PDA

View Full Version : Konyaspor Transfer Haberleri

goosfraba
24.Mayıs.2010, 00:11
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_team_headers/takim_kolaj_konyaspor.gif (http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=21)

Fearless Coward
28.Mayıs.2010, 22:11
Adamların transferi falan yokmu hiç yorum yapılmamış :n:

Addolorato
29.Mayıs.2010, 10:08
Şimdiden yazayım Ayman , Celaleddin ve Erdinç Konyaspor'da..

KaPaLı
29.Mayıs.2010, 12:17
Konyaspor Süper lige çıktıktan sonra Kahire sokaklarında Konyaspor bayrağıyla biri tura çıkmış : ) Kim olduğunu bilin bakalım :p

di canio
29.Mayıs.2010, 12:34
Başkan borçlarımız çok demişti bir röportajda. Adımlarımızı sağlam atıp, borçlarımızı temizlemek istiyoruz diyordu. Abartılı transfer yapmayacaklarını tahmin ediyorum. Ayman transferi kesin olur herkesin dediği gibi :)

KanaKe
29.Mayıs.2010, 13:54
Ayman :D:D:D

bjk4ever
30.Mayıs.2010, 21:40
'Biz onceden yazmistik' diyebilmek icin kivranan spor gazeteleri nasil Ayman'i atlar anlamiyorum......

di canio
03.Haziran.2010, 11:35
Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Konyaspor, 16 futbolcusu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Kulüp başkanı Bahattin Karapınar, yaptığı açıklamada, teknik direktör Ziya Doğan ile yapılan görüşmeler sonrasında 2009-2010 sezonu kadrosunda yer alan 16 futbolcu ile yola devam etmeyeceklerini belirterek, ''Kendilerine Konyaspor'a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edip, bundan sonraki yaşantılarında başarı dileğinde bulunduk'' dedi.

Karapınar, iç transfer görüşmeleri sonrası yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Haluk Tanrıseven, Eray Birniçan, Ömer Hacısalihoğlu, Mehmet Ayaz, Dursun Karatay, Tayfun Türkmen, Koray İçten, Umut Kekilli, Mehmet Şen, Zafer Demir, Uğur Akdemir, Volkan Koçaloğlu, Abdulvahit Karacabey, Ferdi Başoda, Yusuf Kurtuluş ve Serhat Akyüz ile yolların ayrıldığını kaydetti.

Kaynak: ligtv.com.tr (http://www.ligtv.com.tr/TurkcellSuperlig.aspx?r=1&hid=73237)

izmer96
04.Haziran.2010, 13:37
Konyaspor'un ilk yabancı transferi

Konyaspor, Iraklı milli oyuncu Bassim Abbas Gatea Al Ogaili ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 2009-2010 sezonunda Diyarbakırspor forması giyen Iraklı Bassim Abbas ile yapılan görüşmeler anlaşmayla sonuçlandı.
Abbas, Zafer'deki kulüp binasında düzenlenen imza töreniyle kendisini 2 yıllığına yeşil-beyazlı kulübe bağlayan imzayı attı.
İmza törenine, kulüp başkanı Bahattin Karapınar, basın sözcüsü Cengiz Yönet ve asbaşkan Hasan Kulaksız katıldı.
28 yaşındaki defans oyuncusu Bassim Abbas, Konyaspor'un ilk yabancı oyuncu transferi oldu.

Sporx.com

Sekopej
04.Haziran.2010, 13:45
Ziya Doğan ilk adamını almış, farklı isimler alır umarım.

World Hollow o1
04.Haziran.2010, 13:46
Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Konyaspor, 16 futbolcusu ile yollarını ayırma kararı aldı.

Kulüp başkanı Bahattin Karapınar, yaptığı açıklamada, teknik direktör Ziya Doğan ile yapılan görüşmeler sonrasında 2009-2010 sezonu kadrosunda yer alan 16 futbolcu ile yola devam etmeyeceklerini belirterek, ''Kendilerine Konyaspor'a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edip, bundan sonraki yaşantılarında başarı dileğinde bulunduk'' dedi.

