View Full Version : Galatasaray forveti
comandante
30.Nisan.2006, 12:59
arkadaşlar siz galatasaray forveti hakkında ne düşünüyorsunuz?
herkes şuraya buraya takviye yapılmalı diyo ama kimse forvet hakkında konuşmuyor.ben artık hiç beğenmiyorum galatasaray forvetini.
özellikle bu beğenmeme hissim dün gece zirveye çıktı.o kaçan goller neydi ya.hakan altı pastan kalecinin üzerine vurdu,yine hakan bomboş pozisyonda kaleyi tutturamadı sonra necati yarı saha boyunsa bomboş topu sürdü ya en yakınındaki adam 10 metre arkasında..gitti topu kalecinin üzerine vurdu.
hasan kabzeyle de olmaz yani.hem ağır hem yeterince güçlü değil.
bence kesinlikle bu forvetle avrupada başarı gelmez.ümit karanın yanına bir takviye lazım.tamam gol atıyo olabiliriz ama o kadar net pozisyon gol yapılmaz mı ya.semihin son golüyle hakanın son dakikalarda kaçırdığı gole bakın bi.
Frank_Castle
30.Nisan.2006, 13:08
Hakanın futbol hayatı boyunca bomboş karşı karşıya attığını göremedik ki .. Adamın yakasına 2 kişi yapışmışken daha fazla gol atıyor, çünkü kaçsa bile laf etmezler inancı var..ama boşken atamıyor işte eli ayağı karışıyor.. gene de yaşına göre iyi mücadele ediyor..
necatinin formu uçak olayından sonra adeta 0landı .. yollansa iyi olur..
hasan kabze, yeterince şans bulamadı; ama son vuruşlarının çok iyi olduğunu söylemem lazım..
ümit karana laf yok zaten ..
ayrıca adrian ilie den beri, karşı karşıya pozisyonlarda topun dibine görebilen forvetimiz olmaması çok kötü..iliçin 2. golüne dikkatle bakın, ne hakan ne necati atabilirdi o golü..
lakin takımda sol, sağ bek yokken; 10 numara yokken, playmaker yokken, frikikçi, ortacı duran topçu yokken forvet almak lükse kaçacak..
comandante
30.Nisan.2006, 13:22
Hakanın futbol hayatı boyunca bomboş karşı karşıya attığını göremedik ki .. Adamın yakasına 2 kişi yapışmışken daha fazla gol atıyor, çünkü kaçsa bile laf etmezler inancı var..ama boşken atamıyor işte eli ayağı karışıyor.. gene de yaşına göre iyi mücadele ediyor..
necatinin formu uçak olayından sonra adeta 0landı .. yollansa iyi olur..
hasan kabze, yeterince şans bulamadı; ama son vuruşlarının çok iyi olduğunu söylemem lazım..
ümit karana laf yok zaten ..
ayrıca adrian ilie den beri, karşı karşıya pozisyonlarda topun dibine görebilen forvetimiz olmaması çok kötü..iliçin 2. golüne dikkatle bakın, ne hakan ne necati atabilirdi o golü..
lakin takımda sol, sağ bek yokken; 10 numara yokken, playmaker yokken, frikikçi, ortacı duran topçu yokken forvet almak lükse kaçacak..
söylediklerinde haklısın.ama 10 numara,playmaker,frikikçi,ortacı,duran topçu hepsi aynı kişiler değil mi?
bence bir gencin(ferhat,uğur)artık ilk onbire sokulması gerek.hasan kabze avrupada bence etkili olamaz.güce dayalı futbol oynanıyor artık.her pozisyonda yığarlar hasanı.ancak yedek kalır.hakana lafım yok ama bence zirvede bırakmalı.
necatiye gelince de kaçırdığı goller yenilir yutulur cinsten değil.oyun zekası diye birşey yok.maçın ertesi günü necatiyi arabasında gördüm açmış müziği böyle etrafa gülücük saçıyo.hasan şaşı gördüm gözler kızarmış belliki uyuyamamış,suratından düşen bin parça.anlayan anladı.ben gönderilmesinden yanayım.en azından kulübeye...
nic-39
30.Nisan.2006, 13:48
77 golun yanılmıosam 47 sını hasan-hakan-umit-necati attı..sadece hasan sastan ıstedıklerı topları alarak bu golerı attılar bence gerek yok gsye forvet..bı oyun kurucu ya da forvet arkası alex-sergen tipi defansın kanatlarına 1 er oyuncu ve ortaya top yapabılen bırazda mucadelecı aurelıo-kleberson tıpı bı oyuncu lazım gsye bence baska eksıgı yok..
dinaMYt
30.Nisan.2006, 13:49
bugün türkiye ligindeki en iyi forvetler galatasarayda.eğer necati gönderilecekse onun yerini doldurabilecek bir türk oyuncu şu an için türkiye piyasasında yok.bu durumda necatiden daha iyisini bulabilmemiz için dışarılara bakmak lazım.yurt dışında en az necati kadar yetenekli futbolcuları hangi parayla alacağımızı bilemeiyorum.hakan şükür bu yoklukta her şeyini ortaya koyuyor ona bırak demek bizim için şu an bir lüks gibi gözüküyor.hasan kabze ise daha süper lig için bile yeni bir oyuncu daha süper ligde 1,5 sezon geçirmiş toplasanız 20 maç anca oynamış birini de hele ki yetenekli olduğuna inanıyorsanız bu kadar çabuk silmek olmaz.
şampiyonlar ligine gelince gol atmaktan çok yememeyi düşünsek daha iyi olur gelecek sezon.her ne kadar avrupa arenasına çıkınca bir başka oynayan bu takım bana şampiyonlar ligi için hiç ümit vermiyor.ön elemeleri dahi geçemeyebiliriz.(bkz. tromsö faciası)
Berkaiser
30.Nisan.2006, 13:53
Bence yabancı bir forvet oyuncusu almamız lazım ve bu oyuncunun son vuruşunun çok iyi olması lazım.;)
uyurtsever
30.Nisan.2006, 13:56
herkes şuraya buraya takviye yapılmalı diyo ama kimse forvet hakkında konuşmuyor.ben artık hiç beğenmiyorum galatasaray forvetini.
özellikle bu beğenmeme hissim dün gece zirveye çıktı.o kaçan goller neydi ya.hakan altı pastan kalecinin üzerine vurdu,yine hakan bomboş pozisyonda kaleyi tutturamadı sonra necati yarı saha boyunsa bomboş topu sürdü ya en yakınındaki adam 10 metre arkasında..gitti topu kalecinin üzerine vurdu.
bence kesinlikle bu forvetle avrupada başarı gelmez.ümit karanın yanına bir takviye lazım.tamam gol atıyo olabiliriz ama o kadar net pozisyon gol yapılmaz mı ya.semihin son golüyle hakanın son dakikalarda kaçırdığı gole bakın bi.
Abicim bu saatten sonra iyi oyun diye bir sey beklemek yada 2-0 gibi rahat bir skoru yakaladıktan sonra macı ilk 14 dkda kopardıktan sonra her bulunan pozisyonun gol olmasını beklemek doğru değil...
Gelelim bizim forvetlere:
Necati de bir form düsüklügü var diyarbakır macından beri o macta güzel bir gol atmıstı ama genede o macta ve ondan sonra ki tüm maclarda sahada döndü durdu.Formunda olan bir necati avrupa maclarında iyi is yapar en azından deplasman maclarında kontr ataklarda isimize cok yarayacak.
Hasan Kabze bence cok iyi bir forvet ama GS de harcanıyor cünkü dogru dürüst forma sansı bulamadı.Forma verilse bence GS nin gelecek yıllarda ki kaliteli forveti olabilir.
Hakan Şükür tartışmaya gerek yok.Karışmış bir ortamda takıma sahip cıktı,Rize macında tek basına galibiyeti getirdi.Ümit Karan ın sakatlanmasından beri takımı o sırtlıyor.Nitekim Dünde ilk golde attıgı sutu ilic tamamladı,ikinci golü attı ve macı kopardı,o mac devre arasına 0-0 gitseydi GS o macı alamzdı yani Hakan dün gene macı koparan adam oldu.
