Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Eskişehirspor [ 32. Hafta ]

GeNç KaRTaL
29.Nisan.2010, 18:48
http://i43.tinypic.com/244860k.jpg

GeNç KaRTaL
29.Nisan.2010, 18:51
Anketler artık herkese açık olacaktır.Artık sadece kimin kazanmasını istediğinizi veya kazanacağınızı düşündüğünüzü yazmanıza gerek kalmadı.Sadece bunların yazıldığı mesajlar silinmeye devam edilecektir.

nannar
29.Nisan.2010, 18:55
Fenerbahçe büyük ihtimalle sahadan galip ayrılır çünkü kendi seyircisi önünde ve şampiyonluğa ramak kala kendi sahasında puan kaybetme lüksü yok...

yaman76hakanFB
29.Nisan.2010, 21:22
Sakin olmak ve maçın 90 dakika olduğunu asla unutmamak gerekiyor... 8 maçtır gol yemiyoruz; ama bu 9. maçta da yemeyeceğimiz anlamına gelmez... Böyle bir durumda paniklemeden, ama asla (Kasımpaşa maçının ilk yarısında olduğu gibi uyuşuk uyuşuk değil) tempodan ve baskılı oyundan vazgeçmeden oynamalıyız...

Sakin ama KARALI, koşarak ve basarak ama DAĞILMADAN, belli bir DİSİPLİN içinde...

Kazanmak zorundayız... Trübünler maçı yaşayacak, oyuncularımızın her dem kararlı ve inançlı olarak mücadele etmesini sağlayacaktır... İnşallah kazanırız...

sananes
30.Nisan.2010, 14:42
klasik 11imizle çıkarız sanırım ama sürpriz yapıp bekir'i oynatsa keşke daum bu kadar bari saygısı olsa futbolcularına fm oynamıyoruz ki grafiklerine bakarak kadro kuralım daum bi futbolcu şansını iyi kullanmışsa şans vermeye devam etmelisin.son maçların aksine gollü en azından bol pozisyonlu bir maç bekliyorum

KaRaBükLü KraL
30.Nisan.2010, 17:03
İçimde berabere biteceği şeklinde bir his var bakalım neler olacak.Bu arada sitenin birinde bi haber görmüştüm Galatasaray 6'da 6 yaptıktan sonra Eskişehirspor ve A.Gücü(D) maçlarında 5 puan kaybetmiş ve Fenerbahçe'nin gerisine düşmüştü.Şimdi Fenerbahçe'nin gelecek 2 hafta fikstürünün Eskişehir ve A.Gücü(D) olduğu düşünülürse FB'nin bu 2 haftada 5 puan kaybedebileceğini anlatmış.Bir tesadüf olursa Bursaspor şampiyonluğu rahat alır:n::n::n:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2010, 17:08
İçimden bi his Eskişehirspor sürpriz yapacak diyor,hadi bakalım :)

Aşk-ı Şehir
30.Nisan.2010, 17:20
Güzel maç olur güzeeeeel. Fazla yorum yapmayacağım. Günümüzde olursak neden kazanmayalım?

tarikko
30.Nisan.2010, 18:07
Yenecegimize inancim tam.Saha ve seyirci avantajimizla cok zor gecmeyecektir mac.Maca baskiyla baslayip golu buluruz umarim...

Basarilar takimimiza..Allah yardimcimiz olsun..

Fearless Coward
30.Nisan.2010, 18:41
Eskişehirspor gününde olursa her şeyi yapabilecek kapasiteye sahip..Bu maç 1-0 bitmesinde kim yenerse yensin yani ama benim gönlüm Es-es'ten kuponada öyle verdik zaten :n: :n:

Crocodile1963
30.Nisan.2010, 19:51
Eskişehir'in liderlikten etme gibi bir hobisi var. Umarım aynı şeyi yine yaparlar.

Eskişehirspor 2009/2010 sezonunda Galatasaray'ı 2 kez, Fenerbahçe'yi de 1 kez liderlik koltuğundan indirmeyi başardı.

7. hafta
Galatasaray 1-1 Eskişehirspor
15. hafta
Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe
24. hafta
Eskişehirspor 2-1 Galatasaray

Varonil
30.Nisan.2010, 20:22
Maça gitmeyi düşünüyordum,ama bilet kalmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğradım.Bu maçı televizyondan takip edeceğim,artık Trabzon maçına bakacaz artık.Herneyse.

