View Full Version : Trabzonspor - Denizlispor [ 33. Hafta ]
GeNç KaRTaL
06.Mayıs.2010, 21:02
http://i44.tinypic.com/zufg5s.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Mayıs.2010, 21:29
Trabzonspor kupa moraliylede Düşmüş Denizli'yi darmadağan eder düşüncesindeyim.
nekop
06.Mayıs.2010, 23:40
Kupa alındı, ligde iddiamız yok yani takım olarak en ufak bir stres yaşamıyoruz.Rakibimizde ligden düştü yani onlarında formalite maçı.Oldukça zevkli ve bol gollü bir mücadele olacağını ve bu mücedelenin kazanan tarafı olacağımızı düşünüyorum. Skor tahminim 4-1..
Bordo61Mavi
08.Mayıs.2010, 05:33
Senol Gunesten birkez olsun Yattara ve Barisi oynatmasini istiyorum hatta biraksin kadroyu ben kurim bu mac :D
nekop
09.Mayıs.2010, 14:28
Onur, Burak, Selçuk ve Tayfun sakatlıkları nedeniyle İstanbul'a getirilmemiş.Ayrıca resmi siteden Yattara'nın ilk 11'de maça başlayacağı söylenmiş.Yattara'nın kanadından alayım biletimi. :D
bySilver
09.Mayıs.2010, 15:52
Yattara oynayacak demek :D
Trabzonspor
09.Mayıs.2010, 20:29
Yattara 11'de başlayacakmış güzel.Güzel bir maç olacak galiba hem mini konser horon ekibi felan da olacakmış.
Serhat ikinci yarı ne yapcan ters köşeye mi geçceksin:D
bursa_mc
10.Mayıs.2010, 13:10
Alt yapıdan oyuncuları oynatsın hoca.Onları da görelim biraz..
jarosik_61
10.Mayıs.2010, 13:24
hadi teofilo görüyim seni bu maç
Bordo61Mavi
10.Mayıs.2010, 20:32
Girayin hava hakimiyeti gercekten cok ust duzey, bide herzaman boyle kafa vuruslari yapsa varya
Bordo61Mavi
10.Mayıs.2010, 20:37
Macin basini kacirdimda, sporx te 4 yedek var sadece Denizlisporun cok uzuldum gercekten. Futbolcular hafta ici antremana cikmamisti, demeki oynamakta istemediler.
Bordo61Mavi
10.Mayıs.2010, 21:00
1-1 oldu golden sonra Denizli taraftarlarini gosterdi kamera toplam 5 kisi.
O kardeslerime Helal Olsun takimlarini koskoca Olimpiyata 5 kisi olsalarda yanliz birakmadilar
ThersoN
10.Mayıs.2010, 22:29
ilk yarı iyi bir denizli vardı ikinci yarıyı izlemedim
Crocodile1963
10.Mayıs.2010, 23:55
"Çıkıp oynayacağız, mağlup olup geleceğiz."
KaPaLı
11.Mayıs.2010, 00:00
Murat Tosun ne gol atmış öyle. Şansı fena tutmuş : )
Trabzonspor
11.Mayıs.2010, 00:02
Galibiyeti aldık ama yine çileden çıktım.Umut sağolsun yine net 2 pozisyonu rahatça harcadı.Şenol hocayı hala anlamış değilim madem yedek ağırlıklı kadro sürüyorsun bu adam yine neden oynamıyor.
Teo girdi bence çokta güzel oynadı bu adam 11 oynamacaksa neden aldınız be adamlar.
Trabzonspor
11.Mayıs.2010, 00:44
Eee ne bu şimdi ne anlatmak istedin burda ?
Trabzonspor
11.Mayıs.2010, 00:51
Okudum şimdi nette.
Neymiş Sadri başkana sormuşlar'Fener maçı var ne olacak?'diye
Oda'ıkıp oynayacağız, mağlup olup geleceğiz'demiş he.Sizde buna inandınız bende buna gülerim işte.
