View Full Version : Atlanta Hawks[3rd] - [6th]Milwaukee Bucks
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Nisan.2010, 01:11
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/.element/swf/1.0/home/gametracker/teamlogos/Atlanta_Hawks.pngAtlanta Hawks - Milwaukee Buckshttp://i.cdn.turner.com/nba/nba/.element/swf/1.0/home/gametracker/teamlogos/Milwaukee_Bucks.png
http://www.nypost.com/rw/nypost/2010/03/08/sports/photos_stories/cropped/joe_johnson--300x300.jpg http://theredzonereport.com/wp-content/uploads/2009/12/brandon-jennings-milwaukee-bucks.jpg
Joe Johnson / Brandon Jennings
NBA'deki temsilcimiz Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks, normal sezonu 6. sırada bitirirken, sezonu 3. sırada bitiren Atlanta Hawks'la eşleşti. Bogut ve Redd'in eksikliğiyle rakibi karşısına çıkacak olan Buck'ın turu geçme şansı sayıf gibi gözüküyor.
Atlanta'yı mutlak favori görüyorum rahat bir galibiyet almaları olası.
KaPaLı
21.Nisan.2010, 08:55
Atlanta favorisi kesinlikle turun. Josh Smith gibi hem ofansta hem defansta çok etkili oyuncusu ve Joe Johnson gibi lider oyuncuları var. Milwaukee'de Bogut ve Redd zaten takımın olmazsa olmazları. Onlarda olmazsa iyice biter şansları, Brandon Jennings balonu Atlanta karşısında patlayacaktır :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Nisan.2010, 21:23
Seri 2-0 Atlanta lehine olmus. Maclari izleyemedim ama galiba Ersan i cok fazla izleyemeyecegiz bu gidisle. Milli takim icin daha avantajli olur belki :D:D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Nisan.2010, 00:02
Atlanta mutlak favori -ki 2-0 öndeler- rahat alır seriyi...
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Nisan.2010, 13:41
Ve Milwaukee kazandı!
NBA'de play-off maçları tüm hızıyla sürüyor. Gece oynanan iki maçta Ersan İlyasova'nın
formasını giydiği Milwaukee, Atlanta'yı mağlup ederek seride durumu 2-1'e getirdi
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/milwaukeeatlantaaa.hlarge.jpg
Doğu Konferansı maçında Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee, evinde Atlanta Hawks'ı
107-89 mağlup ederek ilk galibiyetini alırken, seride de skoru 2-1'e getirmiş oldu. Milwaukee'de
milli basketbolcumuz Ersan İlyasova 21 dakikada sahada yer alırken, 11 sayı - 5 ribaund - 1 asistle oynadı.
Ev sahibi ekipte J. Salmons 22 sayı - 2 ribaund - 7 asistle en skorer isim olup galibiyette önemli bir
rol oynadı. J. Stackhouse 16 sayı - 1 ribaund - 3 asist, B. Jennings 13 sayı - 5 asist,
L. Mbah a Moute 12 sayı - 5 ribaund - 2 asist ve L. Ridnour ise 11 sayı - 2 ribaund - 1 asistle oynadı.
Atlanta'da ise J. Johnson 25 sayı - 6 ribaund - 4 asistlik performansına rağmen mağlubiyete
engel olamazken, Z. Pachulia 16 sayı - 3 ribaund, J. Crawford 11 sayı - 4 ribaund - 4 asist ve
A. Horford 10 sayı - 3 ribaundla maçı tamamladı.
NTV Spor
Güncelleme: 11:31 TSİ 25 Nisan. 2010 Pazar
yaman76hakanFB
25.Nisan.2010, 14:18
Bogut'un sakatlanmasından sonra Hawks'ın seriyi süpüreceğini düşünüyordum... Bence bir maç almaları bile anlar adına büyük bir başarı... Ersan'ın şahsında Bucs organizasyonunu tebrik ediyorum...
Fearless Coward
25.Nisan.2010, 16:06
Mehmet sakatlanınca elimizde tek Türk Ersan kaldı play-offlarda..Bucks'a büyük destek veriyorum inş. seriyi 2-2'ye getirip rahatlarlar.. :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Nisan.2010, 16:47
Bu galibiyetten sonra seriyi 2-2'ye de getirebilirler bence...
eXcitinG
27.Nisan.2010, 10:26
Seri 2-2 oLdu. Bucks Jennigs in performansı iLe AtLanta yı mağLup etme başarısı gösterdi. Tam süpriz.
yaman76hakanFB
27.Nisan.2010, 11:18
Batıda Thunder'ın lakers'a karşı yaptığının benzerini doğu yakasında Milwake yapıyor... Ben bir maçtan fazla alabileceklerini sanmıyordum açıkçası...
