Log in

View Full Version : Galatasaray - Antalyaspor [ 33. Hafta ]

GeNç KaRTaL
06.Mayıs.2010, 21:07
http://i44.tinypic.com/1z1u1q1.jpg

Addolorato
06.Mayıs.2010, 21:11
Yine aynı senaryo olur Galatasaray tek kale oynar Antalya bi kere gelir gol atar sonra Ömer yıldızlaşır 1 puanı zor kurtarırız..

RaSenGan
06.Mayıs.2010, 21:16
Rahat bir maç bekliyorum.3-0 alırız gibi geliyor bana.Başarılar diliyorum Aslanlarımıza.

Fearless Coward
06.Mayıs.2010, 21:17
Cumartesi maçta olacağım ve takımıma desteğimi sonuna kadar vereceğim arma için ordayız hepimiz..Tahminime gelirsek Antalya kolay kolay vermez bize maçı ZTK Ç.Final'in öcünü bu maçtan alırız inş. Gio'da artık gol atsın..

E.Cartman
06.Mayıs.2010, 21:17
Ömer bizim maçlarda Casillas'ı, Cech'i solluyor maşallah :D:D 1-0 alırız büyük ihtimal...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Mayıs.2010, 21:22
Galatasaray için zor bir maç olur...Fakat yinede Galatasaray 1-0 kazanır diye düşünüyorum.

KaRaBükLü KraL
06.Mayıs.2010, 21:24
Ömer şov bize tutar 1-0 alırsak şükür:D:D:D

Alicanfmfan
06.Mayıs.2010, 22:05
Lige galibiyetler ile veda etmek lazım ki ben rahat bir galibiyet alacagımızı düşünüyorum , oradayız , son maç Sami Yen' de ki ...

CeNTeR_TR
06.Mayıs.2010, 23:21
İddasız iki takımın maçı hazırlık maçı havasında geçer Galatasaray kazanır.

GodfatheR
06.Mayıs.2010, 23:24
2 iddaasız takımın maçında bol gol olabilir. Necati en az bi tane atar. 2-1 Antalyaspor kazanır.

Universal
06.Mayıs.2010, 23:36
Galatasaray için rahat bir maç. Futbolcular kendini göstermek isteyecekler ve gösterecekler. Antalya ise zaten son haftalarda bol gollü müsabakalara imza atıyor. Çok fazla gol izleriz, Galatasaray düellodan önde ayrılır.

TR.CaPTaiN
07.Mayıs.2010, 00:47
Yorumlarımızı biraz daha dolu şekilde yapmaya özen gösterelim.

Antalyaspor bu sezon kadro kalitesi göz önüne alındığında toplayabileceği kadar puan topladı. 43 puanla 9. sıra fena değil. Antalyaspor bu maça rahat çıkacaktır, dolayısıyla hedefi oynamak olacaktır. Ligi en azından 3. sırada bitirmek isteyen Galatasaray da evinde goller bulacaktır. Çok golün olduğu, zevkli bir maç olabilir.

ThersoN
07.Mayıs.2010, 16:00
Alırız ama beklenenin aksine rahat bir maç olmaz

yunusgs
08.Mayıs.2010, 10:06
İddiasız bir maç değil bizim için.Ligde 3. bari olalım da 1 ön eleme az oynayalım Uefa Avrupa Ligi'nde.Kazanmamız gerekiyor,1-0 ya da 2-1 alırız bence.

Nedvedmania
08.Mayıs.2010, 18:28
Kewell'ın Samiyendeki Son Maçı bu maç olacak sanırım :(

uAburak89
08.Mayıs.2010, 18:34
Memleketimin takımı olmasına rağmen zerre kadar sevmediğim Antalyasporu güzel bir oyun, 3 farklı mağlup ederek evlerine yollarız diye düşünüyorum. Kadro kalitesi, taraftar desteği gibi etkenler işimizi kolaylaştıracaktır.

