View Full Version : Cavcav: "Keşke her hafta F.Bahçe ile oynasak"
Fearless Coward
22.Mayıs.2010, 10:54
Transfer dönemine hızlı başlayan Gençlerbirliği, daha önceden prensipte anlaşmaya vardığı İskoç orta saha oyuncusu Michael Stewart ve gurbetçi orta saha oyuncusu Mehmet Akgün'e 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık imzayı attırdı.
http://www.ilgazetesi.com.tr/wp-content/uploads/2009/01/cavcav.jpg
İmza törenine Başkan İlhan Cavcav ve yöneticilerden Halil Erkman ve Sertaç Muratal katıldı. Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, "İki futbolcu da Gençlerbirliği'ne büyük katkı sağlayacaktır. Ermin Zec'in transferinde şu anda bir problem yok. Kendisi Pazartesi günü Türkiye'ye gelecek. Yeni sezonda kadroda düşünmediğimiz Burhan Eşer'i bonservisiyle Eskişehirspor'a verdik. Antalyaspor'da kiralık olarak oynayan Mile Jedinak yeni sezonda kadroda olacak" dedi.
Ligin son maçında uzatma dakikalarında kırmızı kart gören Kerem Şeras'ın Gençlerbirliği'nin Fair-play liginde birinciği kaybetmesine neden olduğunu dile getiren İlhan Cavcav, "Kerem'in son yaptığı çok ayıp. Kırmızı kartı kasıtlı gördüğünü düşünüyorum. Kendisi sözleşmeye imza atmamıştı. Maçın bitmesie 30 saniye kala kırmızı kart gördü. Ayıp, günah. 3 gün önce bütün alacakları ödemiştik. Onun yüzünden 200 bin Dolar kaybettik" diye konuştu.
Genç golcü Mustafa Pektemek'i Galatasaray'a satmayacaklarını yineleyen Cavcav, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Tek büyük Fenerbahçe" sözünün hatırlatılması üzerine ise "Açıklamayı şanssızlık olarak değerlendiriyorum. Fenerbahçe büyük bir kulüp olabilir ama böyle bir açıklama şanssızlıktır. Biz, maçlarda en büyük hasılatı Fenerbahçe maçlarında elde ediyoruz. Keşke her hafta Fenerbahçe ile oynasak. Ben Aziz Yıldırım'ın bu açıklamayı diğer takımları küçümsemek için yaptığı sanmıyorum" ifadelerini kullandı.
İmzaların ardından kısa bir açıklama yapan İskoç futbolcu Stewart, "Yeni bir heyacan ve yeni bir şeyler başarmak için Gençlerbirliği'ne geldim. Burada çok iyi karşılandım. Gençlerbirliği çok profesyonel bir kulüp. Burayı tercih etmemdeki en büyük nedenlerden birisi de bu" şeklinde konuştu. Hollanda'nın Willem II takımından transfer edilen Gurbetçi oyuncu Mehmet Akgün ise Borussia Dortmund altyapısında yetiştiğini vurgulayarak, eski teknik direktörü Thomas Doll ile yeniden bir çıkış yakalamak istediğini ve Gençlerbirliği taraftarlarının her maça gelmesi gerektiğini söyledi.
21.05.2010
Kaynak : DHA
World Hollow o1
22.Mayıs.2010, 11:06
Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Tek büyük Fenerbahçe" sözünün hatırlatılması üzerine ise "Açıklamayı şanssızlık olarak değerlendiriyorum.
Fenerbahçe büyük bir kulüp olabilir ama böyle bir açıklama şanssızlıktır. Biz, maçlarda en büyük hasılatı Fenerbahçe maçlarında elde ediyoruz. Keşke her hafta Fenerbahçe ile oynasak. Ben Aziz Yıldırım'ın bu açıklamayı diğer takımları küçümsemek için yaptığı sanmıyorum" ifadelerini kullandı
İşe bak sen yaa.. :)
El Barto
22.Mayıs.2010, 11:09
İyide adam Fenerbahçe başkanı ne diyecek biz büyük takımız ama rakiplerimiz en az bizim kadar büyük mü diyecek?
Hayal aleminde yaşamayalım. :)
GeNç KaRTaL
22.Mayıs.2010, 11:57
İyide adam Fenerbahçe başkanı ne diyecek biz büyük takımız ama rakiplerimiz en az bizim kadar büyük mü diyecek?
Hayal aleminde yaşamayalım. :)
Aziz Yıldırım'ın en büyük biziz demesi senin dediğin gibi normal karşılanabilir bence ama tek büyük biziz demesi normal karşılanamaz.Diğer rakiplerinin büyük olmadığını vurgulamış oluyor ki bu karşı tarafa yapılmış bir aşağılamadır.O mevkide bulunan bir insanın yapmaması gereken bir hareket.
