PDA

View Full Version : [1]Cleveland Cavaliers - Boston Celtics[4] | 2. Tur Karşılaşması

Fearless Coward
01.Mayıs.2010, 13:17
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/2009/news/features/steve_aschburner/10/27/cavs.celts/1027openingnightceltics608.jpg

Serinin ilk maçı bu gece Clevland'ın sahasında oynanacak maç ile başlayacak..Lebron ve Pierce bu serinin kilit isimleri..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Mayıs.2010, 13:36
Boston kazanacaktır bu seriyi...Ama bu akşamki maçı Cleveland'da alabilir bence.

Fearless Coward
02.Mayıs.2010, 10:56
Cleveland sahasında Boston'u 101-93 yendi..Maçın en skoreri 35 sayı ile Lebron James olurken Boston'da ise Rondo 27 sayı ile takımının en skoreri oldu..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Mayıs.2010, 13:42
Boston kazanacaktır bu seriyi...Ama bu akşamki maçı Cleveland'da alabilir bence.

Dediğim gibi Cavs dününki maçı kazandı ama Boston turu geçecektir...

Fearless Coward
02.Mayıs.2010, 14:00
Bence Boston geçemez Shaq'da döndü zaten Cleveland kolay kolay maç vermez Boston'a sahasındaki tüm maçları kazanarak Eastern Conferance Finals'e yükselirler..

eXcitinG
02.Mayıs.2010, 18:03
Boston maçı kendi eLLeri iLe verdi resmen. Basit hataLardan doLayı kaybettiLer maçı. Garnett ve Rondo böyLe oynamaya devam eder, P.Pierce da biraz daha ekstra oynarsa Boston seriyi geçecektir diye düşünüyorum.

Cavs ta oyunun durduğu anLarda Mo W. Ekstra işLer yaptı. Boston James ve Cavs ın durakLadığı anLarda ekstra katkı yapacak adamLarı engeLLemeLi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mayıs.2010, 12:27
Avantaj Boston'da

Boston Celtics, Doğu Konferansı yarı final serisinin ikinci maçında Cleveland Cavaliers’ı
deplasmanda 104-86 yenerek seriye 1-1 eşitlik getirdi ve ev sahibi avantajını ele geçirdi.

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/rajonrondohaber65142653123%C3%BC.widec.jpg

Boston Celtics, Doğu Konferansı yarı final serisinin ikinci maçında Cleveland Cavaliers’a konuk oldu.

İlk maçı kaybeden Celtics, Rajon Rondo’nun 19 asistle takım play-off rekorunu egale ettiği maçta
farkı bir ara 25 sayıya kadar çıkarttı ve salondan 104-86’lık skorla galip ayrıldı. Bu galibiyetle
seriye 1-1 eşitlik getiren Celtics, saha avantajını da ele geçirdi.

Karşılaşmaya etkili başlayan Celtics, ilk çeyreği 26-22 önde kapattı ve soyunma odasına da
52-48 üstün gitti. Üçüncü çeyrekte Cavaliers’a sadece 12 sayı şansı tanıyan konuk ekip,
31 sayı üretti ve son çeyreğe de 83-60 önde başladı.

Son çeyreğin ilk bölümünde farkı 25 sayıya kadar çıkaran Boston, LeBron James’i durduramayınca
Cleveland son 4 dakikaya girilirken farkı 10 sayıya kadar indirdi: 81-91. Kalan sürede kontrolü
elinde tutan Celtics, maçı da 104-86 kazandı.

Celtics’te Rajon Rondo 19 asistle kulüp play-off rekorunu egale ederken, istatistiklerine
13 sayı – 4 ribaund – 2 top çalma ekledi. Kevin Garnett 18 sayı – 10 ribaund – 2 asistle oynarken,
Ray Allen 22 sayı – 7 ribaundla, Paul Pierce da 14 sayı – 4 ribaund – 4 asistle mücadele etti.
Kenardan gelen Rasheed Wallace da 17 sayı üreterek galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Ev sahibi ekipte normal sezonun en değerli oyuncusu seçilen LeBron James
24 sayı – 7 ribaund – 4 asist – 3 top çalmayla takımının en skorer ismi olurken,
Antawn Jamison da 16 sayı – 6 ribaundla salondan ayrıldı.

