View Full Version : Fenerbahçe.Org-(Taraftarımızla Elele)
Universal
22.Nisan.2010, 18:05
Turkcell Süper Lig´de Pazar günü saat 15:00´da İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu´nda Kasımpaşa ile oynayacağımız karşılaşmanın biletleri çok özel fiyatlarla kulübümüz tarafından satışa sunuluyor. Kasımpaşa yönetimi tarafından 120 TL olarak açıklanan biletler kulübümüz tarafından 50 ve 80 TL fiyatla taraftarımıza satışa sunulacak.
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu 120 TL olan ve taraftarımızca da yüksek bulunan bilet fiyatlarının taraftarlarımızın satın alabileceği makul bir seviyeye çekilebilmesi adına aradaki fiyat farkını kendisi karşılıyor.
Bu sayede şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımız ile 12.
Adam bu maçta da ayrılmamış olacaklar. 12. Adam hafta sonu oynayacağımız karşılaşmada takımının yanında yerini alacak.
Kulübümüz tarafından satışa sunulacak biletleri kulüp üyelerimiz‚ taraftar kart sahibi taraftarlarımız ve Fenercell abonesi taraftarlarımız Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Biletix gişesinden (Migros yanı) yarın saat 14:30´dan itibaren satın alabilecekler. Bir taraftarımız en fazla 3 bilet satın alabilecek.
Takımımız şampiyonluk yürüyüşünü yöneticisiyle taraftarıyla el ele kenetlenerek sürdürüyor ve sürdürecek
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
World Hollow o1
22.Nisan.2010, 18:08
120liramı yok daha neler..
Kasımpaşa yönetimi kendilerini ne zannediyorsa.
vuque
22.Nisan.2010, 18:08
Fenerbahçe'me Yakışan da Budur...
Tebrik Ediyorum...
Helal olsun yönetime çok doğru işler yapıyorlar son 1-2 aydır.
Fernando Gago
22.Nisan.2010, 18:43
Bazı klüplerin gerçekten utanması yok Adnan Polat'ın ilkyarıdaki maçta ne kadar haklı olduğunu bir kez daha gördük Olacak şey değil .. Yönetimi ayrıca tebrik etmek gerekir Bu işe ne kadar inandıklarını gösteriyor ...
Professeur
22.Nisan.2010, 18:47
Yönetimden Allah razı olsun valla.Nasıl gideceğimizi düşünüyorduk.120 tl hakikaten ayıp.
GodfatheR
22.Nisan.2010, 19:01
Helal olsun yönetimimize. Tüm camia şampiyonluğa ne kadar inandığımızın göstergesi bu hareket.
TR.CaPTaiN
22.Nisan.2010, 19:12
Çok güzel düşünülmüş. Teşekkürler yönetim.
LaigLeNoiR
22.Nisan.2010, 19:20
Fenerbahçe.Org ne anlama geliyor onu anlamadım başlıkta ki =?
KaPaLı
22.Nisan.2010, 19:58
Yönetimin başına bişey düştü herhal :)
El Barto
22.Nisan.2010, 20:02
Öyle demeyin ama stad müthiş konforlu, haliç manzaralı Taksim'e 5 dk. mesafede muhteşem bir stad. 120 tl az bile. ;)
KaPaLı
22.Nisan.2010, 20:05
Bu arada Bursaspor - Galatasaray maçında Bursa tarafının biletleride 60 TL.
Universal
22.Nisan.2010, 20:29
Fenerbahçe.org resmi site olduğunu belli ediyor.
Bununla birlikte bu maçın biletleri tükenmiştir.
Revolution
22.Nisan.2010, 22:35
Galatasaray taraftarının en düşük bilet fiyatı da 60 TL onun için normal.
Universal
22.Nisan.2010, 22:46
Kendi taraftarına aynı tribünde ne kadara bilet satıyorsan, rakip taraftarada aynı bilet politikasını uygulaman lazım.
di canio
22.Nisan.2010, 22:55
Kendi taraftarına aynı tribünde ne kadara bilet satıyorsan, rakip taraftarada aynı bilet politikasını uygulaman lazım.
Böyle bir prosedür var diye biliyordum. Ben mi yanlış biliyorum?
Nedvedmania
22.Nisan.2010, 23:09
Aynı Tribünde bizde aynı fiyatı veriyoruz .
