View Full Version : Vatandaşlık Kazanma
serwan
23.Nisan.2010, 15:56
arkadaşlar ben tr liginde yabancı sınırlamasından çok etkilenmeden oynamak için türkiye'yi ab üyesi yaptım ve vatandaşlık kazanma süresini 1 yıla düşürdüm editörden.ancak şimdi bazı oyuncuların vatandaşlığa geçiş süresi 365 gün bazılarının 1825 gün olarak görünüyor.mesela verratti 1825 gün ama muslera 365 gün..neden böyle olduğunu bilen var mı?
bir de ab statüsündeki oyuncular yabancı kontenjanına takılır mı?
Pek bilmiyorum ama tahminen Veratti milli takımda oynadığı için olabilir.
Universal
23.Nisan.2010, 18:33
Büyük ihtimalle milli takımda oynadığı içindir. Çünkü; milli takımda oynamıyan oyuncular normal şartlar altında beş yıl dolmadanda geçtiği oluyor. Birde süre dolsa bile oyuncu geçmek istemedikten sonra geçmez.
serwan
23.Nisan.2010, 19:46
peki avrupa birliği statüsü nasıl olacak? ab vatandaşı olan oyuncular yabancı statüsünde sayılacak mı?
serwan
29.Nisan.2010, 16:43
türk statüsüne geçme süresini dolduran oyunculardan bazıları türkçe öğrenmemiş oldukları için vatandaşlık kazanamıyor..türkçe öğrenmelerini daha hızlı bi şekilde nasıl sağlayabilirim?mümkün müdür?
Universal
29.Nisan.2010, 17:31
türk statüsüne geçme süresini dolduran oyunculardan bazıları türkçe öğrenmemiş oldukları için vatandaşlık kazanamıyor..türkçe öğrenmelerini daha hızlı bi şekilde nasıl sağlayabilirim?mümkün müdür?
Bu dilin zorluğuna bağlı, eğer oyuncu takımı severse zaten o Türkçe öğreniyor. Kaldı ki bir oyuncu Türkçe öğrenmek veya Türkiye vatandaşlığına geçmek istemezse geçmez.