PDA

View Full Version : Galatasaray - Bursaspor [ 31. Hafta ]

GeNç KaRTaL
22.Nisan.2010, 18:12
http://i39.tinypic.com/11blybq.jpg

uAburak89
22.Nisan.2010, 19:37
Son haftaların aksine güzel ve etkili bir oyun ortaya koyarak, 2-0 yada 3-1 kazanacağımızı düşünüyorum. Umarım seyir zevki yüksek, güzel bir mücadele olur sahada. :)

Sekopej
22.Nisan.2010, 19:40
Ne şiş yansın ne kebap, berabre bitsin. Kasımpaşa'yı yenersek hem Bursa'yı geçmiş oluruz hem de Galatasaray'ın artık bizi yakalama şansı kalmaz.

İsteğim beraberlik ama Galatasaray'ın maçı kazanacağını düşünüyorum.

Homer J.S
22.Nisan.2010, 19:40
Aslında tek bir kelime ile yazmak istiyorum bu maç hakkındaki görüşümü; ancak forum kuralları çerçevesinde böyle bir şey olmayacağı için sebeplerini biraz daha açıklayacağım: Kazanırız.

Kazanırız çünkü Şampiyonlar Ligi'ne gitmemiz gerekiyor. Bu yolda da ne Fenerbahçe'nin şampiyonluğu ne de Anadolu kulüpleri bizim umrumuzda olmaz. Varsın Fenerbahçe şampiyon olsun ancak Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne gitsin.

Kazanırız çünkü transfer yapmamız kazanmamızdan geçiyor ve para 'kazanmamızdan' geçiyor.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Nisan.2010, 21:24
Bursaspor kazanacak gibi bi his var içimde nedense...

El Barto
22.Nisan.2010, 21:27
ŞAmpiyonlar Ligi aşkıyla oynayacak Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.

TR.CaPTaiN
22.Nisan.2010, 21:29
Öğlen oynanacak maç bu maçı büyük ölçüde etkileyecektir. Fenerbahçe kazanırsa Bursaspor da bu maçı kazanma üzerine planlı şekilde çıkacaktır. Galatasaray'ın da evinde iyi maçlar çıkardığı düşünülürse zevkli bir maç olur. Fakat eğer Fenerbahçe Kasımpaşa maçında puan kaybederse Bursaspor 1 puana razı bir görüntü sergileyecektir ve daha az pozisyonun olacağı maç olacaktır.

Berabere biterse güzel olur. Olmadı Galatasaray kazansın.

DenizlispoR
22.Nisan.2010, 21:30
Galatasaray'ın yapacağı hücumu Sercan iyi değerlendirir,1-0 Bursa kazanır.Aykut büyük hata yapacak bu maç .Öyle tahmin ediyorum :D.

Alicanfmfan
22.Nisan.2010, 22:14
Birgün herkes Galatasaraylı olacak demiştik :D

Maça gelirsek yine takımımıza deste için trübündeki yerimizi alacagız , son haftalardaki gol yollarındaki sıkıntının aksine acılacagımızı ve farklı kazanacagımız gibime geliyor inşAllahta öyle olur saldırın durmadan...

Nedvedmania
22.Nisan.2010, 23:40
Bu maça gitmeyi çok istiyordum fakat gidemiyorum :)

ŞL Aşkına Kazanıcağımızı Düşünüyorum.

izmer96
23.Nisan.2010, 00:35
Bursa'nin ne kadar iyi top oynadigini hep beraber gorucegimiz mac , Galatasaray cok rahat yenicekdir Bursa'yi hatta iddaa ediyorum farka bile gider bu mac , skor tahminin 4-1 alir GS

LaigLeNoiR
23.Nisan.2010, 01:03
Bursaspor'un kazanmasını istiyorum. Maçla ilgili tek yazabileceğim bu.

Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemediğimden ötürü.

Varonil
23.Nisan.2010, 11:33
Galatasaray Şampiyonlar Ligine gitmek için kazanmak zorunda.Olası bir puan kaybı durumunda Galatasaray 2.cilik şansını da kaçıracaktır bence.

maNga 33
23.Nisan.2010, 11:39
bu maçı Galatasaray alır bu gidişle anadoludan bu senede şampiyon çıkmayacak.....

KaRaBükLü KraL
23.Nisan.2010, 11:57
Bu maçı Galatasaray alacak eminim diyebilirim.Aksi türlü işer biter o da olmaz

Ilhan
23.Nisan.2010, 12:17
Bursapor korkmadan oynarsa 4-5 fark atabilir. Ama korkacaktır. Korkması zararına olacaktır.

Maç Sercan ve Volkan'ın maçı olacaktır. Çünkü Galatasaray defansı çok ağır. Hatta defansı önde kurarlarsa felaket olur. Yine de Turgay cezalı veya sakat değilse oynamalı. Çünkü Galatasaray önde basarsa Bursaspor Turgay'a uzun oynayabilir.

Galatasaray'ın maç kazanması tamamen istikrarsız futbolcularının gününde olmasına bağlı. Bir oyun şablonu gözlemleyemedim sezon başından beri. Ben de artık Hıncal Uluç'un Rijkaard hakkındaki görüşlerine katılanlardanım.

Skor tahminim: 1-3.

Alicanfmfan
23.Nisan.2010, 13:06
Bursapor korkmadan oynarsa 4-5 fark atabilir. Ama korkacaktır. Korkması zararına olacaktır.

Maç Sercan ve Volkan'ın maçı olacaktır. Çünkü Galatasaray defansı çok ağır. Hatta defansı önde kurarlarsa felaket olur. Yine de Turgay cezalı veya sakat değilse oynamalı. Çünkü Galatasaray önde basarsa Bursaspor Turgay'a uzun oynayabilir.

Galatasaray'ın maç kazanması tamamen istikrarsız futbolcularının gününde olmasına bağlı. Bir oyun şablonu gözlemleyemedim sezon başından beri. Ben de artık Hıncal Uluç'un Rijkaard hakkındaki görüşlerine katılanlardanım.

Skor tahminim: 1-3.

Eheheheheh Ali Sami Yen'e gelecek ve korkmayacak anadolu takımı tanımıyorum ne yazıkki :)

BaFraLı
23.Nisan.2010, 13:15
İşte Alican, Bursaspor şampiyon olmak istiyorsa bu maçı kazanmalı. Eğer bu maçı kaybederse Sivasspor ile aynı şey olucak. Şampiyon olamayacak. İnşl. kazanırız ne diyelim.

