Emek harcanmış bir işe benziyor. Kabaca içerikleri çok okuyamadan sadece başlıklara bakarak dolu dolu olmuş denebilecek bir dergi olmuş. Ancak bir iki eleştirim var. :)
- Dergiyi pdf değilde e-dergi kıvamında yaparsanız daha hoş olur. Sanırım Flash ile hazırlamak mümkün. Ya da issuu.com adresini deneyebilirsiniz.
- Bir ikincisi yazı işleri müdürü pozisyonunu bir gözden geçirmelisiniz. Yazıları redakte edecek birilerini bulun. Çünkü edebi yönden yazılar tam bir felaket. Konuşma dilindeki kısaltmaları yazı da kullanamazsınız. Meraba, etmiyo, gelmiyo gibi. Bazı cümleler çok düşük, bazıları çok uzun. Yazarlarınız nokta koymaktan korkmasın. Yoksa insan uzun bir cümlenin içinde kaybolup gidiyor.
- Dergi içerisinde bazı bölümlerde dış bağlantılar var ve özellikle bu bağlantılar sizi bir forum sitesine yönlendiriyor. Üyelik gerektiren forumlara yönlendirme yapmak Turksportal içerisinde yasak. Dergiyi yayımlamadan önce bir yöneticiyle -bilmiyorum konuştunuz mu?- konuşmanız daha sağlıklı olurdu.
Ancak dediğim gibi içeriği çok inceleme fırsatım olmadı ama ben yapılan işi beğendim. Sadece eleştirdiğim noktalarda biraz daha kendinizi geliştiriseniz daha güzel işler ortaya çıkar diye inanıyorum.
Yolunuz açık olsun, umarım devamlı bir iş olur. İyi yerlere gelir derginiz. :)
Ayrıca orada bir form var doldurup abone olunabilecek. Hiç vaktim yok onu doldurup gönderecek ama derginizi takip etmek isterim. Uygun görürseniz yeni sayılarınızı mail adresime yollayınız.
[email protected]
:)