Karapınar, iç transfer görüşmeleri sonrası yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Haluk Tanrıseven, Eray Birniçan, Ömer Hacısalihoğlu, Mehmet Ayaz, Dursun Karatay, Tayfun Türkmen, Koray İçten, Umut Kekilli, Mehmet Şen, Zafer Demir, Uğur Akdemir, Volkan Koçaloğlu, Abdulvahit Karacabey, Ferdi Başoda, Yusuf Kurtuluş ve Serhat Akyüz ile yolların ayrıldığını kaydetti.

Kaynak: ligtv.com.tr (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ligtv.com.tr%2 FTurkcellSuperlig.aspx%3Fr%3D1%26hid%3D73237)

Futbolun bu yönünü sevmiyorum bu adamlar seni yükseltti Süper Lige bu kadarda emeğe saygısızlık etmek olmaz..

''Kendilerine Konyaspor'a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edip, bundan sonraki yaşantılarında başarı dileğinde bulunduk''

yazıklar olsun böyle hizmete yahu.

KaPaLı
04.Haziran.2010, 14:50
Ayman sırada :p Bastır Ziya Doğan :n:

Fearless Coward
04.Haziran.2010, 15:34
Ayman gol gol gol Konya seni alıyor :n:

BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2010, 15:48
Ziya Doğan bir gün Ayman, Celaleddin, Erdinç gibi oyuncularla şampiyon olacak değerini o gün anlayacağız (=

Trabzonspor
04.Haziran.2010, 15:51
Bu adamalr bizim kadrodayken hoca Ziya Doğandı adam nere gitse oraya getiriyor onları:D

Yanlız bende anlamıyorum seni üst lige taşıyan adamı neden yollarsın.

BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2010, 16:05
Bu adamalr bizim kadrodayken hoca Ziya Doğandı adam nere gitse oraya getiriyor onları:D

Yanlız bende anlamıyorum seni üst lige taşıyan adamı neden yollarsın.

Ziya Doğan yalnızca kendi ekibiyle çalışır, tek bir oyun sistemi vardır ve sadece Türkiyedeki belli başlı oyuncular o sisteme uyar. (=

di canio
04.Haziran.2010, 16:09
Baseem Abbas da yeni gözdesi sanırım Ziya Doğan'ın. Baseem Abbas geçen sezon Diyarbakırspor'dan kaçmıştı sanırım. Açıklama yapılmıştı; oyuncumuz kayboldu, haber alamaıyoruz diye.

BaFraLı
04.Haziran.2010, 16:10
Irak'lı oyuncu Diyarbakırspor'dayken kaybolmamışmıydı ya. Bulunmuş demekk.

Trabzonspor
04.Haziran.2010, 16:19
Fazla uzağa kaçamamış Tolga :D

KaPaLı
04.Haziran.2010, 16:37
Bence Ziya Doğan arapça biliyo ve takıma hep arapça bilen adamları alıyo. bkz: Ayman, Basheem Abbas. Erdinç - Celalettin fantazi ürünü :p

Universal
04.Haziran.2010, 23:56
Ziya Doğan'dan farklı bir kadro kurmasını bekliyordum, Elyasa'da aldı. Sanırsam düştüğümüz sezon ki futbolumuzu oynayacağız. 10 yabancı kuralını en kötü kullanan takım olacak. Bucaspor gibi hamleler yapmamız gerek.

Varonil
05.Haziran.2010, 14:39
Basem Abbas'ı almış Konyaspor.Şaşırmadığım bir Ziya Doğan hamlesi diyebilirim.Tazameta ve Espinoza da sırada galiba :)

deniz.91
05.Haziran.2010, 18:05
Yeni gözdesi abbas heralde

DenizlispoR
08.Haziran.2010, 15:51
Şu anda şoktayım . Ziya Doğan NTV Spor'da canlı yayında bu yıl Ayman'ı almayacaklarını açıkladı :zuhaha.Yapma bunu hocam :uzgun: .

Bordo61Mavi
08.Haziran.2010, 16:03
Olmaz ya Ayman napar simdi :D

eng1n
08.Haziran.2010, 16:07
Devre arasında gelir o :D
Hala şoktayım Ziya Doğan'ın Aymanı almaması demek Serdar Ortaç'ın yaz gelmeden şarkı çıkarması gibi bişi :D

BaFraLı
08.Haziran.2010, 20:20
http://www.memleket.com.tr/images/news/56588.jpg

Konyaspor'a yeni yıldız geliyor !

