Log in

View Full Version : Oyuncu sakatlıkları

Deus Dominus
06.Mayıs.2010, 21:34
Yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın, sıkıntım başlıktanda anladığınız üzre oyuncu sakatlıkları. Fakat benim derdim sıradan sakatlıklar değil, oyuncuların antremanda birbirini sakatlaması.
Bir olur, iki olur anlarımda her hafta 1-2 oyuncum bu şekilde sakatlık geçirip takımdan ayrı kalmaya başlayınca sizlere danışma gereği hissettim.
Sebebi nedir sizce, antreman programı mı? oyuncuların fiziksel-zihinsel yapıları mı? ya da başka sebepler varsa aklınıza gelen bir çözüme kavuşturmak istiyorum bu sorunu :)

KaRaBükLü KraL
06.Mayıs.2010, 22:12
Antreman programından olsa gerek bende biraz programı ağırlaştırsam sakatlıklar artıyo:)

Deus Dominus
06.Mayıs.2010, 23:20
Peki oyuncuların agresiflikleri buna sebep olabilir mi? tekrar gözden geçirdim sakatlıkları...3 tanesine Can Arat sebep olmuş, aggression 19. Kullandığım antreman programı da Tug's training

Flawless Victory
07.Mayıs.2010, 00:19
Antrenman programının yoğunluğunu azalt ama bu biraz da oyunun kendisiyle âlâkalı. Oyunun kendisinde de sorun var. Ama senin yapmam gereken, antrenman programının yoğunluğunu azalt, ara sıra oyuncularını dinlendir hepsi zinde olsun. Sezon başında fiziki antrenmanlara ağırlık ver. Gerisi de kısmet. :)

Deus Dominus
07.Mayıs.2010, 23:06
Can Arat'ı gönderdim sorun ortadan kalktı :) doğru tahmin etmişim, agresifliği yüksek oyuncular antremanda rakiplerini sakatlıyor arkadaşlar, dikkat edin. Can'dan sonra bir benzerini de Kanfory yaptı. 18 aggression'u var.

Lim10
09.Mayıs.2010, 03:34
Direkt olarak bir oyuncuya bağlamayı pek doğru bulmuyorum.Aggressionu 15in üzerinde De Rossi, Fletcher,Rooney, Owen Harg., Brown, Vidic gibi çok sayıda oyuncum var.Sezon başından beri çok az sakatlık sorunu yaşadım.Bence kullandığın antrenman programının büyük ölçüde etkisinin olmasıyla birlikte, şanssız bi şekilde sakatlıklarda ard arda ve aynı kişiyle gelmiş.

exe_genesis
10.Mayıs.2010, 14:00
FC bayern'le oyuna basladim. Hazirlik maclari bitti tablo:

Robben 6 ay sakat
Ribery 8 hafta sakat
Gomez 6 hafta
Olic 4 hafta
Hamit 4 hafta
Muller 5 hafta

bayiliyorum bu oyuna :)