View Full Version : Polat: Şampiyon Bursaspor olsun istiyorum
NTV Spor'un canlı yayınına konuk olan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Özgür Buzbaş'ın sorularını yanıtladı.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/adnanpolatkutu04.300w.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fvideo.ntvmsnbc.com %2Fadnan-polat-ntv-spora-konustu-1.html)
NTV Spor
Güncelleme: 15:47 TSİ 04 Mayıs. 2010 Salı
Florya Metin Oktay Tesisleri'nin karşısında yer alan Özhan Canaydın Parkı'nın açılışında NTV Spor'a konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı takımın bu sezonki performansı ve gelecek yıla ilişkin planlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.
Başkan Polat, Türk spor ve Galatasaray tarihinde yerini alan merhum başkan Özhan Canaydın'ın adına park yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyetini de dile getirirken, kendilerinin de Canaydın ile ilgili sürpriz bir projelerinin olduğunu ve bunu zamanı geldiğinde açıklayacaklarını söyledi.
ARDA'YA SAHİP ÇIKTI
Son 1 ayda takım kaptanı Arda Turan'ın üzerine gelindiğini belirten Polat, "Arda'nın yakasından düşsünler. Yapılan haberlerin nedenini bilmiyorum. Arda bu sezon 50'ye yakın maç oynadı. Şuanda ligin asist kralı ve ciddi bir sakatlık da yaşamadı. Sezon başında Arda'ya kaptanlık vermekle çok doğru bir karar aldım. Kaptanlık görevini layıkıyla yapıyor. Kendisine güveniyorum. Türkiye'de kaç Arda var? Medya elbirliğiyle Arda'yı günah keçisi yapıyor. Yapılan eleştirilere kesinlikle katılmıyorum" dedi.
RESMİ TEKLİF GELMEDİ
Polat, basında çıkan transfer habelerine de açıklık getirdi. Hiçbir futbolcu için kulübe gelen resmi bir teklif olmadığını ifade eden Galatasaray Başkanı, "Transfer haberlerini ben de sizin gibi basından okuyorum. Bize gelen resmi bir teklif yok. Teklif gelmesi ve şartların oluşması halinde yönetim kurulunda görüşürüz. Arda Turan sözleşmeli futbolcumuz. Herzaman söylediğim gibi esir ticareti yapmıyoruz. Kupa kaldırmadan göndermek de istemiyoruz. Her futbolcunun transferi için şartların oluşması gerekiyor. Arda'yı satmak gibi bir düşüncemiz de yok" diye konuştu.
FRANCO YOLCU, AYKUT'LA DEVAM
Fenerbahçe derbisinde yediği hataları gol sonrası kaleyi Aykut'a kaptıran Leo Franco konusuna da değinen Adnan Polat, "Bu şartlar altında Leo Franco'nun Galatasaray'da kalması zor gözüküyor. Bu durum ona da tebliğ edildi zaten" dedi.
Polat, önümüzdeki sezon Galatasaray'ın kalecilerinin Aykut, Ufuk ve genç Emirhan olacağını belirterek, "Aykut'la 2 hafta önce görüştüm. Sanırım geçen hafta sözleşmesini de imzaladı" açıklamasını yaptı.
"LİG 3'ÜNCÜLÜĞÜ BAŞARISIZLIKTIR"
Teknik direktör Frank Rijkaard'ın açıklamalarının aksine lig 3'üncülüğünün başarısızlık olduğunu vurgulayan Galatasaray Başkanı, "Galatasaray için yarıştığı her platformda şampiyonluktan başkası başarısızlıktır. Dünyanın en iyi kadrosunu da kursanız bazen arzu ettiğiniz neticeleri alamayabiliyorsunuz. Herkes günah keçisi arıyor. Böyle bir şey yok. Nasıl ki başarıyı sahipleniyorsak, başarısızlığı da üstlenmeliyiz. Başarısızlık sadece Rijkaard'a değil tüm ekime mal edilmeli" ifadelerini kullandı.