Konyaspor dış transferde ikinci imzayı Burkina Fasolu Mahamadou Kere’ye attırıyor. Bugün Konya’ya gelen 28 yaşındaki savunma oyuncusu ile büyük ölçüde anlaşıldı

Konyaspor transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, Belçika’nın Charlorei takımının istikrarlı savunma oyuncusu Mahamadou Badou Kere’yi Konya’ya getirdi. Bugün yapılan ilk görüşmelerde taraflar arasında büyük ölçüde anlaşma sağlandığı kaydedilirken, bugün transfere nihai bir neticenin konulacağı ve Burkina Fasolu savunma oyuncusu Kere’nin Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, kongre öncesi bir taraftan liste hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da Teknik Direktör Ziya Doğan’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına ağırlık veriyor. Listedeki bazı isimlerle görüşme yapan Karapınar, 11 sezondur Belçika’nın Charlorei takımında top koşturan 28 yaşındaki savunma oyuncusu Mahamadou Kere ve menajerini Konya’ya davet etti. Taraflar arasında yoğun bir transfer görüşmesi trafiği yaşanırken ilk başlangıçta yüksek bir rakam talep eden Kere ve menajerinin, Karapınar’ın taviz vermez tutumu sonrasında yumuşadığı ve Konyaspor’un istediği rakama “evet” dediği öğrenildi. Taraflar arasında yapılacak olan son görüşmelerin ardından yarrın iki yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor.

MAHAMADOU KERE KİMDİR?
1982 Burkina Faso doğumlu Mahamadou Kere; 1999-2000 ve 2009-2010 sezonları arasında tam 11 yıl Belçika’nın Charlorei takımında top koşturdu. Bu süreç içerisinde 292 lig maçına çıkan 1,81 cm boyundaki siyahi savunma oyuncusu 7 gol kaydetti. 35 kez ülkesinin milli takımında top koşturan Badou takma adlı Kere güçlü fiziği ile özellikle hava toplarında oldukça başarılı oluyor.

memleket.com.tr

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Haziran.2010, 23:18
Konya'dan bir transfer daha

Süper Lig'e yükseldikten sonra transfere başlayan Konyaspor, önemli bir isimle daha anlaştı. Kalede sorun yaşayan yeşil beyazlılar, geçen sezonu Diyarbakırspor'da geçiren Gökhan Tokgöz ile prensip anlaşmasına vardı. Tecrübeli oyuncu ile resmi sözleşme önümüzdeki günlerde imzalanacak.
(Ligtv.com.tr)

nerazzuri
15.Haziran.2010, 23:27
hep aynı oyuncular dönüp duruyor, küme düşüyor. lige çıkan takıma tekrar transfer oluyor. ne zaman bitecek bu saçmalık? ülkede başka futbolcu mu kalmamış,yazık bize.

di canio
19.Haziran.2010, 13:15
Konyaspor, geçen sezon Kayserispor forması giyen Hakan Aslantaş ile anlaştı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bir süredir transfer görüşmelerinde bulunulan Kayserispor'un orta saha oyuncusu Hakan Aslantaş ile anlaşma sağlandığı belirtildi. Açıklamada, Hakan Aslantaş'ın gelecek hafta Konya'ya gelerek kendisini 2 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzalayacağı kaydedildi.

Kaynak: ntvspor.net (http://beta.ntvspor.net/haber/futbol/18962/hakan-aslantas-konyasporda)

Varonil
19.Haziran.2010, 14:01
Hala şoktayım Ziya Doğan'ın Aymanı almaması demek Serdar Ortaç'ın yaz gelmeden şarkı çıkarması gibi bişi :D

Yapılabilecek en iyi yorum buydu sanırım bununla ilgili :n:

Bu aldıkları Belçikalı Kere iyi bir oyuncu gibi duruyor,Konyaspor'a fayda sağlayabilir.

di canio
24.Haziran.2010, 20:09
Konyaspor, Danimarka ligi ikincisi Odense Boldklub takımından 25 yaşındaki savunma oyuncusu Jonas Troest ile 2 yıllık sözleşme imzalamış.