Universal
22.Nisan.2010, 23:12
Böyle bir prosedür var diye biliyordum. Ben mi yanlış biliyorum?
Evet doğru, sanırsam Fenerbahçe'lisin örnek vermek gerekirse, bizim stadyumda Migros'da biletler ne kadarsa rakip taraftarda o kadarını veriyor. Adil ortam olması için bu karar alındı.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2010, 23:14
Kasımpaşa'nın 3 Büyüklerle yaptığı maçlarda yaptığı gerçekten de ayıp...(Bilet fiyatları konusunda)
di canio
22.Nisan.2010, 23:20
Evet doğru, sanırsam Fenerbahçe'lisin örnek vermek gerekirse, bizim stadyumda Migros'da biletler ne kadarsa rakip taraftarda o kadarını veriyor. Adil ortam olması için bu karar alındı.
Sadece Fenerbahçe'yi kastetmiyorum. Federasyonun böyle bir standardı yok mu? Biliyormusunuz?
KaPaLı
23.Nisan.2010, 08:50
Kulupten gönderilen 600bin TL bilet parasının teşvik parası olduğunu söyleyenler vardı sabah 1-2 haber sitesinde :) Kasımpaşa kaybederse bakın siz o zaman olaya :)
TR.CaPTaiN
23.Nisan.2010, 11:49
Bunu diyen, Alex'in uğur için sahaya sekerek çıktığını görüp; Daum sakat adamı oynatıyor diyen yazarlardandır İsmail. :}
Universal
23.Nisan.2010, 12:06
Sadece Fenerbahçe'yi kastetmiyorum. Federasyonun böyle bir standardı yok mu? Biliyormusunuz?
Böyle bir standart var. :)
Kulupten gönderilen 600bin TL bilet parasının teşvik parası olduğunu söyleyenler vardı sabah 1-2 haber sitesinde :) Kasımpaşa kaybederse bakın siz o zaman olaya :)
Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu, "Ben Beşiktaş'lıyım, başkanımız Fenerbahçe'li olmasına rağmen bilet fiyatlarını bu şekilde tuttuk. Beşiktaş'lı olduğumdan Beşiktaş'a bilet fiyatlarında kıyak geçtik, Galatasaray ve Fenerbahçe 120 TL ödemek zorunda. İzlemek istiyorlarsa bu parayı versinler."
Yapılan açıklama bu. Dün Fanatik gazetesinde yer aldı.
BaFraLı
23.Nisan.2010, 12:18
Böyle bir standart var. :)
Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu, "Ben Beşiktaş'lıyım, başkanımız Fenerbahçe'li olmasına rağmen bilet fiyatlarını bu şekilde tuttuk. Beşiktaş'lı olduğumdan Beşiktaş'a bilet fiyatlarında kıyak geçtik, Galatasaray ve Fenerbahçe 120 TL ödemek zorunda. İzlemek istiyorlarsa bu parayı versinler."
Yapılan açıklama bu. Dün Fanatik gazetesinde yer aldı.
Yuh açıklamaya bak. O zaman Kasımpaşa gibi bir kulüpte neden böyle yönetici ve başkan var ki ? Yani saçma olmuş bide söylüyorlar ben Bjk'liyim diye :D. Kasımpaşa'lı taraftara yazık o zaman bence. Maç içindede kıyak geçerseler :D
Universal
23.Nisan.2010, 12:20
Ben Kasımpaşaspor taraftarıyım. Kasımpaşalılar Fenerbahçe'lidir. Bunu belirtmek istiyorum. Daha öncede yazdım Dedem bu kulübün eski başkanı ve onun zamanından beri o kulübün taraftarı Fenerbahçe'li. :)
BaFraLı
23.Nisan.2010, 12:20
Ben Kasımpaşaspor taraftarıyım. Kasımpaşalılar Fenerbahçe'lidir. Bunu belirtmek istiyorum. Daha öncede yazdım Dedem bu kulübün eski başkanı ve onun zamanından beri o kulübün taraftarı Fenerbahçe'li. :)
Ben bilmiyordum bunu. Ama ilginç geldi :D
World Hollow o1
23.Nisan.2010, 21:59
Bursaspor maçına çoğu insan beleş biletle giriyor ayık olsun. ;)
Bursaspor
24.Nisan.2010, 00:05
Ayrıca es geçmemek gerekir 120 TL Fenerbahçe taraftarı için ama aynı zamanda Kasımpaşa taraftarının da en alt bilet bedeli 120 TL, o yüzden çok da büyük bir durum değil, sonuçta Kasımpaşa taraftarıda o parayı ödeyecek eğer kombinesi yoksa.
