View Full Version : Bursa Süper Lig'de
Berkaiser
30.Nisan.2006, 19:10
Türkiye 2.Futbol Ligi A Kategorisi'nde lider Bursa,kendi sahasında Antalya'ya 2-1 yenilmesine rağmen,ligin bitmesine 2 hafta kala Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
Tebrikler Bursa.(ı)
zargı
30.Nisan.2006, 19:14
eee bi hoşgeldin dielim o zaman
gorkemyilmazkarasu
30.Nisan.2006, 19:48
inşallah iyi yabancı transferlerle süper ligde üst sıralara oynarlar.ben ganchevli,ömerli,baliçli,ercümentli,mususili bursayı geri istiyorum.ama mümkünse taraftarları düştüğü sezonki gibi davranmasın :)
Nedvedmania
30.Nisan.2006, 19:48
hakkettmişti zaten ama inşallah yine düşmez :)
Berkaiser
30.Nisan.2006, 19:50
Bu arada Bursa taraftarları takımları yenildiği için takımı protesto etmiş.Çok saçma.
FeYYaz1989
30.Nisan.2006, 19:52
Bu arada Bursa taraftarları takımları yenildiği için takımı protesto etmiş.Çok saçma.
Çok saçma değil.Bursa taraftarları Antalyaspor'u hiç sevmez.Antalyaspor bu galibiyetle ikinci sıraya yükseldi ve süper lig yolunda avantaj sağladı.Benim tahminim bu yüzdendir protesto.;)
gezenti
30.Nisan.2006, 21:21
ya nerden duydun yada salladın bilemicem ama acayip büyük bir yalan bu.madem protesto ettik ondan mı kutlama yaptık.bursanın en işlek 3 caddesinden en önemli olan 2 caddesini(heykel altıparmak)bunları kapattık7 yaşındaki çocuktan 70 yaşındaki adama kadar hepsi şampiyonluk kutladı.2 senelik misafirlik süresince canımız çok sıkıldı ama ama gerçek yerimize geldik.
ŞAMPİYON ŞAMPİYON BURSA ŞAMPİYON ALKIŞ TUTSUN HERKES BURSA ŞAMPİYON...
Berkaiser
30.Nisan.2006, 21:33
ya nerden duydun yada salladın bilemicem ama acayip büyük bir yalan bu.madem protesto ettik ondan mı kutlama yaptık.bursanın en işlek 3 caddesinden en önemli olan 2 caddesini(heykel altıparmak)bunları kapattık7 yaşındaki çocuktan 70 yaşındaki adama kadar hepsi şampiyonluk kutladı.2 senelik misafirlik süresince canımız çok sıkıldı ama ama gerçek yerimize geldik.
ŞAMPİYON ŞAMPİYON BURSA ŞAMPİYON ALKIŞ TUTSUN HERKES BURSA ŞAMPİYON...
Sizin bir yerel kanalınız var adı şu anda aklıma gelmiyor ordaki muhabir söyledi ben de ondan ne duyduysam onu söyledim.
gezenti
30.Nisan.2006, 21:42
Sizin bir yerel kanalınız var adı şu anda aklıma gelmiyor ordaki muhabir söyledi ben de ondan ne duyduysam onu söyledim.
ben o muhabirinde a...maaa ha yani.
Neron_FB
30.Nisan.2006, 21:44
Tebrikler Bursaspor'a..Haketmişti... ;)
Berkaiser
30.Nisan.2006, 21:59
Maç sonunda Bursa Başkanı Levent Kızıl istifa etmiş bu arada.
Burak Duran
30.Nisan.2006, 22:00
haydaaaaaaaa niye istifa etmiş ki
gezenti
30.Nisan.2006, 22:01
Maç sonunda Bursa Başkanı Levent Kızıl istifa etmiş bu arada.
bak bunu ben bilmiyodum kesinmi.
Berkaiser
30.Nisan.2006, 22:02
bak bunu ben bilmiyodum kesinmi.
