Log in

View Full Version : Sunum Hazırlamak

CeNTeR_TR
13.Mayıs.2010, 12:48
Fizyoloji sınavından tüm okul kaldığı için hocamız bize bir kıyak yapmış sunum hazırlayın getirin demiş.

Benimde hiç bilgimim olmadığı bir konu suınum hazırlamak.Nasıl hazırlandığınıda bilmiyorum o yüzden sıkıntıdayım :) Bilen birileri varsa yardımcı olabilrimi acaba ?

El Barto
13.Mayıs.2010, 13:26
Önce konunla ilgili bir araştırma yapıp düz bir metin halinde yaz yazacağını. Sonra sunumu sunacaksan sözlü can alıcı yerlerini yazıp sunabilirsin yazını.

CeNTeR_TR
13.Mayıs.2010, 14:02
El Barto onda sorun yokda paintten slayt olarak hazırlanıyor ya o kasıyor durumu :)

Börk
13.Mayıs.2010, 14:05
Onlarla ilgili internette rehberler vardır.Onlardan yararlanabilirsin.

CeNTeR_TR
13.Mayıs.2010, 14:08
Bakalım bi arkadaş yapacak artık :) Bizim için zor işler bölüm besyo olunca bu tür şeyler zorluyor bizleri :)

El Barto
13.Mayıs.2010, 14:13
Powerpoint olmasın o Turgut. :p

CeNTeR_TR
13.Mayıs.2010, 14:16
yav o kadar bilgim olsa kalmazdım heralde :D :D

Flawless Victory
13.Mayıs.2010, 15:01
En basit şekliyle, önce işin mantığından başlatayım seni. Ondan sonra internetten kaynak bulup öğrenirsin ama FM oynayan birisinin Power Point sunumu hazırlamayı bilmemesi ilginç. FM daha zor çünkü. :)

1. Power Point programını aç.

2. Ekranda gördüğün alan senin ilk sayfandır. Buraya istediğin yazıyı, resmi ekle.

3. İkinci sayfa için üstteki menülerden slayt ekleyi bul. Basınca 2. sayfa eklenecek. Buraya da istediğin resim veya yazıyı ekle. Bu şekilde istediğin kadar sayfa oluşturabilirsin.

4. İşin bittiğinde dosyanı ppt formatında kaydedeceksin ve bundan sonra o dosyayı Power Point olan her bilgisayarda açabilir, izletebilir, değiştirebilirsin.

Mantığı bu şekilde.

CeNTeR_TR
13.Mayıs.2010, 15:07
En basit şekliyle, önce işin mantığından başlatayım seni. Ondan sonra internetten kaynak bulup öğrenirsin ama FM oynayan birisinin Power Point sunumu hazırlamayı bilmemesi ilginç. FM daha zor çünkü. :)

1. Power Point programını aç.

2. Ekranda gördüğün alan senin ilk sayfandır. Buraya istediğin yazıyı, resmi ekle.

3. İkinci sayfa için üstteki menülerden slayt ekleyi bul. Basınca 2. sayfa eklenecek. Buraya da istediğin resim veya yazıyı ekle. Bu şekilde istediğin kadar sayfa oluşturabilirsin.

4. İşin bittiğinde dosyanı ppt formatında kaydedeceksin ve bundan sonra o dosyayı Power Point olan her bilgisayarda açabilir, izletebilir, değiştirebilirsin.

Mantığı bu şekilde.

Fm ile bağlantısını çözemedim :)) kendimi bi garip hisettim şimdi :0:

Akşam burdan bakarak hazırlayacağım artık teşşekkür ettim :)

Flawless Victory
13.Mayıs.2010, 15:18
FM ile bağlantısı yok da zorluk olarak kıyasladım. FM'yi öğrenmek çok zor, Power Point tüm ayrıntılarıyla en fazl 1 gün sürer. Onun için dedim.

CeNTeR_TR
13.Mayıs.2010, 15:30
FM ile bağlantısı yok da zorluk olarak kıyasladım. FM'yi öğrenmek çok zor, Power Point tüm ayrıntılarıyla en fazl 1 gün sürer. Onun için dedim.

Hmm tamam o zaman :) Dedim acaba Fm ile bağlantısı ne rezil olduk :))

RaSenGan
13.Mayıs.2010, 20:55
En sevdiğim işlerdendir sunum hazırlamak :) Oldukça zevkli ve kolay bir şeydir aslında.KocAdam kolayca yapar bunu :p

CeNTeR_TR
14.Mayıs.2010, 16:35
Yaptım Aygün senin yapabildiğini öğrendikten sonra hemen yaptım :)

RaSenGan
14.Mayıs.2010, 16:41
Artis :p O sunumdan hayır gelmez (:

CeNTeR_TR
14.Mayıs.2010, 16:46
Artis :p O sunumdan hayır gelmez (:

Öyle sunum değil zaten.Word'e kopyala yapıştır düzenle sonra kapak yap dosya halinde çıkar :) Sonrada cd ye at bi dosya olarak ver birde cd olarak ver :)

RaSenGan
14.Mayıs.2010, 16:48
Öyle sunum değil zaten.Word'e kopyala yapıştır düzenle sonra kapak yap dosya halinde çıkar :) Sonrada cd ye at bi dosya olarak ver birde cd olarak ver :)

Powerpoint'ten sunum çok daha iyi abi ama sen bilirsin :)

CeNTeR_TR
14.Mayıs.2010, 16:53
Powerpoint'ten sunum çok daha iyi abi ama sen bilirsin :)

Hoca öyle istememiş :) Amann geçirsinde dersten nasıl isterse istesin bi şekilde hallolur zaten :)