Log in

View Full Version : Gökhan: Hedef çifte kupa

vego
28.Nisan.2010, 18:04
Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı Gökhan Ünal, ligde ve kupada toplam 4 tane final maçları oynayacaklarını belirterek “Hedefimiz çifte kupa” açıklamasında bulundu.

http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/gokhanunal_fb_sevinc__.hlarge.jpg

NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:13 TSİ 28 Nisan. 2010 Çarşamba
Sezon ortasında Trabzonspor'dan transfer edilen ve sarı-lacivertli forma altında 2 gole imza atan Gökhan Ünal, kariyeri boyunca ilk kez şampiyonluk yaşamaya yakın olduğunu söyledi.
Takım içinde çok iyi bir hava oluştuğunun altını çizen milli futbolcu, “4 maçımız kaldı. 3 lig ve 1 kupa. Bu birlik beraberliği daha çok yansıttığımız zaman bizim önümüzde kimsenin duracağına inanmıyorum. Bende kariyerimde ilk kez şampiyonluk sevincini yaşamak istiyorum. Elimden geldiğince takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Şu anda her şey çok güzel gidiyor. Takımın havası çok güzel. Mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Takım içinde çok güzel bir beraberlik var. Bu bir ekip işi. Sadece sahada oynayan 11 kişi yok. Hepimiz bu şampiyonluğa inanıyoruz ve bunun içinde birlik olduk” ifadelerini kullandı.
Eskişehirspor maçında taraftardan destek ve sabır isteyen Gökhan Ünal, daha büyük sevinçler yaşamak için taraftar desteğinin çok önemli olduğunu da dile getirdi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Nisan.2010, 22:32
İkisini de alamaz :p

Şaka bi yana ben Ligi Fenerbahçe'nin,Kupayı Trabzonspor'un alacağı düşüncesindeyim...

TR.CaPTaiN
28.Nisan.2010, 23:10
4 maçı kazanıp 2 kupayı da kaldırma fırsatı tamamen ellerinde, umarım ulaşırız. Sezon başındaki Süper kupayı da sayarsak sezonu 3 kupayla kapatmak güzel olur.

Universal
28.Nisan.2010, 23:26
Böyle bir açıklamaya gerek yokki, hedefimizin bunlar olduğu belli.:)

Umarım artık iki kupayı birden müzemize götürürz. Ama Trabzon finalde bizi yenebilir.

A.FaruK
28.Nisan.2010, 23:57
Kupayı alacağımızı zannetmiyorum.Şırnaksporla bile oynasak o kupayı alamıyoruz işte :D

Fernando Gago
29.Nisan.2010, 00:02
Bu sene iki kupa da bizimdir Böyle biline :D

Sheriff
29.Nisan.2010, 02:42
Türkiye Kupası'nı hiç bi zaman alamayacağımıza inanıyorum bende artık :D
Lig şampiyonluğu yeter Türkiye Kupası'nı nasılsa alamıyoruz, o çok önemli değil :D

di canio
29.Nisan.2010, 03:46
Kupanın da cazibesi Fenerbahçe'nin alamaması sanki :) Bir kere alsak benim için pek önemi kalmayacak gibi hissediyorum. Bu kadar senedir alamamak değer katıyor.

A.FaruK
29.Nisan.2010, 09:27
bu sene kupa finalini izlemicem artık yaşım fazla yok ama bir sürü final gördüm ama ya penaltılarla ya şansızlıklarla falan hep kupa gitti bu kupa bize yazılmamış işta yapacak bişey yok :) :)