Stadın tamamına yakınının dolmasını bekliyorum.Seyirci avantajıyla baskı kurarark erken bir gol bulabiliriz.Şampiyon olmak için herşey bizim elimizde,hızlı temposu ve mücadele gücü üst düzey bir maç olur diye düşünüyorum.Kazanıp,Şanlıurfaya mutlu bir şekilde gideceğmizi düşünüyorum.

Sekopej
30.Nisan.2010, 23:58
Artık buradan dönüş yok, maça kötü başlayıp takım 3-0 geri de düşse ilk yarıda, ikinci devre çıkar 4 gol atar. İnancım tam, taraftar inanıyor, oyuncular inanıyor, yine gol yemeyiz ve kazanırız.

Bilica oynarsa anlarız ki seneye de takımda kalacak ama Daum Bekir'i oynatırsa, Bilica yolcu demektir.

Universal
01.Mayıs.2010, 00:00
Fenerbahçe'nin oynayacağı taktik belli. Tribünler kapalı gişe. Futbolcular hırslı ve iddiasız bir takıma karşı. Fenerbahçe hırsı ile kazanır. Bu maçda da süpriz bir oyuncudan gol bekliyorum. Bekir umarım bu maçta oynar. Bilica'da sezon sonu yollanır.

goosfraba
01.Mayıs.2010, 00:00
ntvsporda ideal kadro ile çıkacağımızı söyledi ersin düzen. yani bilica oynayacak muhtemelen. bekir oynasa daha iyi şahsen.

Aşk-ı Şehir
01.Mayıs.2010, 00:03
Düzelteyim biz iddiasız felan değiliz...

Universal
01.Mayıs.2010, 00:45
Eskişehir'in tek iddiası ligde ilk 6ya girip ekstra para kazanmak olabilir. Çünkü; Avrupa şansları artık kalmadı. Bu takımda doğal olarakda, iddiasızdır. :) Tabii ki Fenerbahçe ile oynayacaklar, kazanamak isteyecekler; ama bir takım şampiyonluk için bu maça çıkacak. :) Diğer takım ise sadece büyük bir takımı yenmek için. =))

CeNTeR_TR
01.Mayıs.2010, 02:31
Kazantığımız takdirde kalan 2 haftada 1 beraberlik hakkımızın olacağını düşünüyorum malum haftaya zor bir deplasman var.Ama kaybedersek işimiz çok zor.Taraftarda inanmış durumda baskı kurarark güzel bir galibiyet elde edebiliriz.

Serkan'ın da dediği gibi 3-0 bile olsa 2.yarı sahaya çıkıp maçı çevirebiliriz.3-0 neden örnek verdim bugün facebook'da antep maçının videosunu izledim ondan dolayı olsa gerek :) o maçta baya önemliydi kazanan şampiyonlukda baya öne geçecekti bu sefer sadece bizim iddamız var gerçi fakat değişen hiçbirşey yok.Rakip kim olursa olsun kazanmalıyız.

Başarılar Fenerbahçe'm.

Bordo61Mavi
01.Mayıs.2010, 04:33
Gonlum Fenerbahceden yana :)

Mantiklik dusundumude onlardan baska galip goremiyorum macta. Sampionluga bukadar yaklasmis bi Fenerbahce bundan sonra vermez

Varonil
01.Mayıs.2010, 07:40
Eskişehirsporun UEFA Avrupa Ligine gidebilme şansı var az da olsa.Fenerbahçe ligi ilk 2 içinde bitirir ve Türkiye Kupasını alırsa,geçen seneki gibi lig 5.cisinin Avrupa Ligine gidebilmesi söz konusu..

Fearless Coward
01.Mayıs.2010, 10:22
Geçen sene 5.'nin gitmesinin sebebi 4. FB,1. BJK'nin olmasıdır ancak burda FB alırsa bir şey değişmez TS finalist olduğundan A.Ligi'ne gidecektir..K.Erciyes'i hatırlatırım..İBB-GS maçı zevk vermeyeceğinden bu akşam bu maçı izleyeceğim :n: :n: haydi Es-Es arkandayız :D

TR.CaPTaiN
01.Mayıs.2010, 14:32
Kalan 3 maçımızda 9 puan alarak şampiyon olmalıyız. Oyunun önemi yok, 1-0 olsun bizim olsun. Maçın Kadıköy'de olması büyük avantaj. Şu dönemde Eskişehir deplasmanı zor olabilirdi.

sananes
01.Mayıs.2010, 20:03
yine bilica'yı oynatıyo teşekkürler daum daha doğrusu ayıp yahu

HooijDonk07
01.Mayıs.2010, 20:32
Daum genç oyuncuları sevmez.Yerli değil yabancı oynatır bu artık klasikleşmiş bir şey ama FenerBahçe galip gelir.