Crocodile1963
23.Nisan.2010, 18:07
Galatasaray, Sercan - Ozan - Volkan üçlüsüne özel önlem almayıp, eski maçlardaki oyununu oynamaya devam ederse rahat bir maç olacağını düşünüyorum. Bu üç hızlı oyuncuya karşı ağır savunma hattına bir de Servet eklenirse tadından yenmez.

RaSenGan
23.Nisan.2010, 18:09
4-5 fark atabiliriz eğer düzgün oynarsak.Bursa'nın gol dahi atamayacağını düşünüyorum bu maç.Saçma sapan hatalar yapmazsak güle oynaya alırız maçı.

sananes
23.Nisan.2010, 18:43
berabere biter umarım

RaSenGan
23.Nisan.2010, 19:01
Yavaş gel Ayguncüm :icon_biggrin: Tam tersi olmasın.

O iş yürekten çok daha fazla şey ister abi :) ASY'de nereye atıyo 4-5 ve güle oynaya oynuyo Galatasaray ŞL için en önemli maçlarından birine çıkarken. (:

MeMo
23.Nisan.2010, 21:46
Galatasaray yener umarım.Bunu sırf şampiyonluk için değil fark atmaya gelen Bursalıar içinde istiyorum...

BaFraLı
23.Nisan.2010, 21:58
Diyorsunuz ya 2 avans 3 te bitecek, çok rahat maç olucak diye. Bizde onun için diyoruz. Ali Sami Yen'de zor biraz. Zor maç olacaktır. İki takımda fark falan atamayacak bana göre iyi olan kazanacak. Bakalım hayırlısı olsun.

MeMo
23.Nisan.2010, 21:59
Biz şampiyon oldugumuzda oturup ağlarsın Memo ozaman.

Sizi anlamak için ne yapmak lazım bilmiyorum. 6-7 maç galip gelemediniz, sonra ki 5-6 haftayı ite kaka 1-0larla zorla zorla yenin gelip burada gider yapıp takımınızın acınılacak haline en iyisi bizmişiz gibi lanse edin. Ne diyim. Sahada herşey belli olacaktır.

Olsun abi o kadar eleştirdik takımı,yönetimi beraber.Demek ki beklentilerimiz yükseldi bazı şeyleri görmezden gelicem.

World Hollow o1
23.Nisan.2010, 22:02
Saldır Galatasaray..

İnş. gs net skorla galib gelir. başarılar iki takımada..

GeNç KaRTaL
23.Nisan.2010, 22:14
Konuyla alakasız mesajlar silinmiştir.Lütfen maçla ilgili görüşlerimizi paylaşalım.Ayrıca bu mesaja da bu konuda cevap vermemenizi rica ediyorum.

Alicanfmfan
24.Nisan.2010, 01:11
Öncelikle futbol bu oyun 90 dakika tek kale oynarsın adamlar bir kere gelipr atar hadi eyvAllah 3 puan bizim der , şans ta yanınızda olacak biraz ,

Dedigim gibi futbolun şans melekleride yanımızda olur İnşAllah , iyi oynayıp bol pozisyon bulup kazanalım 1 farkla degil 2-3 farkla :)

Saldırın , durmadan...

Bordo61Mavi
24.Nisan.2010, 06:28
Kimse iki takimdanda rahat galibiyet beklemesin :) Stresli ve zor bi mac olur ama Galatasaray bu mactan galip cikar $L icin.

2-0 Baros Neill

nannar
24.Nisan.2010, 09:53
inşallah kasımpaşa-fb maçından da istediğimiz tarzda bir sonuç çıkar da bu maça daha moralli çıkarız... yeneceğimizi düşünüyorum ben bursa'yı

anil luque
24.Nisan.2010, 11:54
Kocaeli İnönü'de mi Galatasaray'a 5 attı yahu Sami Yen'de değil miydi o? Bursaspor herkesin de ortak kanıda oldugu gibi korkmadan oynarsa cok rahat puan cıkartır Sami Yen'den ama puan cıkartması yetmeyebılır tabıkı .. Fenerbahce'nın once oynaması bır avantaj bence kendı adlarına.. Bursa o maçın sonucuna göre bu maçta oyun tarzı belırleyecektır ..

Deus Dominus
24.Nisan.2010, 11:54
Çokta kritik maç değil Bursaspor açısından bence. Bir haftalığına devredebiliriz liderliği Fenerbahçe'ye :) bu karşılaşmada 1 puan da alsak yeterli olur diye düşünüyorum. Gelecek haftalarda şampiyonluk rakibimiz Ankaragücü deplasmanına gidecek, Trabzonspor'la oynayacak...daha çok şeyler olacak bu ligte. (hakemleri de hesaba katarsak :))

DisCo
24.Nisan.2010, 12:01
Bursaspor korkmadan oynarsa farkta yiyebilir.

Maçın neticesini korkmadan oynamak değil rakibi oynatmak yada oynatmamak belirler. Bursaspor'un kalitesi ortada oynadığı oyun ortada ligdeki durumu ortada. Galatasaray iyi sinyaller vermesede neticede büyük takım.

Skordan çok temiz bir maç olması gerçekten en büyük dileğim. Bursaspor kazanırsa benim görüşüme göre şampiyon olur. Kaybedersede 3.'lükle bitirir. Bunları söylerkende galibiyetin yada yenilginin getireceği psikolojik etkilere göre konuşuyorum.

Galatasaray'a gelince madem şampiyon olamıyorsun bari yeni stadında Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi başar. Bu anlamda önemli bir maç niteliği taşıyor. Olurda Fenerbahçe kaybederse şampiyonluktan bile konuşabiliriz.

anil luque
24.Nisan.2010, 12:20
Doğru söylüyorsun Burak Abi ama rakibin isminden cisminden korkup Çanakkale geçilmez yapmaya çalışır, aman gol yemeyeyim düşüncesiyle maç oynarsan asıl o zaman fark yersin bence öyle de bir durum var ..