"TÜRK YARDIMCI GÜNDEMİMİZDE DEĞİL"
Rijkaard'ın yanına Türk yardımcı antrenör getirilip getirilmeyeceğiyle ilgili soruya ise Polat, "Bu haberler nereden çıkıyor bilmiyorum. Böyle bir gündemimiz yok. Yönetim kurulunda veya Rijkaard'la yapıla ngörüşmelerde hiç konuşulmadı. Teknik kadronun işine karışmayız. Türk yardımcı antrenör, Rijkaard'ın böyle bir isteği olursa göreve getirili" yanıtını verdi.
"BURSASPOR ŞAMPİYON OLSUN"
Şampiyonluk yarışıyla ilgili ise Polat, "İki takım da şampiyon olabilir. Fenerbahçe'nin iki zor maçı var, ayrıca yarın kupa finaline de çıkacaklar. Ezeli rakibimizin şampiyonluk adedinde bizi geçmesini istemiyoruz. Sadece onlar değil, ekonomik olarak da bazı imkanlar elde ediliyor. Önemli rakibimizin bizden bu anlamda daha güçlü olmasını arzu etmiyoruz. Bu nedenlerle de Bursaspor'un şampiyon olmasını istiyoruz" dedi.
"TEMİZ BİR LİG OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"
Bu sezon yapılan hakem hatalarına da değinen Polat, şunları kaydetti:
"Hakem hataları sürekli bir takım lehine, diğer takımların aleyhine oluyorsa kafalarda soru işaretleri oluşuyor. Rakip takımlarla oynanan müsabakalarda futbolcuların, kalecilerin performanslarına bakıyoruz, orada rahatsızlıklarımız var. Arzu ettiğimiz gerçek anlamda pırıl pırıl, tertemiz bir lig olduğunu söyleyemiyorum."
RİVA AÇIKLAMASI
Tören sonrası Adnan Polat, 3. köprünün yerinin belirlenmesinin ardından kulübün Riva arazisiyle ilgili girişimlerinin bulunup bulunmayacağı yönündeki soruları yanıtladı.
Polat, "Riva arazisiyle ilgili olarak daha önce, 3. köprünün ihalesinin yapılmasını bekleyeceğimizi söylemiştik. Sadece bu da değil, gayrimenkuldeki konjonktürün normale dönmesinden sonra Riva'da bir şeyler yapmak istiyoruz. Bu iki olgu olmadan Riva'da bir girişimde bulunmayı düşünmüyoruz" diye konuştu.
"TEMİZ BİR LİG OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"
Bu sezon yapılan hakem hatalarına da değinen Polat, şunları kaydetti:
"Hakem hataları sürekli bir takım lehine, diğer takımların aleyhine oluyorsa kafalarda soru işaretleri oluşuyor. Rakip takımlarla oynanan müsabakalarda futbolcuların, kalecilerin performanslarına bakıyoruz, orada rahatsızlıklarımız var. Arzu ettiğimiz gerçek anlamda pırıl pırıl, tertemiz bir lig olduğunu söyleyemiyorum."
Adnan Polat da diğer rakiplerimiz gibi telaşlanmış biz liderliğe geçince konuşmaya başlayanlar arasına katılmış.En azından rakiplerimize bu kadar acı vermek de önemli bir olay.
Fearless Coward
04.Mayıs.2010, 17:57
Zamanında sizin başkanınızıda görüyorduk :D
Başka kimin şampiyon olmasını isteyebilrki normal bir yorum yapmış..
Neyin ne olduğu belli burda tartışma çıkarsa sayfalarca tartışırım boşuna ceza alırım gerek yok uzatmaya :)
goosfraba
04.Mayıs.2010, 17:59
bence de normal bir yorum yapmış. ezeli rakibinin şampiyon olmasını istememesi çok doğal.
