View Full Version : Beşiktaş - Sivasspor [ 31. Hafta ]
GeNç KaRTaL
22.Nisan.2010, 18:11
http://i44.tinypic.com/rc9gt0.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2010, 21:28
Derbiyle beraber yarıştan tamamen koptuk...Bu rahat kafayla Sivas'ı 2-0 gibi bi skorla yeneriz diye düşünüyorum...
izmer96
23.Nisan.2010, 08:50
BJK'nin lige havlu attigi bu doneme denk gelmesi bu macin sivas icin buyuk sans , gecen hafta BJK yenilmeseydi bu maci alir derdim ama hal boyle olunca ve Sivas'inda hala tehlike li bolgede olmasi bu macin 0-0 yada 1-1 biticegini gosteriyor
Varonil
23.Nisan.2010, 14:53
Beşiktaş için maçın zor geçeceğini düşünüyorum.Sivas halen düşme hattında,bu maçtan 1 puan bile alsalar onlar için iyi olur.Beşiktaş kazanırsa 1-0,2-1 gibi bir skorla kazanır.
LaigLeNoiR
23.Nisan.2010, 15:39
Ben bu maça yorum yapmamışmıydım ya :S allah allah.
Yenileceğiz diye yorum yapmıştım ama yorum silinmiş. Demek ki yenecekmiyiz ne :D
Matteo Ferrari
23.Nisan.2010, 22:28
aLdık biLetimizi yarın bursa'dan çıkıyoruz yoLa...
HooijDonk07
24.Nisan.2010, 00:05
Sivas kazanacak gibi bir his var içimde.
Alicanfmfan
24.Nisan.2010, 00:12
aLdık biLetimizi yarın bursa'dan çıkıyoruz yoLa...
Çarşı Bursa varmı ?
Bordo61Mavi
24.Nisan.2010, 06:29
Sivastan supriz bekliyorum ama BJK 3 hafta ust uste puan kayiplari yasamaz gibi geliyor bana
nannar
24.Nisan.2010, 09:53
sivas çok zorlayacak bence beşiktaşı. çünkü son haftalarda baya mücadele ediyorlar
Matteo Ferrari
24.Nisan.2010, 12:30
Çarşı Bursa varmı ?
çArşı bir ruh meseLesidir. o ruhu taşıyanLar çArşı'dandır.
ama ben yine son dk. goLü yedim bu maça gidemiyorum. oLmaz oLsun böyLe bir sanş. eğer bu maçta ceza aLamazsak manisa maçında oradayız.
footballer33
24.Nisan.2010, 12:59
Hiçbir önemi olmayan maçlara çıkıyoruz. Bunlardan ilki de Sivas. Zevkli, gollü ve de 3 puanı alacağımız bir maç olur umarım.
LaigLeNoiR
24.Nisan.2010, 18:02
Şu anda inanılmaz bir topluluk Beşiktaş meydanında takım otobüsüyle birlikte...
Bu arada sahanın çizgileri tamamen boyanmış sadece penaltı noktaları yok.
Nedvedmania
24.Nisan.2010, 18:06
Evet NTVSPOR dan canlı olarak izlyebilirsiniz. Meşale şov olacaktı olmadımı ?
LaigLeNoiR
24.Nisan.2010, 18:15
Taraftarlar meydanı kilitledi! Otobüs yol değiştirdi...
Beşiktaşlı futbolseverlerin Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'na karşı tepkileri devam ediyor.
Siyah-beyazlı taraftarlar Sivasspor maçı öncesinde Beşiktaş meydanında toplandı ve yaklaşık 2000 kişilik kalabalık meşaleler ile Beşiktaş otobüsünü karşıladı.
Yanan meşaleler ve yoğun protesto gösterisiyle birlikte Beşiktaş otobüsü meydanda bir süre durmak zorunda kalırken, protestolar coşku ile birleşerek Beşiktaş takımına sevgi gösterisine dönüştü. Siyah-beyazlı taraftarlar büyük sevgi gösterisinde Bobo başta olmak üzere çeşitli futbolculara da tezahüratlarda bulundu. Beşiktaş otobüsü yoğun taraftar desteği ve kilitlenen yol sebebiyle rotasını değiştirdi ve Akaretler yokuşundan stada gitmeyi tercih etti.