DisCo
24.Nisan.2010, 12:26
Bursaspor'un öyle bir durumu olsa lider olamazdı diye yazdım bende bunları. Yoksa o fikirde doğru bir fikirdir.

nannar
24.Nisan.2010, 12:32
Eğer saat 3'te oynanacak maçta kasımpaşa fenerbahçe'yi yenebilirse biz Bursayı yendiğimiz dakika Bursayla 2, Fener'le 1 puan fark kalacak... Kalan maçlar düşünüldüğünde en büyük şampiyonluk favorisi bence Galatasaray olur yarın gece bu sonuçlar çıkarsa :) çünkü gelecek haftalardaki Bursa-BJK maçında Bursa puan kaybedebilir... Tabiki Galatasaray da puan kaybedebilir ama en azından derbi maçımız kalmadı. Fenerbahçe fikstür açısından en kötü durumdaki takım bence . Kasımpaşa maçından sonra Bursa'nın kardeşi takımı olan Ankaragücü deplasmanı ve derbi niteliğindeki Trabzon maçı var... Kimse çıkıpta "Biz Trabzon'u havada karada yeneriz" demesin çünkü Trabzon'un ve özellikle de Şenol Güneş'in bir şampiyonluk alacağı var Fenerbahçe'den ;)

dbakkaloglu
24.Nisan.2010, 12:36
Bursaspor'un en azından bir beraberlik koparmaya çalışacağı maçtır. Bursaspor'un her türlü skoru, Fenerbahçe'ye bağlı. Galatasaray kazanırsa, Şampiyonlar Ligi değil, Lig Şampiyonluğu bile düşünülebilir. Her iki takımdan biri kötü sonuç çıkarsa bile, matematiksel olarak hiçbir şey bitmiş değil.

MeMo
24.Nisan.2010, 12:45
Eğer saat 3'te oynanacak maçta kasımpaşa fenerbahçe'yi yenebilirse biz Bursayı yendiğimiz dakika Bursayla 2, Fener'le 1 puan fark kalacak... Kalan maçlar düşünüldüğünde en büyük şampiyonluk favorisi bence Galatasaray olur yarın gece bu sonuçlar çıkarsa :) çünkü gelecek haftalardaki Bursa-BJK maçında Bursa puan kaybedebilir... Tabiki Galatasaray da puan kaybedebilir ama en azından derbi maçımız kalmadı. Fenerbahçe fikstür açısından en kötü durumdaki takım bence . Kasımpaşa maçından sonra Bursa'nın kardeşi takımı olan Ankaragücü deplasmanı ve derbi niteliğindeki Trabzon maçı var... Kimse çıkıpta "Biz Trabzon'u havada karada yeneriz" demesin çünkü Trabzon'un ve özellikle de Şenol Güneş'in bir şampiyonluk alacağı var Fenerbahçe'den ;)

Fenerbahçe 4.olur iddaan devam ediyor o zaman abi :)

nannar
24.Nisan.2010, 12:52
Fenerbahçe 4.olur iddaan devam ediyor o zaman abi :)

Ben Fenerbahçe'nin GS ve BJK maçlarından maximum 3 puan çıkarabileceğini düşünüyordum.Leo Franco'nun armutluğunu ve Mustafa Denizli'nin o kadar defansif çıkıp üzerine bir de hakem hatalarının ekleneceğini hesaba katamamışım :) Yukardaki öngörümü de hakemler bitirebilir.. Özellikle FB-Trabzon maçında yine bombalar patlayabilir... yaz kenara memo :)

wolfson
24.Nisan.2010, 12:55
Bursa korkmadan oynadı bize saldırdı diyelim. Bence fazla fark yapmaz. Önemli olan bana göre bursaspor tarafı değil Galatasaray tarafı. Eğer yürekten oynarsak ki 3-4 maçtır böyle bir şey yok bana göre ezip geçeriz bursayı. Her oyuncu maç içerisinden Bursasporun durumunu bilir ve ŞL için oynarsa bursa bizim kaleye dahi zor gelir bence. Orta sahamız güçlü ve şans yanımızda olsun biz bu maçı alırız...

Nedvedmania
25.Nisan.2010, 17:23
Bu saatten sonra yensekte sevinirim yenilsekte :D

fm_monster
25.Nisan.2010, 17:26
Gs den en az bir puan bekliyoruz :D

RaSenGan
25.Nisan.2010, 17:29
Berabere bitmesin de yenersek yenelim yenemezsek yenilelim.:)

goosfraba
fenerbahçe maçından sonra bursaspor 3 puan alması gerektiğinin farkında fakat bu baskı oluşturacaktır. bence bursaspor baskıyı kaldıramayacak. bol gollü bir maçın geçeceğini düşünüyorum. beraberlik harikulade olur tabi :)

barahir
Valla GS Yenemezse kendi başını yakar.. Nerden baksa 10 Milyon € ya el sallayacak..

RaSenGan
25.Nisan.2010, 18:41
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!

Turkcell Süper Lig'de 31. haftanın önemli maçında Galatasarayımız sahasında Bursaspor ile karşılaşacak.

Turkcell Süper Lig'de 31. haftanın önemli maçında Galatasarayımız sahasında Bursaspor ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

Lig TV'nin naklen yayınlayacağı mücadeleyi Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.

GALATASARAY

Aykut
Sabri
Neill
Hakan Balta
Caner
Mehmet Topal
Elano
Arda
Keita
Giovani
Baros

YEDEKLER

Ufuk
Emre Güngör
Uğur
Ayhan
Mustafa Sarp
Jo
Emre Çolak

BURSASPOR

Ivankov
Ali Tandoğan
Zapotocny
Ömer
Mustafa
Volkan Şen
Hüseyin
Bekir Ozan
Ozan İpek
Ivan Ergiç
Sercan

Kaynak: Webaslan.com

Crocodile1963
25.Nisan.2010, 18:46
Ertuğrul Hoca orta sahayı kalabalık tutarak hızlı adamlarınla kontra atak oyunu tercih ediyor. Geçen hafta iyi bir oyun çıkartan Bekir Ozan'ı takımdan kesmemiş. Oyunu döndürebilecek Turgay ve Batalla'yı yanında koz olarak tutuyor. Hayırlısı olsun. Umarım hakemler maça etki etmez. . .

RaSenGan
25.Nisan.2010, 18:48
Bu arada Leo Franco yedek bile değil.

nerazzuri
25.Nisan.2010, 19:10
4-3-3'e geri dönüş yapmış Ertuğrul hoca. 4-2-4 ile kötü oynuyordu Bursaspor, Sercan değilde Turgay olsaydı dadından yenmezdi.

Güzel maç olacak. Galatasaray ev sahibi olduğu için bir adım önde.

Ayrıca bugün Galatasaray'lı değil, Bursaspor'luyum. Şampiyonlukta gönlüm Timsahlardan yana. :)

nannar
25.Nisan.2010, 19:11
bizim kadro gösteriyorki yine en önde baros, arkasında keita-gio ve arda yer değiştirerek oynayacaklar... orta alanda ise Topal biraz daha defansif , Elano ise deeplying playmaker :D Savunmada Hakan-Neill ikilisine güvenim tam ama her maçta oldugu gibi yine Caner bizi yakabilir :D allah aşkına şu adamı göndersinler sezon sonu yaaaa :) Başarılar Galatasaray! Eğer kazanamıyorsak Bursa kazansın...Beraberlik sadece Fener'e yarar....Bizim puan alacagımız her sonuç fenere yarayacak ama en azından biz kazanırsak bize de yarar... bursa kazanırsa biz biteriz :D başarılar Galatasaray!!!!!