Universal
04.Mayıs.2010, 18:02
Bursa'nın şampiyon olmasını istemek normal bir yaklaşımdır. Büyük takımların oyuncularına sorarlar ya, şampiyonluk şansı bittikten sonra kim şampiyon olsun diye, biz olmadıktan sonra gerisi ilgilendirmez derler. Tamamen yalandır. Kimse ezeli rakiplerinin şampiyon olmasını istemez. Geçen yıl Fenerbahçe'li oyuncular diyordu, şimdi Galatasaray'lılar diyor. Başkan doğru bir açıklama yapmış.
Ben yıllardır bu ülkede temiz lig görmedim. Kim şampiyon olamıyorsa, lig kirlenmiştir diyor. Bütün şuçu lige atıp kendi başarısızlıklarını görmüyorlar.
Birde artık kulüplerimzi yeteri kadar şampiyon oldu. Bundan sonra Avrupa'yı düşünmeleri gerek, Galatasaray, Fenerbahçe bundan sonra şampiyon olsalar onlara hiçbirşey kazandırmaz. Sadece Şampiyonlar Ligine katılmak için ligi araç olarak görmeleri gerek ve kadrolarını her zaman Şampiyonlar Liginde çeyrek, yarı final en kötü ikinci tura kalacak bir şekilde yapmaları gerekiyor. Zaten böyle kurdukları zaman ligde de şampiyonluğa oynarlar.
Fearless Coward
04.Mayıs.2010, 18:03
Neyin ne olduğu belli burda tartışma çıkarsa sayfalarca tartışırım boşuna ceza alırım gerek yok uzatmaya :)
Tartışmak güzel bir şeydir zaten amacımızda bu değilmi bi konuyu tartışmak.. :) Neyse dediğin gibi neyin ne olduğu belli boşuna uzatmaya gerek yok..
Universal
04.Mayıs.2010, 18:05
Doğru bir şekilde konuları tartışmak her zaman insanlara kazanç getirir. Ama konuya, ben ceza alırım bu yazdıklarımdan diyerek başlamak zaten hatalı bir yaklaşımdır. İnsanlar kendilerini başka insanlarla ahlaki kurallar ve uygulanması gereken davranışlar ile tartışırsa mutlaka o iki insanda karlı çıkar.
uAburak89
04.Mayıs.2010, 18:05
En azından rakiplerimize bu kadar acı vermek de önemli bir olay.
Bu yorum forum kuralları içerisinde midir ?
Doğru bir şekilde konuları tartışmak her zaman insanlara kazanç getirir. Ama konuya, ben ceza alırım bu yazdıklarımdan diyerek başlamak zaten hatalı bir yaklaşımdır. İnsanlar kendilerini başka insanlarla ahlaki kurallar ve uygulanması gereken davranışlar ile tartışırsa mutlaka o iki insanda karlı çıkar.
Tartışmak güzel bir şeydir zaten amacımızda bu değilmi bi konuyu tartışmak.. :) Neyse dediğin gibi neyin ne olduğu belli boşuna uzatmaya gerek yok..
Bu yorum forum kuralları içerisinde midir ?
Buyrun başka söze gerek yok heralde :)
Bu arada ben de Bursa'nın şampiyon olmasını istemesini doğal karşıladım zaten yazdıklarım o sözlerine değildi.
Aydin
04.Mayıs.2010, 18:21
Hakaret yok o cümlede. Kendisi rakiplerine acı verdiğini düşünüyor olabilir. Tersini düşünüyorsanız da -ki ben tersini düşünüyorum- böyle olmadığını anlatmaya çalışabilirsiniz. Sonuçta kime göre, neye göre?
Ama dediğim gibi bir hakaret görmüyorum o cümlede.
uAburak89
04.Mayıs.2010, 18:52
Buyrun başka söze gerek yok heralde
Üstteki alıntılarınla yazdıklarının bir alakası var mı sence, ben seninle muhattap bile olmazken tartışma ne alaka ? Sorum kurallarla ilgiliydi, kişisel olarak algılama.
