PDA

View Full Version : İlhan Mansız ve Goooool !

Addolorato
13.Mayıs.2010, 19:48
http://www.facebook.com/video/video.php?v=110141715695201

Hala izlediğimde tüylerim diken diken oluyor yahu :) 00:41'de spikerin sesine dikkat..

Universal
13.Mayıs.2010, 20:03
Bu yıl Dünya Kupasında olup bunları yaşamayı arzulardım. Bu maçın ilk yarısını evimde izlemiştim. Annaneme gitmemiz gerekiyordu, devre arasında 25dklık yolu sokakta hiç araba olmama avantajını kullanıp 15dk dolmadan Annaneme varmıştık. Geri kalan dakikaları modada o sıcak havada izlemiştim. :) Hala o dakikayı o anı hatırlıyabiliyorum.

nekop
13.Mayıs.2010, 20:29
Yorumlayan yine Üründül. :) Kaledeki isimde bizim Sylva.. :)

KaPaLı
13.Mayıs.2010, 20:30
Unutulurmu. Hakan Şükür neleri kaçırmıştı. O zaman dükkandaydım bağırıp çağırıyordum. Babam aşağıdan şşt sakin ol diyodu sürekli : ) Gol geldikten sonra arabaya atlayıp nasılda tura çıkmıştım.. Hey gidi günler heyy.. Nede hızlı geçiyo..

GeNç KaRTaL
13.Mayıs.2010, 20:37
Benim de tüyler diken diken oldu.Olmaması mümkün değil zaten.Spiker ve yorumcularımızın milli takım maçlarında gol olduğunda kendilerinden geçmeleri çok hoşuma gidiyor benim.

Zekirdek
13.Mayıs.2010, 21:11
Bu gol atıldığı zaman ben 7 yaşındaydım ve annemin halasına gitmiştik ve maçın bitmesi bizim çıkmamıza denk geldi ve sokakta her yer tıklım tıklımdı ve eve çok ulaşmıştık.

RaSenGan
13.Mayıs.2010, 21:34
1.sınıftım ben :) Bu golü maç esnasında izlemiştim ama maçı pek hatırlamıyorum.Ama çok ekerdim okulu bu kupa yüzünden :)

BaFraLı
13.Mayıs.2010, 21:36
Hatırlamam mı ya. Daha dün gibi aklımda. Maçtan sonra Bafra bile bayram yerine dönmüştü. Her yer kırmızı-beyaz konvoylar falan. Maç sonrası yengemde pide ısmarlamıştı yenmemizin anısına çok iyiydi :D

TR.CaPTaiN
13.Mayıs.2010, 22:01
Biz organizasyonlara katılmaya başardıktan sonra organizasyona büyük renk katıyoruz. 2002 Dünya Kupası'nda şampiyon Brezilya'yı en çok zorlayan takımlardan biriydik. Rivaldo gibi bir oyuncu bile bize karşı sahtekarlık yapmak zorunda kaldı, o hareketiyle milyonlarca izleyiciye rezil oldu. Euro2008'de yine Türk Milli takımı otobüse binmeden maç bitmemiştir tarzında sözlerin üretilmesini sağlayacak maçlarımız oldu. Bu tip videoları izleyince 2010 Dünya Kupasına gidememiş olmamız daha da üzüyor insanı.

goosfraba
13.Mayıs.2010, 22:30
-altın gol altın... unutulacak bir gol değil bu...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 22:45
Asla unutulmayacak bir goldü...:)

Sheriff
13.Mayıs.2010, 22:56
Çokta şık bir gol : )

Hugo
13.Mayıs.2010, 23:13
ben de gol olunca arkadaşımı sırtıma alıp evin içinde dört dönmüştüm :D
okula da gitmiyordum zaten maçlar var diye. bütün maçları izlemiştim. Notlarım iyi diye torpil yapıyodu hoca.:n:

Universal
13.Mayıs.2010, 23:24
2002 Dünya Kupasında ilk maçta Brezilya ile oynuyorduk. O yıl 6. sınıftaydım. Çiftehavuzlarda arkadaşlarla ilk yarı için Zeynel Dondurmacınsına gitmiştik(şimdi bir otobüs firmasının bilet sattığı yer oldu.) İkinci yarıda dersimiz başlıyordu. Gittiğimizde sınıfımızda bulunan TV'den izlemiştik. O Koreli hakeme o yaşta neler demiştim, hala aklımda.