LaigLeNoiR
24.Nisan.2010, 18:22
http://www.sporx.com/img/2010/04/241272120763.jpg
GeNç KaRTaL
24.Nisan.2010, 19:01
Geçen haftaki maçtan sonra kafa olarak ligden koptuk.Bu maça rahat konumda çıkacağız.Rahat olacağımız ve sahamızda oynayacağımız için bizden daha güçsüz bir kadroya sahip olan Sivasspor'u yeneceğimizi düşünüyorum.
İlk 11 miz şu şekilde;
Rustu
Sivok
Ferrari
Ridvan
Uzulmez
Necip
Fink
Ugur
Bobo
Holosko
Tello
LaigLeNoiR
24.Nisan.2010, 19:03
Kaş'ın olmamasına ve Rıdvan'ın oynamasına sevindim, keza Necip'de öyle ancak Uğur fazlalık olmuş bence.
El Barto
24.Nisan.2010, 19:13
http://video.ntvmsnbc.com/?21191#v040244218022136246099110112133032077158001 147044
KaRaBükLü KraL
24.Nisan.2010, 19:44
Beşiktaş taraftarı coştu 15 dakikadır aralıksız küfür ediyolar yaw:n:TV'den izliyorum maçı yarım saattir taraftarın sesi kısılmış durumda:n::n:
Vieri
24.Nisan.2010, 19:59
2 spikerin sesine kaldık sürekli küfür..Özgener Allah belanı versin Özgener dertlerin hiç bitmesin. -Pozisyon aut Allah belanı versin -Eyyamcı Kuddisi Başın öne eğilmesin .. Aldırma kartal, aldırma en büyük sen değilmisin ... birde Aziz yıldırım'a çok ağır küfür
di canio
24.Nisan.2010, 20:01
Küfürlerin neticesinde hakemin anons yaptırması gerekmiyor mu? Yoksa değişti mi o kural?
KaRaBükLü KraL
24.Nisan.2010, 20:01
Katılıyorum 2 sipkerin sesine kaldık 30 dakika oldu bu arada küfür ettikleri süre:n:
KaF KeF
24.Nisan.2010, 20:04
o değil bi ara hızlarını alamayıp cem yılmaz'a bile küfür ettiler..:D yazık..
KaRaBükLü KraL
24.Nisan.2010, 20:06
o değil bi ara hızlarını alamayıp cem yılmaz'a bile küfür ettiler..:D yazık..
O nerden çıktı yaw:DCem Yılmaz'la ne işleri var:DBu arada Aziz Yıldırım'a fena sövüyolar şu an:n:
Vieri
24.Nisan.2010, 20:09
maç başlamasına kısa bir süre kalana kadar sadece penaltı noktaları çizilmemiş
DisCo
24.Nisan.2010, 20:10
Serdar Özkan niye taraftarla tartıştı acaba.
LaigLeNoiR
24.Nisan.2010, 20:12
Sezon sonunda Galatasaray'a gidecekmiş o yüzden.
Bu arada penaltı ve aut posizyonlarında taraftarın tepkisine bayıldım.
Beşiktaş taraftarı malzemeyi bulmuş.Yönetim,teknik ekibin hiç suçu yok ona buna küfret.Sonra gelip ahlaktan bahsederler :)
DisCo
24.Nisan.2010, 20:41
Holosko nasıl kaçırdı ya.
uAburak89
24.Nisan.2010, 20:41
Maçı ilk yarının sonlarına doğru izlemeye başladım, devre arasındaki yorumcu kimdir çok merak ediyorum. Güldürdü beni, saçma sapan yorumları var iki lafı bir araya getiremiyor LigTv'nin bu yorumcu seçimini anlamıyorum. Ayrıca devre arasında bir penaltı pozisyonu gösterdiler, uzaktan yakından alakası yok adam kendini atmış resmen sarı kart geldi mi Sivaslı oyuncuya ?
DisCo
24.Nisan.2010, 20:43
Gol bea :)
Tello kesti Bobo attı.
nannar
24.Nisan.2010, 20:45
1-1 oldu :)
Uchiha Itachi
24.Nisan.2010, 20:51
Holosko = Guiza :D
DisCo
24.Nisan.2010, 20:51
Holosko yine %100 kaçırdı.
DisCo
24.Nisan.2010, 21:00
Holosko şaka gibi yine %100 kaçırdı. Nobre nerde yahu.
DisCo
24.Nisan.2010, 21:06
Sonunda attı.