Birkere ezeli rakibe maç satacak kadar küçük bir takım değiliz ayrıca internetteki gördüklerim okudumlarımdan sonra zaten sevmezdim ama resmen tiksindim Bursa ve Bursaspor'dan.Bunlardan sonra bende Fener yensin istiyorum hayatta en sevmediğim takımın bizi yenmesini istiyorum arkadaş.
nekop
11.Mayıs.2010, 01:25
Son 2-3 yılda Bursaspor'la oldukça gergin maçlar yaşadık buna rağmen Bursaspor'a karşı bir antipatim yoktu fakat son dönemde gördüklerimden sonra açıkcası Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu Bursaspor şampiyonluğuna tercih eder duruma geldim.Umarım haftaya Fenerbahçe'yi yeneriz.Beşiktaş'ta Bursaspor'u yener ve şampiyon Fenerbahçe olur.
Trabzonspor
11.Mayıs.2010, 02:25
Ya zaten böyle yaparak kendilerini antipatk hale sokuyorlar.Geçen yıl Sivas az kafaya oynadı başladı biz öyle biz böyle şimdi Bursa,bunu yapmayın kardeşim kendiniz olun olacaksanız biz şundan daha iyiyiz demeyin bu ülkede 4 takımın tırnağı olmassınız neden mi?3 takım zaten yıllardır kafaya oynuyor bizde bu ligde varolduğumuzdan beri sürekli kafaya oynarız ama Anadolu kulüpleri her zaman 1 bilemedin 2 yıl iyi gider sonra doğru gerilere bu hep böyle oldu.He siz bunu değiştirecekmisiniz ne güzel değiştirin ama çamur at felsefesiyle biryere varılmaz.
Ayrıca Serkan haklı biz 6 şampiyonluğu aldığımızda 6 yılda 5 şampiyonluk almıştık ve araya Fenerbahçe girmese belkide 6 sene üst üste şampiyon olacaktık.O sene 2.olmuştuk.
Daha sonrada çok kez kapışık ama bu diğer 2 kulüple fazla olmadı o yüzden Fener ile Trabzon arasında farklı bir rakabet var biz basit bir Anadolu kulübü değiliz maç satmayız.Fenerbahçe yenerse hakkıyla yener.
Bordo61Mavi
11.Mayıs.2010, 05:03
Sadri Sener bi ara Hami ve Unali alip yine gazetecilere istedikleri cevabi vermemisti burdada boyle bi durum olmus :)
Trabzon niye cikip maci versinki :) Fener niye 28 senedir alamadigi kupayi Trabzona versinki :) Hep sacma sapan teoriler yazilmis bazi Bursaspor sitelerine, komik buluyorum. Sivasta aynisini yapmisti.
Bu lig illa Istanbul'dan bir klube veya Trabzonspora gitcek diye biseymi var. Bu Istanbul ve Anadolu ayrimi yanlistir. Bunu kulupler aklina sokmadigi surece Istanbul herzaman onde olur
96 nin intikami asil son hafta alinir ama sampion biz olamicamiza gore intikami biraz dahami sogutmak lazim :)
Bursalilarin bizle dertlerini anlamak mumkun degilki :) Gecen sene bizim Gokhan Unalin atigi mactan sonra burda bazi arkadaslar ceza almisti, (Sercanin 15 metre ofsaytini hepsi unutmustu birden) sadece Trabzonspora dedikleri laflar degil Trabzona sehir olarak kotu laflar etmistiler. Boyle yaparak birak yildiz takmayi sampion bile olamazlar
yaman76hakanFB
11.Mayıs.2010, 07:28
Trabzonsporlu futbolcular çıkarlar sahaya ve ellerinden geleni yaparlar... Bu saatten sonra ne kadar motive olabilirlerse...
