Log in

View Full Version : İstanbul BŞB Değerlendirmesi

goosfraba
20.Mayıs.2010, 05:50
2009 - 2010 sezonunun analizini bu başlık altından yapabilirsiniz.

Varonil
21.Mayıs.2010, 14:00
Sezonun 2.süprizini yapan takım İstanbul Büyükşehir Belediye oldu bence.Puan tablosuna bakıyorum da bir 6-7 puan daha toplasalardı şimdi UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanacaklardı.

Düşük maliyetle kadrolarına kattıklarını oyuncularla önemli işler başardılar.Bu başarıda Abdullah Avcı'nın da katkısı büyük.34 maçını da deplasmanda oynayan bu takım gerçekten çok iyi bir sezon geçirdi.İskender Alın bu sezon takımın en iyi oyuncusuydu.

Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 14:05
Zaten takım son 2 sezondur hep yükseldi önce 10.'luk sonra 8.'lik şimdi de 6.'lık Abdullah Avcı taraftarsız oyuncuları nasıl motive etti artık bilmiyorum ama helal olsun...Türkiye'de en fazla bi takımda duran teknik adam Avcı galiba 5 sezondur duruyor İBB'de seneyede duracak galiba o yüzden İBB seneye daha iddialı bir kadro oluşturacaklar ve Avrupa'ya oynayacaklardır diye düşünüyorum..İskender Alin,Ali Güzeldal harika bir sezon yaşattılar bize İstanbul takımlarından puan aldılar hepsinden kısacası Bursa'yı geçtim onlardan daha çok büyük bi iş başardılar 34 maç deplasmanda Bursa bile başarılı olamaz bu kadar yani E.Sağlam oyuncuları A.Avcı gibi motive edemez bence..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mayıs.2010, 17:47
Taraftarı olmayan bir takımın bu kadar iyi olması...Abdullah Avcı'yı tebrik etmek lazım gerçekten.