2-1 Beşiktaş Gol Holosko
2-2 Sivasspor Kamanan Dakika 85
RaSenGan
24.Nisan.2010, 21:20
2-2 bitti.Tebrikler iki takıma da.Beşiktaşlı oyuncular da havlu attı sanırım bu maç.
DisCo
24.Nisan.2010, 21:22
Tello'yu beğendim bu maçta. Sivasspor'da ligde kaldı bana göre. Çok kritik maçlarda 1 puan almayı bildiler.
Maç sonu yine hakeme oyuncuların itirazı oldu.
Varonil
24.Nisan.2010, 21:26
Beşiktaş için artık 3.cülük de çok zor.Kalan maçlar kazanılıp en azından UEFA Avrupa Ligi vizesi elden kaçmamalı.
Dikkat çekeceğim nokta ligin alt tarafı,Sivas bu aldığı puanla gerçekten çok rahatladı.Bitime 3 hafta kala;
14 Manisa 33
15 Sivas 31
16 Diyarbakır 27
17 Denizli 22
Diyarbakır'ın işi de zor.Sivas 1 galibiyet 1 beraberlik ile ligde kalır.
Edit:Sivas 2'li averajda Denizli'den üstünmüş.
RaSenGan
24.Nisan.2010, 21:31
Beşiktaş için artık 3.cülük de çok zor.Kalan maçlar kazanılıp en azından UEFA Avrupa Ligi vizesi elden kaçmamalı.
Dikkat çekeceğim nokta ligin alt tarafı,Sivas bu aldığı puanla gerçekten çok rahatladı.Bitime 3 hafta kala;
14 Manisa 33
15 Sivas 31
16 Diyarbakır 27
17 Denizli 22
Diyarbakır'ın işi de zor.Sivas 1 galibiyet 1 beraberlik ile ligde kalır.
Edit:Sivas 2'li averajda Denizli'den üstünmüş.
Diyarbakır haftaya evinde Beşiktaş
Sonraki hafta deplasmanda Kasımpaşa
Son hafta evinde Eskişehirspor
D.Bakır da düştü %90 bence :)
anil luque
24.Nisan.2010, 21:33
Şampiyonluk iddiamızın kalmadığı şu maçta bile hakemi geçememek çok acı..
Bobo bu ligde dayak yiyor resmen, gidersem bildiğin oturur ağlarım o kadar çok seviyorum ama adamın sıhhati açısından bu ligden gitmesi lazım..
Holosko seneye bomba gibi buna eminim..
Delgado da gelir ve sağlam bir kanat oyuncusu alınırsa tutulmayız.. Haydi hayırlısı..
footballer33
24.Nisan.2010, 21:36
Çok kaçırdık, Sivas da iki kere geldi ve yorumda bile bulunmak istediğim 2. golle 1 puanı aldı, götürdü. Bu kadar kaçırırsan razı oluyorsun bir şekilde puan kaybına. Son dakikadaki bariz faul de verilmeyince Deli, iyice dellendi tabii haliyle, ama artık bunları konuşmak istemiyorum. Bu sene bizim için resmen bitti bu maçla. Geçmiş olsun.
Varonil
24.Nisan.2010, 22:21
"Sorun yaratan kişi Batuhan değil, göreceksiniz..."
Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş kendi evinde Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından Mustafa Denizli çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Tecrübeli teknik adam maçın ardından yaptığı açıklamada: "Beşiktaş'ta göreve başladığımdan beri üst üste en zor maçlarımı geçiriyorum. Zor maçların arifesinde olduğumuzu biliyorduk. Tarftarın maç öncesi ve maçtan hemen önce yaptığı güzel hareketler bizim üzerimizde olumlu etkiler yarattı ancak bunu iyi değerlendiremedik. Oyunu lehimize çevirmemize rağmen talihsiz bir gol yedik." açıklamalarını yaptı.
Beşiktaşlı taraftarların kendisine gösterdiği yoğun sevgi gösterilerine ise: "Taraftar bazı isteklerini düşüncelerini ve ruh halini takımın tamamı ile paylaşmak istiyor. 2 haftadır yaşadıklarımız futbolcularımızı da üzüyor. Özellikle bana yapılan güzel tepkileri sevinerek izliyorum."
Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden sorulardan birine parmak basan Lig Tv muhabiri Ömer Güvenç tecrübeli teknik adama futbolcuların paralarını alamadığı gerekçesi ile bu sezon başarısız olduğu yönündeki idialarını Mustafa Denizli'ye sordu. Denizli: "Beşiktaş'ın yaşadığı tabi ki başarısızlıktır. Beşiktaş kulübüne geldiğim günden beri kulüp içindeki herşeyden haberim var. Abartılı olmamakla beraber bu sorunlar oldu ancak şu anda böyle bir sorun yok. 1-2 aylık geciktirmeler olabilir. Her kulüpte olabilir. Ancak bu şekilde, abartıldığı şekilde bir gecikme yoktur."
Öte yandan Mustafa Denizli, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester United maçının ardından kadroya giremeyen Batuhan için ise kendisi yönünde bir problem olmadığını ve her futbolcusu ile aynı mesafede olduğunu belirtti.
Denizli sözlerini: "Bu konu ile ilgili sürekli karşı karşıya geliyorum. Beşiktaş camiasının büyüklüğünün her futbolcu farkında olmak zorundadır. Bu dönem itibari ile Beşiktaş'ın büyüklüğü ile hareket etmeyen futbolcunun burada kalma şansı yoktur. Önümüzdeki sezon da kalması her futbolcunun şansı kadardır. Benim hiçbir futbolcu ile sorunum yoktur. Manchester United maçından sonra kaynaklanan sorunların benimle ilgisi yoktur. Bunu Batuhan'ın takım arkadaşları da bilir. Beşiktaş kulübünün hiçbir futbolcuya ihtiyacı yoktur. Ancak sorun yaratan kişi aslında çok başka. Onun da kim olduğunu önümüzdeki günlerde göreceksiniz. Herkes Beşiktaş'ın çizgisini yakalamak zorundadır." diyerek noktaladı.
24.04.2010
Kaynak : Sporx.com
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Nisan.2010, 22:23
Bu sezon bizim için bitmiştir,Geçmiş Olsun...
Ayrıca Tebrikler Sivasspor'a,Mesut Bakkal geldikten sonra büyük bi çıkış yakaladılar daha yenilmediler ki -bana göre ligdede kaldılar...-
Anıl'a katılıyorum...Bende Bobo giderse inanılmaz üzülürüm,çok seviyorum Bobo'yu...
Hakemi konuşmaya gerek yok artık,malum lige havlu attığımız için.:)
anil luque
24.Nisan.2010, 22:30
Batuhan'ın sevgilisi falan sorun çıkaran kişiymiş ne gülerim he :D Şaka bir yana bu çocuğu değerlendirmemiz lazım yahu yazık oluyor gerçekten, Hoca'nın sözlerine göre yazık ediyor kendisine demek yanlış olacak ama olan bu yani yazık ediyor kendisine..
Universal
24.Nisan.2010, 22:35
Araba sürerken maçı dinliyordum bir yandan. Sanırsam küfürler baya fazlaydı. Bir ara Aziz Yıldırım'a mı yükleniyorlardı? :) Ama bu penaltı noktası olayı gerçekten yaratıcı olmuş. Kimin fikri ise helal olsun.
Beşiktaş için artık şampiyonluk resmen bitti. Dördüncü tamamlayacaklar büyük ihtimalle...
izmer96
24.Nisan.2010, 22:43
BJK'nin lige havlu attigi bu doneme denk gelmesi bu macin sivas icin buyuk sans , gecen hafta BJK yenilmeseydi bu maci alir derdim ama hal boyle olunca ve Sivas'inda hala tehlike li bolgede olmasi bu macin 0-0 yada 1-1 biticegini gosteriyor
0-0 yada 1-1 demisim , berabere biticegi cok belli bir macdi , BJK gecen hafta yenilmesi ile havlu atmisti lige artik oyniycagi maclar formalite havasinda gecer
TR.CaPTaiN
24.Nisan.2010, 22:52
Mesut Bakkal'ın gelişiyle birlikte kaybetmemeyi öğrenen Sivasspor 1 puan daha aldı. Sivasspor'un küme düşmesine üzülürdüm, şuan kurtuldular gibi gözüküyor. Tebrikler Sivasspor.
anilton
24.Nisan.2010, 23:20
Maçtan daha önemli olan dosta düşmana başarıda da başarısızlıkta da takımın yanında olduğumuzu göstermek,sevinmek için sevmediğimizi haykırmaktı...