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 19:17
FB yendikten sonra muhakkak kazanmalıyız..Son 3 haftaya azda olsa şampiyonluk şansımızı sürdürmek istiyorsak bu maçı kazanmalıyız..Giovani'den şhow bekliyorum böyle maçlarda gol atabilecek kapasitesi var..Haydi Aslanlar güveniyoruz hepinize.. :)

Universal
25.Nisan.2010, 19:18
İlk yarı Galatasaray galibiyet ve üst verdim. Hadi hayırlısı, güzel maç olur umarım. :)

nannar
25.Nisan.2010, 19:27
maç çok çılgın başladı :n: iki takım da saldıracak gibi :D

LadroN
25.Nisan.2010, 19:31
dos santos bir gol atsa ya:D

nannar
25.Nisan.2010, 19:31
Volkan Şen , Caner'in kanatında oynuyor :n: ordan gol bulur Bursa :)

LadroN
25.Nisan.2010, 19:34
Neill şov:D

Crocodile1963
25.Nisan.2010, 19:46
Sercan, Beşiktaş maçındaki gibi oynuyor.

Flawless Victory
25.Nisan.2010, 19:49
Maçı vermiyor mu radyo 1, lig radyo?

nannar
25.Nisan.2010, 19:50
caner şov başladı :) adam ne savunmada ne de hücumda bir işe yaramıyor... resmen iyice nefret ettim oğlandan yaaa!!!!

bySilver
25.Nisan.2010, 19:51
babam şuan radyodan dinliyor ama Lig mi NTV radyo mu bilmiyorum.

Flawless Victory
25.Nisan.2010, 19:52
Radyo 1 ve lig radyo vermiyormuş.. Diğerlerine bakayım.

LadroN
25.Nisan.2010, 19:59
ben radyo 1 den dinliyorum.

Flawless Victory
25.Nisan.2010, 19:59
Tamam buldum dinliyorum. :) Ama izlemek vardı.

LadroN
25.Nisan.2010, 20:03
Oyun soğudu İvankov un sakatlığından dolayı.

nannar
25.Nisan.2010, 20:10
5 dk uzatma

KanaKe
25.Nisan.2010, 20:12
volkan sen nasil kacirdi o golü :D

Crocodile1963
25.Nisan.2010, 20:13
En az 5 tane %100'lük pozisyon kaçırdık.

nannar
25.Nisan.2010, 20:14
Arda Galatasaray defterini kapatmış ilk yarıdaki oyununa ve arzusuna bakılırsa :)

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 20:31
Mehmet Topal ilk yarının son dakkalarında muhteşem vurmuştu ama İvankov'dan döndü Gio kaleyi bulsa atabilirdi..İki takımda çok net pozisyonlar harcadı ilk yarı ikinci yarıda gol gelir bence..E.Sağlam'da kafayı yedi Sercan'a çok sinirli..

Crocodile1963
25.Nisan.2010, 20:36
Sercan ikinci yarıda 3 tane net pozisyon kaçırdı. . .

nannar
25.Nisan.2010, 20:40
Arda ve Elano'nun hiç katkısı yok maça....

KanaKe
25.Nisan.2010, 20:41
sercan cok süratli cok kolay adam geciyor fakat oyun zekasi 0.

nannar
25.Nisan.2010, 20:43
sercan cok süratli cok kolay adam geciyor fakat oyun zekasi 0.

o yüzden de hiçbir zaman büyük futbolcu olamayacak zaten :D

Crocodile1963
25.Nisan.2010, 20:44
Sercan - Ozan - Volkan'ın TSL'deki 2. sezonu siz onları 2 sene sonra görün . . .

MeMo
25.Nisan.2010, 20:46
Sercan - Ozan - Volkan'ın TSL'deki 2. sezonu siz onları 2 sene sonra görün . . .

2 sene Bursa'da kalamazlar.Onları görenler de pek mutsuz olmaz dolayısıyla.

nannar
25.Nisan.2010, 20:47

Diğerleri gelseler de vasatın üzerine çıkamazlar büyük takımlarda fakat sadece Volkan Şen başarılı olur diye düşünüyorum :) Zaten Bursa'dan Galatasaray'a istediğim tek oyuncu da o :)

Crocodile1963
25.Nisan.2010, 20:48
TSL bir maçta pozisyona girme rekoru kırılıyor . . .

nannar
25.Nisan.2010, 20:49
1500 :n: Bursa bizi ezi, mahvetti, bitirdi :n:

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 20:53
O Korner pozisyonuna iyi bakın adamımızı nasılda itiyor yahu böyle iş yok Aykutta olmasa resmen goldü o faulu görmediler birde..Çok manyak şutlar kaçırıyoruz inş. atarız..

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 20:55
Sercan sonunda çıktı..Turgay giriyor..Bizdende Jo girmiş :n:

Edit : Ah Baros ahhhhhh nasıl kaçtı yahu..

nannar
Bünyamin Gezer maçın kontrolünü kaybetmek üzere :)

Crocodile1963
Sercan çıktı. Turgay girdi. Gol olur birazdan. . .

RaSenGan
25.Nisan.2010, 20:57
Sabri müthiş ortalarına devam ediyor.

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 20:58
Ahanda Neill kırmızı..Geçmiş olsun..

LifeYourself
25.Nisan.2010, 20:59
bu maç ne olucak:D

RaSenGan
25.Nisan.2010, 21:00
Zapo da karşılığı verdi kırmızı yedi :D

Fearless Coward
Zapo'da kırmızı maç karıştı :n:

LifeYourself
Maç iptal olsun hakem bey:D
Keita yı kızdırdılar tamam bir vole çakar:D
4-3-2 ye döndük:D
Turgay 90+1 de atar demedi demeyin:D

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 21:01
İki takımında 1 stoper eksik iyi oldu karşılıklı yemeleri..Maçtaki denge devam ediyor :)

nannar
yawww ilk sarı kartları yanlıştı zaten ikisinin de...

MeMo
Neill kırmızı gördü dedim gitti maç.Zapo'da gördü hiç bişey bitmedi :D

Fearless Coward
Arda'da oyundan alınıyor..Emre Güngör giriyor bizim stoper 2 oldu :n:

uAburak89
Bu nasıl bir maç arkadaş ya, herşey var gol yok. :D

goosfraba
25.Nisan.2010, 21:03
maç berabere bitecek yapılan hamlelere bakılırsa.

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 21:06
Süper vurduk ama İvankov işte panter..

uAburak89
25.Nisan.2010, 21:08
Ne vurdu Hakan Balta, gol olsa jeneriklik olurdu valla.

Crocodile1963
25.Nisan.2010, 21:08
Bu pozisyonlar nasıl kaçıyor anlamıyorum . . .

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 21:09
İvankov ve Aykut varken zor gelir gol..

uAburak89
25.Nisan.2010, 21:10
Sene başından beri Aykut olsaydı keşke, o yeseydi Leo'nun yerine gollerine yine kızamazdım. Adam şans bulduğundan beri çok iyi oynuyor, seneye Leo gider ve yerine kimse alınmaz inşallah.

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 21:12
Jo'da az değil güzel atıyor kendisini yere..Bu oyuncular sırf reklamlarda mankenlik içinmi alındı yahu?

sentugo
25.Nisan.2010, 21:13
Volkan Şen çıktı, Iglesias oyunda

nannar
25.Nisan.2010, 21:14
Berabere bitecek... Fenerbahçe'ye yaradı maç...

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 21:15
Eğer bir sürpriz olmazsa artık Şampiyonlukta bitti ŞL şansıda..

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 21:15
Keita'ya bak kendi kalesine gol atıyordu az daha..

sentugo
25.Nisan.2010, 21:19
fener eninde sonunda puan kaybedecek... O sırada bizim kazanmamış lazım şu iki maçı

Flawless Victory
25.Nisan.2010, 21:20
Maç bitti, Fenerbahçe % 90 şampiyon..

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 21:22
Hayırlı olsun ŞL'yede gidemedik her zamanki gibi UEFA'dayız..İnansak atardık demekki inanmıyoruz..Aykut olsaydı başından beri belki konumumuz farklı olurdu sürpriz peşindeyiz artık oda neredeyse zor.. :)

MeMo
Çok güzel sonuç oldu.Teşekkürler Galatasaray...

Rsa
Tempolu, pozisyonlu çok güzel bir maç oldu.İki takıma da tebrikler.

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 21:24
Bursa taraftarları fazla ümitlenmesin bence FB o kalan 3 maçıda 1-0 1-0 alır yani Bursa tamam çok başarılı bir kadrosu var ne kadar iyi oynasalar bile hakem orduları onları şampiyon yapmaz.. :(

Sirius Black
25.Nisan.2010, 21:25
En istemediğimiz skor çıktı bu maçtan. Fenerbahçe %80 şampiyon artık, biz de Avrupa Ligi'ne talim yine, geçmiş olsun.:)

nannar
25.Nisan.2010, 21:25
Çok sağlam maç oldu.... Bu maçta da anlaşıldıgı üzere bizim seneye orta sahaya 2 tane çift yönlü adam lazım. Mustafa Sarp ve Mehmet Topal gibi kendi ekseni etrafında dönen adamlarla olmaz bu iş... Bursa bu 1 puanla Şampiyonlar Ligini büyük ölçüde garantiledi.... Gidememesi için bizim tüm maçlarımızı almamız ve onların da iç sahada oynayacakları kalan 2 maçı (kayseri ve bjk) kaybetmeleri lazım :n: Fenerbahçe artık kendi kaderini çizecek... Onların durumu da Ankaragücü deplasmanında belli olur bence... Kazanırlarsa şampiyonluğu bırakmazlar... Ankaragücü Bursa ile kardeş takım...Baya asılacaklardır...

Crocodile1963
25.Nisan.2010, 21:26
Helal olsun Bursasporuma. ASY'de bu kadar pozisyona girmek çok önemli bir olay. Sercan'ın kendine çeki düzen vermesi lazım. Çok şeyler yapmaya çalışıyor, basit oynasa çok farklı olacak.

Kim kaybetse yazık olacaktı. . .

Flawless Victory
25.Nisan.2010, 21:27
Bursa taraftarları fazla ümitlenmesin bence FB o kalan 3 maçıda 1-0 1-0 alır yani Bursa tamam çok başarılı bir kadrosu var ne kadar iyi oynasalar bile hakem orduları onları şampiyon yapmaz.. :(

O kadar gol kaçırdılar, bence hakemlerle hiiiç alâkâsı yok.

Revolution
25.Nisan.2010, 21:28
Bu skor yine Bursaspor'a yaradı Fenerbahçe'ye değil. Bursa'nın zaten hükmen galibiyeti var şuan lider yani tek yapması gereken evindeki 2 maçı da kazanması şampiyonluk için. İnanılmaz zevkli bir maçtı.

Ama ben başından sonuna kadar böyle rezalet bir hakem yönetimi görmedim. Bravo TFF süper atama bravo

MeMo
25.Nisan.2010, 21:29

:) Kabul etmesi zor biliyorum ama şampiyon olacağız inşallah.

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 21:29
Keita'da çok güzel yere atıyor kendini bide gol atsa..Jo'ya zaten laf yok..Aykut sene başından beri kalede olsa neler olurdu bu puan durumunda..Bursa 2 maçıda vermez sahasında en az o 2 maçtan 4 puan alacaklardır..Seneye bizim takıma kaleci lazım değil..Elano'da harika defansif oyuncu ofansif oynasa düşünmek istemiyorum gerisini..Mehmet Topal'ıda Valencia istiyormuş İspanyol basınına göre..Eğer doğruysa hiç düşünmeden versin Adnan Polat..Arda'da zaten seneye kalmaya gönüllü değil oyundaki oyunundan belli oluyor..

yunusgs
25.Nisan.2010, 21:31
Bu skor yine Bursaspor'a yaradı Fenerbahçe'ye değil. Bursa'nın zaten hükmen galibiyeti var şuan lider yani tek yapması gereken evindeki 2 maçı da kazanması şampiyonluk için. İnanılmaz zevkli bir maçtı.

Ama ben başından sonuna kadar böyle rezalet bir hakem yönetimi görmedim. Bravo TFF süper atama bravo

Şu ligde zaten en nefret ettiğim hakem Bünyamin Gezer.

Son derece zevkli bir müsabaka oldu.Maçın hakkı beraberlikti tam anlamıyla.Kazanan olsaydı da kimse bir şey diyemezdi,ama gol sesi bile çıkmadı.

Artık şampiyonluk yarışında FB avantajlı.Her an her şey olabilir ama özellikle son hafta ligdeki maçları izlemek son derece keyifli olacak.

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 21:32
:) Kabul etmesi zor biliyorum ama şampiyon olacağız inşallah.

Alakası yok kabul etmesiyle FB zaten Daum'u alıyorsa ligde şampiyonluğu düşünüyordur demektir ve öyle oluyor..Büyük ihtimal şampiyon 33. haftada belli olur bence..

Matteo Ferrari
25.Nisan.2010, 21:33
Şu ligde zaten en nefret ettiğim hakem Bünyamin Gezer.

Son derece zevkli bir müsabaka oldu.Maçın hakkı beraberlikti tam anlamıyla.Kazanan olsaydı da kimse bir şey diyemezdi,ama gol sesi bile çıkmadı.

Artık şampiyonluk yarışında FB avantajlı.Her an her şey olabilir ama özellikle son hafta ligdeki maçları izlemek son derece keyifli olacak.

bünyamin gezer bjk-ts maçında son dakikadaki penaltımızı ver(e)meyen hakem değil mi? ayrıca bjk taraftarına küfür ediyor diyenler bu maç için neler dyecek çok merak ediyorum.

sentugo
25.Nisan.2010, 21:33
Fenerbahçe'de elbet bir gün puan kaybedecek...

yunusgs
25.Nisan.2010, 21:34
bünyamin gezer bjk-ts maçında son dakikadaki penaltımızı ver(e)meyen hakem değil mi? ayrıca bjk taraftarına küfür ediyor diyenler bu maç için neler dyecek çok merak ediyorum.

Aynen o hakem.Bu adamın bu ligde vukuatı çok.Biran önce düdüğünü asması lazım.

Flawless Victory
Fenerbahçe 1-0'larla çok iyi bir hava yakaladı bence puan kaybetmez bundan sonra.

Fearless Coward
Bünyamin Gezer'de işine gelince iyi maç yönetiyor işine gelince kötü maç..Maçı tekrar tekrar izleyin derim ne hataları var ne hataları..Rıdvan hoca çok övüyordu bu hakemi bakalım şimdi ne diyecek??

GeNç KaRTaL
25.Nisan.2010, 21:35
55.dakikakadan itibaren seyretmeye başladım maçı.Genel olarak tempo güzeldi.Bir ara acayip yükseldi tempo.Sonlara doğru duruldu takımlar.Bursaspor liderliği kaybederek avantaj kaybetti ama şansları yüksek bir biçimde devam ediyor.Burada kaybetmemekte önemliydi.Belki de bu sonuç onlar için daha iyi olacak ilerisi için.Bilemeyiz.

LadroN
Nu sene Bursaspor da şampiyon olamazsa Gs Bjk FB dışına çıkmaz şampiyonluk.

goosfraba
Alakası yok kabul etmesiyle FB zaten Daum'u alıyorsa ligde şampiyonluğu düşünüyordur demektir ve öyle oluyor..Büyük ihtimal şampiyon 33. haftada belli olur bence..

ligi alamazsan şampiyonlar ligine de gidemezsin. bir de bu var :)

RaSenGan
Fenerbahçe'de elbet bir gün puan kaybedecek...

3 maç kalmış zaten lig başında değiliz ne yazık ki.

bySilver
25.Nisan.2010, 21:36
Kupayı biz alırız Fener de şampiyon olur :p

ne maçtı arkadaş kaçan goller, kırmızı kartlar peh peh peh..

LadroN
25.Nisan.2010, 21:38
ASY de Fenerbahçe'yi yenemezsen be şampiyonluk ne de ŞL gelir büyük ihtimalle Fb şampiyon tebrikler seneye gene Uefa dayız bu üzücü:icon_neutral::icon_neutral:

fm_monster
25.Nisan.2010, 21:41
gs artık 2.lik sansınıda kaybetti ,şampiyonluk için ipleride fenerbahce ye verdi gerisi fenerbahceye kalmış..

vego
25.Nisan.2010, 21:42
ASY de Fenerbahçe'yi yenemezsen be şampiyonluk ne de ŞL gelir büyük ihtimalle Fb şampiyon tebrikler seneye gene Uefa dayız bu üzücü:icon_neutral::icon_neutral:

Aslantepenin ilk avrupadaki maçının ŞL olması iyi olurdu ama olmadı :)

Yani büyük bir ihtimalle :n:

Universal
25.Nisan.2010, 21:42
Maçtan önce berabere biter diye içimden geçiriyordum, bunu bu konuda ki anketede yazdım. Gelin görün iddaa'da beraberlik yerine üst ve iy Galatasaray dedim. Zararlı çıktım...

LadroN
25.Nisan.2010, 21:47
Keita nın geri topu gol olsaydı Erman Toroğlu çıkıp Keita Bursasporlu derdi herhalde:D

Fernando Gago
25.Nisan.2010, 21:47
İki takımda iyi oynadı Bolca pozisyon kaçırdılar İki takımı da tebrik ediyorum :)

fm_monster
25.Nisan.2010, 21:51
Keita nın geri topu gol olsaydı Erman Toroğlu çıkıp Keita Bursasporlu derdi herhalde:D

ne kafa vurdu ama attı sandım :D

Nedvedmania
25.Nisan.2010, 21:52
Mütiş zevkli bir maçtı ama sonuç kötü oldu. Lig bana kalırsa bitti.
1.Fener
2.Bursa
3.Galatasaray
4.Beşiktaş

Hayırlı uğurlu olsun.

Bize bugün futbol zevki yaşaran aslanlara teşekkür ederim.
(Canerle sabri hariç. Yahu bunlar birdi şimdi iki oldu. Bi adamın hiç bir ortası tutmazmı yahu. 2side birbirinden beter. Birinin bütün ortaları taça gidiyor diğerininki auta.)

KaRaBükLü KraL
25.Nisan.2010, 21:53
Çok zevkli maçtı 2 takımda süperdi ama Galatasaray'ın kazanmasını isterdim:)İlk defa bu kadar iyi top oynadık(kırmızı kartlardan sonra bu ifade geçerli değil)eğer her maç şöyle top oynasak inanın açık ara liderdik hatta belki bu hafta şampiyonluğumuzu ilan ediyor olabilirdik.Ama Bursaspor'u da tebrik etmem gerek.Gerçekten çok iyilerdi ve şampiyonluğu hakediyorlar.Bu dakikadan sonra gönlüm Bursaspor'dan yana ki avantajlılarda.Çünkü Fenerbahçe A.Gücü ile oynayacak(Hem Bursa A.Gücü kardeşliği hem A.Gücü'nün iyi futbolunun artarak sürmesi)parantez içinde yazdığm sebepler A.Gücü'nün Bursa'ya bir iyilik yapabileceğini aklıma getiriyor.Bu şampiyonluk Bursaspor'un hakkı eğer akıllı oynarlarsa Bursaspor'un şampiyonluğunu göreceğiz.Bu arada tekrar belirteyim.Şu dakikadan sonra Bursaspor'u destekliyorum:)

DisCo
25.Nisan.2010, 22:01
Bursaspor gerçekten iyi bir oyun oynadı ve maçı kazanmayı hakeden taraftı. Galatasaray hareketliydi istiyor gibiydi ama bir iki pozisyonu dışında bitirişlerde sorun vardı. Ataklar çok iyi paslarla kuruldu ama kaleye gelindiğinde pozisyonlar söndü. Keita çok kötüydü. Sabri kötüydü. Caner kötüydü. Bursa'da Sercan çok kötü oynadı.

Galatasaray ruhunu kaybetmiş. Şampiyon olma şampiyonlar ligine gitme ama rakiplerini sahanda yen. Gerçekten yazıklar olsun.

Bünyamin Gezer'e zaten söylenecek laf yok.

Herşey Fenerbahçe'ye yaradı.

GodfatheR
25.Nisan.2010, 22:15
Rakip yarı sahasından voleyle kornere vuran futbolcu, karşınızda Sabri Sarıoğlu :n: :n:

RaSenGan
25.Nisan.2010, 22:24
Rakip yarı sahasından voleyle kornere vuran futbolcu, karşınızda Sabri Sarıoğlu :n: :n:

Yuh :D Yaptı mı cidden bunu :D

tarikko
25.Nisan.2010, 22:30
İstedigim sonuç çıktı maçtan.Güzel futbol vardı sahada gercekten.Tempolu,zevkli bir maçtı..GS ŞL şansınıda kaybetti...

Bu arada ilk yarıda Sabri'nin kornere attıgı top süperdi yahu :n: :n:

GodfatheR
25.Nisan.2010, 22:40
Yuh :D Yaptı mı cidden bunu :D

Valla yaptı :D Beni benden aldın Sabri :n: :n:

Hani derler ya ne İsa'ya ne Musa'ya yaradı diye aynen öyle oldu bugün ASY'de.

vuque
25.Nisan.2010, 22:41
Akşam ki Maçtan Çıkacak En İyi Sonuç Beraberliktir...
Bence Beraberlik Olsun :D
Hem Galatasaray Uefa'ya Gider Hem Biz Şampiyon Oluruz.Daha Ne İsteyeyim :p
Şampiyonlar Ligi'ne Bursa Gitsin :p

Yazmıştım Ama Değil Mi :p

sentugo
25.Nisan.2010, 22:43
3 maç kalmış zaten lig başında değiliz ne yazık ki.

Fenerbahçe bir kez berabere kalırsa dahi Bursa Şampiyon...

GodfatheR
25.Nisan.2010, 22:49
Fenerbahçe bir kez berabere kalırsa dahi Bursa Şampiyon...

Bursa puan kaybetmez yani =)

Homer J.S
25.Nisan.2010, 22:56
En en kötü skor buydu, o oldu.

Geçmiş olsun, Fenerbahçe bana göre bu saatten sonra şampiyon, Bursa ikincidir.

di canio
25.Nisan.2010, 23:38
Müthiş tempolu bir maçtı. Bir an bile gözümü ekrandan ayırmak istemedim, birşey kaçırmayayım diye. Bursaspor zaten açık ve güzel futbol oynuyordu. Galatasaray da buna ayak uydurunca ortaya izlenmesi zevkli bir maç çıktı. İki takım oyuncuları ve hocalarını kutlamak gerek. Kasımpaşa-Fenerbahçe maçından sonra Fenerbahçe'nin işine yarayan en güzel sonuçla bitti.

Sekopej
25.Nisan.2010, 23:57
Fenerbahçe gündüz kazanarak bu maçta 2 takımın da zaten mutlaka kazanması gereken maçı daha da mutlaka kazanması gerekir hale getirdi. Hal böyle olunca da savunmadan çok 2 taraf da hücumu düşündü maçın başından sonuna. Defanslar ve orta sahalar pek iş yapmayınca, hızlı ataklar, temposu yüksek, bol pozisyonlu, izleyenlere keyif veren bir maç izledik.

Girmeyince girmiyor, 2 tarafın da kaçırdığı öyle pozisyonlar var ki, Güiza'ya yarışır.:D Neil'in ilk sarı kartı ağır karardı, 2. kartı vermese hakemlik adına çok büyük hata yapacaktı Bünyamin Gezer, ve doğru olanı yapıp attı ama aklı ilk sarı kartta kaldı. İşte bu hakemler tehlikeli, eyyamcı hakemler tehlikeli asıl. Hemen fırsatını buldu ve Neill'e verdiği ilk sarı kartın benzerini Zapo'ya vererek oyundan attı. 2 oyuncu da sahada kalabilirdi, ikisinin de 1 kartı hatalıydı.

2 takımı da tebrik ederim, bu güzel futboldan ötürü, ayrıca 1 takıma da teşekkür ederim hem Fenerbahçe'yi lider yapacak hem de Galatasaray'ı yaklaştırmayacak bir sonuca imza attıkları için.

eXcitinG
26.Nisan.2010, 00:41
Premier Lig kaLitesinde bize futboL izLettiren GaLatasaray ve Bursaspor takımLarını kutLarım. Türkiye Ligi maçı izLerken uzun aradan sonra gözLerimin pası siLindi. Müthiş bir maçtı.

Alicanfmfan
26.Nisan.2010, 01:33
Maçtaydık , tribünlerimiz cok saglamdı , Bursa'da Galatasaray'da cok pozisyona girdi olmadı herşey bitti saglık olsun bu arada Eski Açık hiçbir futbolcuyu tribüne cagırmayarak tepkisini belli etti Arda felan hikaye tek askımız armaya :)

Maçtan giderken Texas da körfezden gitti bizde , körfez dede Karsıyakanın macı vardı , gelen rivayetlere göre Karşıyaka bir Bursa otobüsünü felç etmis yaralılar felan varmıs. Tribündede büyük olaylar oldu .

Bünyamin Gezer hakikaten nasıl bir hakem cözemedim olmayan faulleri verip abuk sabuk kartlar artı tabanlara hiçbişey dememesi cok komikti , Bünyamin'in bu maca atanmasına ben anlam veremedim.

Alicanfmfan
26.Nisan.2010, 02:03
Böylesine zevkli macın hakemi Bünyamin Gezer gibi heer yönüyle bilindik bi hakem olmasaydı keşke.

