View Full Version : İstanbul Büyükşehir Bld. - Galatasaray [ 32. Hafta ]
GeNç KaRTaL
29.Nisan.2010, 18:48
http://i40.tinypic.com/21ai6ok.jpg
GeNç KaRTaL
29.Nisan.2010, 18:52
Anketler artık herkese açık olacaktır.Artık sadece kimin kazanmasını istediğinizi veya kazanacağınızı düşündüğünüzü yazmanıza gerek kalmadı.Sadece bunların yazıldığı mesajlar silinmeye devam edilecektir.
RaSenGan
29.Nisan.2010, 21:40
Bol gollü bir galibiyet bekliyorum takımımızdan.Giovani gol atacak diye bir his var içimde umarım atar :)
Fearless Coward
29.Nisan.2010, 21:53
Takımımızın matematiksel olarak ŞL'ye gitme şansı sürüyor hatta şampiyonluk şansı bile sürüyor ama ihtimal olarak %0.99 şansımız var şampiyonlukta :n: :n: bu maçı kazanmamız gerekiyor ama ben İBB'nin 1 puan koparabileceğini düşünüyorum..
Alicanfmfan
29.Nisan.2010, 22:13
Takımımıza sonsuz destek için yine olmamız gereken yerde olacagız.
Belediye savunmayı iyi yapan bir takım umarım kazanırız ligi iyi galibiyetlerle bitirmemiz lazım.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2010, 17:09
İBB'nin ilk 5 hedefi de var...Bu hedef doğrultusunda ben Belediyenin Galatasaray'ı 1-0 filan yeneceğini düşünüyorum...
Varonil
30.Nisan.2010, 20:28
Farklı bir Galatasaray galibiyeti bekliyorum.İBB ilk 5 için ne kadar şansı olsa Galatasaray rahat bir şekilde skora gidecektir.
di canio
30.Nisan.2010, 21:24
Bence bu haftaki maçlar içinde en çekişmeli, en güzel geçecek maç olarak bu maçı düşünüyorum.
KaRaBükLü KraL
01.Mayıs.2010, 16:20
Çekişmeli zevkli ve bol gollü bir maç bekliyorum.Takımımız zorda olsa kazanır en azından çok az bir oranda da olan Ş.Ligi şansını sürdürürüz
Sirius Black
01.Mayıs.2010, 20:16
1. Aykut
55. Sabri
2. Emre Güngör
22. Hakan Balta
88. Caner
14. Mehmet Topal
9. Elano
32. Jo
11. Keita
10. Arda
15. Baros
Rijkaard ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Jo ne yahu.
DenizlispoR
01.Mayıs.2010, 20:20
Her şey tamam ama Jo nerde oynayacak :n:.
hasagic çaktırmadan çelmeyi taktı Baros'a.
Sabri araya çok iyi pas attı, Baros kaleciyi geçip golü attı.
22'de 1-0 oldu.
nannar
01.Mayıs.2010, 21:03
Şu anki 11'den Elano,Emre Güngör ,Jo ve Caner Galatasaray'a yakışmıyor resmen... Elano ve Jo zaten Allahlık...Adamların dizinde derman yok :) Caner desen saçma sapan paslar atıyor.Emre Güngör her zamanki gibi yine atılmaya en yakın oyuncu....Birazdan atılır sanırım...
nannar
01.Mayıs.2010, 21:11
Bir de Mehmet Topal'ı eklemeyi unutmuşum gereksizlere... :) Yalnız Baros tartışmasız Türkcell Süper ligin en iyi golcüsü... Bunu bir kez daha kanıtladı attığı golle...