Bu arada Cihan, Kewell gitmez yahu, yani gitmemeli ben daha onu izlemeye doyamadım. Şöyle bir 5-10 sene daha kalsın, futbolu bırakınca Rijkaard'ın yardımcısı olsun, sonra teknik direktör olur hatta başkan bile olabilir takıma. :)

Nedvedmania
08.Mayıs.2010, 18:37
Keşke öyle olsa ama adam yenilemiyor kontratı. Hagi den sonra en sevdiğim ilk 3 futbolcunun arasına girer kesinlikle.

E.Cartman
08.Mayıs.2010, 19:26
Kewell'la sakatlık problemleri ve maliyetinden dolayı anlaşmıyorlar büyük ihtimal bu yüzden ASY'deki son maçı olabilir Kewell'ın

yunusgs
08.Mayıs.2010, 19:31
Kewell,gerçekten unutulmayan oyuncular arasına girecek.Gerçekten attığı gollerle,tamamiyle profesyonellik örneği davranışlarıyla unutulmayacak bir isim.Ama bu günden itibaren takıma katkı sağlayamayacaksa gönderilmesi mutlaka şart.

yunusgs
08.Mayıs.2010, 19:39
İlk 11'ler

GALATASARAY

Aykut
Sabri
Neill
Hakan Balta
Caner
Mehmet Topal
Barış Özbek
Keita
Emre Çolak
Arda
Jo

ANTALYASPOR

Ömer
Kerim
Erhan Güven
Musa Nizam
Şenol
Ali Zitouni
Ertuğrul
Jedinak
Tita
Necati Ateş
Veysel

Emre Çolak'ın sahada olması sevindirici bir haber.Ama bu forvet hattı ile gol atmamız zor.

izmer96
08.Mayıs.2010, 20:00
iki tane cok rahat takimin mucadalesi , sahamizdaki son mac olmasi nedeniyle oyuncular kendini gostermek istiyceklerdir , rahat bir galibiyet aliriz macda bol gollu olur zannimca , skor tahminim 5-2

nannar
08.Mayıs.2010, 20:37
çok gol falan olmaz remzi :) Barış,Caner,Sabri 3 lüsü zaten olayı bitiriyorlar :n: Ha bir de Jo var :D

nannar
08.Mayıs.2010, 20:40
Zaten bu Caner ve Barış oynadığında Galatasaray'dan nefret ediyorum resmen....Yalnız bu Emre Çolak Arda'dan daha kalite bir futbolcu olacak bence...

uAburak89
08.Mayıs.2010, 20:44
Ömer Çatkıç sıktın artık, valla billa sıktın. Kaç oldu ya, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım hırsızlıktır bu suçun adı, dakika hırsızlığı. Hakem de iş birlikçisi gibi vermiyor bir türlü sarı kartı.

BaFraLı
08.Mayıs.2010, 20:46
Maçı izlemiyorum ama Ömer'in yaptığı hareketleri anlayabiliyorum :D. Top gelir iki saat atmaz, zaman geçirir, yere yatar , boş boş itiraz eder.

KaRaBükLü KraL
08.Mayıs.2010, 20:51
Aynen öyle bu adamı gram sevmiyorum ve yaptıkları şu an beni uyuz ediyor..

RaSenGan
08.Mayıs.2010, 21:08
Ömer deli etti yine herkesi.Hakemler birkaç hatalı karar verdiler.İkinci yarı goller bulup maçı alacağımızı düşünüyorum.

KaPaLı
08.Mayıs.2010, 21:45
Tam Galatasaray maçına bakayım dedim gol oldu :)

Yalçın kendi kalesine attı.

Börk
08.Mayıs.2010, 21:46
Yalçın bıraksa Keita atacaktı zaten.Eyvallah Yalçın.

Rsa
08.Mayıs.2010, 21:48
Tita, 1-1.

