Log in

View Full Version : Türkiye - Ç.Cumhuriyeti | Hazırlık Maçı

anilton
22.Mayıs.2010, 01:46
http://www.yukleresim.com/images/0mdj1kvqcsz9wv27k1c.jpg

Maç NtvSpor'dan naklen yayınlanacak.

Hiddink 11'i açıkladı;

-----------------Volkan-------------

Sabri-----E.Aşık----Servet---Çağlar

------------Okan----Emre-----------

Volkan-------------------------Arda

----------Halil-----Nihat------------

Emre'nin yerine G.Zan,Okan'ın yerine S.Şahin girecek...

Fearless Coward
22.Mayıs.2010, 01:52
ŞL Finali 21:45'te ise bu maç izlenir hemde sırf Okan ve Emre Aşık için..Sizi unutmayacağız Aslanlar!!! 2 oyuncuda çok büyük emekler verdiler futbol adına özellikle Okan Buruk..

RasAnt
22.Mayıs.2010, 13:07
Vay bugün futbol akşamı güzellll :)

GodfatheR
22.Mayıs.2010, 13:11
18 de Efes-F.Bahçe, 19.30 da Milli maç, 21.45 de Şampiyonlar ligi finali :D Dolu dolu bir gün :D

BaFraLı
22.Mayıs.2010, 14:19
Şimdi Amerika'da gece mi olacak nası olacak :D. Maç orada gündüz mü oynanacak .

Sekopej
22.Mayıs.2010, 14:26
Gündüz oynanacak, Amerika 94'ü hatırlıyorum da, avrupalı beyler rahat maç izlesin diye, öğle sıcağında maçlar oynanmıştı, şimdi de öğle saatinde olacak maç.

RaSenGan
22.Mayıs.2010, 14:31
Emre Aşık futbolu bırakıyor ama adamı ilk 11'e almış :)

Sekopej
22.Mayıs.2010, 14:32

Emre ve Okan jubile yapıyor, muhtemelen 5-10 dakika oynayacak, sonra Gökhan ve Selçuk oyuna girecek.

bay e-ko
22.Mayıs.2010, 14:33

Emre ve Okan 10 -15 dakika oynayacak sonra yerlerine asler girecek. Jübile amaçlı almışlar ilk 11'e...

LadroN
22.Mayıs.2010, 17:03
Savunma hattı bi acayip Sabri G.Zan Servet Çağlar

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Mayıs.2010, 17:13
Hiddink ile ilk maca cikiyoruz. Bakalim nasil bi etki olacak milli takimimiza. En cok merak edilen konu bu sonuctan ziyade. Umarim hep dillendirilen pozitif futbola gozkirparlar.

TR.CaPTaiN
22.Mayıs.2010, 17:38
Hiddink Türk Milli takımı kariyerinin henüz başında, bu tip maçların sonuçlarına fazla takılmamak lazım. İlerleyen süreçte daha iyi kadrolar kurulacak, Hiddink mantalitesini milli takımımıza aşılayacaktır.

yaman76hakanFB
22.Mayıs.2010, 17:53
Maçın muhtemelen ilk 15-20 dakikasını izleyemem... Efes Pilsen-Fenerbahçe Ülker maçının son periyodunu izliyor olacağım o dakikalarda...

Hazırlık maçlarını oldum olası sevmem ve aslında izlemem de... Ama sözkonusu Hiddink olunca ve böyle bir hocanın ilk defa milli takımın başında sahaya çıkacağı düşünülürse insan ister istemez merak ediyor...

RaSenGan
22.Mayıs.2010, 18:34
Jübileyse tamam o zaman :) Umarım NTVSpor şifreye girmez de rahat rahat izlerim.

World Hollow o1
22.Mayıs.2010, 20:01
Çok Harika görüntüler gerçekden böyle birşey yok yaa.. :)

Çok gurur verici birşey, verdikleri hizmetlerden dolayı herşey için teşekkürler..

Universal
22.Mayıs.2010, 20:09
Rıdvan'ın iki yıl önceki o sevinişi aklıma geldi, hey gidi günler hey...

BeeTLeJuiCe
22.Mayıs.2010, 20:24
Arda ile 1-0 öne geçtik.

Rsa
22.Mayıs.2010, 20:24
Arda, 1-0.

Suicider
22.Mayıs.2010, 20:38
Arda yı ilk defa böyle oynarken görüyorum bu sene..

The.Crow
22.Mayıs.2010, 20:41
Takım iyi oynuyor. Umarım bu Hiddink'in ilk maçı olduğu için bir hevesten ibaret değildir. Eğer bu maçlık heves değilse milli takımımızı çok güzel günler bekliyor bence.

