nisan.2010, 21:34
Güzel ama sırf Aygün beğendi diye beğendim,yoksa kendisine espri yapılmasını hazetmeyenin espri hazırlaması garip kaçtı :)
Aygüncüm sen biraz daha bir Polatlara falan layıksın ama şimdilik bunlarla idare ediver abisi, şöhret basamaklarını yavaş yavaş çıkmak lazım :D
RaSenGan
19.Nisan.2010, 21:36
Güzel ama sırf Aygün beğendi diye beğendim,yoksa kendisine espri yapılmasını hazetmeyenin espri hazırlaması garip kaçtı :)
Aygüncüm sen biraz daha bir Polatlara falan layıksın ama şimdilik bunlarla idare ediver abisi, şöhret basamaklarını yavaş yavaş çıkmak lazım :D
Tabi abi birden zirveye çıkmak olmaz :D
Flawless Victory
19.Nisan.2010, 21:45
Bana ilk espri yapan kişi ima ettiğin kişi değildi. Espri ile dalga geçmek arasında ince bir çizgi vardır. 4 senedir bu sitedeyim ve hiçbir espri nitelikli cümleye böyle cevap yazmadım. O kadar ciddi bir konuda alay eder gibi sen yenisin galiba denilmesi hoşuma gitmedi o kadar. Bu espriden anlamamak veya şaka kaldırmamak değildir. Bir sohbet konusunda yazsaydı gülüp geçerdim ama o konuda yazıyorsa ben bunu dalga geçmek olarak algılarım doğal olarak. Olay bundan ibaret.
Flawless Victory
19.Nisan.2010, 22:23
Güzel olmuş.:icon_smile: Ancak orjinaldeki elemanın adı Sıtkı ise son kısımı değiştirmeyi unutmuşsun abi.
Onu unutmuş olabilirim ama bu Aygün'ün kimliğini değiştirmez. :D
E.Cartman
19.Nisan.2010, 22:52
güzel olmuş emrah abi :D:D:D Aygün'ünde ne olduğunu anLamış olduk :n::n:
Melekovic
20.Nisan.2010, 00:45
Bende o yüzden Aygün kabul etti dedim.Şanslısın yani abisi ,ama bunu bir daha benim üzerimden yapma .
Anlaşılmıştır umarım yoksa yaptığın olay güzel bir şey :D
Flawless Victory
20.Nisan.2010, 02:24
Ben kimsenin üzerinden bir şey yapmış değilim. Daha fazla cevap vermek istemiyorum.