NTV Spor
Güncelleme: 10:05 TSİ 04 Mayıs. 2010 Salı

Aşk-ı Şehir
04.Mayıs.2010, 12:29
Bu Rondo acayip bi adam.:)

Fearless Coward
04.Mayıs.2010, 16:04
Rondo ilk maçtada çoşmuştu bu maçtada yine göstermiş gücünü zaten Boston ilk maçtada süperdi ancak yenildiler ikinci maçta affetmemişler..Cleveland'ın çıkacağını düşünüyorum ben hala.. :)

yaman76hakanFB
04.Mayıs.2010, 20:37
Rashad Wallace sezonun açık ara en iyi maçını çıkardı... Onun kenardan gelerek yaptığı katkı Celtics lehine dengeleri değiştirdi... Rashad çok büyük bir yetenek ama herkesin bildiği gibi "tahtaları eksik" bir tip; mesela açık ara NBA'in defalarca "teknik faul" şampiyonu... Kariyeri boyunca yaptığı en istikrarlı iş teknik faul almak... Ama basketbol oynamaya niyetlenirse durdurulması çok zor bir uzun... Bu arada Rondo'ya değinmemek olmaz... Bazen kritik anlarda sindiği olurdu ama dün gece geri adım atmadı...

Ben şampiyonun bu seriden çıkacağına inanıyorum... Kimse Celtics'in normal sezon performansına aldanmasın... Playoff takımı olmak bambaşkadır ve bu seri daha çoook nefes kesecek...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mayıs.2010, 22:18
Boston çıkacaaak :)

eXcitinG
04.Mayıs.2010, 22:25
Rondo, Rasheed diyoruzda asıL müthiş geri dönüş pLayoff sezonu başLadığından beri Garnett ten geLdi. Adam 5 sene önceki Garnett gibi oynuyor.

yaman76hakanFB
04.Mayıs.2010, 22:46
Rondo, Rasheed diyoruzda asıL müthiş geri dönüş pLayoff sezonu başLadığından beri Garnett ten geLdi. Adam 5 sene önceki Garnett gibi oynuyor.

Malesef Garnet dün akşam yine çok kötü başladı... Bir ara şut yüzdesi 2/9 gibiydi... maçın 2.yarısında Rondo'nun "alda at" pasları onu da oyuna soktu... Garnet'in asıl büyüklüğü pota altı savunmasına verdiği enerjidir... O diz sakatlığından sonra eski garnet'in yırtıcılığından, sertliğinden çok uzakta... Evet; şu günlerde (son maç hariç) orta mesafe şutları mükemmel sokuyor, ribaunt katkısı da arttı... Ama Garnet'in o gözlerinde şimşekler çakan enerji ve ateşini sanırım dizleri eskisi kadar taşıyamıyor... Zaten o Garnet ortaya çıksa seriyi tartışmaya gerek yok... Celtics'in 18.şampiyonluğu kutlu olsun deyip kapatalım... Bu demek değil ki, Garnet katkı vermiyor... Hayır; zaten süper üçlünün varlığı bile Boston'a apayrı bir hava vermeye yetiyor... Onlar zaten ne kadar kötü olurlarsa olsunlar belli bir seviyede katkı verir... Rashad2ın katkısı ise şahsen benim beklemediğim extra bir katkıydı... Bu tür beklenmedik katkılar ki dengeleri değiştiriyor... Hatırlayın; Celtics'in 2008 şampiyonluğundaki final serisini... Basketbolu daha önceden bırakan P.J.Brown "süper üçlünün" ısrarıyla zorla basketbola geri döndürüldü, all-star hafta sonrası sezon ortasında takıma katıldı... Öyle kritik anlarda öyle beklenmedik işler yaptı ki... Dengeleri değiştirdi... Dün akşam Rashad'ın katkısı böyle birşey olduğu için mühim... Yoksa herkes ondan ümidi kesmişti...