Ahmet Göktaş
22.Mayıs.2010, 20:45
Rıdvan bi iki dakka sus allah aşkına yaaa...

yunusgs
22.Mayıs.2010, 20:52
Çok hoşuma gitti futbol.Bu takıma Hiddink'in elinin değdiği belli oluyor gerçekten.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Mayıs.2010, 20:52
Ilk yari itibariyle cok begendim takimi, asi tutmus galiba. Daha iyi 11 ler de cikarabiliriz ustelik. Sedece milli takim icin degil, ulke futbolu icin de cok yerinde bi adim oldugu belli oldu hiddink' in getirilmesi. Umarim devami gelir, daha kaliteli ve hazir takimlara karsi nasil oynariz onu da gormek gerekir. abd maci dunya kupasina hazirlanan bi rakip oldugu icin daha iyi bi fikir verebilir.

GeNç KaRTaL
22.Mayıs.2010, 20:54
İlk yarıda iyi futbol oynadık,akıllı futbol oynadık.Hiddink daha ilk maçtan kalitesini ortaya koydu.Bu futbol ilerisi için olan umutlarımı daha da artırdı.Arda'nın attığı gol de güzeldi.Haydi hayırlısı..

Suicider
22.Mayıs.2010, 21:02
Arda asist gol nihat güzel gol attı nihat..

RasAnt
22.Mayıs.2010, 21:05
Evet güzel goldü :)

GeNç KaRTaL
22.Mayıs.2010, 21:05
Nihat Cech'i seviyor.:icon_smile: Yine boş geçmedi.Güzel goldü yine.

RasAnt
22.Mayıs.2010, 21:09
Takım şov yapıyor yahu nazar değmesin :)

World Hollow o1
22.Mayıs.2010, 21:13
Çok hoşuma gitti futbol.Bu takıma Hiddink'in elinin değdiği belli oluyor gerçekten.

Daha 1 haftalık dönemde olacak iş değil bu Çeklerinde yenileme durumları var ilerde daha netlik kazanır bu durum daha dişli rakiplere karşı nasıl oynayacağımız önemli, bizim gibi önde basan takıma karşı ne yapacağız onu görmek gerek.

HooijDonk07
22.Mayıs.2010, 21:19
Arda,Sabri,Selçuk,Kazım çok iyi oynuyorlar.Bu takım Dünya Kupasına gitmemesi kötü oldu.Çağlar'ı beğenmedim.Caner daha iyi olur gibi solbekde.

IcedEarth
22.Mayıs.2010, 21:23
Arda,Sabri,Selçuk,Kazım çok iyi oynuyorlar.Bu takım Dünya Kupasına gitmemesi kötü oldu.Çağlar'ı beğenmedim.Caner daha iyi olur gibi solbekde.
Sol bekin sahibi Hakan Balta'dır bence. Keşke o oynasa..

nannar
22.Mayıs.2010, 21:31
Sabri,Selçuk ve Kazım'ın iyi oynadığı bir maçı ölçüt almaya gerek bile yok :n: Sol bekte şu anda Türkiye'de en iyisi hakan Balta.

RasAnt
22.Mayıs.2010, 21:35
Çekleri zar zor elemiştik avrupa şampiyonasında,Hazırlık maçı olsada çok rahat oynuyoruz ve iyi oynuyoruz,ölçüt almamak acımasızlık olur.

Kazım iyi oyuncu sabriyle selçuğa soktuğun katogoriye katmanı doğru bulmuyorum

Suicider
22.Mayıs.2010, 21:36
Yine emre Yine hata

indie
22.Mayıs.2010, 22:06
Volkan: Gayet iyiydi, golde hatası yoktu.
Servet: Normal oynadı.
Gökhan: Fena değildi.
Emre G.: Milli takım ya da Galatasaray oyuncusu olmak için çok sakar.
Çağlar: Belli özellikleri var ama milli takım oyuncusu değil gibi, Hakan Balta ve İsmail'e bırakır yerini kısa zamanda. (Caner bek değildir)
Sabri: Her zamanki Sabri, savunmada gayretli, hücumda beceriksiz.
Selçuk: Bugün kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkardı. Paslarıyla şaşırttı.
Emre: İyi bir oyun çıkardı, vazgeilmezlerden.
Arda: Muhteşem oynadı diyebiliriz.
Kazım: Yusuf Şimşek gibi, topu her aldığında durup, rakibi bekleyip iki ayağı arasında gezdiriyor. Hareketli oynamadıktan sonra onun gibi çok bulunur.
Semih: Oyunda kaldığı sürece etkisizdi, çünkü takım olarak etkisizdik.
Turgay: Yerinde oynamadığı için fazla gözükemedi, ileride nokta santrafor olarak yararlanabiliriz.
Nihat: Faydalı oynadı, formda olduğu sürece Emre gibi vazgeçilmezlerden olur.
Selçuk İnan: Defansif olarak yetersiz, ortasahada varlık gösteremedi.
M. Topal: Isınamadı oyuna.

