View Full Version : Antalyaspor Değerlendirmesi
goosfraba
20.Mayıs.2010, 05:50
2009 - 2010 sezonunun analizini bu başlık altından yapabilirsiniz.
Antalyaspor açısından güzel bir sezon oldu.Sene başında belirlenen hedeflere fazlasıyla ulaşıldı.Ligde toplanan puan bakımından tarihinin en iyi sezonunu yaşadı ve ZTK'da yarı final oynadı.
Hareketli bir transfer dönemi geçirecek Antalyaspor.Mehmet Özdilek revizyon yapıyor ve üst sıralara oynayacak bir takım oluşturmaya çalışıyor.Takımda sol açık, stoper ve sol bek eksikliği var.Buralara mutlaka transfer yapılacaktır.İç transferde ise şimdilik Ömer, Ali Zitouni ve Polat'ın sözleşmeleri uzatıldı.Orhan Ak, Batak, Vahap Işık, Şenol Can, Gürhan Gürsoy, Fatih Ceylan, Korhan Öztürk, Hakan Özmert gönderildi.Balili'nin de sözleşmesi feshedilecek.Takımdaki kiralıklar Tita, Jedinak ve Erhan Güven'in takımlarıyla bonservisleri için görüşmeler yapılacak.Ayrıca 4 yeni yabancı oyuncu alınacak.Takımda büyük değişim olacak kısaca.Yapılacak transferleri merakla bekliyorum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mayıs.2010, 17:47
Gayet iyi bir sezon geçirdi bence Antalyaspor...Tabi bunda en büyük katkısı olan 3 isim bence Şifo Mehmet,Necati ve Veysel'di...
di canio
22.Mayıs.2010, 19:39
Gayet iyi bir sezon geçirdi bence Antalyaspor...Tabi bunda en büyük katkısı olan 3 isim bence Şifo Mehmet,Necati ve Veysel'di...
Bence Veysel'in çok büyük bir katkısı olmadı izlediğim kadarıyla. Ama Şifo Mehmet ve Necati konusunda sonuna kadar katılıyorum sana. En önemlisi de Necati transferiydi bana göre. Necati transferi olmasa Antalyaspor muhtemelen düşmemek için mücadele edecekti. Hem Necati'nin Antalyaspor'a hem de Antalyaspor'un Necati'ye çok büyük katkısı oldu bu sezon.
Fearless Coward
22.Mayıs.2010, 19:44
Takım hedeflediği noktada bitirdi seneye daha iyi bir noktada görebiliriz Antalyaspor'u..
Veysel yerine Jedinak'ı söyleyebiliriz.Orta sahayı toparlayan isim oldu bu sene Antalyaspor'da.
di canio
22.Mayıs.2010, 22:04
Takım hedeflediği noktada bitirdi seneye daha iyi bir noktada görebiliriz Antalyaspor'u..
Bana kalırsa hedeflediğinin de daha üstünde bitirdi. Hem ligde, hem kupada. Daha önce Yılmaz Vural ile de böyle bir ivme yakalanmış, ancak o zaman şanssızlıklar nedeniyle başarılı olunamamıştı. Önümüzde ki sezon planlaması etkin ve güzel yapılabilirse daha iyi bir Antalyaspor izleyebiliriz.
Veysel yerine Jedinak'ı söyleyebiliriz.Orta sahayı toparlayan isim oldu bu sene Antalyaspor'da.
Sonradan aklıma geldi benim de. Jedinak'ın katkısı da çok önemliydi bu sezon. Savunmada Yalçın, kalede de Ömer güzel işler yaptılar Antalyaspor adına.
DenizlispoR
23.Mayıs.2010, 10:52
Bana kalırsa hedeflediğinin de daha üstünde bitirdi. Hem ligde, hem kupada. Daha önce Yılmaz Vural ile de böyle bir ivme yakalanmış, ancak o zaman şanssızlıklar nedeniyle başarılı olunamamıştı. Önümüzde ki sezon planlaması etkin ve güzel yapılabilirse daha iyi bir Antalyaspor izleyebiliriz.
Sonradan aklıma geldi benim de. Jedinak'ın katkısı da çok önemliydi bu sezon. Savunmada Yalçın, kalede de Ömer güzel işler yaptılar Antalyaspor adına.
Abi Ömer deme yahu :D.Maçın yarısını yerde yatarak veya topa bakarak geçiriyor artık gençlerin önünü açsın emekli olsun bir şeyler yapsın :D.
di canio
23.Mayıs.2010, 12:47
Abi Ömer deme yahu :D.Maçın yarısını yerde yatarak veya topa bakarak geçiriyor artık gençlerin önünü açsın emekli olsun bir şeyler yapsın :D.
Bu konuda haklısın ve eleştiren herkes haklı aslında. Ben de beğenmiyorum bu yaptıklarını. Ancak saha içinde oldukca etkiliydi. Kurt bir kalecinin Antalyaspor gibi takımlara katkısı büyük oluyor. Bahsettiğin şeyler dışında bakınca katkısı epey fazla oldu.