PDA

View Full Version : Fm'deki Batıl İnançlarınız ?

equinox_cs
11.Mayıs.2010, 08:05
Neredeyse hepimiz bu oyuna vaktinin çoğunu armağan eden Fm oyuncularıyız, forumda bu tarz bir başlık yakalayamadım ve ben de size sormak istedim, hani olur ya maçlardan önce futbolcuların ve tek. direktörlerin yaptığı ilginç hareketler vardır kazanmak veya gol atmak için. Acaba sizin Fm'deki batıl inançlarınız neler? :)

goosfraba
11.Mayıs.2010, 09:48
ben maç esnasında mouse'nin imlecini ortasahanın tam ortasına koyarım :)

SAİT71
11.Mayıs.2010, 12:32
Ben rakip atak yaparken mouse ile topa tıklarım.. Ayrıca top benim adamdaykende kazma gibi çalıma girdiği sırada pas atmasını istediğim adama veya kaleye tıklarım.. Birde mutlaka tuhafıma giden adamın üzerine ismini öğrenmek için tıklarım.. Hakeme ve yedek kulübesindeki oyuncularında ismini öğrenmek için tıklarım...

ToRoSKaPLaNı
11.Mayıs.2010, 13:00
Maç başında önce rakip kalecinin üstüne tıklarım.Sonra rakip yedek kalecisininde üstüne tıklarım daha sonra farenin imlecini ekranın en sağ tarafına götürür görünmeyecek şekilde bırakırım

Börk
11.Mayıs.2010, 13:44
Maçı durdurmadan taktik ekranına girersem gol yiyeceğimi düşünürüm.Geçen sene bunu çok yaşayan olmuştu.

Flawless Victory
11.Mayıs.2010, 13:50
Bu oyunu oynamaya başladığımdan beri, rakip penaltı atarken kalecimin simgesi üstüne bir kere tıklatırım, kalecinin ismi görününce mouse'u çekerim. Bu güne kadar rakibin % 70 penaltısını kurtarmışımdır, bu yüzden de bu batıl inancı bırakmıyorum. :D Ama eğleniyorum o yüzden. :D

GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 14:54
Bu oyunu oynamaya başladığımdan beri, rakip penaltı atarken kalecimin simgesi üstüne bir kere tıklatırım, kalecinin ismi görününce mouse'u çekerim. Bu güne kadar rakibin % 70 penaltısını kurtarmışımdır, bu yüzden de bu batıl inancı bırakmıyorum. :D Ama eğleniyorum o yüzden. :D
Aynısını ben de yapıyorum. Gerçekten de gol olmuyor :)

I3esiktas
11.Mayıs.2010, 15:09
Rakibin tehlikeli ataklarında Hızlı bir şekilde space (Pause-Play Pause-Play) basıyorum :D

semih99999
11.Mayıs.2010, 15:12
Rakibin tehlikeli ataklarında Hızlı bir şekilde space (Pause-Play Pause-Play) basıyorum :D

valla bende :D bide rakip takım gol pozisyonlarında taktik ekranına girerim :D :D

Fearless Coward
11.Mayıs.2010, 15:22
Ben mauseyle hiç uğraşmam her maç öncesi euzubillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim derim ve maça başlarım :n: :n: maç esnasında da rakip tehlikeye gelirken yine euzubillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim derim..Ayrıca bunu yapmayınca hep terslik oluyor niyeyse :D yeniliyorum :D..

Universal
11.Mayıs.2010, 15:29
Maç oynanırken mutlaka canlı skorları görmem gerek. Görmediğim zaman kesinlikle kazanamıyorum ve oyun oynarken mutlaka birşey içmem gerek.

Revolution
11.Mayıs.2010, 17:15
Skorbord'da benim takımım hangi taraftaysa mouse imlecini o tarafa doğru görünmeyecek şekilde koyarım :D

wolfson
11.Mayıs.2010, 17:20
Şu penaltıda kaleciye tıklama işini bi denicem :D

atalayyy
11.Mayıs.2010, 17:29
o zaman bende su kazma umut buluta tiklatayim gol makinesi olsun :D

3842
11.Mayıs.2010, 18:14
Maç esnasında tuvalet, mutfak vb. başka bir yere gidersem pause yapmış olsam bile gol yiyeceğime inanırım bu yüzden hep kendimi sıkarım. Ayrıca maç başında , maç ekranından bir Lig Puan Durumuna bakınca ligdeki önemli bir rakibimin puan kaybedeceğini düşünürüm.. Bu oluyordu ama :D

Addolorato
11.Mayıs.2010, 21:24
Maçları her zaman 2D Tv View'da oynarım çünkü normal görüntüde kalelerin küçülüp gol atmanın zorlaştığına inanıyorum.

