PDA

View Full Version : Efes Pilsen - Beşiktaş | Play-off Yarı Final

Universal
06.Mayıs.2010, 14:35
Efes Pilsen - Beşiktaş eşleşmesi, Efes Pilsen seriye 1-0 önde başlayacak.

Fearless Coward
06.Mayıs.2010, 14:57
Efes seriye 1-0 önde başlayacağından çıkma şansı %70..Efes'in geçeceğini düşünüyorum bu seriyi..

anil luque
06.Mayıs.2010, 17:16
Efes soydu soğana çevirdi resmen bizi , Shumpert , Kaya , koç .. Bzim elemanlarla artistlik yaptılar bütün sene =D Çok zor geçecek seri ve büyük ihtimalle Efes tur atlayacak ama seyircimiz takımı yalnız bırakmazsa neden olmasın final ..

yaman76hakanFB
06.Mayıs.2010, 18:28
Umarım Beşiktaş turu geçer... geçemese bile umarım Efes'i yıpratabildiği kadar yıpratır, hırpalar... Sırf bu sebeple galatasarayın bu sezon 8.sıradan playoff yapıp çeyrek finalde Efesle eşleşmesini çok istemiştim... Mesela Galatasaray takımı Beşiktaştan daha sert bir takım... Efes turu geçmesine yine geçerdi ama Erdemir serisi gibi güle oynaya değil, çember altında bir ton dayak yiyerek... Beşiktaş hızlı ve şuta dayalı oynuyor... Pek savunma karakterli bir takım değil... Ama ritim tutturup Efes'i yorabildiği kadar yormasını çok isterim...

Gerçekçi olmak gerekirse... Efes'in bir maç vermesi bile sürpriz olur... Süpüreceklerdir seriyi...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Mayıs.2010, 19:00
Ben süpüreceklerini düşünmüyorum...Hatta maçlarda günümüzde olursak,Newley,Cevher gününde olursa neden turu geçmeyelim ? :)
Ankette oyumu Beşiktaş'ıma verdim...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 20:33
Dününki maçla birlikte malesef elendik...Tebrikler Efes...