View Full Version : Orlando Magic[2nd] - [7th]Charlotte Bobcats
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Nisan.2010, 01:04
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/.element/swf/1.0/home/gametracker/teamlogos/Orlando_Magic.pngOrlando Magic - Charlotte Bobcatshttp://i.cdn.turner.com/nba/nba/.element/swf/1.0/home/gametracker/teamlogos/Charlotte_Bobcats.png
http://www.nba.com/media/france/howard_090401.jpg http://www.docsports.com/images/lib/large/gerald-wallace.jpg
Dwight Howard / Gerald Wallace
Doğu Konferansı'nı ikinci sırada bitiren Orlando Magic, ilk turda bu sezon ilk kez Play-Off'a kalan Charlotte Bobcats ile eşleşti. Magic normal sezonda oynanan 4 maçın 3'ünü kazanmasını bildi.
A.FaruK
21.Nisan.2010, 12:04
bu Charlotte geçen sezon berbattı ben mi yanlış hatırlıyorum yaa bu sene nasıl oldu da katıldı playoff a
ToRoSKaPLaNı
22.Nisan.2010, 19:43
Tuttuğum takımı ilk kez play off larda görmek beni gerçekten mutlu etti ama 2-0 gerideyiz çok uzun duramayacak sanırım.:D
TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Nisan.2010, 21:11
Serinin 2.macini yine Amway Arena da Magic rahat bi sekilde kazandi. Larry Brown un takimi ilk ceyrekte o kadar cok basit hata ile top kayiplari yapti ki macin gidisati daha basinda belli oldu. Felton, Chandler ve Wallace sezonun en iyi savunmacisi Howard karsisinda aciz kaldilar. Top kayiplarinin yaninda bir o kadar da kotu sut yuzdesi ile Charlotte bizi berbat bir mac izlettirmeye mahkum etti, Orlando nun da buna katkisi yok degildi aslinda. Zaten devre arasinda Carter dan samimi bir de itiraf geldi; "Cok kotu bir mac oldu ilk yari, ama kazanmak zorundayiz o yuzden onemli olan sonunda kazanmamiz olacak" aciklamasiyla fazla yorulmadan rolantide bi zafer olacagi ipucunu bize vermisti. Son ceyrekte kendine gelse de Charlotte kalan 12 dk da 20 sayilik farki kapatabilmesi mumkun degildi ki zaten deplasman karnesi de olaganustu kotu olan bi takimdir. Neticede Magic in farkli kazandigi zevksiz bi mac oldu diyebilirim. Ancak evinde bambaska bi takim olan Charlotte karsisinda Magic dikkatli olmazsa seride esitlik olusabilir...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Nisan.2010, 00:01
Orlando çok üstün...4-0 yaparlar bence...
KaPaLı
23.Nisan.2010, 08:46
Gerald Wallace ve Stephen Jackson savaşıyo Howard'a karşı :) Ama tabi Orlando gibi dıştan atıcı takımı durdurmak kolay değil.
Sadixx
23.Nisan.2010, 09:09
bu Charlotte geçen sezon berbattı ben mi yanlış hatırlıyorum yaa bu sene nasıl oldu da katıldı playoff a
Menejer faktörü öle altın bulur gibi bi menejer buldularki uçurdu takımı :)
Sadixx
23.Nisan.2010, 09:10
pardon oklahamayla karıştırdım :D
ToRoSKaPLaNı
23.Nisan.2010, 11:39
Michael Jordan ın takımı satın alması bir faktör olabilir.Tabiki kadrodada büyük değişimler oldu.Geçen seneki gibi değil.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Nisan.2010, 13:52
Orlando tura 1 adım uzaklıkta
Orlando Magic, Jameer Nelson’ın 32 sayıyla yıldızlaştığı maçta Charlotte Bobcats’i deplasmanda 90-86 yenerek seride durumu 3-0 yaptı.
http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/orlandohaber4123123.widec.jpg
NBA’de geçtiğmiz yılın finalisti Orlando Magic, ilk turdaki rakibi Charlotte Bobcats’e konuk oldu. Orlando Magic, yıldız oyuncusu
Dwight Howard’ın faul problemine girdiği maçı, Jameer Nelson’ın skorer oyunuyla 90-86 kazandı. Bu sonuçla Orlando Magic,
Doğu Konferansı play-off ilk turunda Bobcats karşısında 3-0 öne geçti. Orlando bir maç daha kazanması durumunda üst tura çıkan
takım olacak. Faul problemine giren Dwight Howard’tan sadece 26 dakika faydalanabilen Orlando, ikinci yarıda Jameer Nelson’ın
hücumda sahne almasıyla salondan 90-86 galip ayrıldı. Konuk ekipte Nelson 32 sayı – 4 ribaund – 4 top çalma ve 3 asistle salondan ayrılırken,
Rashard Lewis 14 sayı – 6 ribaund – 3 asistle, Dwight Howard da 13 sayı – 8 ribaund – 7 blok – 3 asistle oynadı. Bobcats’te ise
Stephen Jackson’ın 19 sayı – 4 ribaund – 3 top çalması ile Larry Hughes’un 14 sayı – 3 ribaundu mağlubiyeti engelleyemedi.
NTV Spor
Güncelleme: 00:28 TSİ 25 Nisan. 2010 Pazar
Fearless Coward
25.Nisan.2010, 16:08
Charlotte'nin play-off'a çıkmasını istiyordum ve çıktılar ama Orando gibi güçlü bir takıma karşı dayanamayacaklar gibi gözüküyor ancak sahalarındaki maçı kazanırlar ve seriyi 3-1'e getirirler bence..Diğer maçta ise ne olur bilemem..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Nisan.2010, 16:47
Orlando beklenildiği gibi çok rahat...
yaman76hakanFB
25.Nisan.2010, 17:38
Charlotte çok iyi ve yıpratıcı bir savunma takımı ama o kadar dar skor opsiyonları var ki... Mesela serinin 2.maçını izledim: İlk periyot Orlando gibi bir takımı 18 sayıda tutmayı başarıp sadece 14 sayı üretebildiler... Ve maça 1/15'le başlamışlardı... Şaka yapmıyorum; onbeşte bir isabetle...
NBA gibi müthiş potansiyelli skorerlerin olduğu bir ligde sadece Stephan Jackson'ın eline bakarak playoff maçı kazanmak çok zor... Orlando bu işi uzatmayacaktır...
eXcitinG
27.Nisan.2010, 10:25
OrLando dün gece ki maçıda kazanarak seriyi 4-0 iLe süpürdü.
yaman76hakanFB
27.Nisan.2010, 11:07
Böylece BOBCATS 2010 playoff sezonunda ilk tur eşleşmelerinde süpürülen TEK takım olarak sezona veda etti... Daha ilk tur, sekiz seri oynanıyor ve sadece bir seri süpürmeyle neticelendi... Bu da playoffların nasıl bir atmosferde geçtiğini gösteriyor...
Bobcats dün gece yine Orlando'yu bozmak ve yıpratmak için defansta elinden geleni yaptı... Ama hücumda yine ritim bulamadı... Maçın bitimine 4-5 dakika vardı; skor başa baş sayılırdı... sanırım 77-74 gibi Orlando lehine... Oyun sıkışmıştı... Bu noktada Pietrus'un ard arda soktuğu iki üçlük işi bitirdi... Dengeleri bozdu yani...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Nisan.2010, 20:48
Beklenildiği üzere süpürdü Orlando...