Hakaret yok o cümlede. Kendisi rakiplerine acı verdiğini düşünüyor olabilir. Tersini düşünüyorsanız da -ki ben tersini düşünüyorum- böyle olmadığını anlatmaya çalışabilirsiniz. Sonuçta kime göre, neye göre?
Cevap için teşekkürler.
Konunun başındaki soru işareti şaşkınlık ifadesiyse eğer konuyu açan arkadaş neye şaşırdı acaba cidden merak ediyorum, ortada iki şampiyonluk adayı var Adnan Polat Fenerbahçe olsun isterim mi demeliydi acaba ?
Gayet normal açıklamalar başkan yapmış, noktasına virgülüne katılıyorum.
Sirius Black
04.Mayıs.2010, 19:09
Bursa'nın şampiyon olmasını istemek normal bir yaklaşımdır. Büyük takımların oyuncularına sorarlar ya, şampiyonluk şansı bittikten sonra kim şampiyon olsun diye, biz olmadıktan sonra gerisi ilgilendirmez derler. Tamamen yalandır. Kimse ezeli rakiplerinin şampiyon olmasını istemez. Geçen yıl Fenerbahçe'li oyuncular diyordu, şimdi Galatasaray'lılar diyor. Başkan doğru bir açıklama yapmış.
Ben yıllardır bu ülkede temiz lig görmedim. Kim şampiyon olamıyorsa, lig kirlenmiştir diyor. Bütün şuçu lige atıp kendi başarısızlıklarını görmüyorlar.
Birde artık kulüplerimzi yeteri kadar şampiyon oldu. Bundan sonra Avrupa'yı düşünmeleri gerek, Galatasaray, Fenerbahçe bundan sonra şampiyon olsalar onlara hiçbirşey kazandırmaz. Sadece Şampiyonlar Ligine katılmak için ligi araç olarak görmeleri gerek ve kadrolarını her zaman Şampiyonlar Liginde çeyrek, yarı final en kötü ikinci tura kalacak bir şekilde yapmaları gerekiyor. Zaten böyle kurdukları zaman ligde de şampiyonluğa oynarlar.
Aslında herkesin ortak paydası olması gereken yorum bu bence. Gerçekten sonuna kadar doğru. Altına imza atılası.
Ünlem olacaktı yanlışlıka olmuş :D
Sekopej
04.Mayıs.2010, 19:16
Lige şaibeli diyorsa kendi kazandığı senelerde de şaibe vardı o zaman, madem ki her şampiyon olduğunda şaibe varsa. Yok Fenerbahçe'nin şampiyonluklarında şaibe varsa, neden Fenerbahçe sürekli şampiyon olamamıştır ve bu sene ancak Galatasaray sayesinde liderliğiğe bu kadar geç oturmuştur. Galatasaray o gün kazansa, Bursa liderliğe devam etse tüm şaibeler ortadan kalkacak mı?
Ama dürüstlüğünden dolayı da tebrik ederim kendisini fakat üzgünüm ki bu isteği gerçekleşemeycek. Çok isterse Fenerbahçe müzesine gelip kupayı görebilir sezon sonunda.
TR.CaPTaiN
04.Mayıs.2010, 19:23
Adnan Polat'ın Bursaspor'un şampiyonluğu istemesi normal de hakem hataları hep bir takım lehine olmuyor, oluyorsa da o takım Fenerbahçe değil. Kaleci hataları konusunda rahatsızlığımız var demiş; Reha Muhtar kariyeri tepetakla olan ve bu tip şeyleri ortaya atarak gündemde kalmak isteyen bir kişi; ortaya saçma şeyler atabilir. Erman Toroğlu Ligtv'den kovulduktan sonra bir şekilde gündemde kalması lazımdı, o da ortaya saçma şeyler atabilir. Hıncal Uluç'tan bahsetmeye bile gerek yok. Ahmet Çakar benim Erman'dan ne eksiğim var tadında ortaya ilginç şeyler atabilir, normaldir. Ama Adnan Polat atamaz. Adnan Polat bu ülkenin en önemli kulüplerinden birinin başkanı, gündemde kalmak gibi, aykırı olmak gibi derdi, tasası olmaması gereken bir kişi. Çamur at izi kalsın mantığıyla bir yere varılmaz.