KaPaLı
08.Mayıs.2010, 21:50
Hemen cevap geldi. Tita.

1-1 oldu maç.

Rsa
08.Mayıs.2010, 22:09
Veysel, 2-1.Dakika 90.

KaF KeF
08.Mayıs.2010, 22:10
Veysel girdi, topa dokundu gol.. 1-2 oldu..

KaPaLı
08.Mayıs.2010, 22:10
Veysel ne yaptın bee :n:

Oyuna girdi kafayı vurdu 2-1 öne geçirdi takımını...

Homer J.S
08.Mayıs.2010, 22:12
4. bitirebiliriz sezonu.

GodfatheR
2 iddaasız takımın maçında bol gol olabilir. Necati en az bi tane atar. 2-1 Antalyaspor kazanır.

Vay be ne yorum yapmışım :p :n: :n: Tebrikler Antalya benim için sürpriz olmadı, bekliyordum :)

uAburak89
Diyecek hiç bir şey yok, yazıklar olsun size.

tarikko
08.Mayıs.2010, 22:15
Tebrikler Antalyaspor..

MeMo
08.Mayıs.2010, 22:16
Veysel girer girmez gol atmış :n:

Helal olsun Antalya'ya bu sene 2.kez Galatasaray'a darbe vurdular.

yunusgs
08.Mayıs.2010, 22:18
Baros yok,şut yok,gol yok.Ne kadar güzel ya.Aynen devam çocuklar aynen devam.Yazıklar olsun.Takıma bir damla bile terini akıtmayan isimlerin aldığı paralar haram olsun.

uAburak89
Kupadakine darbe denilebilir ama bu maç için o tabir doğru olmaz, çünkü sıralamadaki yerimiz hala aynı.

Antalyaspor'u tebrik etmiyorum, bunun da tek nedeni kalecileri Ömer Çatkıçtır. Yatacak yerin yok senin Ömer, yaza Antalya'ya döndüğümde bulacağım seni. :D

izmer96
iki tane cok rahat takimin mucadalesi , sahamizdaki son mac olmasi nedeniyle oyuncular kendini gostermek istiyceklerdir , rahat bir galibiyet aliriz macda bol gollu olur zannimca , skor tahminim 5-2

Az daha tutuyordu skor tahminim sadece GS 4 tane daha atmaliydi ama olmadi :D , bu skor cokda sasirtici degil nitekim sezon bitmis bizim icin de Arda niye bu kadar isteksiz ruhsuz oynuyor ? orasini anliyamiyorum hani gercek GS li sansimiz kalmadigi icin boyle nesesiz mi yoksa baska sorun mu var? varsa artik gitme vakti gelmis demektir

MeMo
08.Mayıs.2010, 22:20
Kupadakine darbe denilebilir ama bu maç için o tabir doğru olmaz, çünkü sıralamadaki yerimiz hala aynı.

Antalyaspor'u tebrik etmiyorum, bunun da tek nedeni kalecileri Ömer Çatkıçtır. Yatacak yerin yok senin Ömer, yaza Antalya'ya döndüğümde bulacağım seni. :D

Darbe derken yanlış kelimeyi kullandım galiba.2.kez galibiyet aldı diyelim basit oldu ama olsun :n:

yunusgs
08.Mayıs.2010, 22:20
Az daha tutuyordu skor tahminim sadece GS 4 tane daha atmaliydi ama olmadi :D , bu skor cokda sasirtici degil nitekim sezon bitmis bizim icin de Arda niye bu kadar isteksiz ruhsuz oynuyor ? orasini anliyamiyorum hani gercek GS li sansimiz kalmadigi icin boyle nesesiz mi yoksa baska sorun mu var? varsa artik gitme vakti gelmis demektir

Kesinlikle 2.nedenden dolayı.Artık gitme vakti geldi.Takıma yarardan çok zararı oluyor.Koy Emre Çolak'ı oynasın.