Rsa
01.Mayıs.2010, 20:34
Alex, 1-0.Frikikten yıllar sonra attı.

Rsa
01.Mayıs.2010, 20:44
Özer Hurmacı, 2-0.

Universal
01.Mayıs.2010, 20:59
Şimdi açtım maçı, golleri göremedim. Frikik golü kaçtı. Tüh be. :)

Neyse izlediğim üç dakika boyunca iyi pozsiyonlara girdik. Artık rahat bir maç izleyebiliriz.

nannar
01.Mayıs.2010, 21:01
FB rahat alacak gibi maçı...

Universal
01.Mayıs.2010, 21:06
Güiza kırk yılın başında gol attı ondada eli ile oynadı. Gördü Sarı kartı.

Varonil
01.Mayıs.2010, 21:19
Harika oynuyoruz.Hem seyirci hem de takım müthiş bir baskı kurdu.Kenetlendik,kalan maçlarımızı da bu şekilde oynayarak kazanacağımızı ve şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum.

2.yarı rahat bir maç seyredeceğiz.

EreN
01.Mayıs.2010, 21:19
Şampiyon gibi oynuyoruz. Gerçekten çok iyiyiz.

Universal
01.Mayıs.2010, 21:34
İkinci yarıyada pozisyonlar bularak başladık. Tempo biraz düştü ama; Fenerbahçe aynı şekilde devam ediyor.

Universal
01.Mayıs.2010, 21:50
Mükemmel bir tribün şov var stadyumda. Çok rahat bir oyun sergiliyoruz.

A.FaruK
01.Mayıs.2010, 22:10
Fener Gol Gol Gol Şampiyonluk Geliyor

EreN
01.Mayıs.2010, 22:16
Fener Gol Gol Gol Şampiyonluk Geliyor!

Güzel oyun, 3 puan ;;)

KaF KeF
01.Mayıs.2010, 22:19
http://i42.tinypic.com/20s7eb4.jpg

alıntıdır.

Universal
01.Mayıs.2010, 22:20
Fener gol gol gol, Şampiyonluk Geliyor...

Haftaya kazanmak zorundayız. Kazanırsak şampiyon oluruz. :)

Bu gün takım olarak oynadık ve kazandık. Eskişehir gibi bir takıma pozisyon vermedik.

Unifeb'e helal olsun, son iki haftadır müthiş kareografiler hazırlıyorlar.

nannar
01.Mayıs.2010, 22:21
Tebrikler Fenerbahçe...

Rsa
01.Mayıs.2010, 22:22
Muhteşem bir oyun sonrası 2-0 kazandık.Tebrikler Fenerbahçe'm.

A.FaruK
01.Mayıs.2010, 22:35
Nazar değmesin yaa taraftarda inandı futbolcularda. Maşallah yaa Allah bozmasın

HooijDonk07
01.Mayıs.2010, 22:39
Hak eden kazandı.

GodfatheR
01.Mayıs.2010, 22:40
İlk yarıda sezonun en iyi futbolunu oynadık gerçekten, muhteşemdik. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Fener Gol Gol Gol, Şampiyonluk Geliyor !.. ;;)

Varonil
01.Mayıs.2010, 22:47
Kaldı 2 maç,sonucun önemli olduğu şu haftalarda güzel bir oyunla kazanmak çok güzel.Ayrıca gol de yemedik,bu da çok iyi.

İlk yarıda özellikle sağ kanadı çok iyi kullandık,ortasahamız çok iyi pres yaptı.Takım savunmasını da iyi yapıp oyunu gereken yerde tutmayı başardık.Alex,Emre,Mehmet Topuz ve Özer fark yaratan oyunculardı.Özer biraz daha az pas hatası yapsa çok daha verimli olacak.

Alex'in frikik gollerini özlemişiz.Gerçekten güzel bir vuruş yaptı.İves a golden sonra biraz demoralize oldu sanıyorum.Özer'in golünde beklemiyordu kaleye geleceğini galiba topun.

Ayrıca tribünler içinde konuşmalıyım.Maç öncesi Türk Telekom tribününde olan görüntü gerçekten muhteşemdi.Taraftar maç boyu hiç susmadı,destek takımı da sahada ateşledi.