Haberin devamı (http://www.konyaspor.org.tr/2009/haber.asp?haberID=5873)

Ayrıca yine resmi sitede de haberleri yer alıyor; Basel'den Serkan Şahin, Peru takımı Alianza Lima'dan Kolombiyalı Johnnier Montano, Diyarbakırspor'dan Gökhan Tokgöz ve Konya Şekerspor'dan 17 yaşındaki İshak Çakmak ile sözleşme imzalanmış.

bjk4ever
24.Haziran.2010, 20:11
Ayman hala gelmedi, inanilmaz. Ya Ayman hastalandi ya da Ziya Dogan....

anilton
24.Haziran.2010, 20:41
Konyaspor'un en ilginç transferi Johnnier Montano

Montano 1999 Copa America'da Palermo'nun 3 tane penaltıdan yararlanamadığı maçta Arjantin'i 3-0 yenen Kolombiya'nın üçüncü golünü atarken sadece 16 yaşındaydı.Ve o yıl Seria A'ya Parma'ya gelecek vaadeden bir yıldız adayı olarak transfer edildi.Ancak genç yaşta fazla forma şansı bulamadı ve Verona,Piacenza gibi takımlarda kiralık oynadıktan sonra tekrar ülkesine döndü.2008 yılından bu yana Peru'nun Alianza Lima takımın formasını giyiyordu.İki senede 84 maç 11 gol 5 asistle oynadı.Kolombiya milli takımıylada 12 maça çıktı.

Montano hücuma dönük bir orta saha oyuncusu.Etkili bir sol ayağı ve iyi bir tekniği var.Ancak arkadaşın ufak bir kilo problemi var :)

http://www.trome.com/tonline/Photo/montano080110.jpg
http://img.perucampeon.com/wp-content/uploads/2007/04/photoblog_sc_boys_peru_com.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_gr41FEso034/SWi96dem6PI/AAAAAAAApN8/pHJ0E_vS8os/s400/CLASICO+U+Y+ALIANZA.jpg
http://static2.elespectador.com/files/images/mar2009/6d83889c9475cdfda6f1c0531237e663.jpg

http://www.konyaspor.org.tr/2009/images/haber/imza%207(1).jpg

World Hollow o1
24.Haziran.2010, 20:44
Olsun poposu yere yakından korkacaksın futbol camiiasında.. ;)

Maradona
Messi
aguero
Alanzinho
R3

Umarım iyi bir transfer olur Konyaspor için..

anilton
24.Haziran.2010, 20:47
Konya'nın Seedorf'u...:D

KanaKe
24.Haziran.2010, 20:53
Montano bayagi killoluymus.

World Hollow o1
24.Haziran.2010, 21:10
Yılmaz Hocaya gönderseler aslında sezon başı.
Tığ gibi geri dönerdi.. :n:

SAİT71
24.Haziran.2010, 22:26
Bu futbolcu koşabiliyor mu ki acaba ?

BaFraLı
24.Haziran.2010, 22:29
İlginç bir transfer olmuş. Hiç izlemedik nedir ne iştir bilmiyoruz ama bu kilo ile ağır kalabilir. Koşmada sorun da yaşayabilir ama bakalım göreceğiz. Kaliteli bir tipi var :D

bjk4ever
24.Haziran.2010, 22:40
Yanlis okumadiysam sozlesme 1+4 yillik miymis>>>

GeNç KaRTaL
24.Haziran.2010, 23:18
Youtube'de bir kaç videosuna baktım koşuyor valla.:icon_smile: Bakalım nasıl bir performans sergileyecek.Hayırlı olsun Konyaspor'a.

ozaniel
25.Haziran.2010, 17:43
Konyaspor'un Sergen'i. :D

KaPaLı
25.Haziran.2010, 18:03
Ayman'ı almadı çünkü artık yeni adamı var. Adnan Güngör.. Her gittiği takıma alıyo Adnan'ı.

sentugo
03.Temmuz.2010, 18:47
http://www.hurriyet.com.tr/_np/5174/11035174.jpg

Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Veli Acar'ın Konyaspor ile anlaştığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Bursaspor'da fazla forma şansı bulamadığı için bir süre önce yeşil-beyazlı kulübün yönetim kuruluna başka bir takıma gitme isteğinde bulunan Veli Acar'ın, Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Konyaspor ile anlaştığı öğrenildi.

Tecrübeli oyuncunun 2 yıllığına anlaşma sağladığı yeni takımı ile bir iki gün içinde sözleşme imzalayacağı belirtildi.