Ama Trabzonspor taraftarı için aynı motivasyondan bahsedemem... Elbette hiçbir taraftar (Laziodaki anti-Romalıları saymıyorum) takımının yenilmesini istemez... Hangi sonuca sebep olacaksa olsun takımının mağlubiyetine üzülür... Ama üzülmek var; üzülmek var... Kent olarak Trabzonsporun normal şartlarda, yani son hafta kendi maçları olmasa ve "Bursa mı; Fenerbahçe mi" diye bir anket yapsan Bursasporun şampiyonluğunu istemeyeceğine, "Bursa olacağına Fener olsun" diyeceğine adım gibi eminim...
Adamlar ömürlerinde bir defacık şampiyonluk yarışında buldular kendilerini... Ligin altını üstüne getirdiler... Çamur atmadık takım bırakmadılar... Bir de şampiyon olsalar... Bundan sonra neler yaparlar... Allah korusun... Bir gerçek var ki; Bursa en antipatik takım olma yolunda ilerliyor... Fenerbahçenin oynadığı her takıma çamur atarak avantaj elde edebileceğini sanıyor... Lig birkaç hafta daha uzasa en az üç beş takım daha bu çamurlardan nasibini alacaktı... Bereket bu hafta bitiyor ve son kurban Trabzon olacak... Aslında Bursalıları da anlamak lazım... Adamlar ömür hayatında bir defacık şampiyonluk düşü görmüşler, uykudan uyanmamak için yapmayacakları, etmeyecekleri yok...
Crocodile1963
11.Mayıs.2010, 11:39
Sen böyle bir zamanda medyanın eline neden malzeme veriyorsun ki ? Kendinizi bizim yerinize koyun bir de öyle düşünün.
Aynı açıklamayı Ankaragücü - Bursaspor maçından önce Ankaragücü başkanı yapsaydı ne olurdu acaba, bugünün gazetelerini hangi manşetler süslüyor olacaktı ?
Açıkçası ben Sadri Şener'in bu açıklamasından sonra daha da bir ümitlendim . . .
Sen böyle bir zamanda medyanın eline neden malzeme veriyorsun ki ? Kendinizi bizim yerinize koyun bir de öyle düşünün.
Aynı açıklamayı Ankaragücü - Bursaspor maçından önce Ankaragücü başkanı yapsaydı ne olurdu acaba, bugünün gazetelerini hangi manşetler süslüyor olacaktı ?
Açıkçası ben Sadri Şener'in bu açıklamasından sonra daha da bir ümitlendim . . .
Ümitlendiysen biz de kardeşlerimizi çağırırz stada maç izlemeye renk renk olur stad...
KanaKe
11.Mayıs.2010, 12:41
sadri sener her ne kadar espirili bir aciklama yapmis olmak istese bile kupa macindan sonra yazdigim yorumun dogru oldugunu gördüm...
di canio
11.Mayıs.2010, 12:58
Yıllardır hem saha içinde hem de saha dışında (yönetim, taraftar, vb.) Fenerbahçe ve Trabzonspor'un aralarının nasıl olduğu ortada. Bu yüzden; artık yöneticilerin bile dillendirmeye başladığı, sadece tribün kardeşliği olmaktan çıkan Ankaragücü-Bursaspor ilişkisi ile Fenerbahçe-Trabzonspor ilişkisini bir tutmak, karşılaştırmak mantıksız. Sadri Şener'in kinayeli söylemi için kendimizi sizin yerinize koyalım; biz de sizin gibi kinayeyi anlamadık ve Trabzon Fenerbahçe'ye maçı satacak diye yorumladık diyelim. Siz geçen haftalarda yaşananları düşünüp, kendinizi Fenerbahçelilerin yerine koyun bakalım? Bizim kadar sessiz kalırmıydınız Ankaragücü'nün Bursaspor için Fenerbahçe'yi yeneceğini söylemesine, maç için şike ve şaibe laflarının çıkarılmasına?