Bursa'nın bay geçeceği haftada Ankaragücünü yenmemiz şart,fakat ondan önce odaklanmamız gereken bir final maçı var.

fm_monster
01.Mayıs.2010, 22:54
3maç=2kupa denklem basit

Fener Gol Gol Gol Şampiyonluk Geliyor !

Sekopej
01.Mayıs.2010, 22:55
O atmosferde her ne şartta olursa olsun kazanacakları zaten belliydi. Eğer kupa maçı olmasa, acaba 90 dakika oynayabilecekler miydi bugün?

Bu oyunu her maç 15-20 dakika oynayıp, galip geliyorduk, bugün 50-55 dakika oynadılar, Eskişehir neredeyse kaleye gelemedi, rakip topu aldığında basan 3 Fenerbahçeli vardı. İşte bizim görmek istediğimiz Fenerbahçe bu. Bu inancın bu dakikadan sonra gideceğini sanmıyorum, kalan 3maçta da gol atarak 2 kupaya ulaşacağız.

Son dakika Eskişehir'in en net pozisyonunda takım gol yememek için nasıl mücadele ediyordu, eğer maç 2-1 bitse üzülürdüm gerçekten, Volkan çabaladı, elinden kaçırdı, Lugano topu kesti, Lugano'yu geçse kale çizgisinde 3 oyuncu daha vardı.:D Volkan rekora doğru koşuyor.

Alex'e söz yok, özlemiştik bu gollerini ve özlemimizi giderdi. Maç içinde attırmaktan çok atmayı düşünse, bencil olsa fark artardı, direkten de dönen bir top var zaten. Güiza'nın çabalamasının yanında Santos'u biraz tutuk gördüm, nedeni de sanırım Özer'in gezerek oynaması ve bu nedenle defansa daha çok önem vermesiydi.

Gökhan sakat olmasına rağmen formunun neredeyse zirvesine çıktı, aynı şekilde Özer de sakat ve tam performans verememesine rağmen bugün iyi işler yaptı. Emre, bildiğimiz Emre, Selçuk zaman zaman top kaybı yapsa da, yaptığı bazı yeknik hareketlerle beni şaşırttı.:D Bir ara 3 oyuncu arasına dalmıştı çalım atmaya.:p

Mehmet Topuz da daha çok katkı veriyor son maçlarda, bugün gole de çok yaklaştı ama olmadı, kalan 3 maçta mutlaka gol atacak eminim.

ve artık klasikleşen tezahuratımız, Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor...

BaFraLı
01.Mayıs.2010, 22:59
Ivesa o boyuyla o golü nası yemiş helal valla.

World Hollow o1
01.Mayıs.2010, 23:04
Mehmet Topuz da daha çok katkı veriyor son maçlarda, bugün gole de çok yaklaştı ama olmadı, kalan 3 maçta mutlaka gol atacak eminim.

ve artık klasikleşen tezahuratımız, Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor...

Katılıyorum Serkan abi, Mehmet çok istekli çok ısırıyor çok gayret ediyor..

umarım kalan haftalarda alın akıyla galib gelinir..

Fener Gol gol, ŞAMPİYONLUK GELİYORR !!!

izmer96
01.Mayıs.2010, 23:06
Gecen haftada yazdigim gibi kolay bir sekilde aldi bu maci Fenerbahce , onumuzdeki hafta en onemli haftasidir ligin Fenerbahce icin , Ankaragucu'nu yenerlerse sampiyonluklari garanti olucak

GodfatheR
01.Mayıs.2010, 23:12
Santos maçın son dakikasında çok ters astı yalnız, dizini tutuyordu. Durumu ne bilen var mı acaba??

KaF KeF
01.Mayıs.2010, 23:20
Santos maçın son dakikasında çok ters astı yalnız, dizini tutuyordu. Durumu ne bilen var mı acaba??
maç sonunda takımla birlikte taraftarı alkışladı.
http://i43.tinypic.com/s4w1fo.png

TR.CaPTaiN
01.Mayıs.2010, 23:32
Bugün sahada Fenerbahçe forması giymiş Barcelona oyuncularını izler gibiydik. Maçın başından sonuna kadar oyunu elinde tutan, golleri atan, pas yapan, pres yapan, kısacası herşeyi muhteşem şekilde yapan bir takım vardı. Bu maç öyle bir maçtı ki 2-0 bitti ama çok rahat 5-6 olabilirdi. Eskişehir gibi bu ligin dirençli takımlarından birine 90+3'teki pozisyon hariç pozisyon vermeden, bir ton pozisyon bulduk. Takım savunması mükemmel, hücum mükemmel, atmosfer mükemmel olunca işte böyle bir maç çıkıyor ortaya.