Evet kesin.Maç sonunda kendisi açıkladı.
dinaMYt
30.Nisan.2006, 22:04
bursaspora tebrikler.süper ligde başarılı olacaklarına inanıyorum.levent kızılın olağanüstü kongre kararı da bursaspor için hayırlı olur umarım.
Bursa 40 puanla ligden düsmüstü bu sezon ise 48 puanlı bi takım ligde 5. sırada..
hayyddaaa Levent Kızıl neden istifa etti ki :(
antalyaspor yenilgisinden sonra taraftarlar protesto etmis ondan olabilir.
gezenti
30.Nisan.2006, 22:22
ewet ama herkes ondan özür dileyecektir vede büyük başkan görevine devam edecektir.bundan hiç şüphem yok.(arkadaşlar bu arada kısa bir not bu adam acayip zengin o yüzden biraz yağ çekip göreve devam kararı aldırırlar kesin...)
BurakMania
30.Nisan.2006, 22:43
bursa gecen sezonda hakketmişti bence bu sene kısmet oldu insallah bidaha düsmezler
gezenti
30.Nisan.2006, 22:52
ya valla şehir olarak o kadar hazırlandıki 1. lige belki inanmazsınız ama bursada oturan arkadaşlar bilir manavlar bile tezgahlarını yeşille beyaz renklerle süslediler...
gezenti
30.Nisan.2006, 22:54
Bursa 40 puanla ligden düsmüstü bu sezon ise 48 puanlı bi takım ligde 5. sırada..
bu konuyuda şöyle açıklayayım dünyanın hiç bir yerinde o güne kadar 40 puanla ligden düşen görülmemiştir talilmi desem şansmı desem kısmetmi desem bizi buldu. neyse laylaylaylaylaylaylaylaylay bbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuurrrrrrrssssssssssssss sssssssssaaaaaaaaaasssssssspppppppppppppoooooooooo rrrrrrrrrr.....
Universal
30.Nisan.2006, 22:54
ligden düştüklerinde bursalılar kadar üzülmüştüm ama 2 yıl sonra geri geldiler inşallah bir daha düşmemek üzere ligde kalırlar
TüMeR_yAğıZ
30.Nisan.2006, 23:25
hayırlı olsun bütün bursalılara.süper lige tekrar renk katacakları kesin.dört büyüklerin kabusu taraftarıyla süper ligde gene eskisi gibi iyi maçlar çıkarır.
capriceman
30.Nisan.2006, 23:29
bu konuyuda şöyle açıklayayım dünyanın hiç bir yerinde o güne kadar 40 puanla ligden düşen görülmemiştir talilmi desem şansmı desem kısmetmi desem bizi buldu. neyse laylaylaylaylaylaylaylaylay bbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuurrrrrrrssssssssssssss sssssssssaaaaaaaaaasssssssspppppppppppppoooooooooo rrrrrrrrrr.....
Malatyaspor şikeyle düşürüldüğü yıl 45 puanla 2.lige gitmişti :) Sonra Sarıyerin 47 puanla bir düşüşü var 2.lige :)
Burak Duran
30.Nisan.2006, 23:30
evet 47 puanı bende biliyorum adamlar kassa ilk 5e girecek puan almışlardı :D
SeZeRinHo
01.Mayıs.2006, 02:35
tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum...Ama kader utansın Memleketim olan Denizlispor düşme sinyalleri verio bana Allahım yardım et yarabbim FB ve Gs puan kaybetsin FB denizliye kaybetsin ama çifte sevinç yaşamak istiyorum
e_mali
01.Mayıs.2006, 10:23
Bursa'nın Super lige tekrar yukselmesi cok iyi oldu. Bir Bursa'lı olarak cok sevindim. insallah FB de sevindiririz bizi ;)
mertcan1304
01.Mayıs.2006, 10:55
Bursaspor'un lige cıkması cok iyi oldu bence cok şanssız bir şekilde düşmüşlerdi.