KaPaLı
05.Mayıs.2010, 23:00
Rashad çok büyük bir yetenek ama herkesin bildiği gibi "tahtaları eksik" bir tip;

Detroit Pistons'la şampiyon olduktan sonra beyaz saraya gitmemişti abi adam. Bundan daha manyakça bişeyi olamaz. Hakemlere itirazı falan geçtim artık. Rasheed'i alan takımlar bunların farkında zaten. Çok büyük yetenek pota altını kaplıyo vucuduyla çok sıkışırsa dış atış yapıyo ama dediğin gibi tahtaları eksik fazlasıyla :n:

KaPaLı
10.Mayıs.2010, 00:56
Cleveland - Boston maçı tam düelloya döndü. Boston farkı açıyo Cleveland kapatıyo. Rasheed ve Pierce maçta yoklar neredeyse. Rajon Rondo savaşıyo takım adına. Lebron yine bildiğimiz gibi. Hucumda çok etkin değil ama savunmada müthiş işler yapıyo.

KaPaLı
10.Mayıs.2010, 01:00
Off off offf Rajon Rondo öyle bir asist yaptıki Lebron'u resmen saha dışına yolladı.

KaPaLı
10.Mayıs.2010, 02:27
http://www.facebook.com/video/video.php?v=106163969428899

İşte dediğim pozisyon :)

Trabzonspor
10.Mayıs.2010, 02:36
Ama adam süper oynadı ya İsmail maçta.

semih99999
10.Mayıs.2010, 02:46
süper kelimesi az kalıyo :D sanki tanrılaştı sahada :D

yaman76hakanFB
10.Mayıs.2010, 03:07
Maçın ilk yarısını sadece göz ucuyla bilgisayardan takip edebildim... Televizyonda SENEDE BİR DEFA olan euroleague finalini izliyordum; Avrupanın en büyüğü belli olacaktı...

Maçın devre arasında euroleague finali bitti ve 2.yarıdan itibaren pür-dikkat bu maça odaklandım... Cavaliers yakaldı, Celtics kaçtı; Cavaliers kovaladı, Celtics kaçtı... Cavaliers kovaladı ve bir defasında hem yakaladı, hem de öne geçti; Celtics yine vites arttırıp öne geçmeyi ve kaçmayı başardı...

Mo Williams benim izlediğim dakikalarda yokları oynadı... İlk yarıdan fazla malumatım yok... Shaq sanırım ilk devre etkiliymiş; benim izlediğim bölümlerde pek öne çıkmayı başaramadı...

Paul Pierce çok kötüydü... Pierce bu kadar kötü olmasına rağmen Rondo'nun muhteşem triple-double'ı ve Tonny Allen'ın etkili oyunuyla Celtics maçı almayı bildi... Bu seri daha bitmez dedi... Şimdiden en az altı maça uzayacağı da böylece resmiyet kazandı...

LeBron'un geriden gelerek yaptığı imzasına dönüşen blokları var ya... Bir defasında Rondo şut feykiyle LeBron'u uçurup Tony Allen'a asist yaptı... Hemen ardında bir başka pozisyonda yine LeBron bloğa koştu, bu defa Tony Alen feykle Rondo'yu buldu ve ikinci kez boş uçuş yaptırdı LeBron'a... Çözmüşler işi... Böyle atletik bir blok canavarı peşinden koşuyorsa mutlaka feyk göstereceksin...

Benim gördüğüm kadarıyla Garnet'te çok hareketliydi... bakalım bu serinin ucu nereye çıkar?
[/quote]

semih99999
10.Mayıs.2010, 03:16
ama sanırım 5 maç kan gövdeyi götürür :D hele seri 7 maça kalırsa düsünmek istemiyom :D :D

Aşk-ı Şehir
10.Mayıs.2010, 11:38
Bu Rondo acayip bi adam.:)

Aynen devam. :n: LeBron feyk yediği pozisyonu gidip bir kaç defa izlemiştir sanırım. Hadi onu geçtimde 18 ribaund'u nerden topladı bu adam. :D

barahir
10.Mayıs.2010, 11:51
Rondo resmen kariyerinin en iyi maçını oynadı diyebilirim.. Tebrikler Boston, finale kadar inş.

