View Full Version : [1]Los Angeles Lakers - Utah Jazz[4] | 2. Tur Karşılaşması
Fearless Coward
01.Mayıs.2010, 13:31
http://a.espncdn.com/photo/2009/0419/nba_g_williams_576.jpg
O.Thunder'i 4-2 ile geçen Lakers,Denver'i 4-2 ile geçen Utah Jazz ile 2. turda eşleştiler..Karşılaşmaların kilit isimleri kuşkusuz Kobe ile Deron Williams olacaktır..
sananes
02.Mayıs.2010, 22:40
lakers turu geçer 22.30da ntv'den naklen yayınlanacak ilk maç lakers'ın sahasında.söylediğim gibi lakers turu geçer ama bugün fark yapmaları gerek iddaa oynadım
Fearless Coward
02.Mayıs.2010, 22:41
Utah'ın zaten o kadar sakatla buraya kadar gelmeside başarı Lakers 4-2 ve ya 4-3'le geçer..
sananes
02.Mayıs.2010, 22:59
aynen öyle ama bugün bi deron williams fırtınası izliycez gibi geliyo bana yinede
Fearless Coward
02.Mayıs.2010, 23:02
Zaten Mehmet Okur yok Utah yenerse çok şaşırırım...
sananes
03.Mayıs.2010, 02:46
utah son 10 saniye kala klasik nba takımları gibi sürenin bitmesini bekleyip topu hakeme vermek yerine hücum etmese 118 lira kazanmıstım şu an tek basketten gittik
Fearless Coward
03.Mayıs.2010, 09:45
Böyle maçlara oynama dostum çok yatırırlar seni..Bak ben oynamıyorum basket :D
yaman76hakanFB
03.Mayıs.2010, 11:49
Utah'ın bu seriyi kolay bırakacağını sanmıyorum... favori elbette Lakers... Sanırım 4-2 alırlar... Ama Kobe'nin haftalar sonra bu kadar etkili oynadığı, en zayıf halka kabul edilen Derrek Fisher'ın doğru dürüst katkı verdiği, uzun rotasyonunun tıkır tıkır işlediği ve üstelik Staples center'da oynanan bir maçın sonlarına kafa kafaya giriliyorsa Jazz yabana atılmayacak bir takım olduğunu göstermiş demektir... Özellikle onların iç sahada ne kadar farklı oynadığını biliyoruz...
Utah birşey kaybetmiş değil... Yine Staples Center'da oynanacak 2.maçta alacakları bir galibiyet onlara saha avantajını da kazandıracaktır... zaten hiçbir Utah'lı deplasmandan ikide ikiyle dönmeyi umut ederek başlamamıştır seriye... Hoş; ŞLakers 2.maçı da alabilir... Ama Utah kolay lokma olmadığını sonuna kadar gösterecektir...
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Mayıs.2010, 16:17
Utah ta Deron da SOS veriyor. O da sakatlar kervanina katilirsa Utah revire donecek :D:D Utah in tur basarisini Denver a baglamistim ancak Lakers a da kafa tutmasi beni cok sasirtti. Ama macin sonunu getiremediler ve yenilmekten kurtulamadilar. 2.macta Lakers daha akilli oynayip maci sona birakmayacaktir. Daha rahat bi galibiyet alacaktir.
eXcitinG
05.Mayıs.2010, 11:26
2. maçta 30 sayı 8 asist iLe oynayan Kobe önderLiğinde ki Lakers seriyi 2-0 a getirdi.
sakary Ali
05.Mayıs.2010, 11:37
Lakers bu seriyi rahat geçer gibime geliyopr.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Mayıs.2010, 20:26
Rahat geçer Lakers...
yaman76hakanFB
05.Mayıs.2010, 20:51
Utah adına serinin 3.maçı çok kritik... NBA tarihinde 3-0'dan dönmüş seri yok... sadece 2000'lerin başında bir seri 3-3'e geldi ama yine 7.maçta kaybettiler..
Sahasında 3.maçı Utah alır ama bu seriyi 4-1 Lakers geçer... Belki de 4-2
Fearless Coward
05.Mayıs.2010, 20:55
Utah'ın buraya kadar gelmesi bile harika üst üste yaşanan sakatlıklar Memo harika bir form yakalarken sakatlanması,Kirilenko'nun yokluğu vs..Buna rağmen Deron Williams takımı ayakta tutmayı çalışıyor tabi diğer oyuncularda..Lakers son senelerdeki gibi Konferans finaline yükselir ama bence bu sefer play-off finaline Spurs - Suns galibi çıkar..
omersal
05.Mayıs.2010, 22:18
Bu sene ilk defa Lakers beni çıldırtmadı .İnş. böle devam eder.Özellikle son zamanlarda basit maçları bile kaybettiği için maçlarını izlememeye başlamıştım. Bu sene büyük ihtimalle konferans şamp. oluruz ama Cleveland'dan çok tırsıyorum.Zaten başka bir seride takılırlarsa da sürpriz olur.