Üstteki alıntılarınla yazdıklarının bir alakası var mı sence, ben seninle muhattap bile olmazken tartışma ne alaka ? Sorum kurallarla ilgiliydi, kişisel olarak algılama.
Cevap için teşekkürler.
Konunun başındaki soru işareti şaşkınlık ifadesiyse eğer konuyu açan arkadaş neye şaşırdı acaba cidden merak ediyorum, ortada iki şampiyonluk adayı var Adnan Polat Fenerbahçe olsun isterim mi demeliydi acaba ?
Gayet normal açıklamalar başkan yapmış, noktasına virgülüne katılıyorum.
Ben tartışmak istemedim işin nereye geleceğini bildiğim için.Alıntılarda özetle birşey olmayacağı yazıyordu.Sen daha ortada birşey yokken hiç birşey demeden benim yazdıklarımı alıp sormuşsun kurallara uygun mu diye.Bu arada "ben senle muhattap bile olmazken" lafıyla hakikaten beni oalyın dışında tuttuğunu mu söylüyorsun alıntı benden değil mi?
Adnan Polat'ın Bursaspor'un şampiyonluğu istemesi normal de hakem hataları hep bir takım lehine olmuyor, oluyorsa da o takım Fenerbahçe değil. Kaleci hataları konusunda rahatsızlığımız var demiş; Reha Muhtar kariyeri tepetakla olan ve bu tip şeyleri ortaya atarak gündemde kalmak isteyen bir kişi; ortaya saçma şeyler atabilir. Erman Toroğlu Ligtv'den kovulduktan sonra bir şekilde gündemde kalması lazımdı, o da ortaya saçma şeyler atabilir. Hıncal Uluç'tan bahsetmeye bile gerek yok. Ahmet Çakar benim Erman'dan ne eksiğim var tadında ortaya ilginç şeyler atabilir, normaldir. Ama Adnan Polat atamaz. Adnan Polat bu ülkenin en önemli kulüplerinden birinin başkanı, gündemde kalmak gibi, aykırı olmak gibi derdi, tasası olmaması gereken bir kişi. Çamur at izi kalsın mantığıyla bir yere varılmaz.
Aynen katılıyorum abi.Herkes aynı şeyleri diyor ilginç olansa.
uAburak89
04.Mayıs.2010, 19:35
@MeMo
Alıntı senden fakat dikkat edersen isminle alıntı yapmadım özellikle, çünkü merakım kurallar ile alakalıydı. Yani gerçekten ciddiydim. Daha fazla uzamasın istersen konunun akışı bozuluyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mayıs.2010, 19:38
Nokta. ;) Gerçekten çok iyi bir yorum olmuş...
BaFraLı
04.Mayıs.2010, 19:38
Bursaspor'un şampiyon olmasını istemesi çok normal birşey değilmi sizce ? Galatasaray başkanısın ve 100 yıllık ezeli rakibin şampiyon olacak sen onu mu destekleyeceksin. Tartışmak bile çok saçma. Bursaspor'un şampiyon olmasını istemesi çok doğal.