gezenti
01.Mayıs.2006, 12:20
Malatyaspor şikeyle düşürüldüğü yıl 45 puanla 2.lige gitmişti :) Sonra Sarıyerin 47 puanla bir düşüşü var 2.lige :)
olsun bizde 3. sıradayız ama ben öyle duymuştum bunları bilmiyodum bak:D:D:D
bu arada batuhanda teşekkür ediyorum ama olsun gene hakettiğimiz yerdeyiz...
capriceman
02.Mayıs.2006, 16:41
Bu arada Bursaporu da tebrik edelim, umarız Süper Ligde kalıcı ve başarılı olurlar...;;)
bursaspor haketmişti zaten lige iyi başladılar iyi götürdüler son haftalarda cepten yediler ama bu kadar da olur bir rehavet vardı birde bu ligin takımı değiller ....
umarım antalyasporda sakarya yı yener ve çıkar ... yeni stadımızda yapılıyor çok güzel olur ....
bursa_mc
03.Mayıs.2006, 18:24
Şampİyon Şampİyon Bursa Şampİyon AlkiŞlayin .... Bursa Şampİyon
Berkaiser
03.Mayıs.2006, 18:28
Umarım bir daha küme düşmezler.Süper Lig'de Bursa'ya her zaman yer var.
bursa_mc
03.Mayıs.2006, 18:38
Umarım bir daha küme düşmezler.Süper Lig'de Bursa'ya her zaman yer var.
İNŞ.bi daha bole kotu gunler gormeyizz
10_Osmanozc
03.Mayıs.2006, 21:12
Bursa büyük bir kenttir ve Süper Lig'de olmalıdır.
Her ne kadar 14. bitirdiğimiz sezon "Trabzonspor Kümeye!" tezahüratlarıyla beni kızdırsalar da aslında mantıklı düşününce bunun Bursaspor'un hiç bir büyük takıma yaranma düşüncesinde olmadığının göstergesi olabileceğine varabiliriz.Trabzonspor olarak her spor taraftarının kendi memleketinin takımına sahip çıkması görüşünde olup da Bursasporluları yadırgamak olmaz.Önemli maçlarda puan kaybı yaşatabilecek bir şehir Bursa ve her zaman kendi takımlarını 4 büyüklerin önünde görürse saygımız olur.
Bursaspor'un bir antipatik yanı da şike olaylarıdır.Antalyaspor maçından sonra maçın satıldığı ve taraftarın tepkisinin buna olduğunu duydum ne kadar doğrudur bilemem.İşin özü Bursaspor Süper Lig'e hayırlı olur ancak Hükümet düşer,Enflasyon düşer ama Bursaspor da düşer:)
gezenti
03.Mayıs.2006, 21:19
Enflasyon düşer ama Bursaspor da düşer:)
düştük zaten:D:D:D:D:D:D
pessy
07.Mayıs.2006, 19:27
takımı süper lige çıkıyo adam istifa ediyo :rolleyes:
Nedvedmania
07.Mayıs.2006, 19:30
niye istifa ediyo :S:S:S
gezenti
07.Mayıs.2006, 21:45
takımı süper lige çıkıyo adam istifa ediyo :rolleyes:
can sıkıntısı cık cık cık...
adam zaten önceden beri aday olmayacağını açıklıyor.
Laz_Asker_61
07.Mayıs.2006, 21:48
süresi mi doldu istifa mı etti ?
10_Osmanozc
07.Mayıs.2006, 23:55
İstifa etti.
seneye Bursa da ki GS maçına giderim bari :)
gezenti
08.Mayıs.2006, 12:08
seneye Bursa da ki GS maçına giderim bari :)
walla inş galatasaraylılar tarafına geçmezsin.bursa taraftarını biliyosunuz:D!!!
bursa_mc
09.Mayıs.2006, 19:37
2 SENE uzun bır omur gibi geldi bize 2 sene once sakaryada düştüğümüz zaman herkes ağlıyordu ama şımdı herkes gülüyor.bence bursaspor süper ligte bi çok takımdan daha çok yakışıyor ligee