TuNdRaLoWeR
11.Mayıs.2010, 21:26
FM değil de bir dönemler Anelka'nın, Wright Philips'in, Distin'in filan olduğu dönemler de Manchester City adlı bir menajerlik oyunu vardı, o oyunu oynarken hep "Kel Oğlan" şarkısını söylerek kazandığıma inanırdım ki ne gariptir çoğunu da kazanırdım.

El Barto
11.Mayıs.2010, 21:27
MAçları her zaman 2D klasikte oynarım ve sadece önemli anları seyrederim. 2D'de gösterecek bir pozisyon olmadığında ise kesinlikle istatistik ekranında takımımın istatistiklerini görünecek ekranı seçerim.

Addolorato
11.Mayıs.2010, 21:28
Birde çok atak yediğimde her zaman maçı kazanacağımı düşünüyorum geneldede 1 gol atıp yendiğim çok oluyor.

KaRaBükLü KraL
11.Mayıs.2010, 22:50
Valla bi batıl inancım var tutuyoda şaşıyorum:)Sol taraftaki kaleye daha çok gol atıyorum:D:DGerçekten tutuyoda eğer o kaleye hücum ediyosam %90 gol geliyo:D:n:

El Barto
11.Mayıs.2010, 23:04
Valla bi batıl inancım var tutuyoda şaşıyorum:)Sol taraftaki kaleye daha çok gol atıyorum:D:DGerçekten tutuyoda eğer o kaleye hücum ediyosam %90 gol geliyo:D:n:

Ekranı her yarıdan sonra 180 derece çevirirsen hep sol kaleye hücum etmiş olursun. :icon_wink:

wolfson
11.Mayıs.2010, 23:06
Ekranı her yarıdan sonra 180 derece çevirirsen hep sol kaleye hücum etmiş olursun. :icon_wink:

Akşam akşam iyi güldüm :D

A.FaruK
11.Mayıs.2010, 23:47

Abi çok güzel bi mantık yaa puhahaha :) :) :)

omrcanjc
12.Mayıs.2010, 15:44
her zaman ekranın sağ tarafında lig tablosunu koyarım veya hangi takımı yönetiyorsam onun ablemini masa üstü resmi yaparım

LeqenDary
12.Mayıs.2010, 17:27
Mouse'ı rakip takımın penaltı noktasına koyarım,bi de maç başlamadan 5kere space'e tıklarım..

yunusgs
12.Mayıs.2010, 22:03

Bu banada oluyor.Sanki sağ taraftaki kaleye hücum ederken futbolcularım yokuş çıkıyormuş gibi oluyor ataklar kesik kesik oluyor :D Ama sol tarafa hücum ederken oyuncularım akıyor :D

Börk
12.Mayıs.2010, 22:17
Bu banada oluyor.Sanki sağ taraftaki kaleye hücum ederken futbolcularım yokuş çıkıyormuş gibi oluyor ataklar kesik kesik oluyor :D Ama sol tarafa hücum ederken oyuncularım akıyor :D

Banada oluyor bu.

El Barto
13.Mayıs.2010, 09:29

Banada oluyor bu.

Sizlerde bunu kullanabilirsiniz gençler. (::)

Ilhan
13.Mayıs.2010, 14:35

Sağlak olduğundan kaynaklanıyor Yunuscuğum. Sağ elini kullandığın için hep sola gidişler daha keyifli geliyor. Beyin algısı ile alakalı.

HooijDonk07
13.Mayıs.2010, 17:58
Mouse ile adamlara basarım devamlı sinirlenince karşı takımdan iyi oyuncuların maçın yarısında profile girerim :D

Lim10
13.Mayıs.2010, 18:08
Hadi Bismillah der, dalarım maça:0:

Papi44
13.Mayıs.2010, 18:34
Maçtan önce karşı takımın t.direktörüne laf atmadan maça giremem

Tedesco
13.Mayıs.2010, 19:19
ben maç esnasında taktik ayarları yaparken kesinlikle maçı durdururum..

Zekirdek
13.Mayıs.2010, 19:27
ben maç esnasında mouse'nin imlecini ortasahanın tam ortasına koyarım :)

Bende de bu var fakat bu benim simetri hastalığım yüzünden kaynaklanıyor.

Maçları her zaman 2D Tv View'da oynarım çünkü normal görüntüde kalelerin küçülüp gol atmanın zorlaştığına inanıyorum.