Ümit Karan adına ne söylenebilir.Bence Türkiye'nin ihtiyacı oldugu bir forvet fırsatcı ve bitirici Cek Cumhuriyetine attıgı golleri hatırlayın...
Kısaca Galatasaray'a bir forvet değil de bir 10 numara şart.Ya bu forvetlerin arkasında bir 10 numara olsaydı...
zargı
30.Nisan.2006, 14:16
GALATASARAYın forvete deil iyi bir sol kanat ve orta sahada beyine ihtiyacı var
Cancanokan
30.Nisan.2006, 14:20
bence gsye forvet gerekmez orta saha iyi olursa forvetlere top gelir onlarda atar.bence galatasarayın orta saha oyuncusuna ihtiyacı var
evet herksesin birleştiği nokta zaten oyun kurucu lazım olduğu. Forvetleri besleyecek.topu ayağında saklayabilecek bir playmaker a ihtiyaç var...
Gravity
30.Nisan.2006, 15:30
Hasan Kabze'nin dün attığı gole dikkat edin, Türk futbolcular arasında o pozisyonda o şekilde vurmayı düşünecek sadece bir futbolcu daha biliyorum ben ki o da Galatasaray'da oynuyor: Ümit Karan. Ümit Karan'ın Türkiye'nin en iyi golcüsü olduğunu kim reddedebilir. Hasan Kabze forma şansı bulabilse hem fizik olarak hem de oyun mentalitesi olarak çok hızlı gelişecek bir oyuncu ama Hakan, Ümit ve Necati üçlüsünün arasından sıyrılıp formayı kapması oldukça zor. Hasan Kabze kesinlikle satılmamalı ama mümkünse 1 yıllığına bir takıma kiraya verilmeli. Gittiği takımda kesinlikle oynayabilecektir çünkü Türkiye'nin en yetenekli golcülerinden birisi bana göre. 2 sezonda oynadığı dakikalarla attığı gol sayısı oranlandığında Türkiye'nin en golcü futbolcusu olarak gözükmesi de bunun en büyük göstergesi.
nekop
30.Nisan.2006, 15:34
marek heinz galatasaraya gelmeden önce forvet oynuyordu bence onu forvette denenmesi lazım belkide aranılan forvet heinzdir...:)
Selman Ozturk
30.Nisan.2006, 17:35
Necati'ye yapılan eleştirileri yersiz buluyorum. Zira Necati Galatasaray'a gelmeden önce forvet arkası olarak görev yapan bir oyuncuydu. Top taşıyor, asist yapıyordu. Bu durumda şundan söz edebiliriz Necati yalnızca 2 sezondur forvet oyuncusu olarak görev yapıyor. Hal böyleyken Necati Galatasaray'ın en golcü futbolcusu ise bunu eleştirmek değil alkışlamak gerek. Ümit Karan'a zaten birşey diyen yok galiba. Gelelim Hasan Kabze'ye. Hasan kondisyon yüklemesini yeterli derecede yapamayan bir oyuncu. Bunun sebebi de maç eksikliği. Son vuruşları oldukça düzgün olmasına karşın kondisyon yetersizliği yüzünden gerçek performansının %45-50 ' sini sahaya yansıtabiliyor. Durum böyleyken bile yarım yamalak çıktığı maçlarda gol ve goller atması onun kalitesini gösterir. Seneye Rezerv Lig kurulursa Hasan Kabze her hafta maç yapacaktır bu yüzden yeterli kondisyonu toplayacaktır ve Galatasaray'ın belki de en büyük silahı olacaktır.Hakan Şükür ise artık takıma ağabeylik yapan bir futbolcu konumunda. 1 yıl daha takımda kalması gerekir. Ama maçları kulübeden izlemek koşuluyla.
meddah
30.Nisan.2006, 17:41
Demirhan, Necati Galatasaray' geldikten sonra ne zaman foret arkasında oynatılsa berbat oynadı; örneğin Tromso maçlarının ikinci yarıları.