Gelelim ikinci duruma, talimatlar açık ve net,
MADDE 8 - TRİBÜN DÜZENLEMESİ ve ORGANİZASYON
(4) Tüm tribünlere biletle ve/veya kombine kartla girilir. Bilet satışları görevlilerce, TFF veya kulüp tarafından uygun görülen yerlerde yapılabilir. Biletlerin her ne surette olursa olsun toplu bir şekilde ya da rayiç veya üzerlerinde yazılı bedellerinin altında ya da üstünde bir bedelle satılmaları, temin edilmeleri ve dağıtılmaları yasaktır.
Bilet ne kadar? 120 TL, Fenerbahçe Yönetimi 50 ve 80 TL olarak satıyor, üstünü kendisi tamamlayacak sanırım.
5000 bileti Kasımpaşa kulübünden ya da Biletix'ten satın almış, yani toplu alım var. Toplu alım zaten yukarıdaki maddeye göre yasak.
Gelelim 50 ve 80 TL'den satmasına, burada da diyor ki her ne surette olursa olsun üzerlerinde yazılı bedellerin altında ya da üstünde bir bedelle satılmaları yasaktır. Yani bu da ikinci yasak,
Fenerbahçe Yönetimi'nin yaptığı bir taraftar gözüyle normal gelebilir ama yapılış şekli yanlıştır.
Alicanfmfan
24.Nisan.2010, 01:32
Aynen bei bir çok spekülasyonlarada neden olabilir.
TR.CaPTaiN
24.Nisan.2010, 02:11
Biletler biletix gişesi üzerinden satılıyor. Muhtemelen Fenerbahçe biletlerin farkını satıldığı gişe üzerinden peşin ödedi ve gelen taraftarlar 50/80 lira vererek biletlere sahip oluyorlar. Ve sonuç olarak da biletix, hem Fenerbahçe'den hem de taraftarlardan topladığı para ile görevini yerine getirmiş olacak. Burada biletlerin değeri altında satılması gibi durum söz konusu değil. Kasımpaşa'nın eline geçecek para ile satılan bilet sayısı bire bir uyuşacak. Böyle bir konunun spekülasyona neden olması tamamen uç art niyetten kaynaklanır. Gerçi şu sıralar fazla da takmamak lazım spekülasyonları.
Spekülasyonlara neden olurmuş.İşi gücü Fenerbahçe ile uğraşmak olan kişilerin dedikleri pek de dikkate alınmaz herhalde..
Hedefe giden her yol mübahdır mantıgından bir türlü kurtulamadınız memo.
Senin gibi yılların Fenerbahçe'lisi bir adam dahil tüm Türkiye bize karşıysa.Bu bahsettiğin mantıktan değil başka şeylerdendir.
TR.CaPTaiN
24.Nisan.2010, 12:58
Bu konuyu bu forum alanında ilk yazan kişi olarak suç duyurusunda bulunulmasını beklemiyordum ama millet akıllanmış artık site girişlerine intro koymak yerine hakkını mahkemelerde aramasını öğrenmiş.Fenerbahçe sitesinde haberi ilk gördüğüm zaman da söylemiştim. Bu iş suçtur kim yaparsa yapsın.Dava açtığı spor müsabakalarında şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunun 14. maddesi 2. fıkrasına göre kanuni suçtur .TFF Lig Statusu 8 maddesi 4.bendine görede futbol statusunde suçtur.Hukukta bilet bedelinin altında satılmasıyla üstünde satılması arasında hiçbir fark yoktur ikiside KARABORSA dır. Kaldıki burda birde toplu bilet temini vardır. Bu işin cezası 6 aydan başlar .Gelelim ikinci kurala eğer fenerbahçe yönetimi bu biletleri resmi kulub hesabından para göndererek yaptıysa savcılık bu suç duyurusundan sonra inceler muhtemelen yapılan işin kanundaki karşılığı Usulsuz Para Transferidir bunu şike olarak değerlendirirse Federasyon 3 puanını siler enaz.Eğer kulub hesabından almayıp başka birine elden aldırdılarsa o elden alan şahıs toplu bilet temininden yargılanır.Biletix'den alınmış olması hiçbirşeyi değiştirmez .Çünkü kulupler Biletix'e yetki belgesi verir bir nevi vekaletname gibi bizim adımıza her turlu bilet satışını -para kabulunu yapabilirsin diye.Bu belge olmadan satış yapamaz zaten biletix. Biletix'e hizmet bedeli dışında ödenen bütün ücretler hakim karşısında kulube yapılmış olarak kabul edilir.Hiçbirşey olmaz modundaki arkadaşlarada sunu hatırlatayım haberde dikkat ederseniz şişli cumhuriyet başsavcılığı beyoğlu başsavcılığına göndermiş dosyayı.Şişli cumhuriyet başsavcılığı yaptığı ön incelemede zaten başvuruyu gereksiz bulsaydı direk red eder beyoğluna gondermezdi.Onlarda kanun yönünden inceleyip haklı bulmuşlarki beyoğluna göndermişler.