Sirius Black
01.Mayıs.2010, 21:18
Jo sol açık oynadı ilk devre. Rijkaard kendine gelir de Santos'u alır umarım ikinci devre. :)
IcedEarth
01.Mayıs.2010, 22:16
1-0 bitti.. Golü atan Baros 6 ay sakat olmasaydı hem şampiyonduk hem de UEFA finalini bekliyorduk..
nannar
01.Mayıs.2010, 22:19
bir sezon daha geride kaldı sayılır :) seneye kadroda bu yıldan kalmasını istediğim oyuncu sayısı çok az :) Baros,Arda,Hakan Balta ve Neill dışındakilerin bileti kesilsin görüşündeyim :)
Sirius Black
01.Mayıs.2010, 22:20
Baros sakatlanıp çıktı inşallah kötü bir şeyi yoktur.
yunusgs
01.Mayıs.2010, 22:21
Yine sakatlandı Baros.Ne kadar kadersiz bir adamdır bu ya.Bize sevinmek mübah değil her halde bu ligde.
Sirius Black
01.Mayıs.2010, 22:32
Galatasaray'da Baros şoku!
Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros, tam yeniden formunu bulmuşken yeniden sakatlık şoku yaşadı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında takımının galibiyet golüne de imza atan golcü oyuncu, 87. dakikada attığı depar sonucunda bir anda yerde kaldı. Sağ arka adalesini tutarak acılar içinde yerde kalan yıldız oyuncu oyuna devam edemedi.
Bu dakikada yerini Harry Kewell'a bırakan, golcü oyuncunun durumu çekilcek MR sonucunda netlik kazanacak.
01.05.2010
Kaynak : Sporx.com
Umarım ciddi değildir. :(
El Barto
01.Mayıs.2010, 22:41
1-0 bitti.. Golü atan Baros 6 ay sakat olmasaydı hem şampiyonduk hem de UEFA finalini bekliyorduk..
Bunu cidden inanarak mı yazıyorsunuz yahu? Baros olsa ne olacaktı bu futbolla?
RaSenGan
01.Mayıs.2010, 22:42
Bunu cidden inanarak mı yazıyorsunuz yahu? Baros olsa ne olacaktı bu futbolla?
Bunu oynadığı son maçlarda anlayamadın mı abi :)
El Barto
01.Mayıs.2010, 22:46
Yapmayın etmeyin tamam Baros iyi futbolcu da tek başına bir futbolcunun eksikliği Galatasaray'ı bu hale düşürür mü? Ha düşürüyorsa o teknik direktör ve yönetim tamamen fiyasko demektir. Çok önemli bir oyuncudur kabul. Hatta o yok diye ligde geride kalmış olabilir Galatasaray onu da anlarımda UEFA Kupası kısmına pek katılmıyorum. :)
Varonil
01.Mayıs.2010, 22:53
Bir Barosun yokluğu koca Galatasarayı bu hale getirdiyse diyecek birşey yok o zaman.
Sirius Black
01.Mayıs.2010, 22:57
Avrupa Ligi için pek bir fark oluşturacağını düşünmüyorsam da, ligde gerçekten bazı maçlarda Baros'un yokluğu öyle bir hissedildi ki... Ama bu da büyük bir zafiyet.
KaRaBükLü KraL
01.Mayıs.2010, 22:57
Ona bakarsanız Alex'de Fenerbahçe için büyük kayıp Alex'in olmadığı zaman kaç maç kazanabilrid Fenerbahçe ya da Lugano gittiğinde her takımın böyle oyuncuları var ve bu hale düşebilirler ama düşmüyorsa asıl o zaman önemli
RaSenGan
01.Mayıs.2010, 23:25
Bir Barosun yokluğu koca Galatasarayı bu hale getirdiyse diyecek birşey yok o zaman.
Lugano olmayınca FB dağılmıyor mu ? O olmasa şimdi bu konumda olur muydunuz :)
Sekopej
01.Mayıs.2010, 23:34
Lugano olmayınca FB dağılmıyor mu ? O olmasa şimdi bu konumda olur muydunuz :)
Bu konumda olmamızın sebebi zaten devre arası yabancı hakkının kullanılmaması ve iyi bir yabancı defansın alınmaması. Eğer bu hata yapılmasaydı, çoktan ligi bitirmiştik. Burada yönetim, Aykut Kocaman ve Daum'un hatası var. Aynı Galatasaray'da, Baros'un uzun süre sakatlığı bilinirken, devre arasında istikrarsız ve avrupada oynayamayan bir forvet almasında yaptığı hata gibi.
