PDA

View Full Version : Ankaragücü - Trabzonspor [ 32. Hafta ]

GeNç KaRTaL
29.Nisan.2010, 18:48
http://i41.tinypic.com/immkxu.jpg

GeNç KaRTaL
29.Nisan.2010, 18:52
Anketler artık herkese açık olacaktır.Artık sadece kimin kazanmasını istediğinizi veya kazanacağınızı düşündüğünüzü yazmanıza gerek kalmadı.Sadece bunların yazıldığı mesajlar silinmeye devam edilecektir.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Nisan.2010, 17:14
Ankaragücü Lemerre yönetiminde sağlam savunma yapan bi takım oldu...Trabzonspor'un çok gol kaçırdığını düşünürsek ben Ankaragücü'nün galip ayrılacağını düşünüyorum...

nekop
01.Mayıs.2010, 01:21
Umarım yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele edip Fenerbahçe maçına daha dinç bir şekilde çıkarız.Bu saatten sonra alınacak galibiyet veya malubiyetin çok fazla önemi yok benim için..

Trabzonspor
01.Mayıs.2010, 02:08
Umarım yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele edip Fenerbahçe maçına daha dinç bir şekilde çıkarız.Bu saatten sonra alınacak galibiyet veya malubiyetin çok fazla önemi yok benim için..

Serhat ne kadar değişim yapabilir ki Barış Murat Sezer Ferhat Tony/Tolga bunlar suan yedek olabilecek olanlar ha birde Yattara var işte yarım adam sayalım aylardır top oyanamdı.Sola Ferhat koysan sağ mecburen oynucak Serkan,Tayfun hala sakat çünkü orta alanda Murat Sezer Barış desen belki birşeyler olur.

Şu olabilir aslında

---------------Tolga----------------
Serkan---Egemen----Song---Ferhat
----------Sezer-----Ceyhun------------
Yattara--------------------------Murat
-------------Burak-----Teo-------------

Anca yedek bu olur herhalde.alttan adam alırlarsa tabi onu bilemem.

nekop
01.Mayıs.2010, 02:24
Serhat ne kadar değişim yapabilir ki Barış Murat Sezer Ferhat Tony/Tolga bunlar suan yedek olabilecek olanlar ha birde Yattara var işte yarım adam sayalım aylardır top oyanamdı.Sola Ferhat koysan sağ mecburen oynucak Serkan,Tayfun hala sakat çünkü orta alanda Murat Sezer Barış desen belki birşeyler olur.

Şu olabilir aslında

---------------Tolga----------------
Serkan---Egemen----Song---Ferhat
----------Sezer-----Ceyhun------------
Yattara--------------------------Murat
-------------Burak-----Teo-------------

Anca yedek bu olur herhalde.alttan adam alırlarsa tabi onu bilemem.

Bu yazdığın kadroya eklenebilecek Barış, Gabriç, Murat var daha bence istedikten sonra her türlü kadro çıkartılır.

Bordo61Mavi
01.Mayıs.2010, 04:36
Senol Gunes en kolay kupa maclarina bile en iyi 11 le cikiyor bence bu macta fazla degisiklik olmaz.

Selcuk oynamaz, bi ara Colmanada aynisini yapip kadroya almamisti sonraki hafta Colman Cimbomu yendigimiz mactaki tek golumuzu atmisti.

Ceyhunun oynamasini istemiyorum cok pas hatasi yapiyor, On liberoda Egemen ondan iyi gorev yapar bana gore

Universal
01.Mayıs.2010, 12:47
Türkiye Kupasını düşünen bir Trabzonspor izleyeceğiz ve bununla birlikte büyük maçlara iyi konsantre olup iyi savunma yapan Ankaragücünü maçın öncelikle 0-0 biteceğini düşünüyorum. Bir takım kazanırsa oda Ankaragücü olur.

yunusgs
01.Mayıs.2010, 15:52
İşte Ankara'da 11'ler
Turkcell Süper Lig'de 32. haftanın açılış maçında Ankaragücü sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda 16:00'da başlayacak mücadeleyi hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Lig TV'nin naklen yayınlayacağı karşılaşmayı Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.

ANKARAGÜCÜ
Serkan
Geremi
Koray
Rajnoch
Broggi
Sapara
Hürriyet
Muhammet Hanefi
Rothen
Mehmet Çakır
Vittek

TRABZONSPOR
Onur
Song
Giray
Egemen
Cale
Serkan
Engin
Sezer
Gabric
Burak
Teofilo

Fearless Coward
01.Mayıs.2010, 16:37
Ankaragücü Vittek'in 7. dakikada attığı gol ile durumu 1-0'a getirdi..

Crocodile1963
01.Mayıs.2010, 16:39
Ankaragücü çok baskılı bir oyun oynuyor. . .

Fearless Coward
01.Mayıs.2010, 18:16
Ankaragücü 7. dakikada Vittek'in attığı gol ile Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti..TS son 2 maçınıda kaybetmiş oldu böylece..

Bordo61Mavi
01.Mayıs.2010, 18:20
hakli olarak aldiklari galibiyet icin ankaragucunu kutlarim

Senol hocanin hafta ici kadrosunu dahada merak etmeye basladim

TR.CaPTaiN
01.Mayıs.2010, 18:28
Özellikle ilk yarı Ankaragücü sahanın tek hakimiydi, pozisyon da buldular fakat değerlendiremediler. İkinci yarıda kontrol Trabzon'a geçti fakat pozisyon üretme konusunda sıkıntı yaşadılar. Yanlış hatırlamıyorsam Trabzon'un tek net pozisyonu vardı; Engin değerlendiremedi. Bunun haricinde Alanzinho'nun cezasahası dışından çektiği muhteşem şut vardı. Trabzonlu arkadaşlar Umut'tan baya şikayetçiler ama Umut, Burak Yılmaz'la kıyaslandığında Anelka'dır. Burak böyle devam ederse tekrar Manisa gibi takımların yolunu tutar.

Trabzon'un kazanmasını isterdim ama Ankaragücü hakederek kazandı. Tebrikler.

Trabzonspor
02.Mayıs.2010, 00:41
Kaptan zaten alınmaamsı gereken adamı alıp koyarsan tabiki takımdaki kötü adamdan kötü olur.Hala kazma beceriksiz futbolcularla urasıyoruz,Ankara'yı tebrik ederim.

Umarım kupayı alırızda bu malubiyetleri hasır altı edebilirz kupayı almazlarsa derim ki madem alamdınız neden günlerce aklımız kupa da dediniz.Bunu sadece ben değil bütün tarftar da söyler buda böyle bilinmeli.Bunu yaparak uzerlerıne daha cok baskı aldılar bence.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Mayıs.2010, 13:36
Ankaragücü gerçekten çok iyi bi oyun oynadı dün Trabzonspor'a karşı...Tebrikler...