Log in

View Full Version : PlayOff 2.maç | Altay-Adanaspor

ToRoSKaPLaNı
19.Mayıs.2010, 13:23
Tarih:20 mayıs Perşembe 20:00
Stad:Olimpiyat Stadı,İstanbul

İlk maçta Konyaspordan ağır bir yenilgi aldık.Artık puan kaybına kesinlikle tahamülümüz yok.Ne yapıp edip sonuca gitmeliyiz.Zevkli ve hızlı bir maç olacak.Altayda ilk maçında beraberlik aldı.Bu maçı kazanmak isteyeceklerdir.Daha sonrada Konyanın puan kaybetmesini umacaklardır.Her iki takımda kazanmak için oynayacak.İyi olan kazansın

Sekopej
19.Mayıs.2010, 13:37
Kaybenin, berabere kalırlarsa 2 takımın da sonu olacak maç. 2 taraf da kazanmak zorunda zevli bir maç olabilr.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Mayıs.2010, 17:09
Kaybenin, berabere kalırlarsa 2 takımın da sonu olacak maç. 2 taraf da kazanmak zorunda zevli bir maç olabilr.
İmza...:0:

Neron_FB
19.Mayıs.2010, 17:44
Adana 4 atar 3 yer :D

Zekirdek
19.Mayıs.2010, 17:51
Konya'nın 3. olü deşettı tartışılmaz.

Ama ya Adana ya da Altay ruptan çıksın ısterım.

yaman76hakanFB
19.Mayıs.2010, 17:57
Tarih:20 mayıs Perşembe 20:00
Stad:Olimpiyat Stadı,İstanbul

Şu tersliğe bak ki; bu kadar önemli bir futbol maçını malesef izleyemeyeceğim... Aynı saatte Beko Basketbol Ligi finalinde ilk maç başlıyor... SkyTürk ve Spormax kanalları aynı anda yayınlayacak...

ToRoSKaPLaNı
20.Mayıs.2010, 21:05
Devre 0-0 bitti.Kaçırdığımız goller yine saç baş yoldurdu.Sezon başından beri ileri uçtaki oyuncularımızın beceriksizliğinden çok çekiyoruz.Emre ve İlyas yine kötü oynuyorlar

KaPaLı
20.Mayıs.2010, 21:48
Altay 1 - 0 Adanaspor.

Maçlar böyle biterse son maç final olacak..

Allah Adanaspor taraftarına sabır versin hakkaten.

tarikko
20.Mayıs.2010, 21:59
Adana 1-1 yapti..

KaPaLı
20.Mayıs.2010, 22:06
Altay 1 - 1 Adanaspor.. Emre Aktaş..

Bu hiç iyi olmadı. Zaten bitti Adana'nın şansı. Altay'ıda yanlarına çektiler..

tarikko
20.Mayıs.2010, 22:09
Ah be Altay..Atarlar umarim son dakikalarda.Konya cikacagina Altay ciksin yahu..

tarikko
20.Mayıs.2010, 22:12
Aha atti Altay..90, dakika Tiago atti..

KaPaLı
20.Mayıs.2010, 22:13
Altay 2 - 1 Adanaspor. Tiago Bezerre !

Müthiş frikik golu oldu. Hadi Altay son maç final maçı !

Olmaz böyle şey. Helal olsun TFF. Belli ettin rengini. Yazıklar olsun. Tiago atıldı. Konya maçında olmayacak..

Universal
20.Mayıs.2010, 22:16
Olmadı, bu gol ile Konya son maça bıraktı. Güzel bir final bizi bekliyor. Belki Konya'yı desteklemeye gidebilirim, finallerim ile çakışmassa.

KaPaLı
20.Mayıs.2010, 22:19
Adam formayı çıkarmadan sarıyı gösterdi attı Tiago'yu hakem. Yazıklar olsun. KSK maçında Fırat Aydınus'un yaptıkları yetmedi herhalde..

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2010, 22:29
Bu mac berabere bitseydi yazik olurdu. Dk.90 da gelen gol cok anlamli oldu. Neyseki son mac onem kazandi. Cikmasini istemedigim bi takim varsa o da Konya. Son macta bitir isi Altay.

ToRoSKaPLaNı
20.Mayıs.2010, 22:30
Normal sezonda hiç yenilmediğimiz rakiplerimize playofflarda yenildik.Söylenecek birşey yok.Umarım seneye daha koşan mücadele eden forvet oyuncuları ve forvet arkaları alınır.Böyle yürümüyor iş.Her maç zar zor 1 gol atıyoruz. bir sene daha süper lig hasreti çekeceğiz.Ligde üçüncü olup playofflarda kaybetmek çok koyuyor adama bu hafta onu öğrendim

World Hollow o1
21.Mayıs.2010, 00:31
Yazık oldu başka hiç bir şey değil.

61 puan toplayıp 3. sırayı hak ettik hatta 2. sırayı ama 4.5.6.ile aynı kefeye koyulduk kötü oldu.

Hayırlısı olsun..

Yaşasın memleketine ihanet etmeyen, şanlı Anadolu...

EL-Hadji
21.Mayıs.2010, 09:47
Bu maçı izlemedim ama Konya' nın lehine 2 maçtır bariz hatalar yapılıyor. Tiago' nun atılamasına çok üzüldüm. Umarım Altay çıkar zira Konya' nın 2 maçını da izledim gerçekten pozisitf futbol namına hiç bir şey ortaya koymuyorlar

A.FaruK
21.Mayıs.2010, 09:51
Tiago ipten aldı takımını gerçekten çok güzel bi goldu ama golden sonra atılması Altay için kötü olmuş.Ama bana geliyoki bu oyunla pek güven vermediler Konya karşısında pek şansları yok bu futbolla kendilerini toparlamaları lazım.Ama gönlüm Altayın kazanmasından yana heralde soyadımın Altay olmasından kaynaklanıyo bu :) :) Haydi Büyük ALTAY :)

Sekopej
21.Mayıs.2010, 09:55
Lig sonunda hoca değişikliğini Altay için pek doğru bulmasam da, Konya maçında Güvenç Kurtar'ın faydası olacaktır. Karşıyaka elendiğine göre şimdi destek sırası Altay'da.

KSK - Adanaspor maçı oynanmasa olur mu? Federasyonun saçma uygulamasıyla hiç bir amacı olmayan maç haline geldi.

EL-Hadji
21.Mayıs.2010, 10:29
Lig sonunda hoca değişikliğini Altay için pek doğru bulmasam da, Konya maçında Güvenç Kurtar'ın faydası olacaktır. Karşıyaka elendiğine göre şimdi destek sırası Altay'da.

KSK - Adanaspor maçı oynanmasa olur mu? Federasyonun saçma uygulamasıyla hiç bir amacı olmayan maç haline geldi.

Bu uygulamayı TFF' ye dayatan bir kısım medyadır. Özellikle hayatlarında TBA maçı izlememelerine rağmen yeri gelince nuh devrinden kalan bilgileriyle caka satan bazı spor yazarları bu sistemi direttiler. Şimdi görsünler. Yıllardır yırtıyorum kendimi. En güzel sistem İngiltere Championshiptekidir. Yarı final deplasmanlı final tek maç bundan daha güzel bir p.off sistemine aklım ermiyor. Finali verirsin İstanbul' a. Yarı final herkesin evinde olur.

Şimdi ki sistemde seyircilerin de zararı var. Ben önceden Adana - Kaf Kaf maçına biletimi almıştım. Gitmeyi düşünmüyorum açıkcası. Ne izleyeceğiz ki. Evde oturup Altay Konya maçını izlerim.