PDA

View Full Version : Rijkaard'ın Yanına Tugay Kerimoğlu

nannar
24.Nisan.2010, 11:38
Ve Galatasaray’da beklenen oldu, Frank Rijkaard’ın yanına yerli yardımcı hoca olarak Tugay Kerimoğlu getirildi.

Bir süre önce Sarı-Kırmızılı kulübün altyapı sorumlusu yapılan Tugay, yeni sezondan itibaren Hollandalı hoca ile birlikte çalışacak. Kısa bir süre önce bunun sinyalini veren Başkan Adnan Polat’ın, teknik direktör Frank Rijkaard’a bu yöndeki düşüncelerini açtığı ve kabul gördüğü belirtildi.

Bu sezon bazı maçların kaybedilmesinde, yabancı teknik heyetin Türk takımlarının yapısını yeterince bilmemesine bağlayan yönetim, yapılan bu hamle sonrasında önümüzdeki sezon başarının yakalanacağına inanıyor.

Gelecekte tek patron

Tabii Tugay Kerimoğlu için gelecekte başka planlar da söz konusu... Uzun yıllar İngiltere Premier Lig’de başarıyla oynayan Tugay’ın, Frank Rijkaard ve Johan Neeskens’in tecrübelerinden de yararlanmasını sağlayıp, makul bir süre sonunda da Galatasaray’ın başına tek patron olarak geçmesi düşünülüyor.

Altyapıya yeni isim

Bilindiği gibi Tugay Kerimoğlu, Başkan Adnan Polat ve teknik direktör Fatih Terim’in katıldığı bir törenle altyapının başına getirilmiş ve yeni Arda Turan’lar parolası ile işe soyunmuştu. Şimdi bu görevinin başka birine verilmesi, Kerimoğlu’nun ise ağırlıklı olarak mesaisini A Takıma kaydırması gerekiyor.

E.Cartman
24.Nisan.2010, 11:49
bi yerde okuduğum kadarıyla Muhammet Altıntaş geldi alt yapının başına...

Sirius Black
24.Nisan.2010, 11:51
Tebrikler, hızlıca tırmanıyor merdivenleri, umarım başarılı olur. :)

nannar
24.Nisan.2010, 11:53
Webaslan'da yazdıgına göre gelecek sezondan itibaren birliktelermiş... 2-3 sezon içinde de Sir Kerimoğlu olarak Galatasaray'ın başına geçer kanımca... Bülent Korkmaz kesinlikle yanlış bir seçimdi fakat Tugay farklı...Ben başarılı olacağını düşünüyorum...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
24.Nisan.2010, 14:45
Galatasaray için iyi bir seçim...

RodRiGOtELLo14
24.Nisan.2010, 15:09
İyi seçim..

Revolution
25.Nisan.2010, 01:03
Yıllarca Premier League'de oynadı.. Orada antrenörlük olarak da çok şey öğrenmiştir. 3-4 sene sonra takımın başında göreceğiz çok yüksek ihtimalle doğru seçim olmuş tebrikler yönetim.

Addolorato
25.Nisan.2010, 10:17
Hani Rijkaard'la 5 sene çalışsaydık hani istikrar şarttı. Herkes 3-4 seneye yerine geçer diyor. Bence çok yanlış şu an 39 yaşındaysa en az 5-6 sene antrenörlük yapmalı teknik direktör olacaksa yeri kesinlikle Galatasaray değildir. Tabi başka klüplerde kendini kanıtlarsa elbette Galatasaray'da çalışabilir.

Revolution
25.Nisan.2010, 13:19
Hani Rijkaard'la 5 sene çalışsaydık hani istikrar şarttı. Herkes 3-4 seneye yerine geçer diyor. Bence çok yanlış şu an 39 yaşındaysa en az 5-6 sene antrenörlük yapmalı teknik direktör olacaksa yeri kesinlikle Galatasaray değildir. Tabi başka klüplerde kendini kanıtlarsa elbette Galatasaray'da çalışabilir.

Biz Rijkaard'la 5 sene çalışsak o bizimle bazı şeyleri kanıtladıktan sonra 5 sene daha çalışmaz :)