PDA

View Full Version : PlayOff 1.maç | Adanaspor-Konyaspor

ToRoSKaPLaNı
14.Mayıs.2010, 13:25
Tarih:17 Mayıs 2010 Pazartesi 20:00
Stad:Ali Sami Yen Stadyumu, İstanbul

Ligde oynanan iki maçtada taraflar 0-0 eşitliği bozamamıştı.Birbirine çok denk iki takım.Playoff un ilk maçı olması sebebiyle iki takımda çok kontollü oynayacaktır.Beraberlik normal bir skor.Ama günüde olanda alır maçı götürür.Uzun süredir Süper lig hasreti çekiyoruz.Umarım maçı alırız ve süper lig için avantaj sağlarız:icon_smile:

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Mayıs.2010, 16:56
Umarım Adanaspor kazanır...

CeNTeR_TR
14.Mayıs.2010, 17:01
Süper Ligde istemediğim 1-2 takımdan biri Konyaspor.

Adanaspor bu maçı kazanmasını isterim.Geçen seneki son hafta performanslarından dolayı :)

Neron_FB
14.Mayıs.2010, 18:32
golü atan kazanır. 1-0 olsun bizim olsun :)

tarikko
14.Mayıs.2010, 18:51
Adanaspor cok zorlanmadan kazanir bence..

deniz.91
15.Mayıs.2010, 14:57
Adana alır umarım

ToRoSKaPLaNı
17.Mayıs.2010, 13:36
Ahh ahh bizimkiler yaklaşmış istanbula.Sınavlarım olmasaydı bende şimdi otobüsteydim.Zaman geçmiyor var ya.Sabahları hiç uyanamayan ben bugün saat 7.30 da uyandım.Heyecanla akşamı bekliyorum.

ToRoSKaPLaNı
17.Mayıs.2010, 21:14
İlk yarı 0-0 bitti.Yine sezon içindeki 2 maç gibi sıkıcı geçiyor maç.

Edit:Maç bitti 3-1 kaybettik :( Ağlamam bittiği zaman ayrıntı yazarım

tarikko
17.Mayıs.2010, 22:18
3-1 kazandı Konyaspor.Ve ilk haftayı en karlı kapatan takım oldu.

Nedvedmania
17.Mayıs.2010, 22:52
Ah be Adana. Umarım diğer maçları kazanırsınız.

Alicanfmfan
17.Mayıs.2010, 22:57
Galatasarylı taraftarlar Adana'yı destekliceklerdi , Bursa'dan gelecektik ama olmadı kısmet deiglmis , Adana'ya üzüldüm umarım yani İnşAllah cıkarlar süper lige gerçi zor ama..

Nedvedmania
17.Mayıs.2010, 23:00
Niye öyle birşey yapıyormuşuz ? :)

Ben Adana ve Karşıyakayı destekliyorum. Bunun sebebi taraftarlarından dolayı bana sempatik gelmelerinden.

Ama Adana Karşıyaka maçında Karşıyakayı destekleyeceğim :D

Neron_FB
18.Mayıs.2010, 03:44
kalan 2 maçı da kazanmamız lazım ve konyanın da 6 puana çıkmaması lazım :D

ToRoSKaPLaNı
18.Mayıs.2010, 09:22
sanırım ikili averaj yok burada.Direk gol averajına bakılıyor play offta.YAni son 2 maçımızda çok iyi averaj sağlarsak konya 6 puana çıksa bile süper lige çıkabiliriz.

EL-Hadji
18.Mayıs.2010, 10:02
Ben maçtaydım. İlk devre doru düzgün pozisyon olmadı. Adana daha istekli taraftı. Konya tempoyu düşürmeye çalıştı. İkinci devre üst üste 2 duran topta gol buldu Konyaspor. 1-0 iken İlyas' ın bir topu direkte patladı. Bu pozisyon gol olsa belki maçı çevirebilirdi Adana... Ardın son dakikada bizim ofsayt gördüğümüz bir pozisyonda Eser topu aldı güzel bir gol attı.

Maçın adamı bana göre Eser'di. Sürekli dolaştı, rakibin defans oyuncularını çok yıprattı. Eser, tek forvetin nasıl oynaması gerektiği konusunda adeta ders verdi.

Adanaspor tarafında İlyas rezaletti. Fevzi de çok kötü oynadı. Sürekli ayağında top tuttu. Normal sezonda da çok beğendiğim Ersan Adem ve İzzet takımlarının en iyileriydi. Ersan Adem sık sık driblingle defansın ortasından topla çıktı.

Hakeme gelirsek çok kötüydü. Tüm takdir haklarını Konya' dan yana kullandı. İkinci ve üçüncü goller ofsayt olabilir.

Konya, Kaf Kaf'ı yenerse bu işi bitirir diye düşünüyorum.

Bu arada ikili averaj geçerli genel değil.