Universal
09.Mayıs.2010, 12:36
Lakers son nefeste
Batı Konferansı yarı finalinde Los Angeles Lakers, Kobe Bryant’ın 35 sayı ile yıldızlaştığı karşılaşmada Utah Jazz’ı 111-110 yenerek seride durumu 3-0’a getirdi.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/kobe_bry.widec.jpg
Batı Koanferansı yarı final maçında, Energy Solutions Arena'da Los Angeles Lakers'ı konuk eden Utah Jazz, rakibine 111-110 yenilmekten kurtulamadı ve seride 3-0 yenik duruma düştü.
Jazz, maçın son 4 saniyesinde iki kez yakaladığı öne geçme fırsatını değerlendiremeyerek, Konferans finali şansını mucizelere bıraktı.
Los Angeles Lakers'da Kobe Bryant, attığı 35 sayıyla hem takımının hem de sahanın en skorer ismi oldu. Derek Fisher ve Ron Artest 20'şer sayıyla oynarken, konuk ekibin galibiyetine katkıda bulunan bir diğer oyuncu, 14 sayı 17 ribaunt ile ''double double'' yapan Pau Gasol oldu.
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 16:56
Sabah erken kalkmam gerektiği için maçı izleyemedim... Atlanta-Orlando maçının ilk devresinden sonra uyudum... Ama ne maç olmuş... hangi istatistiğe baksam üç aşağı beş yukarı birbirinin aynısı... Tabii skorda buna göre... Top kaybı çok az... Üçlük yüzdeleri çok iyi... İkilik; normal sayılır... Serbest atış yüzdesi; aynı... Asist ve ribaunt sayısı; birbirine çok yakın...
Maçı Utah kazansaydı kesinlikle Korver maçın adamı ve dengeyi değiştiren oyuncusu olurdu... 9/10'la (onda dokuzla) şut atmak ne demek? Üstelik bunlardan beş tanesi üçlük... Sadece bir adet ikilik kaçırmış... Müsade edelim, o kadar da olsun...
Zaten bir maçta top kaybı azsa, o maç %80 ihtimal kaliteli ve keyiflidir...
Keşke Utah kazansaydı da seriye heyecan gelse, daha fazla playoff maç yayını izleseydik... Seriler ne kadar uzarsa o kadar çok NBA maçı...
Kobe seriler ilerledikçe "ben geliyorum" mesajı veriyor... gasol'ün ribaunt katkısı da çok belirleyici olmuş... Bu maçı izleyen arkadaşların şanslı olduğunu düşünüyorum..
Fearless Coward
09.Mayıs.2010, 21:14
Utah için kötü oldu artık Laker %95 Konferans finalinde diyebiliriz..
Aşk-ı Şehir
10.Mayıs.2010, 11:33
Mehmet'in eksikliği belli oluyor. Çünkü Fesenko, Koufos felaketler. İçeride ayakta durabilecek tek isimde Boozer. O da bir yere kadar. Mehmet olsaydı en azından şimdi 3-0 olmazdı diye düşünüyorum. Kobe'nin sakatlığı geçtikten sonra oyuna ne kadar etki ettiğini görüyoruz artık. Normal sezonun son maçlarında ben baya ürkmüştüm Kobe'nin o halini gördükten sonra ama demek play-off'a saklamış kendini.:) Ayrıca Derek Fisher diye biri var ki tavan yaptı play-off'ta şut yüzdeleri. Hiç verim alınamıyor deniyordu şimdi Deron Williams'a karşı ayakta duruyor yılmıyor. Eee Artest'te hücum performansı sağlayınca karşılarında durabilecek takım olduğunu sanmıyorum...
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2010, 20:26
Lakers Jazz yaptırtmadı
Los Angeles Lakers, deplasmanda Utah Jazz'ı 111-96 yenerek seride
durumu 4-0'a getirdi ve Batı Konferansı'nda finale yükseldi.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/lakerssjazz.widec.jpg
NBA'de final heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Batı Konferansı
yarı final serisi 4. maçında Utah Jazz, sahasında Los Angeles Lakers'ı
konuk etti. Gasol-Kobe ikilisinin şov yaptığı maçta Lakers,
Utah'ı 111-96 yenerek seride 4-0'a getirdi ve Jazz'ı süpürdü.
Los Angeles Lakers'ta süper yıldız Kobe Bryant, 32 sayı 4 asist,
3 ribaundla oynarken, İspanyol yıldız Pau Gasol 33 sayı
14 ribaundla double double yaptı. Lakers'ta ayrıca Shannon Brown
12 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.
Sezonu kendi evinde kapayan Utah Jazz'de ise Deron Williams'ın 21 sayı
9 asisit, C.J Miles'ın 15 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.
Los Angeles Lakers, Batı Konferansı Finali'nde San Antonio Spurs'u
eleyen Phoenix Suns ile karşılaşacak.
NTV Spor
Güncelleme: 11:35 TSİ 11 Mayıs. 2010 Salı