RaSenGan
12.Mayıs.2010, 11:24
120-88 ezmiş Boston.3-2 olmuş seri.

A.FaruK
12.Mayıs.2010, 11:33
Yine bi Lakers-Boston finali geliyo galiba :)

yaman76hakanFB
12.Mayıs.2010, 11:42
Rondo'yu yavaşlatmışlar... Yavaşlamış haliyle 16 sayı, 7 asist...

Pierce; geçen maç diplerde sürünüyordu... Bu maç bir karşılığı olur diye bekliyordum... Olmuş... Aldığı 11 ribaunt ve yaptığı 7 asist; 21 sayısıyla birleşince ne kadar motive çıktığını gösteriyor... Zaten büyük oyuncular, kazansalar da, kaybetseler de, bu kritik aylarda iki maç üst üste kötü oynamaz...

Ray Allen... Onu asla yabana atmayın... Çok, çok özel bir oyuncu... Evet; eskisi kadar atletik değil; slam-dunk yarışmalarına katıldığı günlerin çok uzağında ama o NBA tarihinin en iyi şutörlerinden, soğukkanlı, zeki, bu oyunu nasıl oynaması gerektiğini biliyor...

Garnet'e gelince... Bu "süper üçlü" içinde kariyer olarak en büyüğü, en mühimi... Ölüsü yeter denilecek birisi... Ki her geçen gün biraz daha diriliyor... Zaten Garnet bu takımın bence ruhani lideri... O biraz kıpırdanınca Celtics adına herşey daha kolay...

Gelelim Cavaliers'a... Shaquillie O'Neal... Eski dost... Bu yaşta ancak bu kadar olur kocaoğlan... Rahat ol... Biliyorum; normal sezonu hiç umursamasan da, buralarda kaybetmek seni kahreder... Elinden geleni yapmışsın zaten... Sonuç ne olursa olsun, sen Shaquillie O'neal'lığından hiçbir şey kaybetmeyeceksin.. Senin bu ligde ispat edeceğin birşey kalmadı..

LeBron mu? Olumlu ve olumsuz birşey söylemeyeceğim... sadece hep altını çizdiğim bir gerçek var: EFSANELERİ EFSANE YAPAN PLAYOFF PERFORMANSLARIDIR...

eXcitinG
12.Mayıs.2010, 12:51
Boston Cavs`a karşı kaLite farkını konuşturmaya başLadı. NormaL sezonda Cavs oynadığı Boston maçLarında daLga geçerken şimdi aynı tarifeyi Boston onLara uyguLuyor. Boston da adam çok. Pierce`i susturursun Rondo coşar, Garnett susar, WaLLace ekstra işLer yapar, Roy ALLen atmak gerekirse çıkar atar. Cavs ta ki gibi tek Lebron un eLine bakan bir takım değiL Boston. Bu yüzden daha üstünLer zaten. Cavs ta anca Lebron her maç 30 küsür sayı 10 küsür asist ve 10 küsür Ribaunt aLacak ki Cavs turLarsın. O da bir yere kadar.

Bence seri Cavs ın evinde son buLacaktır. Boston işi kendi sahasına bırakmadan oLayı kopartır.

Fearless Coward
12.Mayıs.2010, 19:30
inş. 3-3 olurda seriye ayrı bir zevk gelir..

vego
13.Mayıs.2010, 16:12
Doğu Konferansı play-off eşleşmesinde Boston Celtics karşısında beklenmedik bir şekilde 3-2 geriye düşen Cleveland Cavaliers'ın süper yıldızı Lebron James, altıncı maç öncesi iddialı konuştu. James, "Cleveland taraftarı rahat olsun, ben varım" dedi.