Ersan kendisine 10 sayı-5 ribauntluk bir sınır çizgisi belirlemiş... O standarta dün gece yine ulaştı; 11 sayı, 5 ribaunt...
Tebrikler BUCS...
KaPaLı
27.Nisan.2010, 11:19
Jennings'e balon dedik adam maç kazandırdı :D
Ben hala diyorum Atlanta, Bucks'ı eler.
KaPaLı
27.Nisan.2010, 11:22
Ersan kendisine 10 sayı-5 ribauntluk bir sınır çizgisi belirlemiş... O standarta dün gece yine ulaştı; 11 sayı, 5 ribaunt...
Abi böyle olması daha iyi değilmi. Geçenlerde yorumcunun birini dinledim ( Adını hatırlamıyorum şu anda ) '' Hidayet ilk gittiği sene ben ertesi gün istatistiklere baktığımda sayı kısmına hiç bakmazdım. Ne kadar ribaunt almış ne kadar asist yapmış buna bakardım. Bunu yapan adam zaten sayı atma yeteneğinide geliştirir'' demişti. Ersan içinde böyle. NBA için çok çelimsiz olduğunu düşünüyorum hala daha Ersan'ın. 2-3 sene sonra çok daha iyi olacaktır.
yaman76hakanFB
27.Nisan.2010, 11:35
Abi böyle olması daha iyi değilmi. Geçenlerde yorumcunun birini dinledim ( Adını hatırlamıyorum şu anda ) '' Hidayet ilk gittiği sene ben ertesi gün istatistiklere baktığımda sayı kısmına hiç bakmazdım. Ne kadar ribaunt almış ne kadar asist yapmış buna bakardım. Bunu yapan adam zaten sayı atma yeteneğinide geliştirir'' demişti. Ersan içinde böyle. NBA için çok çelimsiz olduğunu düşünüyorum hala daha Ersan'ın. 2-3 sene sonra çok daha iyi olacaktır.
Bence de çok iyi... Yani merdiveni teker teker çıkmak... Üstelik 10 sayı ve 5 ribauntluk bir katkının kenardan ve ortalama 20-25 dakika süre alan bir oyuncudan geldiğini düşünürsek çok daha olumlu... İstikrar herşeyden önemli... Zaten bu sezon Ersan'ın en büyük sıkıntısı şutlarındaki istikrarsızlıktı... Bazen 1/9 gibi kötü yüzdelerle üçlük denedi ve ilk beşteki yerinden oldu... Halbuki hiç zorlamasa bir şekilde bahsettiğimiz sınıra ulaşır...
O bahsettiğin Hido ile ilgili yorumları yıllar önce Murat Murathanoğlu ısrarla yazar-çizer- söylerdi... Çok doğru...
Umarım Ersan önümüzdeki sezon bu sınırı 14 sayı-7 ribaunt-3 asit'e çeker... Bir sonraki sezon ise 18-sayı-9 ribaunt-5 asist sınırını hedef koyarsa all-star adayları arasına dayanmış demektir.
GodfatheR
27.Nisan.2010, 12:21
İşte sürpriz buna derim. Atlanta uyursa bi maç verir daha fazlasını koklatmaz derken seri 2-2 ye geldi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Nisan.2010, 20:46
Atlanta hala serinin favorisi fakat Bucs iyi sürpriz yaptı...Ersan'ın performansı ise mutluluk verici gerçekten...:)
yaman76hakanFB
29.Nisan.2010, 12:13
NBA'de bu sabaha karşı oynanan çeyrek final play-off serisi 5. maçındaErsan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks deplasmanda Atlanta Hawks'ı 91-87'lik skorla mağlup ederek seride 3-2 öne geçti.