El Barto
22.Mayıs.2010, 12:03
Aziz Yıldırım'ın en büyük biziz demesi senin dediğin gibi normal karşılanabilir bence ama tek büyük biziz demesi normal karşılanamaz.Diğer rakiplerinin büyük olmadığını vurgulamış oluyor ki bu karşı tarafa yapılmış bir aşağılamadır.O mevkide bulunan bir insanın yapmaması gereken bir hareket.
Neden aşağılama olsun yahu adam tek büyük biziz diyor. Diğer başkanlar da çıkıp türkiye'nin tek büyüğü bzim takımımız diyebilirler. Bunda karşı tarafı aşağılayacak bir söylem göremiyorum ben. Ama tabii bizim huyumuzdur herşeyi üzerimize alınırız.
Adam Fenerbahçe başkanı tek büyük biziz diyor kendince doğrudur. Sen katılırsın ya da katılmazsın adamın görüşü bu.
GeNç KaRTaL
22.Mayıs.2010, 12:43
Aşağılama demek biraz ağır olabilir,evet.Şöyle söyliyeyim ülkemizde bir çok kişi tarafından Beşiktaş'ın,Fenerabhçe'nin,Galatasaray'ın,Trabzons por'un büyük takım olduğu kabul edilmiş bir durum.Fenerbahçe'lilere göre tabii ki en büyük Fenerbahçe'dir.Ama bir tek biz büyüğüz diye düşünmek,en azından dile getirmek doğru değil bence.En başarılı biziz dersin,en büyük biziz dersin ama tek büyük biziz diyip bir çok kişi tarafından kabul edilmiş bir şeyi inkar etmek bana normal gelmiyor.Karşındakine yapılmış bir saygısızlık gibi geliyor,karşı tarafı küçük görme gibi geliyor.
RasAnt
22.Mayıs.2010, 12:47
Fenerbahçe büyük bir kulüp olabilir ama böyle bir açıklama şanssızlıktır. Biz, maçlarda en büyük hasılatı Fenerbahçe maçlarında elde ediyoruz. Keşke her hafta Fenerbahçe ile oynasak. Ben Aziz Yıldırım'ın bu açıklamayı diğer takımları küçümsemek için yaptığı sanmıyorum" ifadelerini kullandı
Buradaki cümledende anlaşılacağı gibi fazla söze gerek yok. :) Sanırım büyük kulüp böyle olunuyor kendi biletleri yetmezmiş gibi rakibinkinide bitiriyor :icon_wink:
RaSenGan
22.Mayıs.2010, 13:18
A.Yıldırım da hayal dünyasında yaşıyo işte :)
BaFraLı
22.Mayıs.2010, 13:21
Adnan Polat'a sorsanız oda en büyük Galatasaray der. Normal yani.
yaman76hakanFB
22.Mayıs.2010, 13:54
Sadece Gençlerbirliği maçlarında değil; Fenerbahçe nereye gitse deplasman mecerası açık ara en renkli geçen, oynadığı her takımın kasasını şişiren, trübünlerini dolduran takımdır. Anadolu her deplasmanda Fenerbahçeyi bağrına basıyor... (Diyarbakır hariç... Malesef bu kentte fazla sevilmiyoruz...) En pahalı biletler Fenerbahçe maçlarında satılır; oteller tıklım tıklım dolar... Gittiği kentin havasını değiştirir...
Rize stadı Fenerbahçe maçı ile açılır... Kayseri stadının açılışı Fenerbahçe maçına denk gelsin diye daha zemin tam olmadan faaliyete geçirilir... Kimse demez ki; niye acele ediyorsunuz; üç-beş hafta sonra başka bir büyükle maçınız var... O zaman açarsınız stadınızı... Hayır; Fenerbahçe maçına yetişecek... Çünkü reytingin tavan yapacağı gündür Fenerbahçe maçları...
Sevilmek böyle birşey... hangi Anadolu kulübüne sorsanız; Fenerbahçe maçımız gelse de bir hasılat yapsak, en fazla Fenerbahçe ile oynamak isteriz derler... İlhan Cavcav herkesin bildiği gerçeği dobra dobra dillendirmiş... Hepsi bu...
Flawless Victory
22.Mayıs.2010, 14:46
Adnan Polat'a sorsanız oda en büyük Galatasaray der. Normal yani.