Buna bende inanıyorum Göztepe Menajeriyken TV View oynuyordum ve Üst maçım bitmiyordu.

Şimdi Sakarya ile Klasik View'de maçı başı 3'den aşağı olmuyor.

Klasik View'de Fener'de Fred'le FM 2006'da tadından yenmez.

MAçları her zaman 2D klasikte oynarım ve sadece önemli anları seyrederim. 2D'de gösterecek bir pozisyon olmadığında ise kesinlikle istatistik ekranında takımımın istatistiklerini görünecek ekranı seçerim.

Bende önemli anları izlerim geri kalan zaman israfı bana göre.

Ama önemli anları izlediğimde ve ekranın göstermediği zaman zarfında bir sarı kart falan olursa nasıl oldu diye merak ölürdüm fakat FM 2006 oynarken.

Ayrıca hep WC'ye gidince nedense sonuç lehime oluyor.

Ayrıca arkadaşımın evinde Pc ekranını gören bir ayna vardı ve penaltı olunca oradan izlerdik ama o zamanlar çocuktuk 4. Sınıfa gidiyordum FM 2005 ve 5 yıl öncesiydi.

Hugo
13.Mayıs.2010, 19:41
Mouse'u ekranda görünmeyecek bir yere çekiyorum ben.

Nedvedmania
14.Mayıs.2010, 13:00
Bu Mause olayı neden herkesde var ? Neden hepimiz böyle saçma birşeye inanıyoruz :D

A.FaruK
14.Mayıs.2010, 13:25
Bende mause yi ekranda görünmeyecek bi yere çekerim eğer taktik ayar yapacaksam maçı kesinlikle durdurum.

C h A o S
14.Mayıs.2010, 14:32
Şu mouse takıntısı sadece bende var sanardım.:D Bende çoğu kişi gibi saklarım imleci.Birde mutlaka rakibin gol atan futbolcusunun profiline bakarım.

narakan1969
15.Mayıs.2010, 01:49
Maçı durdurmadan taktik ekranına girersem gol yiyeceğimi düşünürüm.Geçen sene bunu çok yaşayan olmuştu.

Aynen :D .

Bende oyuna başlarken kariyere resim eklersem ve 02-03'ten beri aynı olan adımı bazen değiştirdiğimde kariyerimin başarısız olacağına inanırım ki öyle oluyor :D .

equinox_cs
15.Mayıs.2010, 09:29
taktik yaparken maçı durdurmak sanırım herkeste oluşan bi takıntı ben de az önce farkettim bunu :)

aLka
15.Mayıs.2010, 12:41
önce olmadıgım bir maçta takımın yıldızlarını berbatta olsa çıkarmıyorum her an bişey yapabilirler diye ama pek bişey degişmiyor kazanamadıgım daha fazla oluyor.

yunusgs
16.Mayıs.2010, 18:04
Sağlak olduğundan kaynaklanıyor Yunuscuğum. Sağ elini kullandığın için hep sola gidişler daha keyifli geliyor. Beyin algısı ile alakalı.

Gayet mantıklı bir açıklama İlhan abi.Teşekkür ederim.Bunun nedenini merak ediyordum.

samasti
20.Mayıs.2010, 01:19
Mouse un imleci ekranda görünüyorsa rahatsız oluyorum ve oyunu etkilediğini düşünüyorum. Birde maç başlar başlamaz hemen oyuncu puanları menüsüne tıklarım eğer geç kalıp direk pozisyon görünmeye başlarsa o maçı kaybetceğimi düşünürüm. :)

RasAnt
20.Mayıs.2010, 11:08
taktik yaparken maçı durdurmak sanırım herkeste oluşan bi takıntı ben de az önce farkettim bunu :)

aynen bende durdururum yoksa gol yerim :D

mausuda çekerim görünmeyece bir yere :)

sentugo
20.Mayıs.2010, 13:21
O taktik ekranına girerken gol yeme olayı 2009 da cidden oluyordu. :D Bende sonradan farketmiştim, birileri burda bahsetmişti hadi bir deneyeyim dedim golleri yedim, ondan sonrada maçı durdurmuştum..

Ama 2010'da tam tersi bir durum söz konusu.. Bu sefer benim takım atıyor golleri :D O yüzden durdurmama gerek yok :D

Bende de fareyi üste koyarım ya da sol tarafta sahanın başladığı yere koyarım..

Bir iki tane oyuncum vardır.. her seride değişir bunlar.. Bu oyuncuları alırım takıma..

vego
20.Mayıs.2010, 13:27
bende durdururum taktik yaparken:n: