View Full Version : Diyarbakırspor - Beşiktaş [ 32. Hafta ]
GeNç KaRTaL
29.Nisan.2010, 18:48
http://i39.tinypic.com/2nkpatz.jpg
El Barto
29.Nisan.2010, 18:51
Diyarbakır'ı yener küme düşürürüz diye düşünüyorum. Nihat sakat değilse oynasın yahu artık.
GeNç KaRTaL
29.Nisan.2010, 18:51
Anketler artık herkese açık olacaktır.Artık sadece kimin kazanmasını istediğinizi veya kazanacağınızı düşündüğünüzü yazmanıza gerek kalmadı.Sadece bunların yazıldığı mesajlar silinmeye devam edilecektir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2010, 17:16
Diyarbakırspor'u çok farklı bir skorla yeneceğimizi düşünüyorum...Umarım Bobo yine gol(ler) atar...:)
El Barto
30.Nisan.2010, 17:21
Alt vereceğim bu maça iddaa'da da hiç olmazsa gollü bir maç olsun. :D
nerazzuri
02.Mayıs.2010, 20:50
Fink'in asisti ve Toraman'ın golü ile 1-0 öne geçti Beşiktaş.
El Barto
02.Mayıs.2010, 21:33
1-1 devam ediyor maç. Tazameta attı D.Bakır'ın golünü.
eXcitinG
02.Mayıs.2010, 22:19
3-1 Beşiktaş kazandı.
Takım oLarak oLdukça iyi oynadık.
nerazzuri
02.Mayıs.2010, 23:47
Düzeltme için teşekkür ediyorum.
Nihat sert iki mesaj verdi bizlere bu maçta. İki top direkten döndü genel olarak beğendim Nihat'ı.
GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2010, 00:09
Maçı unutmuşum buraya daldığımdan dolayı.Aklıma geldiğinde de seyretmek istemedim.Özetini seyrettim biraz önce.Maç hazırlık maçı havasında geçmiş.Rahat olduklarından dolayı herhalde takımımız iyi bir performans göstermiş.Nihat ön plana çıkan isim olmuş.Buna rağmen bu maçtada şansızlığını kıramamış.Yinede gelecek sezon için umutlandırdı beni açıkcası bu performansı.Galibiyetinden dolayı takımımı tebrik ediyorum.
TR.CaPTaiN
03.Mayıs.2010, 02:20
Bu sonuçla birlikte Diyarbakır %99 düştü diyebiliriz.
eXcitinG
03.Mayıs.2010, 12:38
Dün Necip oLdukça iyi bir oyun oynadı. Hatta takımın en iyiLerinden birisiydi. Rıdvan da sağ kanatta dinamo gibi çaLıştı. Hücuma çıktı, savunma yaptı, kademeye girdi. Sezon başından beri görev veriLseydi çok farkLı yerLerde oLurdu. Yeni bir Gökhan GönüL oLabiLir. İsmaiL de iLk yarıda tamamen defansif oynadı. TeLLo ve Nihat ona yardım etmediği için çok yaLnız kaLdı ama o da işini çok iyi yaptı. İkinci yarı daha ofansif bir görüntü sergiLedi, biraz daha soğukkanLı oLsa goL ve asist yapabiLirdi.
Nihat sezon başından beri görmek istediğimiz Nihat gibi oynadı ama iş işten geçti artık. Darısı geLecek sezonda aynı performansı göstermesi. İki tane bazuka yoLLadı, direkLer kırıLıp, kırıLmama arasında kaLdı.
Zayıf rakibimiz ve seyircinin oLmadığı bir atmosferde rahat bir oyun ortaya koyduk. Zaman zaman yapıLan harika ikiye birLer ve müthiş pas trafiği maça zevk ve renk kattı.
footballer33
03.Mayıs.2010, 16:41
Fazla kasmadan alınmış bir galibiyet oldu. Diyarbakırspor için de, Bank Asya'da diyebiliriz bundan sonra.
El Barto
03.Mayıs.2010, 20:47
Nihat'ın 1 topu girseydi iyi olacaktı. :)