View Full Version : Gaziantepspor Değerlendirmesi
goosfraba
20.Mayıs.2010, 05:49
2009 - 2010 sezonunun analizini bu başlık altından yapabilirsiniz.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mayıs.2010, 18:01
Kesinlikle başarısızdılar...O kadroyla en az ilk 10'a girilmesi lazımdı.
Varonil
23.Mayıs.2010, 19:37
Jose Couceiro'nun ilk geldiği zaman Gaziantepspor'a bir çizgiyi yakalatacağını düşünüyordum.
Transfer döneminde gerçekten çok iyi takviyeler yaptılar.Ligi ilk 10'un içinde bitirebilecek potansiyelde bir kadroları vardı.
Gaziantepspor'un ligi beklediğim yerde bitiremediğini söylesem de bu sezon takımdaki en iyi oyuncunun Julio Cesar olduğunu söyleyebilirim.13 golle bitirdi ligi sanırım,kritik maçlarda attığı gollerle Gaziantepspor'u ayakta tutmayı başaran isimdi.
Takımın kadrosunda Soner Murat ve Olcan gibi yetenekli genç isimlerin yanı sıra Zurita,Beto,İvan,Deumi ve Julio Cesar gibi kaliteli yabancılar var.
Eminim seneye Bülent Uygun yönetiminde birkaç takviye ile birlikte üst sıralara oynayacak bir takım olacaklardır.
narakan1969
25.Mayıs.2010, 13:31
Bir Gaziantepspor'lu olarak diyorum ki bunların teknik direktörle alakası felan yok. Tamamen YÖNETİM bizi rezil etti. Celal Doğan'dan sonra başa gelen bu 2 yaratık Kızıl kardeşler takımı kendi emelleri için kullanıyorlar. Bu yönetim geldiğinden beri takımımız lige sırası ile son senelerde 8-9-11-12 nci oldu maalesef. Bu arada Bülent Uygun'dan vazgeçildi. Ve hocanın bundan canlı yayın programında haberi oluyor. Bir kulüp bu kadar rezil edilebilir. Eğer Beşiktaş'lılar bizim başkanı tanısa Demirören'e şükür ederler.
Fearless Coward
25.Mayıs.2010, 13:32
Harbidende narakan'a katılıyorum çok rezil bir klüp gerçekten önce yönetim değişsin takım değil..Bu sezon kötü bir sezon geçirdiler Demirören'in o kadar çabalarına rağmen yani adamlardan bi ilk 5 falan bekliyordum ben açıkcası..
narakan1969
25.Mayıs.2010, 13:58
Bank asyaaa 1.lig ,1.lig bank asyaaaaaaaaaaaa !
(13.07.2009) “Artık 8 değil, 88 milyon euro da verseler Tabata’yı satmam.” -
(10.07.2009) “Tabata’yı ne Beşiktaş’a ne de bir başka kulübe vermemiz mümkün değil.” -
(27.08.2009) “Tabata Gaziantepspor’un futbolcusudur ve burada kalmaya devam edecektir.”
(28.08.2009) “Tabata artık Beşiktaşlı diyebiliriz“ Gaziantespor Klübü Başkanı İbrahim Kızıl.
(24 Nisan 2010) : Teknik Direktörümüz Jose Couceiro ile DEVAM kararı alan yönetimimiz, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda önümüzdeki sezon güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarına başladı.
(13 Mayıs 2010) : Bülent Uygun : İbrahim Kızıl benimle mutlaka çalışmak istediğini söyledi.
(24 Mayıs 2010) : Kızıl Bülent Uygun'dan vazgeçti.
Aynı gün : Bülent Uygun : Ben anlaşma olmamasını şimdi sizden duyuyorum. ( LİG TV Canlı Yayını)
Daha ne söylenebilir ki berbat bir sezon geçirdik.
Universal
25.Mayıs.2010, 15:24
Gaziantep yönetimi takımın işine karışırsa olacağı budur. Bülent Uygun'u tebrik ediyorum, onuru koruyarak istifa etmiştir.
DenizlispoR
25.Mayıs.2010, 21:05
Bir Gaziantepspor'lu olarak diyorum ki bunların teknik direktörle alakası felan yok. Tamamen YÖNETİM bizi rezil etti. Celal Doğan'dan sonra başa gelen bu 2 yaratık Kızıl kardeşler takımı kendi emelleri için kullanıyorlar. Bu yönetim geldiğinden beri takımımız lige sırası ile son senelerde 8-9-11-12 nci oldu maalesef. Bu arada Bülent Uygun'dan vazgeçildi. Ve hocanın bundan canlı yayın programında haberi oluyor. Bir kulüp bu kadar rezil edilebilir. Eğer Beşiktaş'lılar bizim başkanı tanısa Demirören'e şükür ederler.
Abi sen daha Ali İpek'in başkanlığını yaptığı takımı tutmadın galiba :D.En rezil başkan bizim ne Y.D. Ne Kızıllar :n:.