yunusgs
22.Mayıs.2010, 22:12
Hazırlık maçı da olsa gayet olumlu bir sonuç aldık.Sonuçta ilk yarının tek hakimi bizdik.Bireysel hatadan gol yemesek temiz bir şekilde 2-0 alacaktık maçı.Bir sürü sakatımız var,buna rağmen iyi futbol oynadık.İnşallah Euro 2012 vizesi alacağız.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mayıs.2010, 23:04
Çok tatmin etti bu maç beni,Hiddink'in eli değdiği belli oluyor,gerçekten iyi oynadık.
Umarım bundan sonra da böyle devam ederiz. *Arda ve Nihat çok güzel goller attılar. :)

Flawless Victory
23.Mayıs.2010, 00:11
Çok tatmin etti bu maç beni,Hiddink'in eli değdiği belli oluyor,gerçekten iyi oynadık.
Umarım bundan sonra da böyle devam ederiz. *Arda ve Nihat çok güzel goller attılar. :)

Hiddink'in 1 maçta ne eli değecek? :D Hiddink çok daha iyi oynatacak ama henüz değil.

DisCo
23.Mayıs.2010, 11:47
Hiddink'in kalitesi ortada... Daha önce çalıştırdığı takımlara oranla Türkiye'nin daha kaliteli bir ekip olduğunu düşünüyorum. Mutlaka iyi sonuçlar çıkacaktır.

Maça gelirsek tamamını izleyemedim ancak ilk yarıda basan, mücadele eden bir oyun anlayışımız vardı. Buna rağmen ilerde top tutmakta sıkıntı çektik. İkinci yarıyı da ara ara izleyebildim. Çeklerin üstünlüğü vardı ve sanki ilk yarıdaki oyunu sergileyemedik.

Bunun bir hazırlık maçı olduğunu varsayarsak ve yine oyuncuların kendilerini gösterebilme adına üstün mücadele ettiklerini göz önüne alırsak şuanki oyunu o kadar övmemekte fayda var.

Attığımız gollerin güzelliği yanında Selçuk'un kendine daha güvenli bir oyun sergilemesi dikkatimi çekti.

Trabzonspor
23.Mayıs.2010, 11:58
Çok abartıyorsunuz adamlar daha kendi as 11'leriyle bile oynamadı sizler çok güzel oynadk Hiddink'in eli değmiş felan diyorsunuz 5 günde ne yapabilir bu adam sanki 5 aydır çalışıyorda takımın başında.

Selçuk gerçektende iyiydi.En azından Onur'u deneyebilir di Volkan zaten bu takımın as kalecisi.Arda güzel oynadı ama tabi fizik olmadığı yine ortaya çıktı birde ingiltere'ye gidecek bence orda harcanır.

anilton
23.Mayıs.2010, 16:54
Çeklerin çok zayıf bir kadro ile oynadığını göz ardı etmemek gerekir...

Ancak yinede oynanan ve oynanmaya çalışılan pozitif oyun ilerisi için umut verici...

Selçuk bir iki bocalama dışında muhteşem bir oyun çıkardı.Defansif anlamda yaptıklarının yanında dikine ve enine attığı uzun ve isabetli paslar dikkat çekiciydi...

Selçuk'un yanı sıra Emre,Arda,Halil ve Nihat başarılı performans gösterdiler...

Sekopej
23.Mayıs.2010, 17:16
O değil de, Hadise İstiklal Marşı'nı çok kötü söyledi ya, mümkünse söylemesinler böyle marşımızı. İlk Çeklerin söylendi, bu ne insanın içini bayıyor dedim, bizimki de o tarz söylenince hiç iyi olmadı.

yunusgs
23.Mayıs.2010, 17:59
O değil de, Hadise İstiklal Marşı'nı çok kötü söyledi ya, mümkünse söylemesinler böyle marşımızı. İlk Çeklerin söylendi, bu ne insanın içini bayıyor dedim, bizimki de o tarz söylenince hiç iyi olmadı.

Son derece haklısın Serkan abi.Akşam,Mehmet Akif'in kemikleri sızladı.