Bu konunun bir yöneticinin gişeler önünde bekleyip bilet alanlara 50 ve 70 lira vermesinden ben hiçbir farkını göremiyorum. Biletix üzerinden direkt olarak bilet harici kulübe katkı diye birşey olabilir mi ? Kaldı ki öyle birşey olsa bile ortada bunu açıklayacak bir para olmayacak. Bize 5 bin bilet veriliyor. 120 ile çarptığımızda, Kasımpaşa kasasına giren parayı 600 bin lira olarak açıklayacak. Ortada bahsedilen şike parası nerde ? Bu işten hiçbir şey çıkmayacak modunda olanlardanım ve hiçbir şey olmayacağını bekleyip göreceğiz. Şekip Mosturoğlu gibi bir ismin olduğu yerde bu tip konularda hata yapılmaz. Gerçi hata yapılsa da yapılan jest aslında açık, sadece maksat bulandırma olsun.
Aynı vatandaşımızı amigolara dağıtılan beleş biletleri amigoların parayla satması konusunda da hassas görmek isteriz.
______
Bu arada Futbol Müsabaka Talimatı’nın 20. maddesinin 5. fıkrasında yer alan, “Toplu veya organize biçimde rayiç bedelin altında veya üstünde bilet satılması yasaktır” hükmü doğrultusunda Fenerbahçe’nin yaptığının suç olduğu iddiaları konusunda asbaşkan Şekip Mosturoğlu şunları söyledi: “Bu uygulama, aynı tribünde ev sahibi ve konuk takım taraftarlarına farklı fiyatlarla bilet satışıyla ilgili. Bu nedenle yaptığımız suç değil, Eğer Ceza Kurulu’na verilirrsek, savunmamızı da yaparız.” Mosturoğlu, “Bu bizim genel kurul üyelerimiz ve taraftar kart sahiplerine yaptığımız bir uygulama. Değerlendirilmesi bu şekilde yapılmalı” dedi.
Sekopej
24.Nisan.2010, 13:19
Hadi Fenerbahçe küme düşürülsün.
Bu kanunlara çok saygılı vatandaş, kendi kulübünde taraftar bedavaya stada girerken suç duyurusunda bulunmuş mu? Yöneticilerin verdiği bedava biletlerle stada girmeyen taraftar var mı ülkemizde?
Ama söz konusu Fenerbahçe olunca, tabi saldırın. Belki 3 puanını silerler de Fenerbahçe'Nin şikayetçi olan Bursa taraftarı da rahatlar, şampiyonluğunu kutlar.
Olaya gelirsek, ortada bir usulsüzlük yok, ortalığı karıştırmak isteyenler yazıyor bir şeyler. Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya direk 600 bin göndermiyor, biletler Biletix'ten alınıyor ve satılan her biletin farkını Fenerbahçe yönetimi karşılıyor. Kaptan da yazmış, gişenin önünde bir yönetici bekleyip, her bilet alana 40 lira verse, burada suç var mı? Bana bunun cevabını verin, başka da bir şey istemiyorum.
Federasyonda belki de bu talimatler oluşturulurken yer alan Şekip bey, bu tür konularda yaş tahtaya basmaz, Fenerbahçe ceza alacak, puanı silinecek diyebekleyen arkadaşlar boşuna heveslenmesin. Satılan bilet başına farkı tamamlıyor Fenerbahçe kulübü, biletlerin tamamını toplu alıp da, dağıtmıyor ya da satmıyor.