View Full Version : Sekopej ve DisCo Hakkında...
El Barto
23.Mayıs.2010, 12:48
Bu sabah foruma girmemle birlikte birde ne göreyim. İki tane hiç sevmediğim, haz etmediğim adam admin olmuş. Zaten bir tane Aydın vardı. Ona alışmıştık neyse de bu ikisi çok ağır geldi. Yöneticiliği bıraktıklarında ne güzel sevinmiştik bütün forumcak. Ama TSI yönetimi nedeni anlaşılmaz bir şekilde bu iki adamı admin yaptı birde. Bu iki arkadaşın admin olmasında pay sahibi herkesi esefle kınıyorum.
Bu iki arkadaşın tekrar emektar yönetici sıfatıyla yöneticiliği bırakmasını talep ediyorum. Kimsenin umrunda olmaz belki ama bu iki arkadaş bu forumda admin olduğu sürece ben yokum. Günahım kadar sevmediğim adamların yönetimi altında duramam.
İşte bu sebeplerden ötürü bir kampanya başlatıyorum. Sekopej ve DisCo'nun tekrar yöneticiliği bırakması adına. Benim gibi düşünen arkadaşlar var ise imzalarına kampanyamızı destekleyici sloganımızı ekleyebilirler.
Sekopej ve DisCo varsa ben yokum...
Unutmayın sevgili arkadaşlarım. Siz yoksanız bir eksiğiz. Bu yüzden kampanyamızı destekleyeceğinize olan inancımız tamdır.
Saygılarımla.
World Hollow o1
23.Mayıs.2010, 12:52
Ne bu şiddet bu celal abi.
Olan olsun ne olacak onun sana zorla yaptırdığı birşey yok ki :)
nerazzuri
23.Mayıs.2010, 12:53
işi gücü yok bu adamın sevgili edmınlarımızla uğraşıyor. :schaf:
sevgili edmınlar :smismileyiw2:
nannar
23.Mayıs.2010, 12:53
yeni adminlere yeni görevlerinde başarılar dilerim :n:
Trabzonspor
23.Mayıs.2010, 12:54
İsyan çıkaralım yakalım yıkalım indirelim onları ordan:D
Fearless Coward
23.Mayıs.2010, 12:57
yakalım forumu :n: :n: itfayeciler gelmeden :D :D :D El Barto'yu da admin yapalım isterseniz biz üyeler olarak :n: :n: :n:
BeeTLeJuiCe
23.Mayıs.2010, 12:59
Sen geri döndüğünde alabileceğin yetkiler Mustafa Abi'ninkinden de yüksek olacağı için geri alamıyoruz seni (=
Ahmet Göktaş
23.Mayıs.2010, 13:01
Şu işe bak yaa ben adminliğe hazırlanırken admin yapılan kişilere bak. Düşündümde kırmızı kırmızı Ahmet Göktaş çok orjin olurdu :D
DenizlispoR
23.Mayıs.2010, 13:01
Eski İsyan tayfasını toplayalım :n:.İsmail abi Mustafa abi Emre abi Serkan abi falan :D.
DenizlispoR
23.Mayıs.2010, 13:05
Cafede yaptık sitede neden olmasın :cool: :n:.
vuque
23.Mayıs.2010, 13:07
Darbe var dediler geldik :zuhaha
SAİT71
23.Mayıs.2010, 14:00
TSI'da Keser Darbe Planı :D
Gereksiz İşler Genel Müdürü El Barto :D. Ne kadar uğraşsan da Serkan abimi tahttan indiremeyeceksin:n:
A.FaruK
23.Mayıs.2010, 14:49
Abi toplu isyandan hepimizi atmasınlar :) :)
Nocna Mora
23.Mayıs.2010, 14:57
Bu konunun ciddiyet oranı kaç?
Fearless Coward
23.Mayıs.2010, 15:01
%0,00 :n: :n: :n:
Flawless Victory
23.Mayıs.2010, 15:16
Serkan bakan da olacaktı da son anda engelledik. :n:
yaman76hakanFB
23.Mayıs.2010, 15:43
Bu işin ucu Ergenekona kadar uzanır arkadaş...
nekop
23.Mayıs.2010, 16:42
Sonuna kadar yanındayım el barto.Ama olurda içlerinden biri Aygün'ü banlarsa direk taraf değiştiririm.
Aydin
23.Mayıs.2010, 16:49
El barto'ya şu zamana kadar site için yapmış olduğu hizmetlerden ötürü bir adet kol saati ve rowenta'dan çatal bıçak takımı hediye ediyoruz.
RaSenGan
23.Mayıs.2010, 16:51
Sonuna kadar yanındayım el barto.Ama olurda içlerinden biri Aygün'ü banlarsa direk taraf değiştiririm.
Dikkat et de seni banlamasınlar nekop.(::)
ThersoN
23.Mayıs.2010, 18:11
referandum yapılsın
E.Cartman
23.Mayıs.2010, 18:20
buralarda Darbe planı varmış öyle dediler bize :D:D:D
nerazzuri
23.Mayıs.2010, 19:14
buralarda Darbe planı varmış öyle dediler bize :D:D:D
derbi mi? ne derbisi? derbi ne arar la forumda.
Ahmet Göktaş
23.Mayıs.2010, 19:43
efsane......
Sirius Black
23.Mayıs.2010, 19:44
ne fıkırtı var ne tıkırtı. :schaf:
El Barto
23.Mayıs.2010, 21:48
TURKSPORTAL MANİFESTO
Ben ve bu yola baş koymuş değerli arkadaşlarım ile yaptığımız görüşmeler sonunda aldığımız kararları deklare ediyoruz.
Mevcut yönetim baştan sona kadar değiştirilmeli, yerlerine oluşturulacak divan tarafından atanacak yöneticiler vekalet etmeli.
Sohbet alanına Rasengan yönetici olarak atanmalı ve iç işlerinde bağımsız dış işlerinde site üst yönetimine bağlı ayrı bir forum olarak süregelmeli.
Mevcut yönetimden daha sonra isimleri açıklanmak üzere birkaç yönetici dışında diğer bütün yöneticiler siteden geri dönmemek üzere uzaklaştırılmalı.
Futbol konularında yaşanan tartışmalar ve aşırı fanatizmin önüne geçmek adına bütün kurallar tekrar gözden geçirilerek bu alanın yönetimine Fearless Coward getirilmeli. Bu alanda yine iç işlerinde özgür dış işlerinde site üst yönetimine bağımlı çalışmalı.
Forum üzerinden illegal içerik hakkında yardım isteyenler ve yardım edenlere insanca muamele yapılarak site yönetimine katılımları sağlanmalı.
Bir süre yayın hayatını sürdüren ancak uzun bir süredir ortalarda gözükmeyen interaktif dergi tekrar canladırılmalı. Ancak içeriğine eklenecek yazılar tarafımızca oluşturulacak bir yayın ekibinin kontrolünden geçirilerek yayımlanmalıdır.
Araştırma işleri yine tarafımızca seçilecek kişilerce yapılmalı mevcut araştırmacılar sürgün edilmelidir.
Eski üyelerimizden fenerbahce58 her nerede ise bulunarak muhakkak site yönetim kadrosuna dahil edilmelidir.
Forum üzerinden kariyer paylaşımına yasak getirilmeli herkesin kariyerini kendi içinde yaşaması sağlanmalıdır.
Forum üzerinde düzenlenen online turnuvalar offline turnuvalara dönüştürülmelidir.
Forum üzerinde yapılacak turnuvalarda madalya kazanmış olanlar ile madalyası olmayan arkadaşların karşılaşmalarında madalyasız arkadaşlar madalya sahibi arkadaşların madalya sayısı kadar handikaplı maçlara başlamalıdır.
Yöneticiler arası turnuva gibi forum üzerinde sınıf ayrımına neden olan oluşumların bir daha tekrarlanmamalı ve mevcut olanlar lağvedilmelidir.
Her üye muhakkak bir gün de olsa yöneticilik yaparak site yönetiminin nasıl işlediğini görmelidir.
Şimdilik aldığımız kararlar bunlardır. Bir an önce mevcut yönetimin harekete geçerek oluşumumuz ile barış anlaşması için masaya oturması gerekmektedir. Eğer makul bir süre içerisinde yönetimden geri dönüş olmaz ise mevcut yönetim tarafından tarafıma verilen rowenta çatal bıçak takımı ile katledileceklerdir.
Kamuoyuna duyurulur.
RaSenGan
23.Mayıs.2010, 21:51
TURKSPORTAL MANİFESTO
Ben ve bu yola baş koymuş değerli arkadaşlarım ile yaptığımız görüşmeler sonunda aldığımız kararları deklare ediyoruz.
Mevcut yönetim baştan sona kadar değiştirilmeli, yerlerine oluşturulacak divan tarafından atanacak yöneticiler vekalet etmeli.
Sohbet alanına Rasengan yönetici olarak atanmalı ve iç işlerinde bağımsız dış işlerinde site üst yönetimine bağlı ayrı bir forum olarak süregelmeli.
Mevcut yönetimden daha sonra isimleri açıklanmak üzere birkaç yönetici dışında diğer bütün yöneticiler siteden geri dönmemek üzere uzaklaştırılmalı.
Futbol konularında yaşanan tartışmalar ve aşırı fanatizmin önüne geçmek adına bütün kurallar tekrar gözden geçirilerek bu alanın yönetimine Fearless Coward getirilmeli. Bu alanda yine iç işlerinde özgür dış işlerinde site üst yönetimine bağımlı çalışmalı.
Forum üzerinden illegal içerik hakkında yardım isteyenler ve yardım edenlere insanca muamele yapılarak site yönetimine katılımları sağlanmalı.
Bir süre yayın hayatını sürdüren ancak uzun bir süredir ortalarda gözükmeyen interaktif dergi tekrar canladırılmalı. Ancak içeriğine eklenecek yazılar tarafımızca oluşturulacak bir yayın ekibinin kontrolünden geçirilerek yayımlanmalıdır.
Araştırma işleri yine tarafımızca seçilecek kişilerce yapılmalı mevcut araştırmacılar sürgün edilmelidir.
Eski üyelerimizden fenerbahce58 her nerede ise bulunarak muhakkak site yönetim kadrosuna dahil edilmelidir.
Forum üzerinden kariyer paylaşımına yasak getirilmeli herkesin kariyerini kendi içinde yaşaması sağlanmalıdır.
Forum üzerinde düzenlenen online turnuvalar offline turnuvalara dönüştürülmelidir.
Forum üzerinde yapılacak turnuvalarda madalya kazanmış olanlar ile madalyası olmayan arkadaşların karşılaşmalarında madalyasız arkadaşlar madalya sahibi arkadaşların madalya sayısı kadar handikaplı maçlara başlamalıdır.
Yöneticiler arası turnuva gibi forum üzerinde sınıf ayrımına neden olan oluşumların bir daha tekrarlanmamalı ve mevcut olanlar lağvedilmelidir.
Her üye muhakkak bir gün de olsa yöneticilik yaparak site yönetiminin nasıl işlediğini görmelidir.
Şimdilik aldığımız kararlar bunlardır. Bir an önce mevcut yönetimin harekete geçerek oluşumumuz ile barış anlaşması için masaya oturması gerekmektedir. Eğer makul bir süre içerisinde yönetimden geri dönüş olmaz ise mevcut yönetim tarafından tarafıma verilen rowenta çatal bıçak takımı ile katledileceklerdir.
Kamuoyuna duyurulur.
Bunu sevdim :D Sonuna kadar arkandayım abi diycem de Seko abiden tırsıyorum.:icon_smile:
TURKSPORTAL MANİFESTO
Kamuoyuna duyurulur.
Emredersiniz komutanım.Ben ve kolordum:n: emir ve görüşlerinize hazırız :n: :D:D:D
Sekopej
23.Mayıs.2010, 21:57
Sırf bu kadar uğraşıp, bunları yazdığından dediklerini yapasım var ha.:D
DenizlispoR
23.Mayıs.2010, 21:58
TURKSPORTAL MANİFESTO
Kamuoyuna duyurulur.
Peşindeyiz Emre abi :n: ...
Flawless Victory
23.Mayıs.2010, 22:41
Bunu sevdim :D Sonuna kadar arkandayım abi diycem de Seko abiden tırsıyorum.:icon_smile:
Aygün seneye 23 Nisan'da gel, o gün Serkan'ın koltuğuna oturtalım seni...
RaSenGan
23.Mayıs.2010, 22:42
Aygün seneye 23 Nisan'da gel, o gün Serkan'ın koltuğuna oturtalım seni...
İyi fikirmiş abi keşke geçen ay yapsaydınız :D
EndoplazmiK RetikuluM
23.Mayıs.2010, 23:02
Tam bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum.
Özgür düşünce bu site içinde geçerli. Ben sadece fikrimi belirtiyorum.
Bu arada çoğu arkadaş bu konunun ciddiyetini anlamamış, cıvığını çıkarıyorlar...
Flawless Victory
23.Mayıs.2010, 23:03
Bilerek yapmadık ki önümüzdeki sene hayattan bir beklentin olsun. :n:
Flawless Victory
23.Mayıs.2010, 23:14
Bu arada çoğu arkadaş bu konunun ciddiyetini anlamamış, cıvığını çıkarıyorlar...
Neye istinaden söylüyorsun bunu? Anlamadım ama. Sohbet forumu burası.
RaSenGan
23.Mayıs.2010, 23:30
Ciddi olmayan bir konunun cıvığının çıkması gayet normal değil mi :)
nerazzuri
23.Mayıs.2010, 23:41
El Barto'yu tanımıyorsun, o yüzden böyle konuşuyorsun.
Fearless Coward
23.Mayıs.2010, 23:57
Ben futbol forumunda herkese banı atarım :n: :n: :n: eyvallah büyük başkan barto emekli maaşı yetiyor adamın edmin olmaya niyetide yok :D almıyım diyip duruyor MSN'de :D
Maksic
23.Mayıs.2010, 23:59
Oba darbe varsa bende varım aramızdan bir İskender Büyük gibi bir yönetici çıkması şart :P :)
RaSenGan
24.Mayıs.2010, 00:02
Halkın Admini El Barto(/6)
Fearless Coward
24.Mayıs.2010, 00:04
Barto'ya laf ettirmem sölim ayrıca nasıl anlamazsın bu durumun cıvıdığını :D :D :D konu ciddi olsa çoktan kapanırdı dostum..
Fearless Coward
24.Mayıs.2010, 00:05
Halkın Admini El Barto(/6)
Ne halkın admininden bahsediyorsun :D adam yaşlandı Başbuğ'un yerini alıcak seneye ona hazırlanıyor..
sEssiz ve deRindEN geliyoruz...
Aydin
24.Mayıs.2010, 00:27
konunun başına şakadır ibaresi falan mı koysak napsak, ciddi anlayanlar da var.
Aydin
24.Mayıs.2010, 00:28
bu arada çıkarttığın manifestoya gösterdiğin özen için emeğe saygı, +rep el pırto.
konunun başına şakadır ibaresi falan mı koysak napsak, ciddi anlayanlar da var.
+18 yeterli bence
Yenı gorevlerınızde basarılar. Serkan ıcın cok şevındım. Her nekadar eskısı kadar konusmasakta bu sıtede guvenılecek,arkadas olunabılecen en kral ınsandır. Burak ne zman admın olacak. Bence oda fazlasıyla hak ettı.
Daha sırada ben varım :icon_evil:
RaSenGan
24.Mayıs.2010, 00:39
+18 yeterli bence
Öhö öhö.:icon_biggrin:
Aydin
24.Mayıs.2010, 00:45
Yenı gorevlerınızde basarılar. Serkan ıcın cok şevındım. Bu forumda cok emegı var.Her nekadar eskısı kadar konusmasakta bu sıtede guvenılecek,arkadas olunabılecen en kral ınsandır. Burak ne zman admın olacak. Bence oda fazlasıyla hak ettı. Ayrica aydın admınım emeklılıgı ne zaman verecek. Genclerın onunu acmalı:D
Bıraktırmıyorlar Coşkun. Kendi önümü açmama izin vermiyorlar.
Memedov
24.Mayıs.2010, 00:49
Hayırlı olsun.
Sekopej'e kırmızı hiç yakışmamış, biraz yer edinde adminlerin rengini lacivert yaptır. Lacivert sana çok yakışıyor.
El Barto
24.Mayıs.2010, 00:50
Yenı gorevlerınızde basarılar. Serkan ıcın cok şevındım. Bu forumda cok emegı var.Her nekadar eskısı kadar konusmasakta bu sıtede guvenılecek,arkadas olunabılecen en kral ınsandır. Burak ne zman admın olacak. Bence oda fazlasıyla hak ettı. Ayrica aydın admınım emeklılıgı ne zaman verecek. Genclerın onunu acmalı:D
Ohooo ben ne diyorum sen ne yazıyorsun Coşkun ya? Oldu mu hiç buraya yazılacak şey mi şu?
Kapatın arkadaş konuyu kilitleyin silin olmadı forumu kapatın gidin oynamıyorum ben.
:)
Uchiha Itachi
24.Mayıs.2010, 00:53
Hep destek tam destek.Yakında kırmızılar gri olsun diye hareket başlatalım.
Flawless Victory
24.Mayıs.2010, 00:54
Ohooo ben ne diyorum sen ne yazıyorsun Coşkun ya? Oldu mu hiç buraya yazılacak şey mi şu?
Kapatın arkadaş konuyu kilitleyin silin olmadı forumu kapatın gidin oynamıyorum ben.
:)
Demek ki yeterince iyi bir plan program yapamamışsın. :)
RaSenGan
24.Mayıs.2010, 00:55
Bıraktırmıyorlar Coşkun. Kendi önümü açmama izin vermiyorlar.
:eek: +18'e geçmeyelim abilerim :p
El Barto
24.Mayıs.2010, 00:55
Yok arkadaş yok halk bilgisiz. :D
Memedov
24.Mayıs.2010, 00:56
Yok arkadaş yok halk bilgisiz. :D
yapma serdar bilgili.
El Barto
24.Mayıs.2010, 01:00
Senı unuttum ben ya el_barto fazlasıyla hak ettı. O ne zaman olcak admin:D
Coşkun en son ne içtin abi fena çarpmış? :zuhaha
Sen ntvsporda mıydın birde bugün? O yönde bir duyum aldım?
Uchiha Itachi
24.Mayıs.2010, 01:04
Eee 2 kişimiyiz böyle düşünen.Nerede o forumu yakarız diyenler ? İmzaları görelim gençler sağlı sollu.
Trabzonspor
24.Mayıs.2010, 01:11
Barto ordumu hazırlıyım mı ?
Bu Disco'yu yok etmessek buraların tüm haklarını eline geçirir benden söylemesi.Çok pis palnları var bu adamın.
Sekopej
24.Mayıs.2010, 12:10
Sağ ol Coşkun, denk gelemiyoruz yoksa konuşuruz. 2 günlüğüne Bursa'ya gelmiştim ama Bursalı arkadaşlar pek beni görme heveslisi olmadılar.:p
Sayın Barto'nun şaka yaptığını ve bu şaka üzerinden konunun yürüdüğünü tekrar vurgulamakta fayda var. Şakayla kalabalık bir kitle toplayacağını düşünsem de, çabuk eridi destekçileri yahu.:n:
Trabzonspor
24.Mayıs.2010, 12:15
Her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır:DSiz yinede dikkat edin arabaya felan binerken altın bakın bomba vardır bu suikast düzenler size:DTenha yerlere gitmeyin :D
E.Cartman
24.Mayıs.2010, 18:04
TURKSPORTAL MANİFESTO
Kamuoyuna duyurulur.
Peşindeyiz Emre abi... ama Aygün konusunda kararsızım emin misin bu konuda :confused::confused: :n::n:
Eee 2 kişimiyiz böyle düşünen.Nerede o forumu yakarız diyenler ? İmzaları görelim gençler sağlı sollu.
İmzamı ıslatıp geliyorum Yaşar abi :n::n:
EndoplazmiK RetikuluM
24.Mayıs.2010, 18:08
Konunun ciddi olup olmadığını bilmiyorum ama ciddi değilse özür diliyorum.
Bu arada El Barto'yu tanıyorum sevdiğim bir kişiliktir kendisi. Bu yüzden saygısızlık yaptığını söyledim zaten. Yoksa kendisi forumdaki abilerimdendir, orada sorun yok.
Valla ben onu bunu bilmem de Serkan abiye kırmızı yakışmamış :D
RaSenGan
24.Mayıs.2010, 19:32
Kırmızı değil o Bordo :D
E.Cartman
24.Mayıs.2010, 19:57
Kırmızı değil o Bordo :D
o da kırmızının bi tonu sonuçta :D
El Barto
24.Mayıs.2010, 22:20
Sağ ol Coşkun, denk gelemiyoruz yoksa konuşuruz. 2 günlüğüne Bursa'ya gelmiştim ama Bursalı arkadaşlar pek beni görme heveslisi olmadılar.:p
Sayın Barto'nun şaka yaptığını ve bu şaka üzerinden konunun yürüdüğünü tekrar vurgulamakta fayda var. Şakayla kalabalık bir kitle toplayacağını düşünsem de, çabuk eridi destekçileri yahu.:n:
Evet evet bunlar tamamen hayal mahsülü şeyler gülelim eğlenelim adına yapılmış. Yoksa Burak'ta Serkan'da çok sevdiğim iki arkadaşımdır beraberce iyi işler yaptık zamanında. Onlar şimdi daha iyilerini yapmak için görevlendirildiler. Ben hep onların yanındayım elimden geldiğince.
Birilerini kırıp üzdüysek affola. :)
Bütün yönetici arkadaşlarımı seviyorum ama en çok adminleri seviyorum. :p
tısssssss.
E.Cartman
24.Mayıs.2010, 22:41
Evet evet bunlar tamamen hayal mahsülü şeyler gülelim eğlenelim adına yapılmış. Yoksa Burak'ta Serkan'da çok sevdiğim iki arkadaşımdır beraberce iyi işler yaptık zamanında. Onlar şimdi daha iyilerini yapmak için görevlendirildiler. Ben hep onların yanındayım elimden geldiğince.
tısssssss.
bütün planlar yalanmıydı emre abi söyle yalanmıydı :icon_cry::icon_cry::icon_cry: :n::n::n:
GeNç KaRTaL
24.Mayıs.2010, 22:56
Valla ben onu bunu bilmem de Serkan abiye kırmızı yakışmamış :D
Göz alışkanlığıyla alakalı aslında.İlk başta garip geliyor ama sonra alışınca aynı şekilde gelmiyor.
Fearless Coward
24.Mayıs.2010, 23:05
Spy.94'cüm üzülme Barto'nun planları çok sağlam ben biliyorum :n: :n: :n:
E.Cartman
24.Mayıs.2010, 23:11
Spy.94'cüm üzülme Barto'nun planları çok sağlam ben biliyorum :n: :n: :n:
sorun yok o zaman abi :zuhaha:zuhaha:zuhaha
Sekopej
24.Mayıs.2010, 23:48
Bizde bir kırılma yok, ne güzel eğlenceli bir konu, kırılanlar kırılmasın diye açıklama ihtiyacı hissettim.:n:
(Şaka bir yana, işi şakaya vurmasak insanları örgütlemeye başlamıştın, para konusunda anlaştık da, şaka diye iyi kıvırdık ha)
Fearless Coward
24.Mayıs.2010, 23:53
Vay Barto diyordu emekli maaşı bana yetiyor demek yetmiyormuş :n: :n: :n:
tısssssss.
Bizde bir kırılma yok, ne güzel eğlenceli bir konu, kırılanlar kırılmasın diye açıklama ihtiyacı hissettim.:n:
(Şaka bir yana, işi şakaya vurmasak insanları örgütlemeye başlamıştın, para konusunda anlaştık da, şaka diye iyi kıvırdık ha)
LYS sonrası diyorum ki, devrim yapacağım forumda. :icon_cool: bekleyin
dERindEN geliyorum.
Sekopej
25.Mayıs.2010, 01:36
Gel, ne olursan ol gel.:n:
nekop
25.Mayıs.2010, 02:29
DisCo admin olması şerefine hepimize ceza falan vermese bari. :D
LYS sonrası diyorum ki, devrim yapacağım forumda. :icon_cool: bekleyin
dERindEN geliyorum.
Bekliyoruz abi :D
Nocna Mora
25.Mayıs.2010, 19:27
Disco disco partizane!!! yazalım bence nicklere kutlamak için :D
bySilver
25.Mayıs.2010, 22:23
Biri darbe mi dedi?
Sekopej
27.Mayıs.2010, 16:57
Pek planlı bir şey değildi daha doğrusu planım farklıydı. Arkadaşımla geçirmem gerekiyordu, sen otelde çalışıyordun sanırım, bir de senin otelinde kaldıysak, işte o zaman daha çok kırılırsın herhalde.:)
vuque
28.Mayıs.2010, 03:25
Eee ne oldu deviremedik mi yönetimi daha??
Bende olaylar süresince yok olup iş bitince gelip pastanın kremasını sıyıranlar gibi oldum ama neyse :p :D
BaGa TaRKaN
28.Mayıs.2010, 05:01
Ben Niye Yokum Yav Planlarda O Kadar Yaşlandık Yıllanmış Şarap Olduk Beklerdim Bir Teklif:schaf:
Sekopej
28.Mayıs.2010, 10:05
Nerede kaldınız Bursada peki..
Gönülçelen olması lazım, bana hepsi sürpriz oldu, gidiyoruz dediler gittim, burada kalacaz dediler kaldım, askeri teslim edip döndüm.
El Barto'dan ne bekliyorsunuz ki.:n:
El Barto
28.Mayıs.2010, 11:05
Valla ben kendimden pek bir şey beklemiyorum. Benim ipimle kuyuya inilmez. Ben menfaatçi bir insanımdır. Oluşumu lağvettim. Yaşasın yönetim, yaşasın rejim. :D
BaGa TaRKaN
28.Mayıs.2010, 11:14
Valla ben kendimden pek bir şey beklemiyorum. Benim ipimle kuyuya inilmez. Ben menfaatçi bir insanımdır. Oluşumu lağvettim. Yaşasın yönetim, yaşasın rejim. :D
Bu İşin İçinde Kötü Kokular Alıyorum:uzgun: Ortada Bir Menfaat Var Rüşvet Almış Olabilirmisin Yönetimden:p :n:
Yazık Ülkemizde Alışmıştık Neysede Herkesin Almasına:( Forumda da Olunca Çivisi Çıktı Artık Sitenin:D İfla Olmaz Bu Site:n::n::n:
El Barto
28.Mayıs.2010, 11:31
Benim köklerim Lozan zamanı İngiliz himayesini isteyen paşa dedelerime dayanır ne diyorsunuz. :)
Yalnız yanlış anlaşılma olmasın herhanig bir rüşvet menfaat ilişkisi değil bizimkisi. Ben zaten bu çocukları severim özlerinde iyi insanlardır. Hatta bütün yönetici arkadaşlarımı severim beraber çalışmışlığımız mesai harcamışlığımız var.
Bunlar hep şaka şeyler daha öncede söylediğim gibi. Gülelim, eğlenelim, hoş vakit geçirelim, reeldeki stresimizi bu güzel ortamda atalım, hayatın stresinden kurtulalım vs. diye. :)
Askere gidiyorum zaten psikolojim bozuk gelmeyin üstüme. :D
Trabzonspor
28.Mayıs.2010, 12:21
Ah yazık şimdi kim çekecek o kadar derdi ızdırabı:D
Sitemizin demirbaşlarından birisini bir süre de olsa kaybetmek kötü yahu.:D
Asker türküsü bulup çalacam kafede senin için bart:D
E.Cartman
28.Mayıs.2010, 20:30
Ben Niye Yokum Yav Planlarda O Kadar Yaşlandık Yıllanmış Şarap Olduk Beklerdim Bir Teklif:schaf:
kariyerlerdeki bitiricilik başarından ve istatistiğinden sonra böyle bi karar alınmış olabilir Mehmet abi :n::n::n::n: