View Full Version : Rusya Ligi Sorunu
atalayyy
28.Nisan.2010, 00:08
arkadaslar lokomotifi aliyim dedim lig baslangic tarihini ocak sectim normal olarak ama avrupa kupalari gozukmuyor rusya liginde hic bir takiminda sanki hic yokmus gibi bunu nasil cozebilirim simdiden tskler
Lim10
28.Nisan.2010, 00:23
Ocak 2009daki sıralamadan başlamadığı için eşit olunması adına yapılmış bir durum bu.Yani ocak 2009daki gerçek lig sıralamasını yansıtmadıkları için(Bitmiş lig sonucta) ligi sıfırdan oynatıyor.2008in lig sıralamasına göre avrupa dağılımı olamazdı.Çünkü sen o sezonu baştan oynayacağın için sıralama elbet değişecek.Bunun için gözükmüyor.Ben sana yeniden oyun açıp ocak 2010dan başlamanı öneririm.Hem takımı 11. sırada aldığından yukarılara cıkarmak daha zevkli oluyor.
atalayyy
28.Nisan.2010, 00:24
cok saol lim10 ama o sekilde takimi 2010 ocak ayinda baslangicla alsamda ilerde avrupa kupalari cikicakmi bana o lazim acikcasi
Lim10
28.Nisan.2010, 00:31
Evet tabiki.Ligi ilk 6da bitirirsen ki -ben 7. bitirmiş ve gidememiştim- ertesi sezon Uefa kupasında yoluna devam ediyosun.Bu arada 5. senemi bitirdiğim için 1,2 önerim olucak nacizane:)Verkhovtsev,Kryvtsov,Krivets gibi takıma cok cabuk adapte olucak kaliteli yabancıları, Vartan Mazalov,Mikhail Bakaev ucuz ve kaliteli Rusları, Pavel Yakovlev,Nika Piliev,Yury Medvedev,Kirill-Dmitry Kombarov gibi genç yetenekleri almanı öneririm.Rusya ligi sorunu olmadığı için konu GMA'yua gidebilir bilgin olsun:)