Alicanfmfan
05.Mayıs.2010, 01:15
Bu acıklamayı 6-7 hafta önceden yapacaktı o zaman acık ara liderdik :)
sananes
05.Mayıs.2010, 07:05
öncelikle fenerbahçeyi, bursayı kendi evinizde yenseydiniz daha nicelerini de lider olabilirdiniz.her neyse yukardaki tartışmalar adnan polat başkanın bursa şampiyon olsun istiyorum demesiyle alakalı değil ki lig şaibeli demeye getirmesi tartışılmış yukarda.yoksa bende iddiam kalmadığında anadolu takımı şampiyon olsun isterim 5. farklı şampiyon gelsin diye misal fenerbahcelilerin geneli geçen sene sivas şampiyon olsun istemişlerdir, ben öyle istedim bunlar doğal büyük rekabetlerde
nannar
05.Mayıs.2010, 09:46
:) hayırlısı olsun ...
yaman76hakanFB
05.Mayıs.2010, 11:15
Galatasaray Başkanının "Fenerbahçenin şampiyon olmasını isterim" demesini beklemiyorsunuz herhalde... Yani bunu sormak bile abes... Onun yerinde ben olsam da bu konuda aynısını söylerdim...
Diğer bir mesele... Temiz şampiyonluk-kirli şampiyonluk muhabbeti... geçmişte Beşiktaş "gönüllerin şampiyonu" ilan edildiğinde kiminle şampiyonluk yarışı yapıyordu, o rakibinin yönetici kadrosunda kimler vardı... Eski defterleri açmak lüzumsuz... Sadece Türk edebiyatının efsanelerinden Necip Fazıl'a ait bir teşbihin altını çizmek istiyorum:
-"HALİÇ'in NERESİNDEN BİR ÖLÇEK SU ALSANIZ LABORATUVARDA HEP AYNI TAHLİL SONUCUNU GÖRÜRÜSÜNÜZ!"
Kısacası: Yok aslında birbirimizden pek farkımız... Ki ben son yıllarda yaşadığımız mağduriyetleri, faciaları sıralamaya kalksam İLYADA destanı olur... "Neredeyse" bir tek penaltı kullanmadan ve en az dokuz penaltımız verilmeden şampiyonluğa ortağız... (sadece "ortak"...) Daha ne olacağı belli değil... Bir taraftar olarak benim vicdanım gerçekten rahat... Ucunda şaibe olan şampiyonluk gelmesin zaten...
A.FaruK
05.Mayıs.2010, 11:21
Yaa ben konuya yorum yapacam derken bakıyorum Hakan Abi yazmış yorumu dahada yorum yazma gereği duymuyorum katılıyorum Hakan Abiye :)
KanaKe
05.Mayıs.2010, 14:01
Kimse zaten Fenerbahce'nin sampiyon olmasini istememesine tepki göstermiyor. "Temiz bir lig degil" aciklamasina tepki gösteriyor.. madem temiz bir lig degil kendi lehinize yapilan hakem hatalarindan sonra niye cikip konusmadinizda sampiyonluk yarisindan koptuktan sonra cikip konusuyorsunuz demezlermi bu adama.
RaSenGan
05.Mayıs.2010, 17:55
Bir tek penaltı kullanmadan ve en az dokuz penaltımız verilmeden şampiyonluğa ortağız...
Abi GS-FB maçında Alex'in penaltıyla alakası olmayan bir pozisyonu penaltı diye verilmişti unuttun mu :)
yaman76hakanFB
05.Mayıs.2010, 18:46
Abi GS-FB maçında Alex'in penaltıyla alakası olmayan bir pozisyonu penaltı diye verilmişti unuttun mu :)
Evet hatırladım... Zaten sanki bir tane kullanmışız gibi tereddütüm vardı; bu sebeple "neredeyse" kelimesi ile başladım sanıyordum ifadeye... Evet, o cümlenin başında "neredeyse" kelimesi olmalı... Şimdi ekliyorum... Ama bence o maçta penaltıda bir problem yoktu, fakat ilk golde Roberto Carlos ofsayttı... Her neyse; bir penaltı kullanmışız yine de... Öyle veya böyle...
BeeTLeJuiCe
05.Mayıs.2010, 18:48
Bence istememesi lazım, Bursaspor Şampiyon olduğu zaman genel gelirler tüm şampiyon olan takımları etkileyecek. Hepsinin gelirleri azalacak.
Homer J.S
05.Mayıs.2010, 19:33
Onu da söyledi Adnan Polat. Bursa şampiyon olsun, ezeli rakibimiz Fenerbahçe şampiyonluktan gelecek parayı alamayıp ekonomik yönden güçlenmesin dedi.
ThersoN
05.Mayıs.2010, 22:45
ne kadar gereksiz bir tartışma
IcedEarth
05.Mayıs.2010, 23:05
Çok isterse Fenerbahçe müzesine gelip kupayı görebilir sezon sonunda.
O kupayı o çok görmüştür bence ;)
Sekopej
05.Mayıs.2010, 23:09
O kupayı o çok görmüştür bence ;)
Fenerbahçe aldığında şampiyonluk kupasını 18. defa, gelip görebilir, henüz onu görmemiştir.
RaSenGan
05.Mayıs.2010, 23:10
Yahu bildiğin kupa işte sayıya göre kalitesi mi artıyo :D Bırakın müzeyi onu bunu :)
Suicider
05.Mayıs.2010, 23:11
Çoçukca muhabetler.. Devam devam bizim kupamız sizinkini döver.Bide ben daha uzağa işiyom söyliyim..
Sekopej
05.Mayıs.2010, 23:13
Kaliteyle alakalı birşey değil ki Aygün, Bursaspor'un kazandığını görmek istiyormuş, ben de Fenerbahçe müzesine davet ediyorum, orada görmesi için.:p
IcedEarth
05.Mayıs.2010, 23:18
Birşey demiyorum Serkan Abi...
Sekopej
05.Mayıs.2010, 23:23
Ne var, yöneticiyken hep bu tür mesajlarla uğraşıyordum, çoğu zaman ne kadar saçma şeylerin konuşulduğu görülüyor herhalde. Ben de çoğu üye gibi davranmaya karar verdim, üyelerin yazdığı gibi yazıyorum mesajlarımı.:)
maçtan sonra söylemesi doğru bir hareket bence. şimdi dürüst konuşmak gerek. biz olamazsak kim olursa olsun diye bir şey yok elbette.
RaSenGan
05.Mayıs.2010, 23:39
Ne var, yöneticiyken hep bu tür mesajlarla uğraşıyordum, çoğu zaman ne kadar saçma şeylerin konuşulduğu görülüyor herhalde. Ben de çoğu üye gibi davranmaya karar verdim, üyelerin yazdığı gibi yazıyorum mesajlarımı.:)
Abi garip duruyo öyle noldu bu adama diyo insan sen eskisi gibi devam et bence :)
Sekopej
05.Mayıs.2010, 23:42
Bir musibet bin nasihattan iyidir derler Aygün.:) Böylesi daha iyi bazı şeylerin görülüp, anlaşılması için.
KaPaLı
06.Mayıs.2010, 00:11
Hakemlerden bahseden Adnan Polat daha 2 hafta önce Bursa'ya 1 penaltı bu hafta İBB'ye 1 penaltı + Aykut'a kırmızı vermediğini unuttu herhalde :) Baros'un hakemin ailesini sormasına birşey demiyorum zaten :) Her sene aynı şey olur zaten Fenerbahçe 1. olur şike yapar alıştık artık :)
Alicanfmfan
06.Mayıs.2010, 01:01
Süpersin 32 maçtan sadece 2 pozisyonu alıp söylemen son derece komik aleyhmize ve rakibimizin lehine yapılan hataları yazcam ama valla cok yorulur ellerim :)
goosfraba
06.Mayıs.2010, 01:11
hakem hataları bir galatasaray'ın aleyhine olmadı herhalde. her takıma çok bariz hatalar yapıldı. türk futbolunda hakemlik bitmiştir. bir cüneyt çakır ucundan tutuyor işin.
di canio
06.Mayıs.2010, 01:34
Fenerbahçe kollanıyor federasyon ve hakemler tarafından.