Rsa
08.Mayıs.2010, 22:22
Tebrikler Antalyaspor.

BaFraLı
08.Mayıs.2010, 22:26
Tebrikler Antalyaspor.

yunusgs
08.Mayıs.2010, 22:28
Ayrıca Aykut'u övdük falan ama;bu takıma kaliteli bir yabancı kaleci alınmazsa seneye yine kabus görülmeye devam edilecek.Aykut bugün 2 golde de hatalıydı.

Nedvedmania
08.Mayıs.2010, 22:42
Bu maçın hatta belki bu sezonun özeti bu 2 tezahurattır :

Yıllar yılı hiç bıkmadın, büyük bir aşkla bağlandın
Yeri geldi sabahladın, bütün ömrünü harcadın
Şimdi söyle nerdesin sen, oldu mu bırakıp gitmen
Keşke çıkıp şaka desen, ne olur ALPASLAN DİKMEN..

Taçsız Kral Metin Oktay
Tek aşkıydı Galatasaray
Senin gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu taraftar

RaSenGan
08.Mayıs.2010, 23:38
Takımın en Galatasaraylısı dediğimiz kaptanı böyle ruhsuzken diğerlerinden ne bekliyorsunuz ki.

Börk
08.Mayıs.2010, 23:43
Revizyonu bekliyoruz.

Alicanfmfan
09.Mayıs.2010, 03:27
Darbe derken yanlış kelimeyi kullandım galiba.2.kez galibiyet aldı diyelim basit oldu ama olsun :n:

Maça gelirsek iddiamız yoktu kaybettik , saglık olsun yeni geldik staddan , umarım seneye büyük bi revizyon yapılır.

Alicanfmfan
09.Mayıs.2010, 03:43
Bu Arada Emre Aşık'a ayrı bi parantez açmak lazım , formanın hakkını veren ender adamlardan biri , asla unutmayacagız seni Emre Aşık.

http://i44.tinypic.com/16gzwd1.jpg

Suicider
09.Mayıs.2010, 04:03
Galatasaray koyduğu bu performansla o smiley dan 15 tane hakediyor..Maalesef ortada oyun olmadığı için rakip taraftar haklı olarak dalgalarını geçiyolar tabi abartmamakta lazım bunu ama dalga geçicekler tabi en doğal hakları..Onlara kızmaya gerek yok sahada kendini futbolcu zannedenlere kızmak lazım onlar yüzünden maskara oluyoruz millete...

nannar
09.Mayıs.2010, 08:21

valla ben şaşırmadım hiç.. ne oyuna, ne skora, ne de arda'ya :D Arda gitmeyi kafasına koymuş diye taa 3 hafta önce söyledim. top falan oynadığı yok. gitmesi kendisi için de türk futbolu için de galatasaray için de daha faydalı olacaktır. ben bu kadar duygusal futbolcu istemiyorum arkadaş artık galatasarayda. Emre Aşık için bir değil 150 parantez açsak hakkıdır. Adam yıllardır yedek kalmayı sorun etmedi ve oyuna girer girmez de hakkını vererek oynadı. hiçbir maçta "yok ben yedek oldugum için uyum sorunu yaşadım, yok kondisyonum az, yok maç eksiğim var" gibi cümleler sarf etmedi. artık galatasaray takımı eğer avrupda başarı istiyorsa duygusallıktan uzak profesyonelliği ağır basan türk futbolcular bulmalı. Emre Aşık, Ergün Pembe, Ümit Davala , Suat Kaya bunlardan birkaçıdır....