Bu tip maçlardan sonra maçın yıldızını seçmek çok zor. Zaten muhtemelen antremanda Koch takımın tamamını maçın yıldızı seçecektir. Gökhan Gönül sakatlığına rağmen yine fırtına gibi, Lugano-Bilica ikilisi rakibe pozisyon şansı vermiyor, Mehmet sağda çok çalışkan, Özer soldan içeriye doğru katederek birçok pozisyonun ortağı oluyor, attığı gol de İvesa'nın hatasına rağmen çok güzeldi. Emre her zamanki gibi sahanın her yerinde, Selçuk içine Xabi Alonso kaçmış gibi. Rakibe hava topu vermiyor, ikili mücadelelerde rakibe şans tanımıyor, elinden geldiğince hücuma yardım ediyor, ara ara fantastik hareketler deniyor, birkaç pas hatası yaptı ama olacak o kadar. Nasıl ki kötü oynadığında en sert eleştirileri yapıyorsak böyle bir maçtan sonra da hakkını sonuna kadar teslim edeceğiz. Alex zaten geminin kaptanı, onu anlatmaya kelimeler yetmez. Güiza çalıştı ama gol atamadı.

Emre sarı kart sınırında olduğundan uyarıldığı çok açıktı. Normalde faul pozisyonlarından sonra deliye dönen Emre kendini tutuyor, art arda yapılan faullerden sonra kendini tutamayacağını anladı ve Daum'a değiştir işareti yaptı ve değiştirildi.

Kazasız, belasız yolumuza devam ediyoruz. Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor.

tarikko
01.Mayıs.2010, 23:45
Taraftar,takim herkes bu sampiyonlugu istiyor..Ve bu aksamda bunu istedigimizi herkese gosterdik.Eskisehirspor'u ustun bir oyunla rahat yendik.Mac oncesinde soyledigim gibi cok zorlanmadan bu onemli mucadeleyi de gectik.Alex'in golu ve oyunu cok iyiydi.Ozer muthisti.Mehmet son haftalarda oldugu gibi yine muhtesemdi.Selcuk bile superdi yahu :D Guiza disinda takim cok iyiydi gercekten...

Tebrikler Fenerbahce'm..Sira geldi simdi kupaya.Insallah kupayi alip siftahi yapariz..

Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor..

Sekopej
01.Mayıs.2010, 23:46
Bu arada Özer'in golünün asistini yapan Selçuk.:p

Maçın son bölümünde Zinade özentisi hareketleri sordular Selçuk'a, ben riskli bölgede oynuyorum, top kaptırdığımda tehlike yaşama ihtimalimiz yüksek, o nedenle basit oynuyorum, maçın son bölümünde de taraftarı havaya sokmak için, rahat olduğumuzdan yaptım dedi.:D Demek ki biraz önde oynayasa takımı yönlendiren oyuncu olacak.:n:

Fearless Coward
01.Mayıs.2010, 23:53
Fenerbahçe harika oynadı ve galibiyeti hakettiler tebrik ediyorum FB oyuncularını ve taraftarlarını..Ankaragücü maçının sonucu ne olursa olsun şampiyonluk savaşı son haftaya kadar devam edecek FB - TS ve Bursa - BJK maçları nefes kesecek maçlar olacak FB,Ankaragücü'nü yenerse TS maçında kontrol FB'nin elinde olur ama A.Gücü'nden puan kaybederse kontrolü Bursa alır bu da FB için hiç iyi olmaz..Hakeden şampiyon olsun istiyorum bunu ilerleyen haftalarda göreceğiz ayrıca Unifeb çok güzel kareografiler hazırlamışlar..