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/rahatjames.hlarge.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 14:56 TSİ 13 Mayıs. 2010 Perşembe

NBA'de sezonun en çok maç kazanan takımı Cleveland Cavaliers,, playoff ikinci turunda Boston Celtics karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor... İlk beş maç sonunda 3-2 geriye düşen Cleveland, özellikle serinin son maçında konuk ettiği rakibinden 32 sayı fark yiyerek adeta dibe vurmuştu.
Ligin en değerli oyuncusu Lebron James de, 14 şutunda yalnızca üç isabet bularak kariyerinin en kötü playoff maçlarından birini çıkarmıştı. Maç içinde taraftarın, kariyerinin başından bu yana ilk kez protesto ettiği James, altıncı maç için kendinden emin konuştu. 25 yaşındaki yıldız, yenilmeleri halinde play-offlara veda edecekleri maçtan önce "Cleveland taraftarı rahat olsun, çünkü bana sahipler" dedi.
Kötü oyunu sonrasında hayal kırıklığı yaşamadığını söyleyen Lebron; "Hayatım boyunca hiçbir zaman kötü oynadığım için hayal kırıklığına uğramadım. Evet, takımıma daha çok katkı yapabilirdim ama hiç üzgün değilim" diyerek, beşinci maçı tamamen geride bıraktığını vurguladı. James son olarak, altıncı maç öncesinde sakin olduğunun altını çizdi. "Kaybedersek her şeyin biteceği maçı yaşıyoruz. Ben panik yapmam, sinirli olduğumu göstermem. Karakterim böyle değil. Eğer telaşlandığımı gösterirsem takımdaki herkes beni takip eder." diyen James, taraftarına serinin altıncı karşılaşmasında özel bir oyun ortaya koyma sözü verdi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Mayıs.2010, 16:19
Daha once de vardi ama bi sampiyonlugunu goremedik maalesef. Cleaveland' in Boston' dan ogrenecek cok seyi var hala, takim olamadiktan sonra isterlerse Kobe ile birlikte olsunlar ne cikar{belki olur ama, temkinli konusmakta fayda var :n::n::n:}. Bu eslesmede Boston boyle oynadigi surece LeBron' un hic sansi yok bence. Gulegule James :D:D:D

GodfatheR
13.Mayıs.2010, 16:47
Değil M.Jordan daha Wade seviyesinde bile değil LeBron. Wade 2006 da Miami'yi şampiyonluğa taşırken, LeBron da hala bi numara göremedik Playofflarda. Normal sezon MVP'si olmakla MJ olunmaz. Playofflarda görmek isteriz kendilerini :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 19:01
Boston klasını ortaya koyuyor...4-2 biter bu seri arkadaş ;)

GodfatheR
13.Mayıs.2010, 21:58
Serinin 6.maçı ne zaman bilen var mı acaba?

RaSenGan
13.Mayıs.2010, 22:01
Serinin 6.maçı ne zaman bilen var mı acaba?

Cavaliers/Celtics, Game 6 5:00 PM E.T. Tomorrow diyor NBA TV :)

GodfatheR
13.Mayıs.2010, 22:04
Türkiye saati ile kaç oluyor acaba Aygüncüğüm :)

KaPaLı
13.Mayıs.2010, 22:21
Bu gece 03:00 NTVSpor yayınlıyo galiba maçı..

GodfatheR
13.Mayıs.2010, 22:32
Kaçırmayalım o zaman : )

yaman76hakanFB
14.Mayıs.2010, 05:11
Maçın ilk yarısını Celtics iki sayı farkla önde kapattı... Bir ara 10 sayı kadar olmuştu fark...

Cavs'ı sürpriz bir isim, seri genelinde sapır sapır dökülen Mo Williams taşıdı ilk yarı... Bakalım; aynı katkıyı 2.yarı verebilecek mi?

Tony Alen'ın smacını görmeliydiniz? Garnet harika... LeBron gergin... Pierce yine kötü... Bakalım; ikinci yarı başladı...

yaman76hakanFB
14.Mayıs.2010, 05:59
Maçın bitimine 5 dakika kaldı... Boston 14 sayı önde...

yaman76hakanFB
14.Mayıs.2010, 06:12
Bu iş bitti... LeBron James playoffun geri kalanını evinde, televizyonda izleyecek; izlerse...