Takımda eksiklikler olur, bunu görüp, doğru takviyeler yapanlar kazanır, bunu yapamıyorlarsa, sorumluluğu da almalılar.
Fearless Coward
01.Mayıs.2010, 23:34
Baros baros baros başkası değil Fener'in Alex'i varsa bizimde Barosumuz vardır o kadar basit ama işte adam daha yeni çıktı sakatlıktan yine sakatlandı o olsa ne olurdu A.Ligin'de forvetsiz oynamazdık ligde diğer adamların kaçırdıklarını kaçırmazdı çok şey değişirdi kısacası..Matematiksel anlamda ŞL şansımız bitti artık önümüzdeki 2 maçıda kazanıp ligi güzel bir şekilde bitirmeliyiz sonrasında da bu formaya yakışmayan oyuncular ile yolları ayırıp adam gibi bir kadro kurmak tek hedefimizdir bu takımın bu hallere düşmesi gerçekten çok kötü ben böyle ruhsuz bir takım görmedim geçen sene bile daha iyidik diyebilirim bu sene ki yatırımlar çok boşa gitti inş. seneye bu formaya yakışan isimlerle yeni stadımızda şampiyonluk yaşarız tek umudumuzda bu zaten....
nannar
01.Mayıs.2010, 23:41
Yıldız değil savaşçı alınmalı diyor yönetim ama savaşan kadro denince yine mustafa sarp ,barış özbek gibi adamlar gelmesin de :D
Yıldız gelsin yine ama futbol oynamaktan keyif alan ve her zaman kazanmak için çırpınan Baros gibi, Neill gibi, Lugano gibi,Ernst gibi isimler lazım :) Bu tarz 5-6 tane yerli+yabancı oyuncun oldugunda ligi götürüyorsun zaten...
Fearless Coward
01.Mayıs.2010, 23:58
Haldun baba dedi zaten yıldız mıldız yok diye...Çok iyi dedi bence bize bu formayı emanet alabilecek gözü gibi bakacak bir oyuncu lazım savaşcı,ruhlu ve inançlı bir oyuncu lazım bize..
TR.CaPTaiN
02.Mayıs.2010, 01:04
Abdülkadir nasıldı ?
Alicanfmfan
02.Mayıs.2010, 01:06
Baya pozisyon kaçırdık İbb 1-2 tane araya top attı onlarıda akıllı kullanamadılar , yeni geldik eve şl ve şampiyonluk şansı gitti , ''ARMA'' sagolsun :)
Şampiyonluk kimin umrunda
Ne iki kupa nede avrupa
Hepsi gelip geçici heves bizim aşkımız Cimbombom'a..
GeNç KaRTaL
02.Mayıs.2010, 12:23
2 tarafta net pozisyonlar bulmuş.Galatasaray'ın pozisyonları daha fazla.Golü de bulunca 3 puanı almışlar.Tebrikler.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Mayıs.2010, 13:35
Bu akşam bizde Diyar'ı yenersek artık ligin 3 ve 4. sırası kesinleşmiş olacak büyük ihtimalle...Tebrikler bu arada Galatasaray'a...
yunusgs
02.Mayıs.2010, 14:06
Baros'tan sevindirici haber geldi,çok şükür!
Milan Baros ve Elano Blumer'de son durum!
Galatasaray'da İstanbul B.B maçında Sakatlıkları nedeniyle maçı tamamlayamayan Baros ve Elano'nun durumlarının ciddi olmadığı açıklandı.
Kulüp doktoru Murat Çevik yaptığı açıklamada, iki futbolcu için yapılan ilk kontrollerde önemli sorunlarının olmadığını gördüklerini ifade ederek, ''Ancak durumları yarın yapılacak sonuçlarda netlik kazanacak'' dedi.
Çevik, Baros'un adalesinde kramp oluşması nedeniyle oyunu tamamlayamadığını ifade ederken, Elano'nun da dizinden sakatlık yaşadığını söyledi.
Kaynak:AA