di canio
02.Mayıs.2010, 00:23
Maç çok güzeldi. Çok iyi oynadık özellikle ilk yarıda. İkinci yarıda sanırım haftaiçi kupa finalini de düşünerek tempoyu düşürdüler. Yine de kontrol bizim takımın elindeydi. Alex sezon bitimi yaklaştıkça coştukça coşuyor. Dunga'ya göz kırpıyor diyebilir miyiz? :) Mehmet Topuz da çok iyiydi. Selçuk'a da bir haller olmuş, içine Alex kaçmış gibi oynuyor. Umarım daha önce olduğu gibi düşürmez oyun seviyesini. Kendimi Bekir'in yerine koydum kadroyu duyunca, ne kadar üzüldüğümü anlatamam. O kadar oynatılma, yedekte bekle. Geçen hafta 11'de çık, yerine oynadığın sporcu müsveddesinden daha iyi, daha faydalı oyna, takıma çok kritik 3 puanı kazandıran golü at, sonra ki hafta o müsvedde tekrar oynasın, sen yedek bekle. Tek kelimeyle ayıp. Takım gibi tribünler de harikaydı. Saygı duruşunda keşke saygılı bir şekilde sessizce beklenebilse ülkemizde.

CeNTeR_TR
02.Mayıs.2010, 00:44

TebrikLer Fenerbahçe'm güzel bir oyunla 3 puanı kazandık haftayada galibiyet alırsak büyük avantaj yakalıyoruz.

Aşk-ı Şehir
02.Mayıs.2010, 10:39
İyi oynayan kazandı. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Hiç ilk 6ya oynayan bir takım gibi oynamadık. Orta sahada ezildik. Maç başında kadroları gördüğümde en çok Volkan zorlanır demiştim öylede oldu. İki goldede atak sağ kanattan gelişti. Fenerbahçe'nin galibiyetine gölge düşürmek gibi olmasın ama ben ilk goldeki pozisyonda faul olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta omuz omuza bir mücadele ve fazla güç kullanımıda yok. Ha Volkan gelip bodozlama dalsa tamam faul var diyeceğim ama alakası yok. Her maçta yaşanan rutin hareketlere faul çalmayı bildi Bülent Yıldırım. 1 Kuddusi Müftüoğlu, 2 Bülent Yıldırım zaten....

Fearless Coward
02.Mayıs.2010, 10:51
Aynen Musti 1-Kuddusidir 2'de Bülent :n: :n: İvesa bence dün gününde değildi Alex'in 1 şutuda direkten dönmüş zaten..Es-es'in attığı golü hakem niye vermedi hiç anlamadım bence yanlış bir karardı..

TR.CaPTaiN
02.Mayıs.2010, 12:17
Aynen Musti 1-Kuddusidir 2'de Bülent :n: :n: İvesa bence dün gününde değildi Alex'in 1 şutuda direkten dönmüş zaten..Es-es'in attığı golü hakem niye vermedi hiç anlamadım bence yanlış bir karardı..

Ofsayt olduğundandır.

http://www.yukleresim.com/images/yuh10wkp9vwkm1wgeft3.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Mustafa Alex'e yapılan faulde alt tarafa dikkat et 2 kez Alex'in bacağı sallanıyor. Orda bir müdahale olmasa o bacak öyle sallanmaz.

Universal
02.Mayıs.2010, 12:42
Dün hakem gene maça damgasını vurdu. Endirekt vuruş veriyor; ama tehlikeli hareket değil ki? Direkt adamın ayağına vuruyor. Penaltı olmalıydı. Ceza sahası içinde Mehmet Yıldız eli ile kontrol ediyor, buda penaltı olmalıydı. Hiç olmassa birini Topuz kullanır bu sezon ligde ki ilk golünü atardı, dünkü maçtaki performansı ile gol atmayı hak etti. :)

GeNç KaRTaL
02.Mayıs.2010, 12:56
Fenerbahçe sahasında oynamanın rahatlığı ve şampiyonluk inancının verdiği motive ile ligin zorlu ekiplerinden Eskişehirspor'u rahat bir şekilde yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet almış.Önlerinde iki maçları var ve kaderleri kendi ellerinde.Gidişat puan kaybı yaşamayacaklar gibi gösteriyor.Hep birlikte göreceğiz.Haftaiçi kupa alınırsa bunun vereceği ekstra motivasyonla Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı artar bence.

