View Full Version : İnanıyoruz Sizlere(gs)
leave_992
30.Nisan.2006, 14:03
İnanıyoruz size!
Evimizde Ankaraspor karşısında şov yaptık ve maçı 4-0 kazandık. Hakan Şükür ve İliç'in mükemmel oynadığı karşılaşmada iki yarıda da ikişer gol bulduk ve farka koştuk. Şampiyonluğa inanıyoruz...
Trabzon'dan gelen haber ise bizleri üzdü ancak daha iki hafta var, şampiyonluk yarışını son haftaya kadar kovalayacağız. Bu galibiyetle puanımızı 77'ye çıkardık. Averajla ikinci sıradayız. Önümüzdeki hafta İnönü'de Beşiktaş'a konuk olacağız. Haydi Aslanlar yarışı bırakmak yok. Tüm kalbimiz sizinle...
alıntıdır....
Berkaiser
30.Nisan.2006, 14:06
Biz son 2 maçımızı kazanalım da şampiyonluk gelmese bile oyuncularımıza helal olsun.
leave_992
30.Nisan.2006, 14:08
Biz son 2 maçımızı kazanalım da şampiyonluk gelmese bile oyuncularımıza helal olsun.
Galatasaray ilk yarı kolay maçları kaybetmese hiç sorluk çekmeden şampiyon olurduk ama şimdi sadece şampiyon olacağımıza inanıyoruz!!!!!
zargı
30.Nisan.2006, 14:14
ben artık ümidimi kaybettim teknik direktörümüz sagolsun gecen hafta bitirdi bnm ümitlerimi
bence son 2 haftayı kazanmalıyız. Sonra ŞAMPİYON olamasak ta GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU oluruz...
Frank_Castle
30.Nisan.2006, 17:52
inanıcaksak gidelim kayseri erciyese, denizliye inanalım ..
ernusal
30.Nisan.2006, 17:58
yanlış anlamayın arkadaşlar ama galatasaray büyük bir külüp sanki ilk defa şampiyonluğa oynarmış gibi şampiyon olmasada gönülerin şampiyonuyuz diyorsunuz.gs her zamna şampiyonluk için oynuyor ne ilk ne son parasal olarak kötü durumdayız diyorsunuz ama 4 sene şampiyon olduğunuzda da parasal olarak ii değildiniz...ben fenerli olarak gs böyle küçük düşürmenizine üzülüyorum...
Nedvedmania
30.Nisan.2006, 19:06
ben artık ümidimi kaybettim teknik direktörümüz sagolsun gecen hafta bitirdi bnm ümitlerimi
geretsin hiç bi suçu yok oyuncular öyle istedi gerets normalde defansif oynuyacakdı ama oyuncular çok hırslıymış ve gerets de oyuncular istediği için ofansif oynattı ve sonuç;;) ;;) ;;)
zargı
30.Nisan.2006, 19:16
geretsin hiç bi suçu yok oyuncular öyle istedi gerets normalde defansif oynuyacakdı ama oyuncular çok hırslıymış ve gerets de oyuncular istediği için ofansif oynattı ve sonuç;;) ;;) ;;)
abi sen yapma bari sen savunma su adamı bana öle bi maçta öle bi cehenneme iki tane cocugu cıkarıyo üstüne üstlük bu adamlar defansın en önemli bölgesinde oynuyo sonra cogunlugu onların hatalarından olan goller yeniyo ama suc onların deil onları o atese atanın
gorkemyilmazkarasu
30.Nisan.2006, 20:01
abi sen yapma bari sen savunma su adamı bana öle bi maçta öle bi cehenneme iki tane cocugu cıkarıyo üstüne üstlük bu adamlar defansın en önemli bölgesinde oynuyo sonra cogunlugu onların hatalarından olan goller yeniyo ama suc onların deil onları o atese atanın
sana bişey sormak istiyorum sence fener maçı uğur ve ferhat oynatıldığı içinmi kaybedildi?
bence değil uğur ve ferhat oynamasa cihan ve ergün oynayacaktı.ergün ve cihan yavaş oyuncular tahminimce gerets anelka ve tuncayın hızlı oyuncular olduğunu düşünüp uğur ve ferhatın hızından faydalanmak istedi bence çok mantıklıydı.bence problem maça cihanla değil orta sahada daha pas yapabilen ilic veya volkan gibi bir oyuncuyla başlamamaktı.
uğur ve ferhat bir çok kez milli olmuş oyunculardır.ayrıca çok genç yaşlarda bu yaş grubu oyuncularımız avrupada çok başarı yakaladı.bundan dolayı bu gençleri çok tecrübesiz görmek yanlıştır bence.bu atmosferden etkilenmedikleri anlamına gelmiyor.mutlaka etkilenmişlerdir ama o stresi maç başlar başlamaz atmışlardır diye düşünüyorum...
zargı
30.Nisan.2006, 21:10
sana bişey sormak istiyorum sence fener maçı uğur ve ferhat oynatıldığı içinmi kaybedildi?
bence değil uğur ve ferhat oynamasa cihan ve ergün oynayacaktı.ergün ve cihan yavaş oyuncular tahminimce gerets anelka ve tuncayın hızlı oyuncular olduğunu düşünüp uğur ve ferhatın hızından faydalanmak istedi bence çok mantıklıydı.bence problem maça cihanla değil orta sahada daha pas yapabilen ilic veya volkan gibi bir oyuncuyla başlamamaktı.
uğur ve ferhat bir çok kez milli olmuş oyunculardır.ayrıca çok genç yaşlarda bu yaş grubu oyuncularımız avrupada çok başarı yakaladı.bundan dolayı bu gençleri çok tecrübesiz görmek yanlıştır bence.bu atmosferden etkilenmedikleri anlamına gelmiyor.mutlaka etkilenmişlerdir ama o stresi maç başlar başlamaz atmışlardır diye düşünüyorum...
o cocuklar mac icinde dizlerinin titremesinden top oynayamadılar bide anelkayla tuncayı tutucaklar ergün ve cihan olsaydı bu maç yüzde 65 ihtimal böle bitmezdi kardesim
bence son 2 haftayı kazanmalıyız. Sonra ŞAMPİYON olamasak ta GÖNÜLLERİN[İZİN] ŞAMPİYONU oluruz...
GÖNÜLLERİN[İZİN] ŞAMPİYONU
hezzo
30.Nisan.2006, 21:35
bende inanıyorum cimboma ama önce erciyes ve denizliye iinnıyorum
TüMeR_yAğıZ
30.Nisan.2006, 21:39
gönlümüz sizinle ve ama maçımızda sizinle :D:D:D
Jesus_FB
01.Mayıs.2006, 02:25
gönlümüz sizinle ve ama maçımızda sizinle :D:D:D
Nasıl olucak :D:D:D
beşiktaş ve galatasaray kenetlenmiş galatasarayın şampiyonluğuna..;;)
jacke
01.Mayıs.2006, 11:25
ya beyler inanmak yetmio :D o kadar feneri sevmiosunuz ama işiniz bize düştü bizim berabere veya kaybetmemiz lazım :D ama şahsen bi fenerli olarak ben seyircisiz oynayacağımız maçtan korkuom.çünkü diyarbakirla ilk yarı oynadığım maçta 2-2 kalmıştık.yani fenerbahçe taraftarsız zor oynuo..bide bu hafta düğüm çözülebilir.bjk yenerse fenerde yenerse şampionuz.ama şampionlukta gidebilir fenerin hiç belli olmaz.