KaPaLı
09.Mayıs.2010, 10:45
Aykut'u eleştirenleri gerçekten anlamıyorum. Kim ne derse desin Galatasaray'da yabancı hayranlığı var. Tamam Aykut çizgi kalecisidir. Çizgiden çıkmaz o yüzden yan toplarda hata yapar. Ama bu adamın hakkını yemeyin. Gelecek yabancı kaleci bu golleri yemeyecekmi sanki ? De Sanctis, Türkiye'de ne goller yedi. Leo Franco söylemiyorum bile. Bırakın adam en azından 1 sene oynasın. 5-6 senedir takımda Aykut oynadığı maç sayısı 10-20 arası.[/B][/COLOR]

nannar
09.Mayıs.2010, 11:37
Aykut yeter bize :) bence de gerek yok yabancıya falan... işe yarar kaleciyi satar mı millet ? satıyorsa vardır bir bildiği... Buffon,Frey falan alınacaksa gelsin de :) diğer türlü hiç gerek yok yabancı kontenjanını o bölgeye harcamaya...

El Barto
09.Mayıs.2010, 11:39
Tita'dan yediği gol gibi goller yiyecekse Aykut Galatasaray'ın başını çok ağrıtır daha.

Tıngır mıngır gelen topu tutamadı yahu. Ben olsam tutardım o topu. :p

nannar
09.Mayıs.2010, 12:05
öyle düşünürsen türk kaleci işi olmaz... volkan2ın schalke maçında yediği gol hala hatırlarda...

Alicanfmfan
09.Mayıs.2010, 12:08
Dün yedigimiz ilk gol Arda'nın işgüzarlıgı tamamen , topu kaptırıyor ve gelen ara pasla gol oluyor ikinci golde ise Sabri'nin ne yapmak istedigini anlayamadım adamdan kacıyor sonra zıplamıyor rahatca içeri doldurmasına izin veriyor topu ve akabinde gol oluyor.

Arda , Sabri adam olmayacaksa her türlü gitmesi lazım.

Alicanfmfan
09.Mayıs.2010, 12:09
Alican kendindemisin sen ? Aklınca laf soktun öylemi. Aman ne kadar utandık, hepimiz utancımızdan ne yapacağımızı şaşırdık. Çok takacaksan uAburak89'un yazdıklarınada tak. 2'si arasında geçen konuşma çünkü. Sen olaya 3. kişi olarak müdahil olmuşsun.

Aykut'u eleştirenleri gerçekten anlamıyorum. Kim ne derse desin Galatasaray'da yabancı hayranlığı var. Tamam Aykut çizgi kalecisidir. Çizgiden çıkmaz o yüzden yan toplarda hata yapar. Ama bu adamın hakkını yemeyin. Gelecek yabancı kaleci bu golleri yemeyecekmi sanki ? De Sanctis, Türkiye'de ne goller yedi. Leo Franco söylemiyorum bile. Bırakın adam en azından 1 sene oynasın. 5-6 senedir takımda Aykut oynadığı maç sayısı 10-20 arası.

Sen dedin diye Aykut'u oynayacagız :)

MeMo
09.Mayıs.2010, 12:11
Bu arada kaleci konusunda katılıyorum İsmail abiye.Rüştü gidince biz Volkan'a güvenmiştik şampiyon olmuştuk o sene.Hataları olacaktır Aykut'a güvenmek lazım.

El Barto
09.Mayıs.2010, 12:16
öyle düşünürsen türk kaleci işi olmaz... volkan2ın schalke maçında yediği gol hala hatırlarda...

Abi Volkan'ın Kasımpaşa'dan yediği golü de hatırlıyorum. :) Ama ne bileyim hiçbir amacı kalmamış çok rahat bir takımın kalecişsi böyle bir maçta o golü yememeli. Şampiyonlar Ligi maçı olur orada anlarım baskıdır strestir şudur budur. Ama ne bileyim bana konsantrasyon ile ilgili sorunları var gibi geliyor Aykut'un.

KaPaLı
09.Mayıs.2010, 12:31
Sen dedin diye Aykut'u oynayacagız :)

Keşke öyle şansınız olsaydı :) " SÜPER " yıldız transferi yaptırmazdım ben devre arasında :) Onlar takımın ritmini bozdu..

nannar
09.Mayıs.2010, 12:43
Keşke öyle şansınız olsaydı :) " SÜPER " yıldız transferi yaptırmazdım ben devre arasında :) Onlar takımın ritmini bozdu..