Philips Arena'da oynanan karşılaşmada Milwaukee Bucks'ta milli basketbolcumuz Ersan İlyasova mücadeleye yedekler arasında başlarken 22:06 dakika süre aldı ve 7 sayı, 7 ribaund, 1 asistlik performans ortaya koydu. Mücadelede Brandon Jennings 25 sayı, 4 ribaund, 3 asistlikperformansı ile sahanın en skorer isimlerinden oldu. John Salmons 19 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve kenardan gelen Luke Ridnour 15 sayılık performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.
Ev sahibi ekip Atlant Hawks'ta ise Al Horford 25 sayı, 11 ribaund, 2 asistlikperformansı ile sahanın bir diğer en skorer ismi olurken, Marvin Williams 22 sayı, 4 ribaund ve Joe Johnson 13 sayı, 6 ribaund, 6 asistlik performansları ile skora katkıda bulunan diğer isimler oldular.
Ben bu Milwake'ye ayakta alkışlarım... itiraf edelim, takımına sonuna kadar inanan birkaç BUCS fan'ı dışında kaçımız serinin bu noktaya geleceğine ihtimal veriyorduk... Hawks'lılar alınmasın ama bu saatten sonra Milwake elenirse gerçekten yazzık olur...
Fearless Coward
29.Nisan.2010, 15:26
Bucks 2-0'dan 3-2 çevirdi seriye helal olsun valla sahalarındaki maçı kazanırlarsa bu iş biter.. :)
Mücadele insan mücadele edince her şeyi başararıyor sezon başı bir şey olmaz denilen talıma bakın bir de Bogut olaydı:D
sakary Ali
29.Nisan.2010, 19:10
Bogutsuz çok harika sonuç Bucks adına..Brandon harika işler çıkartıyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2010, 21:07
of of of müthiş iş çıkarıyor Bucks,gerçekten ayakta alkışlanacak cinsten.:)
GodfatheR
30.Nisan.2010, 21:23
Dallas-Golden State serisine bile bu kadar şaşırmamıştım =)
Hawks 83, Bucks 69
Bucks'ın Atlanta'da elde ettiği dev zaferin ardından Hawks'da Bucks'ı deplasmanda farklı bir sonuçla devirdi ve seri 3-3 ile eşitlenerek 7'inci maça uzadı. Jamal Crawford 24, Joe Johnson 22 sayı kaydederek galibiyetin baş mimarları oldu. Serinin 7'inci maçı pazar günü Atlanta'da oynanacak.
Bucks'da Carlos Delfino 20 sayıyla oynarken maçın kırılma anı olan 3'üncü çeyrekte Hawks, Bucks'a 29-11'lik bir üstünlük kurarak bu farkı korudu ve sonuca gitti.
Atlanta'da Al Horford da 15 sayı 15 ribaundla deplasmanda elde edilen zafere önemli bir katkı yaptı.
Bucks'ın hücumdaki iki önemli ismi Salmons ve Brandon Jennings kötü bir maç çıkartırken Jennings 15'te 4 ile 12 sayıda kaldı. Salmons ise möaçı 8 sayıyla tamamladı. Bucks forması giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova 16 dakika süre aldığı maçı 2 sayı 4 ribaundla tamamladı.
Fearless Coward
01.Mayıs.2010, 13:08
Son maç tadından yenmez valla kaçırmıcam son maçı ama Atlanta saha avantajını kullanırsa çıkacak gibi gözüküyor..Ama benim favorim tabikide Ersan'lı Bucks..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Mayıs.2010, 13:37
inşAllah Ersan'lı Bucks kazanır ama ben hala Hawks'ın çıkacağı görüşündeyim...
Fearless Coward
02.Mayıs.2010, 22:23
Maç devam ediyor Atlanta 80-65 üstün durumda 4. periyot maçta son 9 dakika kalmış..
Fearless Coward
03.Mayıs.2010, 00:20
Atlanta 2. Tura yükseldi ama çok zevkli bir seriydi 2-0'dan 3-2 yaptı Bucks seriyi Atlanta'da aynı tarifeyle 3-2'den 4-3 yaptı üzüldüm Ersan'lı Bucks'un çıkamamasına :(
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mayıs.2010, 16:22
Serinin son macinda Bucks hic bi direnc gosteremedi Hawks karsisinda ve playofflara erken veda etti. Daha mac baslarken yenilgiyi kabullenmis bir goruntusu vardi acikcasi...
Ilk turda elenmis olmalarina cok uzuldum, Ersan i takip etmek cok keyifliydi.