Bugün stadta resmen şampiyonluk havası vardı.Bu gerçekten çok önemliydi.Acısıyla tatlısıyla bir sezon bitiyor.Geçen sezonun çifte şampiyonu olarak takımın bu kadarda kredisi vardı.Aslında sezona bu kadar kötü başlamasaydık şampiyonluğu tekraralayabilirdik.Ama olmadı,sağlık olsun,hepsinin canı sağolsun...
Maça gelirsek; çok net pozisyonlar harcadık.Sivas 2 kere geldi,ikiside gol oldu...
Sivas kümede kalma yolunda önemli bir puan aldı...
Bu arada küfür olayını çok fazla abarttık,cezayı hakettik...
Matteo Ferrari
24.Nisan.2010, 23:54
sonunda bu sezonda bitti.
eXcitinG
24.Nisan.2010, 23:59
5. oLursak biLe şaşırmam bu saatten sonra. Biz sezonu asLında bundan 7 hafta önce kapattık. UEFA ya gidersek yeterLidir.
Bir ara Seba gitsin Ahmet Dursun diyordu taraftar. Yeni sLogan Kim giderse gitsin, Bobo kaLsın oLmaLı.
anil luque
25.Nisan.2010, 00:05
Kesinlikle haklısın Hayrettin abi.. Herşeyi geçtim yani bütün maç didinmesi cabalayıp durması falan onlar bı yana , golden sonra kosup topu alması , hırsla yumruklaması , arkadaslarını canlandırısı falan.. Çok etkilendim gerçekten Bobo'ya bir kez daha hayranlık duydum.. Bu adam kesinlikle gitmemeli..
Alicanfmfan
25.Nisan.2010, 01:38
Ayrıca Batuhan , penaltı noktası ile ilgili ne olduki izlemedim macıda merak ettim :)
tarikko
25.Nisan.2010, 10:59
Tebrikler Sivas'a.Hakettiler puani..
Varonil
25.Nisan.2010, 11:01
Ayrıca Batuhan , penaltı noktası ile ilgili ne olduki izlemedim macıda merak ettim :)
Maç öncesinde korner çizgileri,ceza sahası çizgileri boyanırken penaltı noktaları geçen haftaki eşeleme olayına ithafen boyanmadı. :) Maçın başlamasına az bir süre kala hakemin uyarısından sonra boyandı. :)
Universal
25.Nisan.2010, 11:11
Maçtan önce NTV-Spor'da bütün saha çizgilerinin boyanacağı ve penaltı noktasının ise maçtan hemen önce boyanacağı söylendi. İzlemedim; ama dinledim. :D
GeNç KaRTaL
25.Nisan.2010, 11:30
İlk yarı futbol açısından çok kötü bir ilk yarıydı.Holosko'nun kornerden yakaladığı tehlike var bir tek aklımda kalan bizim adımıza gol pozisyonu olarak.Sivasspor'da ise M.Yıldız'ın ceza sahasında yakaladığı pozisyon ile Cihan'ın kendisini yere atarak penaltı beklediği pozisyon vardı ilk yarıda.İlk yarı gerçekten kötüydü.İkinci yarı da böyle başladı.Sivasspor savunmada Fink'in hatasıyla bulduğu pozisyonla öne geçti.Maç buradan sonra hareketlendi.Önemli pozisyonlar bulduk;ancak Holosko sağolsun hepsini hiç etti.Allah'tan saha da Bobo vardı da 2-1 öne geçmemizi sağladı.Sivasspor'un beraberliği yakaladığı pozisyon ise tamamen şansızlıktı.O Pozisyonda Sivok'un Kamanan karşısında acemice davranması da gözden kaçırılmayacak kadar önemli bence.Netice olarak 2-2 bitti maç.Önümüzde tek gerçekçi hedef olarak UEFA kaldığı için ve bunuda hemen hemen garantilediğimiz için bu puan kayıbı önemli değil çok da.
Fearless Coward
25.Nisan.2010, 15:28
Bu maçtan zaten kesin bir beraberlik bekliyordum..Sivas zaten 3-4 haftadır beraberlikler alıyordu hep bozmadılar bu geleneklerini.. :) Zaten Mesut Bakkal 1 puan için bir sistem kurmuş resmen açıkladı zaten 1 puan istiyorduk ve aldık dedi.. :) Sivas ligde kalmıştır artık bence..Hele ki bu maçtan 1 puan aldıktan sonra :)