Başkanlar taraftar gibi, taraftarlar başkan gibi konuşacaksa neden başkanlık seçimleri yapılıyor ki? Herkes başkan olsun. :) Hadi sen de başkan ol, ben de olayım, herkes başkan olsun. :D
titates1
22.Mayıs.2010, 14:54
Başkanlar taraftar gibi, taraftarlar başkan gibi konuşacaksa neden başkanlık seçimleri yapılıyor ki? Herkes başkan olsun. :) Hadi sen de başkan ol, ben de olayım, herkes başkan olsun. :D
Takımının en büyük olduğunu iddia etmek bu mu oluyo ? bence çok normal bir şey ayrıca , en azından çıkıp kendinden başka takımın şampiyonluğunu arzulamaktan bahsetmiyor .
Aydin
22.Mayıs.2010, 15:00
Takımının en büyük olduğunu iddia etmek bu mu oluyo ? bence çok normal bir şey ayrıca , en azından çıkıp kendinden başka takımın şampiyonluğunu arzulamaktan bahsetmiyor .
şu "en azından" ile başlayarak, karşı takımın başkalarını örnek vererek kısır döngü tartışmalar yaratmayalım. ben de derim ki en azından yenilince merdivenleri bahane etmiyor, sen de dersin başka birşey böyle uzar gider.
Başkanların böyle gaz lafları olur, ben normal karşılıyorum. Aziz Yıldırım da durumu kurtarmak için söylemesi gerekenleri söyledi.
Flawless Victory
22.Mayıs.2010, 15:07
Başkanların bu tür sözleri geriyor ortamı zaten. Adnan Polat da söylemesin, Yıldırım Demirören de, Aziz Yıldırım da. Benim düşüncem bu.
titates1
22.Mayıs.2010, 15:07
şu "en azından" ile başlayarak, karşı takımın başkalarını örnek vererek kısır döngü tartışmalar yaratmayalım. ben de derim ki en azından yenilince merdivenleri bahane etmiyor, sen de dersin başka birşey böyle uzar gider.
Başkanların böyle gaz lafları olur, ben normal karşılıyorum. Aziz Yıldırım da durumu kurtarmak için söylemesi gerekenleri söyledi.
Fenerbahçe taraftarı dışındaki bütün taraftarlar kendi başkan veya yöneticilerinin demeçlerini , unutup sadece Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe üzerinden "sadece" olumsuz "kasıtlı" yorum yapmayı bırakırsa ben de böyle tartışma yaratıcak sözler söylemekten kaçınırım.Ancak bu durum devam ettiği sürece , ben de hatırlatma yapmak zorundayım.
Flawless Victory
22.Mayıs.2010, 15:12
Fenerbahçe taraftarı dışındaki bütün taraftarlar kendi başkan veya yöneticilerinin demeçlerini , unutup sadece Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe üzerinden "sadece" olumsuz "kasıtlı" yorum yapmayı bırakırsa ben de böyle tartışma yaratıcak sözler söylemekten kaçınırım.Ancak bu durum devam ettiği sürece , ben de hatırlatma yapmak zorundayım.
Lafın bana mı?
Aydin
22.Mayıs.2010, 15:14
İsteyen istediği yorumu yapmakta serbesttir. Ama böyle kısır döngü yaratacak mesajları siliyoruz. Ben haberin olması bakımından söyledim. Dilersen sen devam edebilirsin yani.
titates1
22.Mayıs.2010, 15:19
İsteyen istediği yorumu yapmakta serbesttir. Ama böyle kısır döngü yaratacak mesajları siliyoruz. Ben haberin olması bakımından söyledim. Dilersen sen devam edebilirsin yani.
Tabi silebilirsin yalnız , ben gidip alıntı yapıp altına cevap yazmadan da bursasporun şampiyonluğu gibi konularda bursasporla uzaktn yakından ilgisi olmayan , sadece fenerbahçeye laf sokma amaçlı mesajları da silerseniz sevinirim.
titates1
22.Mayıs.2010, 15:20
Lafın bana mı?
Hayır , genel
Aydin
22.Mayıs.2010, 15:24
Tabi silebilirsin yalnız , ben gidip alıntı yapıp altına cevap yazmadan da bursasporun şampiyonluğu gibi konularda bursasporla uzaktn yakından ilgisi olmayan , sadece fenerbahçeye laf sokma amaçlı mesajları da silerseniz sevinirim.
böyle silinmesini istediğin mesajları destek merkezinde konu açarak gösterebilirsin. forum yöneticileri gereğini yaparlar şu zamana kadar yapmamış olsalar bile veya en azından silinip silinemeyeceği tartışılır.
titates1
22.Mayıs.2010, 15:28
böyle silinmesini istediğin mesajları destek merkezinde konu açarak gösterebilirsin. forum yöneticileri gereğini yaparlar şu zamana kadar yapmamış olsalar bile veya en azından silinip silinemeyeceği tartışılır.
Tamam , teşekkürler
konu sapmasın daha fazla =)