Aşk-ı Şehir
02.Mayıs.2010, 12:58
Dün hakem gene maça damgasını vurdu. Endirekt vuruş veriyor; ama tehlikeli hareket değil ki? Direkt adamın ayağına vuruyor. Penaltı olmalıydı. Ceza sahası içinde Mehmet Yıldız eli ile kontrol ediyor, buda penaltı olmalıydı. Hiç olmassa birini Topuz kullanır bu sezon ligde ki ilk golünü atardı, dünkü maçtaki performansı ile gol atmayı hak etti. :)

Adamın ayağına mı vuruyor? :n: Yapma Batuhan el insaf direk topa vurdu Nadarevic. Sezgin'in pozisyonda penaltı verilebilirdi haklısın. Ancak Alex'in pozisyonda faul felan yoktu.:)

Neron_FB
02.Mayıs.2010, 13:00
Çok iyi oynamışız dün takip edemedim maçı. Son 2 maçta da böyle oynarsak şampiyonluk rahat gelir. Tebrikler Kanarya'm..

Since-1907
02.Mayıs.2010, 13:05
Alex'in frikiğinde yapılan hareket bence de faul değildi.Omuz omuza bir mücadele var.Özer'e yapılan hareket tehlikeli hareketti doğru karar bence.

Golü erken bulmamız çok rahatlattı maçı.İlk yarı çok iyi oynadık.3-4 bile olabilirdi bence maç.İkinci yarı zaten skorun verdiği rahatlıkla maçı rölantiye alıp atılan ara toplarla pozisyon bulmak istedik.Eskişehir tek tehlikeli atağı Volkan'ın topu yanlış yumruklaması ya da başka bir diyişle yumruklayamaması sonucu oluştu.Maçı güzel bir futbolla kazanmasını bildik.Takımın geneli çok iyidi fakat Alex ile Selçuğu biraz daha öne çıkarmak gerekir bence süper oynadılar.Keza Emre'de öyle çok koştu.

Böyle oynamaya devam edersek herşey çok güzel olacak.Az kaldı 3 maç 2 kupa demek.Yolun açık olsun Fenerbahçem..

Universal
02.Mayıs.2010, 13:11
Adamın ayağına mı vuruyor? :n: Yapma Batuhan el insaf direk topa vurdu Nadarevic. Sezgin'in pozisyonda penaltı verilebilirdi haklısın. Ancak Alex'in pozisyonda faul felan yoktu.:)

Ayağına vuruyor yanlış olmuş temas var. Eğer temas var ise tehlikeli hareket olmaz. Faul olur o yüzden penaltı olması gerek. Alex'in frikiki yanlıştı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Mayıs.2010, 13:31
Tebrikler Fenerbahçe...Es-Es'in daha büyük bir direnç ortaya koyacağını düşünüyordum ama FB çok iyi oynadı...Ayrıca Alex'de yıllar sonra ilk kez freekick golü attı sanırsam ?

BeeTLeJuiCe
02.Mayıs.2010, 13:47
Artık kaderimiz kendi ellerimizde, ikinci bir son dakika vakası yaşarsak kafayı yerim. Önümüzdeki 3 maçtada bu maçtaki gibi ilk yarıda golü bulup olayı savunmanın akışına bırakmalıyız.

Universal
02.Mayıs.2010, 14:01
Tebrikler Fenerbahçe...Es-Es'in daha büyük bir direnç ortaya koyacağını düşünüyordum ama FB çok iyi oynadı...Ayrıca Alex'de yıllar sonra ilk kez freekick golü attı sanırsam ?

En son frikik golü 2006'da Galatasaray'a Kupa maçındaydı. Ligde ki ise 2005'de Kayseri'ye idi.

RasAnt
02.Mayıs.2010, 14:02
Çok güzel bir galibiyet oldu harika oynadı bence takım,baroninin sakatlığına çok sevindim sayesinde kaç maçtır gol yemiyoruz,takımın gol atma eksiği var umarım önümüzdeki sene düzelir

di canio
02.Mayıs.2010, 14:41
En son frikik golü 2006'da Galatasaray'a Kupa maçındaydı. Ligde ki ise 2005'de Kayseri'ye idi.

Evet. O golü farklı kalelere olsa da hemen hemen aynı noktadan, aynı yere atmıştı Alex.

nerazzuri
02.Mayıs.2010, 15:04
Selçuk ve M.Topuz'u çok beğendim bu karşılaşmada. Çok iyi oynadılar.