Hiçkimse Neill,Jo ,Dos Santos 3 lüsüne hayır diyemezdi devre arasında... yani olay olup bittikten sonra yorum yapması kolay. yaşın itibariyle hatırlarmısın bilemem Fenerbahçe Yunanistan'da yılın oyuncusu seçildikten sonra Kostadinov'u getirdi ama adam ağlaya ağlaya gitti. Guiza İspanya gol kralı olunca 15 milyon € verip aldılar şimdi tüm camia adama küfür ediyor. Tabata Beşiktaş'a 8 milyona geldi ama hala kayıp. Yani iyi transfer alındığında değil, oynatıldıktan sonra belli olur!!!!

Kewel ilk geldiğinde Galatasaraylıların dışında herkes "iş görmez" dediler ama adamın yaptıkları ortada!

Keita geldiğinde "iş olsa lyon göndermezdi" dediler ama yaptıgı işler ortada!!!

Baros geldiğinde "bittikten sonra GS'ye geldi" dediler , onun da yaptıkları ortada...

yani alınırken sallanan laflar , aşı tutarsa sineye çekiliyor ve "biz öyle birşey demedik" diye söylenen sözler unutuluyor. ama aşı tutmadığında daha da sesler yükselerek " biz zaten demiştik bunun bir işe yaramayacağını" diye bas bas bağırıyorsunuz :)

Yöneticilerin işi teknik ekibin verdiği listeden oyuncu almaktır ki bunu haldun üstünel yapmayı biliyor! oyuncu getirmek başarıdır! Ama oyuncunun başarısız olması bir şanssızlıktır! Bugün Joaa Alves,Dos Santos , Lucas Neil, Elano gibi isimleri getirmek madem bu kadar kolay da geçen sezon neden BJK Tabata'ya 8 verdi de Quaresma'yı getiremedi? FB neden o kadar peşinde koşmasına rağmen Poulsen'i alamadı da gidip Cristian'la anlaştı ?

bu kadar kolay değil bu işler... iki dudak arasından çıkan sözle ya da klavyeye yazılan 2 satırla olmuyor..... ya da büyük harfle yazarak laf sokmayla da olmuyor!!!!

uAburak89
09.Mayıs.2010, 12:53
Tam tersi durumu da düşünmek gerek, diyelim ki transferler olmasaydı ve biz yine bu konumda olsaydık, o zaman da herkes bu takıma takviye yapılmadı, gereken mevkilere oyuncu alınmadı ve başarısız olundu diyecekti. Haksız mıyım ?

Bizim ülkemizde herşey günlüktür, günlük başarılara endeksli haldedir. Transfer, teknik heyet bunlar başarıya yada başarısızlığa bulunan nedenler ve kılıflardan başka bir şey değil.

Hasan abiye de katılıyorum, aslında onun söylediklerinden mantıklı bir ders de çıkarılabilir izlenecek transfer politikasında. Bize futbol oynamayı gerçekten isteyen, futbolu özlemiş ya da iş ahlakı yüksek oyuncular lazım. Devre arası yapılan transferlerden Lucas Neill belki de sezonun en iyi transferidir bizim adımıza, Jo bir istisnadır, olmadı. Her transfer tutacak diye de bir şey yok, bunu başaranı görmedim ben. Dos Santos ise daha çok ama çok genç, ve elinden gelenin en iyisini yaptı bence. Ayrıca kendine has özellikleri var.

