View Full Version : Disiplin Sorunu
ahmetgurlek
14.Mayıs.2010, 09:52
fenerbahçeyi yönetiyorum, 2014 yılındayım. ligde liderden 1 puan geride 2.yim şampiyonlar liginde grup lideriyim. 2 yabancı oyuncum takımda disiplinsizlik olduğunu söylüyor. basın toplantılarında takım içindeki disiplin eksikliğine dair sorular soruluyor. disiplini artırmak için ne yapmak lazım. her hangi bir önlem var mı bu konuda?
eng1n
14.Mayıs.2010, 16:49
oyuncuların kırmızı görünce onlara cezalar verebilirsin.veya antremana gelmeyince
ahmetgurlek
14.Mayıs.2010, 16:53
onları yapıyorum zaten. başka önerisi olan var mı?
Universal
14.Mayıs.2010, 16:54
Adil kararlar vermen gerek. Eğer o oyuncular takımda huzursuzluk ortamını artıyorlarsa, tatile gönder. Eğer bu seçenek aktif değil ise sat. Takımını düzelt.
bugreyquiento
31.Mayıs.2010, 21:44
aynı sorun bendede var ama işin garibi oyunda kırmızı gören bütün sezon bir oyuncum bile olmadı .... antrenmana gelmeyende olmadı.... bir garip iş var bu işte.
RasAnt
31.Mayıs.2010, 22:25
Oyuncunu yedekte çok bekletiyorsundur forma şansı vermıyorsundur ondan huzursuzluk cıkartıyor ve sürekli go on holiday seçeneğiyle oyuna deevam ediyorsan bu çok etki ediyor assistanın maç sonunda takımı tebrik etmiyordur bu sorunlarla beraber takım huzursuz oluyor ve disiplin sorunuda ortaya çıkıyor.
Malesef assistana maç sonunda tebrik et diye bir seçeneği seçme şansımız yok çünkü adam yensek bile bazen beğenmeyebiliyor ve not good enough gibi yorumlar yapıyor eğer asistana bırakırsan bu yorumları yandın.
Maç sonu konuşmalarını kendin ayarlaman şart takımı gaza getir poh pohla sorunun % 100 bu olduğunu düşünüyorum.
bugreyquiento
31.Mayıs.2010, 23:11
heee anladım şimdi bende herşey asistana baglı mac sonu toplantıları , maç içi gazlama olayları falan....
anladım şimdi sorunu da bununla ugrasmaya kalkarsam bi sezonu 10 günde atlarım : )
RasAnt
01.Haziran.2010, 00:27
Assistan Managerin motivating özelliiği iyi ise toplantılara gönder onu,ben o maç öncesi sonrası maçlarda gazetecilere hep assitanımı gönderirim.Sdece maç esnasında knuşuyorsun ya takımla maç öncesi devre arası maç sonu onlar önemli,özellikle maç sonunda takıma pleased gibi memnunum seçeneklerini seçmeye özen gösterin tabi takımını yenmişse,devre arasındada gaza getir işte yeniliyorsan fln.Oyuncunun puanlarına görede tek tek yorumda bulunabilirsin.
Tek tek her toplantıya katılırsan tabiki sezon geç biter :) diğer türlü ben ortalama 12 saatte fln hep başında oturarak bitiriyorum go on holidaysiz.
dutty
04.Haziran.2010, 15:56
takımda sıkıntı yaratan oyuncuyu bul gönder
samasti
06.Haziran.2010, 04:11
bende aynı prblemı yasıyorum bazen.. boyle durumlarda bu oyuncuları bulup PAF takıma gonderıyorum 2 3 hafta sonra Squad harmony de duzelıyo oyuncuların moralıde
sentugo
06.Haziran.2010, 10:20
Ya benim de böyle bir oyuncum var sürekli antranamandan kaçıyor ama maçlarda süper performans gösteriyor.. NE yapmak lazım acaba
Hep uyarı veriyorum.. Uyarı verince de kızıyor...
HooijDonk07
06.Haziran.2010, 13:03
Ya benim de böyle bir oyuncum var sürekli antranamandan kaçıyor ama maçlarda süper performans gösteriyor.. NE yapmak lazım acaba
1 hafta tatile gitmesini söyle yada 2-3 maç kadroya alma ben öyle yapıyorum.
sentugo
06.Haziran.2010, 13:57
Ya ama adam maçlarda çok iyi oynuyor.. Çevreye alışamamış adam sürekli kaçıyor :D
CeNTeR_TR
06.Haziran.2010, 13:59
Tatile göndermen çok faydalı olacaktır.
Oynadığı maçlardan sonra öv.
Eğer Ülkesel sorun yaşıyorsa onun üLkesinden bir transfer yap (: