PDA

View Full Version : Bobo-Holosko A.Ş.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Nisan.2010, 16:24
Bobo-Holosko A.Ş.

Beşiktaş'ın, Sivasspor ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada birer gol kaydeden Bobo ve Holosko, bu sezon siyah-beyazlı takımın gol yükünü çekiyor.
Gol yollarında sıkıntı yaşayan Beşiktaş, bu sezon hükmen kazandığı Ankaraspor maçları hariç 35 gol atarken, bunların yüzde 51.42'si (18) Bobo ve Holosko'dan geldi.
Turkcell Süper Lig'de Bobo 12, Holosko ise 6 gol kaydederken, diğer futbolcular ise toplam 17 gol (yüzde 48.58) atabildi.
Brezilyalı futbolcu Bobo, ayrıca attığı 12 golle Türkiye'de kariyer rekorunu da kırmış oldu.
29'U YABANCILARDAN GELDİ
Beşiktaş'ın bu sezon attığı 35 golün 29'u yabancı oyunculardan gelirken, Türk oyuncular ise sadece 6 gole ulaşabildi.
Bobo ve Holosko'nun dışında Tello 3, Fink, Nihat, Ekrem, Sivok ve Tabata 2'şer, Ernst, İsmail, Uğur ile Nobre ise birer gol kaydetti. NOBRE VE NİHAT BEKLENENİ VEREMEDİ
Beşiktaş'ta gol yollarında büyük umutlar beslenen Nobre ile Nihat, bu sezon kendilerinden bekleneni veremedi.
Nobre sadece 1 golde kalırken, Nihat ise takımı adına 2 gole imza atabildi. Sivok, savunmada oynamasına rağmen 2 kez rakip fileleri havalandırırken, siyah-beyazlılarda bu sezon ligde 12 farklı futbolcu gole ulaştı.
GOLLERİN FUTBOLCULARA DAĞILIMI
Siyah-beyazlı takımda gollerin futbolculara dağılımı şöyle:
Bobo...: 12
Holosko: 6
Tello..: 3
Fink...: 2
Tabata.: 2
Nihat..: 2
Ekrem..: 2
Sivok..: 2
İsmail.: 1
Ernst..: 1
Uğur...: 1
Nobre..: 1
(Ankaraspor hükmen galibiyetleri değerlendirmeye alınmamıştır)

LigTv

GeNç KaRTaL
25.Nisan.2010, 17:20
Holosko 6 gol attı ama eski günlerini aratıyor bence.Dünya Kupası'ndan sonra gönderebilirsek iyi olur diye düşünüyorum.

eXcitinG
26.Nisan.2010, 17:30
ReziL ötesi bir tabLo. Neden Ligde ŞampiyonLuk yarışından koptuğumuzun kanıtıdır.

ForsakeN
26.Nisan.2010, 17:59
Nobre bu takımda ne işe yarar da o parayı alır anlayamıyorum.

sakary Ali
26.Nisan.2010, 18:04
birde holosko çok uzun süre sakattı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Nisan.2010, 18:11
Holosko'nun sakatlıktan çıktıktan sonra iyi bir performans gösterdiğini düşünüyorum...(Her ne kadar çok gol kaçırsa da...)
Bobo'yu konuşmaya gerek yok zaten ;)
Nihat çok büyük hayal kırıklığı oldu bu sezon,önümüzdeki sezon kendine geleceğini düşünüyorum...
ForsakeN nickli arkadaşa da katılıyorum,Nobre bu takımda olmaması gereken,olsa bile bu kadar para almayı haketmeyen bir oyuncu...

Bordo61Mavi
26.Nisan.2010, 18:22
Nobre bildigim kadari ile baya yuksek bi rakam aliyor, o 1 gol icin degermi acep :)

vego
26.Nisan.2010, 18:27
fm ye göre 2.2 milyon euro :S

RaSenGan
26.Nisan.2010, 18:29
Nobre ve Nihat berbattı bu sezon.Onlar formda olsa şu an Beşiktaş çok daha iyi bir konumda olurdu.