Aşk-ı Şehir
14.Mayıs.2010, 10:25
O kadar artistlik yaparsan karşına böyle tecrübeli bir takım çıkar evine gönderir seni. Çok sevindim Cleveland'ın elenmesine...

eXcitinG
14.Mayıs.2010, 10:50
Ligin en iyi 2 takımından birisi Boston. OrLando ve Boston takımLarında ki oyuncuLar baz aLındığında bütün rakipLerine ezici üstünLük sağLıyor. İki takımda da hücum tek bir adamın eLLerinde bitmiyor. Birisi yoksa diğeri çıkıp atıyor. O yüzden Boston-OrLando maçını geçen NBA şampiyonLuğunu da aLacaktır.

MajesteLeri oLmanın da o kadar basit bir oLay oLmadığını, daha çok fırın ekmek yemesi gerektiğini, hatta ekmek fırınını kompLe yemesi gerektiğini de anLamıştır Lebron sanırım.

KaPaLı
14.Mayıs.2010, 10:55
Sıkıntı yok ben varım diyen Lebron herhalde bu maçtan sonra pişman olmuştur.. Büyük oyuncu değil Lebron. Çünkü daha yüzüğü yok. Wade büyük oyuncu, tek başına takımı taşıyo, şampiyonda yaptı takımı. Lebron'un konuşması için öncelikle koleksiyona başlaması lazım.

Boston takım oyunu oynuyo. Kimsenin yüzüne bakmadığı oyuncular var benchlerinde. Çok spesifik oyuncu değiller ama müthiş organize oluyolar. Ee zaten ilk 5 adamlarının hepside All Star..

Konferans finalinde Orlando'yla oynayacaklar. Orlando Playoff'larda daha maç kaybetmemiş. Onların müthiş dış atış gücünü durdurabilirlerse Orlando'yuda geçer Boston.

yaman76hakanFB
14.Mayıs.2010, 11:17
Maç bitimi sahada sıcağı sıcağına garnet'le röportaj yapıldı... Sevinç ve hırsından dokunsan ağlayacak... Bu yaşta beni de ağlatacak... Tövbe, tövbe...

LeBron'a "başını dik tut dostum...buralardan bende geçtim" demiş... Bir kere daha takdir ettim Garnet'i... O Garnet ki; 1996 yılında NBA'e girdi, defalarca ilk turda kaybetti, ilk defa 2004 yılında bir üst turu gördü ve oradan konferans finali oynadı...

LeBron'a gelirsek...Çok büyük ve özel bir oyuncu... Kim ne derse desin; bu muhakkak... Ama birileri bu çocuğu Jordan'la, Magic'le, Bird'le kıyaslıyorsa bu maçta bunlar söylenir? O zaman böyle kıs kıs gülerler adama...

Büyük oyuncu olmakla efsane olmanın sınırı bu maçlarda çizilir... Bakışın, duruşun, oyunu sonuna kadar yaşaman... Ama kabahat LeBron'un değil... Ona basamakları birer birer atlatmak yerine birden yukarıdaki ağır topların, tüm zamanların en iyisi büyük efsanelerin yanına konduran, onlarla kıyaslayan ve hatta onlardan daha büyük olduğu saçmalığını iddia eden LeBron fan'larında...

Basketbol forumlarındaki o saçma anketlere de ısrarla yazdım: Çok büyük oyuncu ama biraz daha temkinli olup beklemek lazım... Bu isimlerle kıyaslanmak bir çırpıda, hele sadece istatistik cetveliyle olacak iş değil... Yani kolay değil öyle birden Jordan olmak, Magic Johnson, Lary Bird olmak... Normal sezonda ne yaparsan yap; playofflarda zaferin ateşini tek başına yakabiliyorsan onların kokusunu taşıyorsun demektir...Bunu bütün bir kariyerin boyunca yaparsan; kariyerin bitince onların yanında yer alabilirsin... Benim standartlarımda Kobe bile daha rüştünü geçen yıl ispat etti... Çünkü ilk defa esas oğlan rolünde bir şampiyonluk kazandı... İlk üç şampiyonlukta başroldeki adam Shaquillie O'Neal'dı çünkü...

Hep yazıyor, bas bas bağırıyorum: Efsaneleri efsane yapan playoff performanslarıdır... Dün gece parkede Lary Bird, Magic Johnson, Michael Jordan, Isiah Thomas olsaydı böyle mi oynardı?..

LeBron'un şu son maçtaki istatistiklerine aldanmayın... Top kayıplarını saymazsak çok iyi rakamlar... Onlardan değil; oyunun momentumunu tek başına belirlemekten bahsediyorum... rakamlardan değil... LeBron bu gece "bu maç benim maçım" diyemedi... O sihirli elektriği veremedi... Kazanırsın, kaybedersin ama efsane adayı isen kaybetsen bile bütün maç senin etrafında oynanır; sana rağmen kazanabilir rakip... Sen her daim "ben burdayım" duygusunu hem rakibe, hem arkadaşlara oyununla hissettirirsin... Sonuçta yenmek ve yenilmek sporda var... Sonuçta herkes her zaman kazanamaz... Önemli olan "kazanmayı hakeden" duruşu sergilemek... Jordan yıllarca Detroit'e kaybetti... Ama hep "yazık oldu Jordan'a... Adam elinden geleni yaptı; ama tek başına yetmedi" diye yorumlanırdı... Çünkü öyleydi... İzleyenlere o sinerjiyi verirdi...

Universal
14.Mayıs.2010, 16:57
Lebron ve ekibi veda etti. Çok mutluyum. :)

Bu arada Shaq'a 12,5 sayı üstü oynadım. Tutmadı 11 sayıda kaldı. Zaten 23 dakika görev aldı.

Professeur
14.Mayıs.2010, 17:27
Rondo'dan dolayı bu sene de Boston'u tutuyordum.Orlando'yu da rahat geçeriz.Bu arada Orlando-Boston serisinin ilk maçı Pazar 22:30'da oynanacak.Ntvspor maalesef maçı naklen yayınlamıyor.01:00'de bant yayını var. :(

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Mayıs.2010, 17:35
Rondo'dan dolayı bu sene de Boston'u tutuyordum.Orlando'yu da rahat geçeriz.Bu arada Orlando-Boston serisinin ilk maçı Pazar 22:30'da oynanacak.Ntvspor maalesef maçı naklen yayınlamıyor.01:00'de bant yayını var. :(

Canli olsaydi o saat cok uygun olurdu, keyifle izlerdik serinin ilk macini. Pazar gunleri disinda o saatte mac olmuyor, onu da 01 00 e almislarsa yazik. Laliga sampiyonunu verebilmek icin bu mac o saate kaydirilmistir sanirim. Bi kanallari daha olsaydi da bu maci da ordan verselerdi keske :D:D

Professeur
14.Mayıs.2010, 17:41
Canli olsaydi o saat cok uygun olurdu, keyifle izlerdik serinin ilk macini. Pazar gunleri disinda o saatte mac olmuyor, onu da 01 00 e almislarsa yazik. Laliga sampiyonunu verebilmek icin bu mac o saate kaydirilmistir sanirim. Bi kanallari daha olsaydi da bu maci da ordan verselerdi keske :D:D
e2 var aslında.Oradan da verebilirlerdi.

Revolution
14.Mayıs.2010, 18:15
NBA'de tuttuğum takımın kazanmasına çok sevindim gerçekten.. Lakers-Boston finali olacağını düşünüyorum ve playoff'ların Boston şampiyonluğuyla tamamlanmasını tüm yüreğimle istiyorum.

Universal
14.Mayıs.2010, 22:40
Az önce NTV'de geniş özet gösterdiler. Boston hak ederek turu geçti. Özellike son periyotta oynadıkları oyun müthişti.

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Mayıs.2010, 22:49
Ben de simdi izledim. Iki takim da cok tutuk oynamislar, son ceyrek Lebron a birakilan bi cleaveland vardi, bunun neticesinde Boston icin savunmasi kolay bi rakip haline gelmis. Hele oynanan son 1 dk vardi ki evlere senlik. Lebronun takimi biraktiginin sinyaliydi bence, final oynayacak yurek yoktu takiminda. Son dakikalarda resmen kendini pasifize ederek takimini boykot etti.