Bordo61Mavi
11.Mayıs.2010, 15:11
Şener sözlerine açıklık getirdi!
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor'un her maçına kazanmak için çıkan bir takım olduğunu söyledi.
AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Şener, dün oynanan Denizlispor maçından sonra stattan ayrılırken basın mensuplarının Fenerbahçe maçıyla ilgili yönelttiği soruya sinirlenerek ''Çıkıp oynayacağız, mağlup olup gideceğiz'' şeklinde söylediği sözlerine açıklık getirdi.
Özellikle Fenerbahçe ile yaptıkları Türkiye Kupası maçının ardından kendisine sürekli bu kez rakipleriyle ligde oynayacakları maçın sorulduğunu, bu konudaki düşüncelerini aktardığını ifade eden Şener, ''Her gün bir kulüp başkanına Fenerbahçe maçı niçin sorulur? Ya yeneceğiz, ya berabere kalacağız, ya da yenilip geleceğiz. Ben ne bileyim. Ama Trabzonspor, sahaya yenmek için çıkacak. Bunu biliyorum. Trabzonspor'dan başka bir sonuç beklenilebilir mi'' dedi.
Trabzonspor'un tarihinde her maça kazanmak için çıkan bir takım olduğunu kaydeden Şener, ''Trabzonspor, dünya kurulduğundan beri her maça yenmek için çıkıyor. Hazırlık maçlarını bile kazanmak için oynuyoruz. Antrenman maçlarında bile futbolcular birbirlerini yenmeye çalışıyorlar. Mümkün mü bu? Herkes işine baksın. Kadıköy'e galibiyet için gideceğiz'' diye konuştu.
Şener, iki takımın lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nı paylaştıkları yönündeki dedikodular konusunda ise ''Nasıl paylaştık. Oynayarak, mücadele ederek aldım o kupayı. Kimse bana vermedi o kupayı. Fenerbahçe'yi Ziraat Türkiye Kupası'nda yendik. Ligde de yenmek istiyoruz. Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmiyor'' ifadelerini kullandı. Başkan Şener, maç öncesi şike söylentilerine ilişkin olarak ise ''Bana böyle bir şey teklif etmeleri mümkün mü'' yanıtını verdi.
Bursali arkadaslar okusun :)
bursa_mc
11.Mayıs.2010, 18:50
''Trabzonspor,Dünya kurulduğundan beri her maça yenmek için çıkıyor.'' :D:D
yaman76hakanFB
11.Mayıs.2010, 19:05
Yenmek için çıkmış ki; bugün altı tane şampiyonluk kupasını şerefle müzesinde taşıyor... Yenmek için çıkmış ki; Anadolunun en büyüğü ve Türk futbolunun tartışmasız en mühim, en ciddiye alınacak dört takımından birisi... Apoletindeki altı çizgi herşeyi anlatıyor... Birileri daha rüyasını bile bu sezon yeni görmüşken ve muhtemelen sadece rüyadan ibaret kalacakken altı şampiyonluğu onuruyla ve kimseye çamur atmadan bileğinin hakkıyla kazanan Trabzon elbette Anadolunun en büyüğü olarak saygıyla selamlanır...
Benim rakibimdir, sahada Trabzonu yenmekten büyük keyif alırım, Galatasaray ve Beşiktaş galibiyetinden sonra en çok Trabzon'u yenmekten keyif alırım... Çünkü ona değer veririm, rakibimdir benim... Saygı duyarım... Muhatabımdır yani... Çünkü şampiyonluk apoleti vardır... Trabzon her maça kazanmak için çıktığı için Trabzondur...
Bordo61Mavi
11.Mayıs.2010, 23:34
Haftayada bence oynamayanlara sans verilmesi lazim seneye bizde kalcaklari ancak boyle zorlu bi rakibe karsi belirleriz