Selman Ozturk
30.Nisan.2006, 17:44
O maçlarda pozisyonu birden değiştiği için kötü oynadı. Necati birkaç maç orada sürekli oynatılsa tekrar eski mevkiisine alışacak ve güzel bir oyun ortaya koyacaktır.
Frank_Castle
30.Nisan.2006, 17:48
söylediklerinde haklısın.ama 10 numara,playmaker,frikikçi,ortacı,duran topçu hepsi aynı kişiler değil mi?
değil...
10 numara hagi gibidir sergen gibidir; olmadık zamanda olmadık iş yapandır; flairi yüksek adamdır..takım kötü oynarken bile iyi oynayıp maç alabilendir
playmaker oyunun gidişatını yönlendiren; performansı ile takımın performansı doğru orantılı olan oyuncudur .. misal milli takımda tugay
frikikçi illa 10 numara olacak değil, liberoda olur sağ bekte..duran topçuyu haybeye demişim bu 2si aynı şey oluyor..
ortacı zaten kanat oluyor
comandante
30.Nisan.2006, 20:06
abi sen direk orta saha komple gitsin diyon yani:D
SeZeRinHo
01.Mayıs.2006, 01:38
Necatiyi karcıyorlar koy o adamı forvete al yanınada ii bi forvetdaş;)bide oyun kurucu buldun mu ozmn takıma benzer işte...Bunun Avrupadada örnekleri var Man.Utd.Rooneyi resmen forvet arkası oynatıyo adamlar
nart_susruko
02.Mayıs.2006, 01:21
ne harcaması abi ya...ama o kendini yavaş yavaş harcamaya başlıyor...
Burak Duran
02.Mayıs.2006, 01:58
necati son zamanlarda çok gol kaçırmaya başladı hala anlamış değilim sebebini
paceywitter
02.Mayıs.2006, 02:58
o kadarda olsun ya adamlar yılda 40 maç yapıyorlar yorulmuş olabilir üstüne üstlük inanılmaz baskı ve stres var böyle durumlarda kimi oyuncuların ister istemez performansı düşer kimsininse tam tersi artar bence Necati Türkiyenşn en iyi forvetlerinden
ben necatiye yapılan eleştirileri yersiz buluyorumsezon sonuna doğru formunda bir düşme olmuş olabilir ... bu sadece necatinin başına gelmedi bakın bütün büyük oyunculara hepsi zaman zaman böyle formsuz oluyor genelleme yaparsak daha iyi olur attığı goller çoğu zaman galatasarayı kurtarmıştır ve ümit karanla birlikte en çok gol atan futbolcudur .... ki bence bizim orta saha hiç üretken değilken bir tek h.şaş ile bu kadar gol atıyor birde iyi bir orta saha olsa bunlar ne kadar gol atarlar bunu düşünmek lazım .... karşı karşıya değil boş kaleyede atamadığı olur zaman zaman ama bence bu iyi oynadığı maçları perdelememesi lazım ... futbol çok nankör oyun diyorlar ya bence biz bunu taraftar yönetim ve de basın olarak çok iyi kanıtlıyoruz galatasarayın şampiyon olma ümitleri azaldıkça futbolcularda kötülenmeye başladı ... yok tomas şike yapıyormuş yok necati iyi bir futbolcu değilmiş h.kabze avrupada oynamazmış .... kıyamet habercisi gibiyiz kimse necati bu kadar gol attı bu orta sahaya rağmen hakan bu yaşına rağmen bu kadar gol attı h.kabze maçlarda sonradan girmesine rağmen yinede iyi iş çıkardı demek yok ...
beyler bu takıma kimse şampiyon olmaz derken galatasaraylı bütün futbolcular bizi utandırırcasına şampiyonluğun en büyük adayı oldular ve güzel oynuyarak oldu bence burda galatasaraylı futbolculardan çok galatasarayın bir önceki yönetimini ve ilk yarıkı hakemleri tartışalım ... zira bu saydığım şeyler olmasaydı galatasaray forvetinden tomas a kadar hepsinden övgüyle bahsediyor olurduk ....