Log in

View Full Version : Kasımpaşa - Fenerbahçe [ 31. Hafta ]

GeNç KaRTaL
22.Nisan.2010, 18:12
http://i44.tinypic.com/25z2gx3.jpg

MeMo
22.Nisan.2010, 18:14
Şampiyonluk için yenmek zorundayız.Oyuncular gerekeni yapacaktır ;;)

Universal
22.Nisan.2010, 19:01
Fenerbahçe'nin liderliği ve şampiyonluğu kazanacağı maç olarak görüyorum.

Normal şartlar altında oynansa ve son haftalar olmasa Yılmaz Vural bir süpriz yapabilir diye düşünüyordum. Ama Fenerbahçe öyle ya da böyle mutlaka kazanır.

TR.CaPTaiN
22.Nisan.2010, 19:20
Şampiyonluk yolunda çok kritik bir haftadayız. Kazanmamız halinde uzun süredir koltuğu elinde bulunduran Bursaspor'u zirveden indireceğiz ve bu da Bursa'ya baskı yapabilir.

Trabzonspor, Kasımpaşa defansının arkasına çok fazla sarktı. Fenerbahçe'de bu defansın arkasına sarkma işi için biçilmiş kaftan olan 2 oyuncu var; Alex ve Güiza. Alex Güiza'yı Kasımpaşa defansının arkasına sarkıtmayı bolca deneyecektir, Güiza da çok iyi yaptığı bu iş sayesinde bolca pozisyona girecektir.

Bu maçta en büyük korkum Kasımpaşa stadının zemininin kötü olması. Umarım bir sorun yaratmaz.

Sekopej
22.Nisan.2010, 19:37
Fenerbahçe takım değil, Daum hoca değil, biz Barcelona'yız. Yılmaz Vural, Daum'un eline büyük bir koz verdi, bu açıklamarı çok iyi kullanıp, takımı motive edecektir Daum. Ayrıca federasyonun aynı saatte oynatmama skandalının ardından, oyuncular da maçı kazanmak için daha fazla istek olacaktır, kazanıp, diğer maçtan gelecek sonucu beklemek isteyeceklerdir.

Trabzonspor maçınız izlemedim ama babam bizim maçta hiç iyi değildi Kasımpaşa, rahat pozisyon bulur Fenerbahçe dedi. Rahat pozisyon buluruz, Güiza kaçırır, 1-0 da olsa kazanırız diye düşünüyorum.

tarikko
22.Nisan.2010, 20:51
Maci kazanip Bursaspor'un puan kaybini bekleriz diye dusunuyorum.Insallah bir sorun yasamayiz..

Varonil
23.Nisan.2010, 11:30
Kalan 4 maçımızın içinde en zor maçlardan birini oynayacağız.Şampiyonluk yolunda belki de en kritik hafta,Bursaspor Galatasaray ile oynayacağı için bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyor ve ben kazanacağımızı düşünüyorum.Kazanıp liderlik koltuğuna oturmamız Bursasporu baskı altına alacaktır.

yaman76hakanFB
25.Nisan.2010, 14:02
Hangi şart altında ve hangi eksiğe ve zaafa rağmen olursa olsun; bu maçı böyle kritik bir haftada kazanamayacak takım şampiyon olmasın zaten...

KanaKe
25.Nisan.2010, 14:11
bence fener önündeki 4 macida kayipsiz atlatir... bu maci cok rahat alacak göreceksiniz :)

TR.CaPTaiN
25.Nisan.2010, 14:15
KASIMPAŞA
Murat
Keller
Emre Toraman
Ergün
Sancak
Yekta
Koray
Merthan
Murat Erdoğan
Şahin
Cenk

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Bekir
Lugano
Andre Santos
Mehmet Topuz
Selçuk
Emre
Özer
Alex
Güiza

GodfatheR
25.Nisan.2010, 14:17
Sürpriz yok. Doğru kadro ile sahada olucaz bakalım sonuç ne olacak.

nannar
25.Nisan.2010, 14:25
inşallah yılmaz vural bize bir hediye verir ve Fener'den puan koparır :)yoksa akşam maçın zevki de kalmayacak :D

izmer96
25.Nisan.2010, 14:30
Fener'in bu sezonki en onemli maclarindan birisi , eger bu maci alirlarsa bence %99 sampiyon olurlar

KaPaLı
25.Nisan.2010, 14:34
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs511.snc3/26828_422246036082_258884126082_5762544_4172186_n. jpg
Klasik dizilişle sahada Daum.

MeMo
25.Nisan.2010, 14:36
Hangi şart altında ve hangi eksiğe ve zaafa rağmen olursa olsun; bu maçı böyle kritik bir haftada kazanamayacak takım şampiyon olmasın zaten...

Alıp şampiyonluk için büyük bir adım atıcaz abi inşallah.

sananes
25.Nisan.2010, 14:39
bence korkulduğu kadar zor geçmeyecek bi maç olacak. rahat kazanırız

nannar
25.Nisan.2010, 15:36
Fenerbahçe yanlış taktikle çıkmış bence :) savunmayı önde kurmuş... her an ara top yiyebilirler...

barahir
25.Nisan.2010, 15:41
Önde iyi basıyoruz, selçuk ve emre çok iyi top yapıyo.. Kazanıcaz çok büyük sürpriz olmazsa..