KaPaLı
09.Mayıs.2010, 12:54
Abi öyle değil işte. Neill tamam ben bile geldiğinde hayranlıkla izledim. Veya Keita ilk geldiğindeki msn konuşmalarını göstersem sana görürsün ne düşündüğümü. İşe yaramayacak deyipte sonradan geri vites yapanlardan değilim. Çünkü bu oyuncuların ne kadar iyi olduğunu biliyodum. Ama Kimse Santos ve Jo için aynı şeyi söyleyemez. Santos 2 senede 10 maç zor oynamış. Jo'yu söylemeye gerek yok. Hepsini geçtim adam avrupada oynayamadı zaten. Formda olan oyuncunu yollayıp formsuz gol atmayı unutmuş Jo'yu aldın geldin. Kewell olmasa Galatasaray şu anda çok aşağılarda olurdu. Şansı tuttuki Kewell taşıdı takımı.

Kewell - Baros olayları çok farklı. Ben Kewell ilk geldiğinde bile eğer sakatlığını atlatırsa müthiş transfer dedim. İstersen bulabilirimde. Galatasaray yönetimide böyle düşünüyodu. Eğer güvenseler Kewell'la 2 yıl kontrat yapmazlardı. Aynı şey Baros içinde geçerli. Baros özlemişti futbol oynamayı. Milli takımda döktüren adam kulup takımlarında dökülüyodu. Bu oyuncular tuttu çünkü müthiş profesyoneller. Ama " REAL " Dos Santos ve Jo için aynı şey geçerli dğeil.

Revolution
09.Mayıs.2010, 12:59
Abi öyle değil işte. Neill tamam ben bile geldiğinde hayranlıkla izledim. Veya Keita ilk geldiğindeki msn konuşmalarını göstersem sana görürsün ne düşündüğümü. İşe yaramayacak deyipte sonradan geri vites yapanlardan değilim. Çünkü bu oyuncuların ne kadar iyi olduğunu biliyodum. Ama Kimse Santos ve Jo için aynı şeyi söyleyemez. Santos 2 senede 10 maç zor oynamış. Jo'yu söylemeye gerek yok. Hepsini geçtim adam avrupada oynayamadı zaten. Formda olan oyuncunu yollayıp formsuz gol atmayı unutmuş Jo'yu aldın geldin. Kewell olmasa Galatasaray şu anda çok aşağılarda olurdu. Şansı tuttuki Kewell taşıdı takımı.

Kewell - Baros olayları çok farklı. Ben Kewell ilk geldiğinde bile eğer sakatlığını atlatırsa müthiş transfer dedim. İstersen bulabilirimde. Galatasaray yönetimide böyle düşünüyodu. Eğer güvenseler Kewell'la 2 yıl kontrat yapmazlardı. Aynı şey Baros içinde geçerli. Baros özlemişti futbol oynamayı. Milli takımda döktüren adam kulup takımlarında dökülüyodu. Bu oyuncular tuttu çünkü müthiş profesyoneller. Ama " REAL " Dos Santos ve Jo için aynı şey geçerli dğeil.

dos Santos hariç hepsine harfiyen katılıyorum İsmail abi.. Jo'nun kafası gerçekten futbolda değil ama Giovani'nin durumu cidden farklı. Senin de söylediğin gibi adam 2 yılda adam gibi maç yapmamış ve bizde oynadıkça daha da kendine geliyor,onun kumaşı farklı. Üstelik henüz 21 yaşında ve Barcelona'dan yetişmiş bir oyuncu. Eğer bonservisini alıp onu sistemli şekilde oynatırsak 2 senede inanılmaz patlama yapar. Keşke alsak ama hiç sanmıyorum yazık olacak...

nannar
09.Mayıs.2010, 13:07
Ben de istiyorum Dos Santos'un alınmasını. Çok yetenekli bir oyuncumuz olur geleceğe dönük...