Selçuk şu performans'ı ile, ''Cristian'ı boşuna aldınız be boşuna ben varım burada'' diyor. :)

ogcj_me
02.Mayıs.2010, 21:38
Taraftarıda es geçersek ayıp olur :)

sananes
02.Mayıs.2010, 22:31
bekir'i oynatmaması büyük ayıp daum'un ve çok güzel bi maçtı cidden öyleydi yani şu futbolu ocak-şubat gibi yakalasak uefa finaline giderdik umarım seneye her maç böyle oynarız yapılacak iş basit iyi bi forvet ve ön libero luganonun yanınada ortalama bi stoper bizi seneye durdurulamaz bi takım yapar tabi bunlar yabancı transferler türkiyede ön plana çıkmış oyuncularlada kulübe güçlendirilmeli.umarım bu sene sonunda harika bi takım oluşturacak bu sene hata yapmayacak yönetim.maça gelirsek artık her maçtan sonra sezonun en iyi futbolunu oynadık diyoruz nerdeyse ve bu çok güzel.umarım bu şekilde devam eder son maçlarımızıda kazasız geçeriz.

ayrıca maç sonunda rıdvan dilmen'i izleyeniniz var mı merak ettim? ben takip edemedim de gs maçını biz kazandıktan sonraki günler bile bursanın tek rakibi galatasaraydır demekteydi ısrarla dün ne söyledi çok merak ettim

Alicanfmfan
02.Mayıs.2010, 23:21
Golden önce faul yoktu bence ama hakemin takdiri artık zaten hakemleri eleştirmekten herkes bıktı son 4-5 haftaya damgasını vurdular zaten , İvesa'nın da yedigi gol komediymis adam zıplamdan top alıyordu her mac :D

Tebrikler Fenerbahçe artık bu saatten sonra şampiyonlugu bırakmazlar.

Sekopej
03.Mayıs.2010, 03:36
Faulü görmek için ayaklara değil, baldıra bakmak yeterli. Darbeyi alınca baldırı titriyor yahu Alex'in, görmüyor musunuz?:)

yaman76hakanFB
03.Mayıs.2010, 08:01
Şehir dışındaydım... Maçı uzun zaman sonra kalabalıkların arasında, bir kafeterya da izledim... Atmosfer staddan farksızdı... Sanki Kadıköy'deymiş gibi alkış, tezahürat... Futbolcular ve stadımızdaki 50 bini aşkın taraftar kadar bizim kafedeki Fenerbahçeliler de oyunu yaşadı, tempo tuttu, yoruldu... O an düşündüm ki; yıllardır bu taraftar hiç ama hiçbir şampiyonluğu bu kadar çok istememişti... Bu coşkuyu bundan 9 yıl önce, Mustafa Denizli ile gelen 2001 şampiyonluğunda görmüştüm... Antep maçını 3-0'dan 4-3'e getiren sinerjiydi bu... Aynı sinerjidir ki, "bitti" denilen bir sezonu adeta "küllerinden" yeni baştan canlandırdı... Mesela 2006'daki Denizli faciasında bu sinerji hiçbirimizde yoktu... İki yıl üst üste gelen şampiyonluğun sonrasında mağrur bir rehavetti yaşadığımız... Ve 14 Mayıs 2006'da bunun sancısını yaşadık... Şimdi öyle değil... Fenerbahçe taraftarı yıllar sonra bu kadar ateşli, istekli, arzulu... Kadıköy'de trübünler 2001'den bu yana ilk defa bu kadar ses çıkardı... Kafeteryada da bunu gördüm...

Ve sahada oynanan futbol... Yıllar sonra trübünlerin özlediği, sağlı sollu bindiren, dikine, hızlı ve etkili paslarla rakibi allak bullak eden, rakip daha çıkmadan topa basan, kısacası taraftarın sinerjisini ayna gibi pırıldatan harika bir futboldu... Geçen hafta Kasımpaşa maçının ilk yarısını "piknik futboluna" benzetmiş ve 2.yarıdaki o müthiş baskıyı anlatırken "bu oyunu 90 dakikanın en az 60 dakikasında oynarsak bizi kimse durduramaz... Biz şimdilik 90 dakikanın 20 dakikasını böyle oynadık ve bu bile Kasımpaşa'yı yenmeye yetti" benzeri şeyler yazmıştım... Cumartesi akşamı bahsettiğim futbolun bir fazlasını hemde 90 dakikanın en az 50-55 dakikasında oynayan takımımı tebik ediyorum... İlk yarı izlerken benim başım döndü... Umarım aynı sinerjiyi haftaya Ankara deplasmanına da taşırız diyeceğim ama arada bir kupa maçı var... Eminim ki, kafeyi ayağa kaldıran onlarca Fenerbahçeli de tıpkı ben gibi "tam şampiyonluğa kenetlenmişken bu kupa finali de nerden çıktı" diye aklından geçiriyordur...