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 15:46
Bence maç 0 bitecek gibi gözüküyor ama FB yükleniyor her an her şey olabilir..

barahir
Çok önemli bi pozisyon kaçtı.. Yazık oldu..

nerazzuri
Ortada geçiyor maç, Kasımpaşa şu anlık etkisiz. İlerleyen dakikalar ne gösterir bilemiyorum.

barahir
25.Nisan.2010, 15:53
Lugano çok önemli bi müdahale yaptı.. ucuz atlattık..

nannar
25.Nisan.2010, 15:55
Kasımpaşa'da Şahin son paslarda birazcık becerikli olsa maç 2-0 dı :)

KaF KeF
25.Nisan.2010, 15:57
Güiza yerine daha yırtıcı forvet olsa şuan 5-2 idi.:)

nannar
25.Nisan.2010, 15:59
Güiza yerine daha yırtıcı forvet olsa şuan 5-2 idi.:)

oha abartmayalım aykut :n: 3e 1 giderken sola çıkaramadı adam :D

nannar
25.Nisan.2010, 16:00
Amanın!!! Koray'ın bıyıklar ne öyle? :n:

barahir
25.Nisan.2010, 16:02
Hayko Cepkin tarzı bişi olmuş :)

KaPaLı
25.Nisan.2010, 16:02

oha abartmayalım

Çelişki durumu olmuş sanki :icon_wink:

nannar
25.Nisan.2010, 16:03
Sarı kartı es geçti hakem Lugano'ya... İlk yarı bitecek neredeyse ama tempo artmadı bir türlü maçta...

barahir
25.Nisan.2010, 16:06
Nasıl kaçar bunlar yaaa:S

nannar
25.Nisan.2010, 16:08
Nasıl kaçar bunlar yaaa:S

Guiza 2. yarı bir tane atıp gönlünü alır herkesin :D

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 16:12
İlk yarı 0-0 bitti ikinci yarıda gol gelmez gibi gözüküyor..Zaten FB'nin oynadığı maçların hepside alt bitiyor son zamanlarda.. :n: :n:

TR.CaPTaiN
Gündüz maçı uyuşukluğuna rağmen önemli pozisyonlar bulduk. Emre ve Özer'in ikili oyunları, Santos'un geriden desteği, Mehmet'in sağdan etkili olması güzel fakat tempoyu arttırmamız lazım. Özellikle Özer Alex ve Güiza'yı savunma arkasına sarkıtmaya çalışıyor, Murat dikkatliydi ama sonunda 1 tane tuttururuz herhalde. Spikerler de maçın skorunu önceden bilip özet anlatır gibi anlatıyorlar. 1-0 olsun bizim olsun, umarım 2. yarıda gereken golü buluruz.

Universal
Fenerbahçe'li oyuncular çok stresli, bu şuan banada yansıdı. Emre çok güzel oynuyor. Fenerbahçe'de maçı çevirecek bir yedek yok. Bunun cezasını bu sezon çok yaşadık. Kazım'ı göndermemek gerekirdi. Umarım ikinci yarı bir gol atar ve kazanırız. Hadi Güiza, Yılmaz Vural'a karşı bütün maçlarda gol attı bundada at. :)

nannar
25.Nisan.2010, 16:13
beklenilenin aksine 2 takımın da organiza olamadan top kayıplarıyla oynanan bir ilk yarı oldu... bakalım ikinci yarıda hangi takım topa sahip olup pas yapabilecek... Yalnız maçın başlarında da yazdıgım gibi Fenerbahçe savunması baya önde kurulu... Cenk'i kaçırabilirlerse gol çıkar öyle pozisyondan :) Diğer forvet, Şahin sanırım, ondan iş çıkmayacak gibi.... Bir de normalde Yekta çok etkili Kasımpaşa'da ama bugün kayıp resmen... 2. yarı canlanır inşallah... 2. yarıda iki takıma da başarılar , gönlümüz kasımpaşa'dan yana :)

yaman76hakanFB
25.Nisan.2010, 16:16
Şampiyonluk yarışında böylesine kritik bir maça çıkan bu takım nasıl bu kadar uyuşuk bir futbol oynayabilir; olur şey değil... Rakip duran toplarda oyalanıyor mesela, bir tane Fenerbahçeli futbolcuda refleks yok, ne bileyim, insanoğlunun fıtratıdır, ya rakibini, ya hakemi acele edilmesi hususunda uyarır... Yok; bugün Fenerbahçeli futbolcular kentin karşı yakasına güneşlemeye gelmiş... Kardeş kardeş ter atmaya... Bulurlarsa bir pozisyon araya sıkıştıracaklar...

Birileri sezon başı "rakibi öpen Fenerbahçe"den bahsediyordu... Sen bir yığın Brezilyalıyla rüyanda görürsün o Fenerbahçeyi!.. Bu durağan, piknik futboluyla şampiyonluğa koşmak... Birileri şaka yapıyor olmalı?

barahir
25.Nisan.2010, 16:29
Karamsar olmayın karşımızda yerli Barça var..

goosfraba
25.Nisan.2010, 16:30
bekir çok sağlam oynuyor ve güven veriyor hem taraftara hem arkadaşlarına. bence milli takıma da seçilmeli.

nannar
25.Nisan.2010, 16:30
Şampiyonluk yarışında böylesine kritik bir maça çıkan bu takım nasıl bu kadar uyuşuk bir futbol oynayabilir; olur şey değil... Rakip duran toplarda oyalanıyor mesela, bir tane Fenerbahçeli futbolcuda refleks yok, ne bileyim, insanoğlunun fıtratıdır, ya rakibini, ya hakemi acele edilmesi hususunda uyarır... Yok; bugün Fenerbahçeli futbolcular kentin karşı yakasına güneşlemeye gelmiş... Kardeş kardeş ter atmaya... Bulurlarsa bir pozisyon araya sıkıştıracaklar...

Birileri sezon başı "rakibi öpen Fenerbahçe"den bahsediyordu... Sen bir yığın Brezilyalıyla rüyanda görürsün o Fenerbahçeyi!.. Bu durağan, piknik futboluyla şampiyonluğa koşmak... Birileri şaka yapıyor olmalı?

kayseri maçındaki mücadeleden sonra herkes fenerbahçe'nin kalan tüm maçlarda bunu yapacagını yazmıştı... Galatasaray ve Beşiktaş maçları derbi maçları oldugu için oyuncular extra motive ile maça çıktılar.Arada 1 maç da ankaraspor maçıydı. Fenerbahçe bunu yansıtamaz kasımpaşa ve ankaragücü maçlarında diye düşünüyordum ve şu anda da bu şekilde oluyor... eğer FB golü atarsa farka gider kanımca... ama kasımpaşa atartsa maç deli zevke gelir... fb çevirebilir de ama kasımpaşa 2yi 3ü de bulabilir...

barahir
25.Nisan.2010, 16:35
Kasımpaşa oyuncularının bireysel yetenekleri biraz daha üst seviyede olsa, bu ligde baya zorlarlar üst sıraları..

barahir
25.Nisan.2010, 16:40
İşte şunları atmamız lazım artık..

nannar
25.Nisan.2010, 16:43
Daum da ayaga kalkmış...Stres arttı iyice sahada...

nannar
25.Nisan.2010, 16:44
pöfff... son toplarda çok başarısız kasımpaşa'lılar!!!!

RaSenGan
25.Nisan.2010, 16:48
Babam salonda çıldırıyo :n: Dayan Kasımpaşa.

KanaKe
25.Nisan.2010, 16:48
Özer'e yapilan hareket 100% faul adam resmen Özer'i kucakladi

Rsa
25.Nisan.2010, 16:49
Güiza boş kaleye kaçırdı.

KanaKe
25.Nisan.2010, 16:49
Ulan Güiza yaptin yine yapacagini.. Sampiyon olamassak yollanmali bu adam..

barahir
25.Nisan.2010, 16:50
Güiza boş kaleye kaçırdı.

Murat şahin kalede olsa goldü o pozisyon..

nannar
25.Nisan.2010, 16:51
Guiza şov başladı :n:

goosfraba
25.Nisan.2010, 16:54
Alex'in sazı eline alması lazım artık.

barahir
25.Nisan.2010, 16:54
Şimdi Kasımpaşa gelir bi gol atarsa ağlarım ben..

KanaKe
25.Nisan.2010, 16:55
atacak zaten durum onu gösteriyo atarsa hic sasirmam

nannar
25.Nisan.2010, 16:55
Kasımpaşa çok çekildi... Yılmaz Vural'ın oyuna müdahalesi şart...yoksa fener gol bulacak...

RaSenGan
25.Nisan.2010, 16:56
Deivid girecekmiş birazdan.Her an gol gelebilir Kasımpaşa kendine gelmeli.

Rsa
25.Nisan.2010, 16:58
Bekir, 1-0.

RaSenGan
Al işte yersin böyle golü.

barahir
Bekir elini ayağını heryerini öpüyorum... Eyvallah.. Şampiyonluk geliyor hadii.

KaPaLı
25.Nisan.2010, 16:59
bekir çok sağlam oynuyor ve güven veriyor hem taraftara hem arkadaşlarına. bence milli takıma da seçilmeli.

Öncedenmi görüyosun be adam :) Attı golu Bekir.

nannar
25.Nisan.2010, 16:59
:) fb vermez artık...

barahir
25.Nisan.2010, 17:00
G.Ünal'ın veya Semih'in girmesi lazım oyuna güiza çok top eziyo..

Nedvedmania
25.Nisan.2010, 17:10
Guiza alkışlarla oyundan alınıyor :)

barahir
25.Nisan.2010, 17:11
Son maçlarda izlediğim en başarılı hakem performansı gerçekten.. UEFA ya hak verdim

nannar
25.Nisan.2010, 17:12
Evet, Cüneyt Çakır uzun süreden sonra ilk defa eyyamdan uzak bir FB maçı yönetti...

KaPaLı
25.Nisan.2010, 17:13
'' eyyam '' ne demek açıklarmısınız.

Ciddi olarak soruyorum bu cümlenin ne anlama geldiğini bilmiyorum.

RaSenGan
25.Nisan.2010, 17:14
Y.Demirören Yeter sesleri geliyor.Arada bir tribünün sesi kesiliyor :)

Universal
25.Nisan.2010, 17:17
Uzun yıllar sonra ilk kez Fenerbahçe'yi bu kadar istekli ve bu kadar iyi futbol oynarken gördüm. Bu maçın her anını kazanmayı hak ettik. Artık akşamı bekleyeceğiz. Bekir ise ilk golünü ve en önemli golünü attı.

barahir
25.Nisan.2010, 17:17
Şimdi akşamki maçı keyifle izleyeceğim :)

nannar
25.Nisan.2010, 17:18
'' eyyam '' ne demek açıklarmısınız.

Ciddi olarak soruyorum bu cümlenin ne anlama geldiğini bilmiyorum.

bir nevi kişinin inandıklarının ve savunduklarının aksine davranarak taraf tutması ve düşündüklerinin tersine tavır alması denebilir...

kazanan tarafı tebrik ederiz... Bakalım akşam neler olacak... iki takımın da kazanması gereken bir maça çıkıyoruz... Zevkli olsa bari de izlediğimize değse...

nannar
25.Nisan.2010, 17:19
Uzun yıllar sonra ilk kez Fenerbahçe'yi bu kadar istekli ve bu kadar iyi futbol oynarken gördüm. Bu maçın her anını kazanmayı hak ettik. Artık akşamı bekleyeceğiz. Bekir ise ilk golünü ve en önemli golünü attı.

farklı maça mı baktım ben ? :icon_eek:

neyse tebrik ederiz.... :)

fm_monster
25.Nisan.2010, 17:19
oh zorda olsa kazandık
sıra gs de:D

vuque
25.Nisan.2010, 17:20
Akşam ki Maçtan Çıkacak En İyi Sonuç Beraberliktir...
Bence Beraberlik Olsun :D
Hem Galatasaray Uefa'ya Gider Hem Biz Şampiyon Oluruz.Daha Ne İsteyeyim :p
Şampiyonlar Ligi'ne Bursa Gitsin :p

nannar
akşam kazansak bir dert kazanmasak bir dert :D farklı duygularla izleyeceğiz maçı....

goosfraba
galatasaray ve bursa. iki takım da stresli oynayacaklar. ayrıca futbolcularda artık yorgunluk belirtileri gözlemliyorum. haftaya eskişehirspor maçına iyi hazırlanmalı takım.

Universal
25.Nisan.2010, 17:22
farklı maça mı baktım ben ? :icon_eek:

neyse tebrik ederiz.... :)

Sanırsam... :smismileyiw2:

Fenerbahçe müthişti, ben böyle baskı görmedim, forvette Güiza değil, İbrahimoviç veya Eto'o olsa, tarihi fark gelirdi. Saçlarımı yoldum, kaçan gollerden sonra. :)

fm_monster
25.Nisan.2010, 17:23
volkan da 8 maçtır gol yemiyor helal olsun!

RaSenGan
25.Nisan.2010, 17:27
volkan da 8 maçtır gol yemiyor helal olsun!

Daha 2 maç önce Manisa'dan yemedi mi gol :)

The.Crow
60 dan sonrasını izleyebildim işlerim vardı. Baktım ki Kasımpaşa Barcelona vari futbolundan uzak savunma yaparak ve belki kontra yakalarım diye bekliyerek oynuyor. Bütün sezon hücum oynayan takım bizim karşımızda savunmadan başka bir şey yapmadı. Onun dışında ileri çıkmayan takım karşısında iyi pozisyonlar bulduk ve kazandık zor da olsa. Tebrikler Fenerbahçe.

GeNç KaRTaL
Son 15 dakikasını seyrettim maçın.Fenerbahçe'nin attığı golde Kasımpaşa savunması çok basit hatalar yaptı.Fenerbahçe aradığı golü bulunca skoru korumasını bildi.Zaten bunu iyi yaptıkları için şu an yarışta bu noktadalar.Tebrik ediyorum.

fm_monster
25.Nisan.2010, 17:29
Daha 2 maç önce Manisa'dan yemedi mi gol :)

lig de demek istemiştim (::)

yaman76hakanFB
25.Nisan.2010, 17:31
ilk yarıdaki piknik futbolu ve "kardeş kardeş oynayalım, uyutur ve araya bir gol sıkıştırırız" havası özellikle 60.dakikadan itibaren, şükürler olsun ki yerini sahanın her yerinde rakibine basan, topla oynamasına izin vermeyen ve sağlı sollu bastıran futbol anlayışına terketti... Aslında bu futbolu 90 dakikanın en az 60'ında oynamamız gerekirken, biz sadece 20 dakika filan oynadık ama bu bile kazanmamıza (BUGÜN İÇİN) yetti...

Şimdi yeri değil ve zaferin tadını çıkarmak lazım ama umarım gelecek sezon bu takımda köklü bir revizyon olur... Yoksa kalp hastası olacağız...

Guiza'ya gelince... Artık Beşiktaş taraftarının bir zamanlar "Runyeeee... Runyeeee" diye bağırdığı gibi ciğerimden haykırmak istiyorum: GUIZAAA... GUIZAAA...

fm_monster
25.Nisan.2010, 17:38
rapaic de maçı izlemeye gelmiş :)

TR.CaPTaiN
25.Nisan.2010, 17:38
Çok önemli bir haftayı kayıpsız atlattık. Kasımpaşa gibi bu ligin enteresan takımına karşı hiç alışık olmadığımız şekilde gündüz maçı yaptık.

İlk yarı boyunca önemli pozisyonlar yakaladık fakat bir türlü tempoyu yükseltemedik. İkinci yarıda ise özellikle 55'ten sonra oyuna tamamen hakim olmaya başladık ve art arda net pozisyonlar yakaladık. Bu pozisyonlardan bir türlü gereken golü çıkaramadık. Top biraz arkada kaldı, rakibe çarptı, iyi vuramadık derken zaman akıp gidiyordu. Bekir'in kafa golü şampiyonluk yolunda büyük bir adım oldu.

Bu maçta Bekir ve Mehmet Topuz diğer oyuncularımızdan bir adım öne çıktı. Hatta Daum'un Mehmet'i çıkarmasını da anlamadım. Çok iyi mücadele etti, Kayseri'deki çekilse bile beraberinde rakibini yerde sürükleyerek koşan Mehmet vardı bugün sahada. Bekir'e gelince; şimdiye kadar bulduğu tüm şansları çok iyi değerlendirdi. Sadece bir Gaziantep maçı vardı, o maçta son dakikalarda kötü bir orta açmıştı ve Julio Cesar'ın frikiğinde faulü Bekir yaptığı için Bekir'i günah keçisi ilan etmişlerdi ama Bekir şans bulduğu maçlarda büyük güven verdi. Bugün de aynı şekildeydi. Bunun yanına bir de kafa golü ekleyince büyük alkışı haketti. Tebrikler Bekir Alemdar.

Gökhan Gönül ve Özer önemli sakatlıklarına rağmen büyük fedakarlıkla oynuyorlar. İkisi de iyi oynadı. Selçuk'u yeri geldi yerden yere vurduk, haklıydık. Ama bu adam Cristian'ın sakatlığından sonra formayı kaptı ve muhteşem oynuyor. Fiziğini çok iyi kullanıyor, sert oynuyor, beklentilerin farkında ve en önemlisi Selçuk artık boyundan büyük işlere kalkışmıyor, ekstra çalımlar denemiyor ve iyi gözüküyor. Emre yine iyidi.

Uzun bir süredir gol yemiyoruz, o kadar uzun süre ki kaç hafta olduğunu unuttuk. Yanılmıyorsam 8 haftadır gol yemiyoruz.

Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor.

MeMo
25.Nisan.2010, 17:41
Evet, Cüneyt Çakır uzun süreden sonra ilk defa eyyamdan uzak bir FB maçı yönetti...

Cüneyt Çakır olmasa 4.olucaz.

KanaKe
25.Nisan.2010, 17:43
Allah razi olsun Cüneyt Cakir'dan sayesinde sampiyonluga oynuyoruz :D

Universal
25.Nisan.2010, 17:44
rapaic de maçı izlemeye gelmiş :)

Uğurlu geldi, yalnız yanında ki kişi ile çok benziyorlardı. Abisi sanırsam kick-box'cu baya yapılıydı. Rapaiç'de kilo almış. En sevdiğim oyunculardan biriydi.

The.Crow
25.Nisan.2010, 17:52
Rapaiç'de kilo almış. En sevdiğim oyunculardan biriydi.

Rapaiç bizdeyken de kiloluydu. :))

Universal
25.Nisan.2010, 17:54
Rapaiç bizdeyken de kiloluydu. :))

Yaşım gereği fazla hatırlayamadığım bir oyuncu. Sadece giderken çok fazla küfür yiyordu. Ama en iyi hatırladığım, o G.Antep'e attığı gol. O zamanlar ki hali daha zayıftı sanki...:u:

The.Crow
25.Nisan.2010, 17:57
Yaşım gereği fazla hatırlayamadığım bir oyuncu. Sadece giderken çok fazla küfür yiyordu. Ama en iyi hatırladığım, o G.Antep'e attığı gol. O zamanlar ki hali daha zayıftı sanki...:u:

O zamanki hali tabii ki daha zayıftır sporcuydu adam ama bir futbolcuya göre kiloluydu demek istedim :)

RaSenGan
25.Nisan.2010, 17:58
Rap Rap Rapaiç :D Stadta izlemiştim kendisini (:

Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi.Bugün onlardan mutluları yoktur.Bakalım sezon sonu kim mutlu olacak :)

I3esiktas
25.Nisan.2010, 18:22

Hangisine inanalım? :D

MeMo
25.Nisan.2010, 18:25
ilk yarıdaki piknik futbolu ve "kardeş kardeş oynayalım, uyutur ve araya bir gol sıkıştırırız" havası özellikle 60.dakikadan itibaren, şükürler olsun ki yerini sahanın her yerinde rakibine basan, topla oynamasına izin vermeyen ve sağlı sollu bastıran futbol anlayışına terketti... Aslında bu futbolu 90 dakikanın en az 60'ında oynamamız gerekirken, biz sadece 20 dakika filan oynadık ama bu bile kazanmamıza (BUGÜN İÇİN) yetti...

[QUOTE=I3esiktas;1705890]

Hangisine inanalım? :D

Maç sonunda yazılana baksaydın anlardın hangisine inanacağını :D

Şaka bir yana hakikaten iyi saldırdık 2.yarı.Guiza Bjk maçında olduğu gibi farkı önledi.Artık şu adamı sahada görmek istemiyorum.En büyük engelimiz.

yaman76hakanFB
25.Nisan.2010, 18:41
Memo nickli üyenin açıklaması üzerine:

Teşekkür ederim arkadaşım...

gerrrard
25.Nisan.2010, 18:45

4. değil ama 3. ile puan farkı 1 olurdu muhtemelen.

MeMo
25.Nisan.2010, 18:49
4. değil ama 3. ile puan farkı 1 olurdu muhtemelen.

İyi ki var diyelim o zaman :)

nannar
25.Nisan.2010, 19:07
ama cidden bu maçtan sonra bir kez daha gördük ki cüneyt çakır'dan başka hakem kalmamış bizim türkiye'de.Adam çıktı ve babalar gibi yönetti maçını! gördüğünü çaldı. kaçırdığı 1-2 pozisyon oldu ama onlar da sonuca etki eden cinsten hatalar değil. her maçta olabilecek hatalar yani... memo ben hakemler konusunu son 4-5 haftada demedim :) bu sezon kim şampiyon olursa olsun hakemler işin tadını kaçırdı dedim :) bunu yazdıgımda da bursa baya öndeydi herkesten... fener şampiyon olursa, ya da bursa şampiyon olursa, "hak edilmeyen şampiyonluk" denemez fakat "hakemler işin tadını kaçırdı" , "başarıya gölge düştü" denilebilir ;) yaşın itibariyle hatırlamazsın sen ama daha büyüklerin de hatırlayacağı Galatasaray'ın İstanbulspor'u hakemin yanlı yönetimiyle yenerek ulaştığı şampiyonlukta olduğu gibi ;)

vego
25.Nisan.2010, 19:10
[quote=yaman76hakanFB;1705848]ilk yarıdaki piknik futbolu ve "kardeş kardeş oynayalım, uyutur ve araya bir gol sıkıştırırız" havası özellikle 60.dakikadan itibaren, şükürler olsun ki yerini sahanın her yerinde rakibine basan, topla oynamasına izin vermeyen ve sağlı sollu bastıran futbol anlayışına terketti... Aslında bu futbolu 90 dakikanın en az 60'ında oynamamız gerekirken, biz sadece 20 dakika filan oynadık ama bu bile kazanmamıza (BUGÜN İÇİN) yetti...

Maç sonunda yazılana baksaydın anlardın hangisine inanacağını :D

Şaka bir yana hakikaten iyi saldırdık 2.yarı.Guiza Bjk maçında olduğu gibi farkı önledi.Artık şu adamı sahada görmek istemiyorum.En büyük engelimiz.
O maçta sinan enginin yorumuna ölmüştüm bjk 3 stoperle oynadı ferrari sivok guiza diğer ikisinden daha iyi topları uzaklaştırıyor :n:

Universal
25.Nisan.2010, 19:12
Fenerbahçe ilk yarı sıradan bir oyun sergiledi, ikinci yarı başkanın dediği öpen Fenerbahçe ortaya çıktı.

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 19:14
Teee öncelerde bi üye diyordu artık bundan sonraki maçları 1-0 kazanalım şampiyon olalım diye aklıma o geldi o sözünden sonra her maç 1-0 bitti hep FB kazandı :n: :n: Valla son 3 hafta anlaşılan çok zevkli geçecek FB 3 maçtan en az 6 puan alır bence.. :)

Universal
25.Nisan.2010, 19:17
Teee öncelerde bi üye diyordu artık bundan sonraki maçları 1-0 kazanalım şampiyon olalım diye aklıma o geldi o sözünden sonra her maç 1-0 bitti hep FB kazandı :n: :n: Valla son 3 hafta anlaşılan çok zevkli geçecek FB 3 maçtan en az 6 puan alır bence.. :)

Onu Daum diyordu, sonra bizler foruma yansıttık. Antalya maçında demişti, her maçı 1-0 kazanalım şampiyonuz diye, sanırsam gerçekleşecek. :)

barahir
25.Nisan.2010, 19:19
son 8 maçın 5 i 1-0 bitmiş.. 1 er 1 er yeniyoruz valla..D

nannar
25.Nisan.2010, 19:23
eskişehir maçı da büyük ihtimalle 1-0 biter... ankaragücü maçında da çok gol olacağını zannetmiyorum... yani kalan haftalarda da benzer tablo olabilir

KanaKe
25.Nisan.2010, 20:19
takim 2. devrenin basindan beri defansif anlayisla oynuyor 1-0 bitmesi gayet normal.. zaten daum'un bu defansif futbol anlayisi yüzünden lille takimina elendik.

Fearless Coward
25.Nisan.2010, 20:24
Zaten Daum'u alıyorsan ligi düşünüyorsun demektir..Avrupa'da başarı istemiyorsun demektir Daum'u alıyorsan..Aziz Yıldırım'ın planları belli Daum'u aldı 3 yıl şampiyon yapacak takımı büyük ihtimal sonrada Avrupa'yı düşünerek yeni teknik adam alacaklar..Böyle düşünüyor.. :)

goosfraba
25.Nisan.2010, 20:59
şu kasımpaşa'lı keller biraz hızlı olsa dm pozisyonunda çok iyi top dağıtır. top tekniği de iyi.

Universal
25.Nisan.2010, 21:40
Bu maç ile liderliği elde etmiş olduk. :) Paşalar gibiyiz. :P Umarım Kasımpaşa ligden düşmez. Çünkü, düşmesine sebebiyet olabilecek bir maç.

Fernando Gago
25.Nisan.2010, 21:48
Liderliği aldık sonunda . Bu maç çok zordu gerçekten Daum'un dediği gibi altın bir golle kazandık .. Tebrikler Fenerbahçe'm

yaman76hakanFB
25.Nisan.2010, 21:59
Buraya kadar getirdikten sonra şampiyonluğu kaybedersek çok ama çok zoruma gider...Gerçi biz Denizli'deki maçın acısını bile kaldırmayı başarmış bir taraftarız ama bu saatten sonra gerçekten üzücü olur... Yani şu "şampiyonluk" uğruna birçoğumuz bugün 19:00 ile 21:00 arası iki saatliğine Galatasaraylı bile olduktan sonra... Eğer bu şampiyonluk buna rağmen kaçarsa... gerçekten acı olur...

tarikko
25.Nisan.2010, 22:17
İlk yarıda kötü futbol vardı sahada.İki takım adınada.Ancak ikinci yarı bizim mükemmel oyunumuz vardı.Hatta bir ara Kasımpaşa yarı sahayı geçemiyordu.Ve o hırs,istek sonunda golü getirdi.Şampiyonluk yolunda çok önemli bir goldü.Bu macı hakettiğimizi söyleyebilirim.

Macın adamı Bekir'di bence.Savunmadaki oyunuyla ve attıgı kritik gol ile macın adamıydı.Mehmet,Özer,Lugano ve Gökhan diğer iyi isimlerdi.

Şampiyonluk yolunda çok önemli bir 3 puandı..Tebrikler Fenerbahçe'm..

TR.CaPTaiN
25.Nisan.2010, 22:51
Bursa - Galatasaray maçının sonucundan sonra Şampiyonlar Ligini hemen hemen garantilemiş olduk. Şampiyonluk yolunda da ipler artık tamamen kendi elimizde; bu çok önemli. Haftaya şampiyonluk havasına girmiş bu takım Eskişehir'i yener, ondan sonraki hafta bence şampiyonluk yolundaki en zor maç olan Ankaragücü deplasmanı var. O maçı da kazasız atlatırsak kendi evimizde Trabzon'u geçeriz.

http://www.yukleresim.com/images/4it3rsvyid7xjaf61tch.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/1hionzdm439lymyq5ryw.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/davc6ds7prz76xh9d4mq.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/ejk72ncnipxa2u9vyied.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/p4gxilmk92ajkeui5.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/qp2pwbv07jd5eaf5nyx.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/vrk20tek9mft6wvffax.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/k9ez29ghx61jxgnj5cwv.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/7nl4hg7jz52h1kgzrxf.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/dpckpdmsyhkqfgkp4t85.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/6216l1510p6hrt71rrfw.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/uc8zas7d3w7b6p4t4da8.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Sekopej
25.Nisan.2010, 23:42
Lille'e karşı iyi savunma yapamadığımız için elendik bence, Lugano'nun o dönede sakatlığı takım savunmasını çok etkilemişti, zaten o kötü geçen dönemlerden sonra Daum, ki o dönemde 7 maç kazanamamıştı Fenerbahçe ve oynanan oyun çok iyi olmasına rağmen galibiyet gelmiyordu, 1-0 kazanıp devam ederiz, çok iyi oyunla 3 puanı dengelemek gerekir gibi bir şeyler demişti ve o açıklamasından sonra gol yemedi Fenerbahçe.

Gördük ki Bilica'ya hiç gerek yok, Bekir bugün defansta hatasız oynadı, gerçi Kasımpaşa çok zorlayamadı ama yine de bazı atakları yerinde müdahaleler yaparak başarılı şekilde kesti.

İlk devre pek etkili oyun olmasa da kaçan 3 net pozisyon vardı. 2. devrede de gördük ki bu takım şampiyonluğu istiyor. Kurulan baskının ardından golün geleceği belliydi, Kasımpaşa daha fazla dayanamazdı o baskıya. O 20 dakikalık istek bile yetti.

Bekir'in golü hakkında Rıdvan şöyle bir yorum yaptı, Güiza topun yanındaydı, top kaleye giderken tüm Fenerbahçelilerin yüreği zıplamıştır aman Güiza dokunur da top dışarı çıkar diye. Çok güldüğüm bir yorum oldu.:D

Haftalardır diyorum ve hala aynısını düşünüyorum, gol atmaya devam ettikten sonra kazanmaa da devam ederiz. Kalan 3 maçta da gol yemeyiz, Ankaragücü maçındaki istek ise şampiyonluğu belirler, bugün 20 dakika sergilenen oyun, orada da sergilenirse kazanırız ama bu oyunu göremezsek maç 0-0 sona erebilir.

Mehmet belki de son dönemde en iyi oyununu oynarken aldı Daum kenara. Özer'in sürekli dikine oynama isteği çok hoşuma gidiyor, hatalı paslar verse de zaman zaman. Ve son olarak;

Fenerbahçe gol gol gol, şampiyonluk geliyor...

di canio
26.Nisan.2010, 00:16
Fenerbahçe ve gündüz maçı olunca uyum sağlamakta zorlandım bir an. Ama alışınca gece maçından daha çok hoşuma gitti. Sıcaktan olsa gerek Fenerbahçeli oyuncular durgundu. Gerçi son haftalarda oyun yapımız bu şekilde. Sakin ve sabırlı oynayıp, işler istediğimiz gibi gitmeyince tempoyu arttırıyoruz. 1-0 galibiyetlere alıştık artık. Maçı anlatanların verdiği bilgi yanlış kalmadıysa aklımda bu maç sonunda 727 dakikadır gol yemiyoruz lig maçlarında. Bekir'i Gaziantepspor'da oynarken de beğenirdim. Çok forma şansı bulamadı. Bulduğu maçlarda da daha alışık olduğu mevki dışında oynadı. Bilica'ya bakışım son derece olumsuz olduğu için, Bilica yerine Bekir rahatlıkla oynayabilir. Hata yapabilir, maç kaybettirebilir ama bu risk alınmalı. Yeter ki Bilica bir daha çubukluyu giymesin. Bekir'in gol sonrası ve maç bitimindeki sevinci de hoşuma gitti. Genelde az şans bulan oyuncular küskün olurlar. Ancak Bekir bu kafa yapısında değil gördüğüm kadarıyla.

Bekir'in golünde halamın oğlu dedi ki 'Güiza gol olmasın diye peşinden koştu ama iyi ki yetişemedi'. Yukarıda ki bir mesajda da yazılmış. Herkes artık aynı şeyi düşünüyor sanırım Güiza konusunda :)

Sekopej
26.Nisan.2010, 00:20
Şöyle bir durum var, resmi olarak Fenerbahçe ligde 8 maçtır gol yemiyor ama Ankaraspor maçı oynanmadan 3-0 skar yazıldığı için karışıklık oluyor.

Fenerbahçe'nin 11 maçlık bir rekoru varmış gol yemeden geçilen, kalan 3 maçta da gol yemeyerek bu rekoru egale edip, seneye kırmak için bırakırız diye düşünüyorum.

EreN
26.Nisan.2010, 02:28
O değilde abi skor 1-0 ama kaçan golleri görünce rahatlıkla 5-0 olacak maç.
Guiza 2 net kaçırdı üstüne altı pas içinde topun üstünden atladı? bunu niye yaptı çözen var mı? anlatın ne olur =)

Bordo61Mavi
26.Nisan.2010, 04:28
6-7 hafta once demistim Fenerbahcenin sampion olacagini :) Bu takim beni yaniltmiyor

izmer96
26.Nisan.2010, 08:56
Fenerbahceli arkadaslari tebrik ederim , Fenerbahce cok zorlu bir maci 1-0 da olsa almasini bildi ve artik bence Sampiyonluk kupasinin bir kulbundan tutuyor , kalan maclari icinde icerde Eskisehiri zorlanmadan yenicegini dusunuyorum , fakat Ankaragucu deplasmani ve evindeki Trabzon maclari zor olucak bunun yaninda bence Bursa'nin tek zor maci var oda evindeki BJK maci

Fenerbahcenin fiksturu nekadarda daha zor gozuksede bu saatten sonra sampiyonlugu vermesi anca son macda Denizli'yi yenemedikleri gibi bir mucize ye baglidir

KaPaLı
26.Nisan.2010, 11:50
http://yukleresim.com/images/s77trmmzna8wviycds8a.jpg

KanaKe
26.Nisan.2010, 11:53
Lille'e karşı iyi savunma yapamadığımız için elendik bence, Lugano'nun o dönede sakatlığı takım savunmasını çok etkilemişti
tabiki luganonun sakatligi takimi etkiledi fakat bu daumun lille karsisinda defansif oynadigi gercegini degistirmez 1-0 öndeyken 40 dakika savunma yapti takim.
dünkü maca gelince takim cok istekliydi 90 dakika mücadele ettiler kazanmayi sonuna kadar hakettiler, Güiza yerine su takimda adam gibi bir forvet olsa simdi sampiyonlugu ilan etmis olurduk.. transfer döneminde takima acilen yabanci bir forvet alinmali...

kasimpasa akilli oynasa 2-0 yenerdi diyenlerde rüya görüyorlar galiba :) kasimpasanin dünkü futbolu tamamen kontra ataga dayaliydi 1-2 pozisyon disinda pozisyonlari yoktu.

EreN
26.Nisan.2010, 14:26
tabiki luganonun sakatligi takimi etkiledi fakat bu daumun lille karsisinda defansif oynadigi gercegini degistirmez 1-0 öndeyken 40 dakika savunma yapti takim.
dünkü maca gelince takim cok istekliydi 90 dakika mücadele ettiler kazanmayi sonuna kadar hakettiler, Güiza yerine su takimda adam gibi bir forvet olsa simdi sampiyonlugu ilan etmis olurduk.. transfer döneminde takima acilen yabanci bir forvet alinmali...

kasimpasa akilli oynasa 2-0 yenerdi diyenlerde rüya görüyorlar galiba :) kasimpasanin dünkü futbolu tamamen kontra ataga dayaliydi 1-2 pozisyon disinda pozisyonlari yoktu.

Guiza yerine baros olsaydı kesinlikle skor 5'ten fazla olurdu. Yakından bir örnek vereyim dedim.

Biri açıklasın bana yahu altı pas içinde top ıskalama, auta atma, kalecinin üstüne vurma.. altı pasa 1 metre uzaklıktan kaçanlar... hani ceza sahası bile demiyorum ki?

di canio
26.Nisan.2010, 14:33
Güiza'nın kaçırdığı goller yüzünden her hafta, kullandığım cep telefonu hattına daha az hediye dakika yükleniyor. Sinir oluyorum :)

Ilhan
26.Nisan.2010, 16:03
Güzel oynadı Fenerbahçe. Ama Güiza ile yürümez bu iş. Adamda şanssızlık var. Benim atacağım bir golü kaçırdı yine bu maç.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Nisan.2010, 17:45
Tebrikler Fenerbahçe...Şampiyonluk Yolunda çok önemli bi maçı geçtiler...

Varonil
26.Nisan.2010, 21:13
Önemli bir virajı geride bıraktık.Bu alınan galibiyetle birlikte artık rakibimizin puan kaybını beklemek zorunda değiliz.Kalan maçlarımızı kazanırsak,şampiyonuz.Diğer maçların sonucu ne olursa olsun.

Bu maç benim için belki de bu sezonun en zor izlediğim 90 dakikası oldu televizyon başında.Bekir bu sezon çok az forma şansı buldu ama attığı bu golle şampiyonluğun kilidini açtı.Kalan 3 maçı gereken soğukkanlılıkla oynayarak,hedefe adım adım yürüyeceğiz.

Universal
26.Nisan.2010, 22:38
O değilde abi skor 1-0 ama kaçan golleri görünce rahatlıkla 5-0 olacak maç.
Guiza 2 net kaçırdı üstüne altı pas içinde topun üstünden atladı? bunu niye yaptı çözen var mı? anlatın ne olur =)

Kanka o değilde, ben bile atardım. :)

Güiza işte birde soruyor musun? Ondan bu kadar para verdik, çok farklı oyuncu. ;;)

SAİT71
27.Nisan.2010, 13:04
Güiza'nın, şanssız, moralsiz vs. olduğuna inanmıyorum.. Tamamen beceriksiz olduğunu düşünmeye başladım yada maksuz atmıyor... Başka bir şey gelmiyor aklıma.. O gollerde kaçmaz yani.. Onu atamayacaksa halı sahada bile takımına almaz kimse. İlk yarı birinden ikinci yarı birinden olur..

di canio
27.Nisan.2010, 14:31
Güiza'nın, şanssız, moralsiz vs. olduğuna inanmıyorum.. Tamamen beceriksiz olduğunu düşünmeye başladım yada maksuz atmıyor... Başka bir şey gelmiyor aklıma.. O gollerde kaçmaz yani.. Onu atamayacaksa halı sahada bile takımına almaz kimse. İlk yarı birinden ikinci yarı birinden olur..

Ahmet Çakar veya Erman Toroğlu yorum yapsa bu konuda; yukarıda bir mesajda da yazdığım gibi atılan her gol için hediye süre veren cep telefonu hattı ile bir bağlantısını kurabilirlerdi sanırım.