Bordo61Mavi
26.Nisan.2010, 04:25
Bu sonuc ne Cimboma ne Bursaya nede bana yaradi :D Cimbomda tutsaydi indirecektik cebe bisiler ama olmadi :)

Galiba bu sampionu biz belirlicez :) Tabi son maca kalirsa hersey ( Ve bursa kalan maclarin hepsini alirsa )

gerrrard
26.Nisan.2010, 08:52
şampiyonlar ligi'ne yine gidemememiz çok üzüntü verici. ayrıca bursa'nın da 2. olursa -ki öyle olacak gibi- şampiyonlar ligi'ne katılabileceğini düşünmüyorum.

yaman76hakanFB
26.Nisan.2010, 13:52
Futbol olarak izleyenleri hop oturtup hop kaldıran, seyir zevki üst düzeyde bir futboldu... Her iki takımda maçı birkaç farkla kazanabilirdi... Çok gollü bir maç olabilirdi...

Premier lig maçı gibi diyorlar ya... katılıyorum... Ancak bu tür "ya Herrü ya Merrü" futbolunun (Ada'yı saymazsak) modern futbolda ne kadar yeri var; tartışılması gereken bir ayrıntı... Yani keyif veren futbol doğru futbol mudur? Fenerbahçe'nin durağan, temposuz, kontrol futbolu ne kadar bayıyorsa; bence aynı şekilde bu tarz futbolda sorgulanmalı... Yani bu düzeydeki takımların, işi Rus ruletine çevirmeye hakları yok diye düşünüyorum...

Şampiyonluğa oynayan takımların kalecileri bir maçın yıldızı oluyorsa, yani bu kadar net pozisyonlar veriyorlarsa; biz seyirciler keyif alsak ta, o futbol anlayışı sorgulanmalı?

EreN
26.Nisan.2010, 14:24
Hakem hakem olaydı bu maç daha güzel olurdu. Yinede zevkliydi.. =) Keita kaçırdıklarının yanına birde kendi kalesine atsaydı milletin dilinden kurtulamazdı vallahi iyi oldu o topun girmemesi.

eXcitinG
26.Nisan.2010, 14:25
Konu iLe aLakasız, tartışma yaratan mesajLar siLinmiştir.

Tartıştınız, birbirinize laf attınız, vs vs. Artık uzatmayın.

nannar
26.Nisan.2010, 14:30
Futbol olarak izleyenleri hop oturtup hop kaldıran, seyir zevki üst düzeyde bir futboldu... Her iki takımda maçı birkaç farkla kazanabilirdi... Çok gollü bir maç olabilirdi...

Premier lig maçı gibi diyorlar ya... katılıyorum... Ancak bu tür "ya Herrü ya Merrü" futbolunun (Ada'yı saymazsak) modern futbolda ne kadar yeri var; tartışılması gereken bir ayrıntı... Yani keyif veren futbol doğru futbol mudur? Fenerbahçe'nin durağan, temposuz, kontrol futbolu ne kadar bayıyorsa; bence aynı şekilde bu tarz futbolda sorgulanmalı... Yani bu düzeydeki takımların, işi Rus ruletine çevirmeye hakları yok diye düşünüyorum...

Şampiyonluğa oynayan takımların kalecileri bir maçın yıldızı oluyorsa, yani bu kadar net pozisyonlar veriyorlarsa; biz seyirciler keyif alsak ta, o futbol anlayışı sorgulanmalı?

Tamamen katılıyorum... Bir Galatasaray'lı olarak kalemizde o kadar çok pozisyon görmek beni rahatsız etti. Tamam maç hızlıydı ama halı saha maçı gibi orta alan mücadelesinden yoksun 90 dk da 20 pozisyon olmazki... Çok hücuma gidip çok gol atan başarılı olsa Kasımpaşa ilk 3'te olurdu. Futbolda savunma gerçeğini de iyi yapmak lazım. Barcelona oyunun iki yönünü de iyi oynadıgı için şu anda zirvede... Ne çok atak oynayanlar zirvedeKasımpaşa) , Ne de çok savunmacı oynayarak avrupada derece yapanlar Beşiktaş) zirvede... birkaç gün önce okdugum habere göre bjk en az gol yiyen ekiplerden biriymiş avrupada ama işte gol yememek yetmiyor... kasımpaşa da her hafta atıp duruyor ama savunma yapmıyor :) denge lazım...

Börk
26.Nisan.2010, 14:30
Hayatımda izlediğim en zevkli Süper Lig maçıydı.Her iki takıma da tebrikler.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Nisan.2010, 17:56
Bu kadar muhteşem bir futbol izlettiren her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum...Fakat bu kadar iyi oyunun üstüne golde olmaması ayrı bi enstantane :p

Varonil
26.Nisan.2010, 21:21
Tek kelime ile kusursuz bir maç oldu,tek eksik goldü.Galatasaray için Şampiyonlar Ligi de çok zor artık.

Ama daha 3 hafta var belli mi olur,Fenerbahçe kalan 3 maçını da kaybedip ligi 3.cü bitirebilir.Tahmin bu tutar mı tutar. :icon_surprised:

eXcitinG
27.Nisan.2010, 13:42
KompLe futboL her aLanda iyi adamLar gerektirir. Bu gün Avrupada, CheLsea, BarceLona, ReaL Madrid, vs vs gibi takımLara baktığınızda kaLeciLerinden savunmasından orta sahasından hücumuna kadar herkes kompLe oynuyor. CheLsea ve ReaL Madrid in ben bu sezon Cech ve CasiLLas sayesinden kazandığı en az 4-5 maç sayarım size. Hücum oynuyorsanız, kaLeciniz coşacak tabi. Zaten kaLeciniz coşmassa bu hücum futboLunu oynayamazsınız :)

ozaniel
27.Nisan.2010, 22:21
Güzel futbol oynandığı için eleştiriyi ilk kez görüyorum. :) Bence bütün takımlar bu mantıkla oynamalı, eskiden olduğu gibi. Kasımpaşa şu an iyi durumda değil ama Yılmaz Vural'dan önce doğru dürüst puan alamıyordu.

SAİT71
28.Nisan.2010, 14:04
Sevindiğim nokta milli takıma Onur'dan sonra Aykut'uda kazanmaya başlamak üzere olmamız..

Milli takımın kalesinde sadece Volkan banko olmamalı.. Ayrıca Bekir'de stoper olarak geliyor..

Maç hakkında söyleyecek söz yok.. K.Paşa-Fb ve Gs-Bursa maçlarında 4 takımda açık oynayınca nasıl zevkli geçtiğini gördük..