Sekopej
09.Mayıs.2010, 13:33
Yöneticiler eleştirilmiyor bence, baş sorumlu Rijkarrd'dır. Ha dediyse ve istedikleri adamlar alınmayıp, bunlar alındıysa, onun de pek suçu yoktur ama sen biile bile avrupada oynayamayacağını, formsuz Jo'yu transfer edip, öyle ya da böyle gol atan forvetini takımdan kovuyorsan ve bu takım bir süre boyunca Arda'yı tek forvet diye oynatıyorsa, burada büyük bir transfer yanlışı var demektir.

Kupa'dan bu nedenle elendi Galatasaray, avrupadan da bu nedenle elendi forveti olmadığından. Bu transfer yapıldığında da karşı çıkanlar olmuştu ama mantıklı bakan GS taraftarı pek olmadığından o dönemde, zaafiyetler görülmedi. Üstelik Jo alınırken opsiyonu bile olmadığı söylenmişti, bu eleştirilmişti.

Kewell 2. devre hiç oynamadı, bu sakatlığı ortadayken, taraftar istiyor diye teknik direktör O'nu takımdan gönderemiyorsa, elbette eleştirilecek. 2 sezonda 110 gol yiyen bir kaleciyi, daha sezon bitmeden alıyorsa bir takım elbette eleştirilecek.

O dönemde Baros iyileştiğinde, Santos kendine gelip form tuttuğunda, Kewell da takıma döndüğünde belki de Galatasaray tutulmaz bir takım olacak diyordum, transferleri eleştirirken ve iş işten geçmiş olacak da diyordum ama.

Tabi bu eleştirileri Fenerbahçe için de yaptığımdan, bir sıkıntı duymuyorum, hocanın devre arası transfer istememesi, takıma bir stoper alınmaması sebebiyle avrupdan erken elendi Fenerbahçe. Şimdi takımlar bu sorunları görüp, nerede hata yaptıklarına karar vermeliler. Burada sorumluluk sahipleri ne derece kendilerine dürüst olabilirler, işte onu görmek gerek takımlarımız adına, sürekli hatayı başka yerlerde ararlarsa, seneye de, sonraki sene de her takımımız için böyle şeyleri konuşuyor oluruz ve değişen bir şey olmaz.

nekop
09.Mayıs.2010, 14:23
Bu Arada Emre Aşık'a ayrı bi parantez açmak lazım , formanın hakkını veren ender adamlardan biri , asla unutmayacagız seni Emre Aşık.

http://i44.tinypic.com/16gzwd1.jpg

Pek alakası yok ama merak ettim.Bu resim olaylı Roma maçından mı?

KaPaLı
09.Mayıs.2010, 14:26
Evet o maçtan Serhat.. Bu maç yüzünden Emre'nin italya'ya girmesi yasak diye biliyorum. Hala daha aranıyo çünkü İtalya içinde..

El Barto
09.Mayıs.2010, 14:26
Aynen nekop.

Orijinali;

http://www.spor3.com/images/other/emre2.jpg

Varonil
09.Mayıs.2010, 14:37
Maçı izlemedim,o yüzden maçla ilgili yorum yapmayacağım.Ancak şunu söyleyebilirim ki Galatasaray son maçını kazanmak zorunda artık ligi 3.cü bitirebilmek için.Beşiktaş'ın bu maçla birlikte Galatasaray'ı geçme şansının doğması Bursaspor önünde kazanmak için oynamalarına neden olacaktır.

KanaKe
09.Mayıs.2010, 15:04
Evet o maçtan Serhat.. Bu maç yüzünden Emre'nin italya'ya girmesi yasak diye biliyorum. Hala daha aranıyo çünkü İtalya içinde..

Araniyor degilde, Italya'ya giris yasagi var.. Arif Erdem'in de var diye biliyorum.

Alicanfmfan
10.Mayıs.2010, 00:26
Pek alakası yok ama merak ettim.Bu resim olaylı Roma maçından mı?

Evet Roma macıydı , polise meydan okuyarak kendi oyuncularını korumak için jopların önüne geçmişti işte böyle adamlar lazım ruh lazım ruh.