Neden?
Çünkü Fenerbahçe şampiyonluk yolunda hala devam ediyor yoluna.
Çünkü böyle düşünenler şampiyonluk iddiasını kaybettiler (Fenerbahçe'nin kayrıldığını iddia eden Galatasaray ve Beşiktaş başkanları, yöneticileri ve taraftarları için söylüyorum).
Peki Fenerbahçe lehine olan hakem hatalarından bahseden bu kişiler; kendi takımlarının Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor dışında kalan takımlarla yaptıkları maçlarda bu bahsettiğim takımlar aleyhine olan kararların da bir muhasebesini yapsınlar.
Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe yıllardır şampiyonluk mücadelesi veriyorlar. Maç kaybedince hakemlere yüklenmeyi artık normal karşılar olduk da; bu takımlar derbi veya şampiyonluğu kaybedince kazanan hakemler ve federasyon yardımıyla şampiyon olmuş oluyor onlara göre.
Neden?
Çünkü bu takımların başkanları, yöneticileri başarısızlık sorumluluğunu kendi omuzlarından atmak için camialarını bu yönde yönlendiriyorlar.
Fenerbahçe taraftarıyım. Kendi kulübümü ayrı tutmuyorum. Hepsi birbirinin aynısı. Federasyon ve hakemler geçen sezon Galatasaray'lı ve Fenerbahçe'lilere göre Beşiktaş'ı kolladı (Herkes böyle düşünmemiştir, sözüm genel yönetici profiliyle alakalı). Bu sene ise; aynı federasyon ve hakemlerle geçen sene 2 kupa birden alan Beşiktaş'lılara göre de, Galatasaray'lılara göre de Fenerbahçe'yi kolluyorlar. Oysa bu takımlar rakibi olan, kendilerinin küçük olarak gördükleri takımlara karşı her sezon ve her maç kollanıyorlar suçladıkları hakemler ve federasyon tarafından onların gözüyle bakarsak.
Çok uzatmanın gereği de yok. Gülüp geçmek gerek böyle söylemlerde bulunan Adnan Polat ve benzeri birçok yöneticiye.
BeeTLeJuiCe
06.Mayıs.2010, 01:38
Onu da söyledi Adnan Polat. Bursa şampiyon olsun, ezeli rakibimiz Fenerbahçe şampiyonluktan gelecek parayı alamayıp ekonomik yönden güçlenmesin dedi.
Yanlız bu sene değil naklen yayın ihalesinden şampiyon takımların aldığı pay var, Galatasaray'ın her sene aldığı payda azalacak. Bu sene şampiyon Bursa olursa GS'de çok şey kaybedecek.
GeNç KaRTaL
06.Mayıs.2010, 20:01
Böyle iddia da bulunacak olanların veya böyle düşünenlerin sağlam kanıtlarla düşüncesini ortaya koyması gerekiyor bence.Önemli bir iddia çünkü.Ben inanmıyorum ligin kaderinin birileri tarafından çizildiğine.İnananlar kendilerini kandırmaya devam etsinler.
Süpersin 32 maçtan sadece 2 pozisyonu alıp söylemen son derece komik aleyhmize ve rakibimizin lehine yapılan hataları yazcam ama valla cok yorulur ellerim :)
Bir de lehine olanları dene bakalım neler olucak.Dur yorulur ellerin sen sadece bize verilmeyen penaltıları yaz.Ya da onu yazma değişiklik iyi olmaz sana.
Bir de lehine olanları dene bakalım neler olucak.Dur yorulur ellerin sen sadece bize verilmeyen penaltıları yaz.Ya da onu yazma değişiklik iyi olmaz sana.
alehine olacaktı...