Log in

View Full Version : Avcı'dan devam kararı



vego
02.Mayıs.2010, 14:37
Abdullah Avcı, gelecek sezon da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başında görev yapacağını açıkladı.

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/avci_erdem_.widec.jpg



NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 00:43 TSİ 02 Mayıs. 2010 Pazar

Galatasaray maçından sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ligi ilk 5 içinde bitirme hedefleri yolunda Galatasaray karşılaşmasının kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Kazanmak istiyorduk. Bizim için bir puan bile önemliydi, ancak olmadı, kazanamadık" dedi.
Maçta çok fazla pozisyona girmeleriyle ilgili olarak Avcı, "Oyun felsefemiz hızlı hücumlardı. Galatasaray'ın takım savunmasında sıkıntıları var. Üç tane karşı karşıya pozisyonumuz var. Direkten dönen top var. Üretken bir oyun oldu, ama gol atamadık" ifadelerini kullandı.
Bir soru üzerine gelecek sezon da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un başında görev yapacağını açıklayan Avcı, istikrarın futboldaki önemine dikkat çekerek, "Yapılacak çok iş var. Kulüp olarak, camia olarak doğru örnekler olmaya çalışıyoruz. Takımın başında 5. yılımı geçireceğim" diye konuştu.


Ayrıca, ligle ilgili yapılan şaibe iddialarının hatırlatılması üzerine Abdullah Avcı, "30-40 sene öncesinin zaman tünelinde kalan şeyleri konuşuyoruz. Bunlar futbolumuza zarar veriyor" dedi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Mayıs.2010, 14:40
İsabetli olur...Büyük istikrar yakaladı Belediye ile.

nerazzuri
02.Mayıs.2010, 15:07
İstikrar konusunda örnek olsun tüm anadolu takımlarına. Ve tabiki büyük takımlarımıza.

Sekopej
02.Mayıs.2010, 15:17
Türkiye'de 5 sene üst üste bir takım çalıştıran hoca var mı acaba?

Fearless Coward
02.Mayıs.2010, 15:21
Taraftarsız bir takımı boş statta her maçlarını deplasmanda oynayan oyuncuları motive etmeyi nasıl başarmış hala anlamış değilim..Kalması çok isabetli olmuş bence başka teknik adam olsa ilk senesinde küme düşürebilirdi İBB'yi seneye daha iyi yerlerde olacaklardır..Belki UEFA'ya bile gidebilirler seneye.. :)

Fernando Gago
02.Mayıs.2010, 16:02
Abdullah Avcı olmadığı bir sezon Belediye direk kümeye gider zaten .. Etle Tırnak gibi oldular ..

barahir
02.Mayıs.2010, 16:08
Abdullah Avcı olmadığı bir sezon Belediye direk kümeye gider zaten .. Etle Tırnak gibi oldular ..

O günleri sabırsızlıkla bekliyorum şahsen..

Fernando Gago
02.Mayıs.2010, 16:11
O günleri sabırsızlıkla bekliyorum şahsen..

Ben de öyle düşünüyorum :) Lige renk kattıkları açık ama İstanbul'a 5 takım çok fazla .. Ve bir tribün kültürü de yok .. Tabi yaptıkları işe saygı duymak lazım

titates1
04.Mayıs.2010, 20:20
Abdullah Avcı , alttan Buca gelirse onun başına geçsin 4-5 senede bucayı kafaya oynatsın

Invincible
06.Mayıs.2010, 17:48
Seneye ilk 4 de gırebılırler kalması ıyı oldu

Since-1907
06.Mayıs.2010, 18:17
Açıkçası Ligde İBB gibi bir takım yerine taraftarı olan bir takımın gelmesini isterim.Yeterince İstanbul takımı var zaten , başka şehirlerimizin takımlarının gelmesi daha güzel olur.Fakat A.Avcı çok iyi top oynatıyor takıma o yüzden düşmeyi hiç haketmiyorlar.

E.Cartman
06.Mayıs.2010, 18:21
Türk futbolu görsün istikrar nası olur geldiğinden beri sonuçlar iyi olsada kötü olsada top oynadı İBB bu sene de patlama yaptı bence ligi oldukça iyi bi yerde bitirdiler seneye Bursa'yla beraber şampiyonluk yarışına katılabilir bence İBB...