ForsakeN
26.Temmuz.2010, 00:52
gelenler

Bassim Abbas Gatea Diyarbakırspor
Adnan Güngör Diyarbakırspor
Mahamoudou Kere RSC Charleroi
Burak Karaduman Diyarbakırspor
Caner Ağca Mersin İdmanyurdu
Johnnier Caicedo Alianza Roma
Gökhan Tokgöz Diyarbakırspor
Jonas Troest Odense Boldklub
Hakan Aslantaş Kayserispor
Danny Vukovic Central Coast Mariners
Emrah Eren Ç.Rizespor
Aykut Öztürk Wehen Wiesbaden
Veli Acar Bursaspor
Erdinç Yavuz Diyarbakırspor
Borek Dockal Sloven Liberec
Andrej Keric Sloven Liberec

eski öğrencilerini seviyo hoca

deniz.91
26.Temmuz.2010, 10:27
Tosuncuk bişeymiş maşallah bakalım nasıl bir oyuncu hayırlı olsun

Heroon
26.Temmuz.2010, 10:30
Diyarbakır'ı kompile Konya'ya getirmis yav

sui generis
26.Temmuz.2010, 10:57
degişik transferler toplama takımla ne yapacak bakalım

KanaKe
26.Temmuz.2010, 11:57
birtek ayman eksik oda geldimi kadro tamam

bjk4ever
26.Temmuz.2010, 12:22
Celaleddin de eksik, onu unutmayalim....

RasAnt
26.Temmuz.2010, 13:40
Ben konyanın ligde tutunacagını sanmıyorum sebep Ziya Doganı beğenmediğim için, düşecek 3 takımdan 1 i olacak malesef

Facx
12.Ağustos.2010, 02:59
Ziya Doğan yönetiminde önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Konyaspor, Doğan'ın eski takımı Diyarbakırspor'dan tam 7 oyuncuyu renklerine bağladı.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'un eski teknik direktörü Ziya Doğan takımdaki eski öğrencilerinden 7'sini yeni takımı Konyaspor'a transfer etti. Geçen sezon Diyarbakırspor Teknik Direktörlüğünü yapan Ziya Doğan, Yeşil-kırmızılı takımda forma giyen 7 oyuncusunu da Konyaspor'a transfer etti.
Teknik Direktör Ziya Doğan'ın performanslarına güvendiği Diyarbakırspor'un forması altında başarılı olmuş futbolcular Adnan Güngör, Burak Karaduman, Bassim Abbas, Ayman Abdelaziz, Gökhan Tokgöz, Erdinç Yavuz ve Thierry Tazemeta.

kaynak : mynet

hani almıyodu aymanı :D

DenizlispoR
12.Ağustos.2010, 03:01
Ayman , evladım yuvana döndün :n:.

Hugo
12.Ağustos.2010, 03:21
Ayman, Ziya Doğan'la izlenir :D

Varonil
12.Ağustos.2010, 08:22
Ve efsane kadro toplandıı :n:

nerazzuri
12.Ağustos.2010, 13:04
Bu olay artık çığrından çıkmış, teknik ekip gibiler Yıllardır Ziya Doğan nereye bu futbolcular oraya.

Klüp ile anlaşırken bu futbolcularun sözünü alıyor mu acaba? :)

World Hollow o1
12.Ağustos.2010, 13:09
Süper lig'den düşen oyuncuları yine toplamış.
Ziya Doğan anlamak güç..

SAİT71
12.Ağustos.2010, 13:48
Teknik Direktör Ziya Doğan'ın performanslarına güvendiği Diyarbakırspor'un forması altında başarılı olmuş futbolcular Adnan Güngör, Burak Karaduman, Bassim Abbas, Ayman Abdelaziz, Gökhan Tokgöz, Erdinç Yavuz ve Thierry Tazemeta.

:D Komedi ...
Eğer değilse, Fm profillerinde ikisi favori yapılmalı :D

LaigLeNoiR
12.Ağustos.2010, 14:00
Şu transferler içinde en iyi transferi Mersin İdman Yurdu'ndan aldıkları genç orta saha oyuncusu Caner Ağca.

Bu sene adından söz ettirecektir eminim ki.

eng1n
12.Ağustos.2010, 15:02
Ayman Abdelaziz yaptığı açıklamada Konyaspor'la değil Ziya Doğan'la 5 yıllık anlaşmaya vardığını açıkladı.5 yıl içinde Ziya hoca nereye Ayman oraya :D

edit: Johnnier Montano iyi frikik kullanıyor galiba izlediğim videolarda frikik golleri var güzel

vego
13.Ağustos.2010, 18:43
Orkun Usak Konya'da

13 Ağustos 2010 15:28 | NTV Spor ve Ajanslar
Konyaspor, son olarak Manisaspor'da forma giyen kaleci Orkun Usak'ı kadrosuna kattı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/56/orknhbr_IE2WQ.jpg
Sezon başında transfer ettiği Avustralyalı kaleci Danny Vukovic'in sözleşmesini fesheden Konyaspor, Orkun Uşak ile sözleşme imzaladı.
Kulübün resmin internet sitesinden yapılan açıklamada, sezon başında Avustralya'nın Central Coast Mariners takımından transfer edilen kaleci Danny Vukovic'in sözleşmesinin feshedildiği belirtilerek, oyuncuya bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar dilendi.
Siteden yapılan açıklamada, kaleci Orkun Uşak ile sözleşme imzalandığı duyuruldu.
Açıklamada, Orkun Uşak'ın Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde takım arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra, antrenmana çıktığı kaydedildi.
Geçtiğimiz sezon Manisaspor forması giyen Orkun Uşak, bu takımla olan sözleşmesini bir süre önce karşılıklı olarak feshetmişti.
Öte yandan, Konyaspor'un 3 gün önce anlaşmaya vardığı Mısırlı oyuncu Ayman Abdelaziz, basında Konyaspor'a zarar vereceği yönünde çıkan haberlerin ardından, bir gazeteye yaptığı açıklamada, aldığı peşinatı iade ederek Konyaspor'dan ayrıldığını açıkladı.

Varonil
13.Ağustos.2010, 19:46
Ayman, Konyaspor'dan ayrıldı!

Tecrübeli futbolcu Ayman Abdelaziz, Konyaspor'dan ayırldığını ifade etti.

13 Ağustos 2010 Cuma - 16:29

Sadece Taraftar gazetesi'ne konuşan Ayman, ‘Ben Ziya Doğan hocamı çok seviyorum. Bana telefon açtığında Dubai de ki bir takımla anlaşmak üzereydim. Hemen uçağa atladım geldim. Para konusunu hiç konuşmadım. Peşinat olarak 100 bin lira aldım ve maç başına anlaştım. Şimdi bankadan geliyorum. Aldığım peşinatı geri yatırdım.

Konya'yı ve Konyaspor taraftarını çok seviyorum. Ama burada kalsaydım, hem Ziya Hocama, hem de takıma zarar vermiş olacaktım. Herkes benim hatalı pas atmamı bekleyecekti. Benim yüzümden takımın ve hocamın zarar görmesini istemiyorum'dedi.

Tecrübeli futbolcu Ayman Abdelaziz, ‘Konyaspor'un düştüğü yıl yaşadıklarımızı bir ben, bir de Allah bilir. Yöneticiler futbolcuların paralarını ödemiyorlardı. 5-6 ay para alamadık ve 1 gol averajıyla düştük.' diyerek eski yönetime mesaj gönderdi.

Konyaspor'dan ayrılırken son derece üzgün olduğunu da ifade eden Ayman, ‘Kararım kesin, aldığım peşinatı geri ödedim. Ziya hocamı çok seviyorum ve zarar görmesini istemiyorum. İnsanlar bizi rahat bırakmıyorlar. Lig başlıyor, tribünler bir tane kötü pas atmamı bekleyecek. Buda beni huzursuz ediyor.

Onun başarılı olmasını çok istiyorum. Sahada rahat oynayamayınca tribünler tepki gösterecek ve o kötü insanların dediği olacak. Hem hocama, hem arkadaşlarıma, hem yöneticilerimize büyük zarar vermiş olacağım. Onun için gitmem lazım. Konyaspor'dan ayrıldığım için son derece üzgünüm, ama profesyonelliğin gereği bazen insanı fedakarlık yapmaya itiyor. Bende yapmam gerekeni yapıyorum.'dedi.

Ayman 14'00 uçağı ile İstanbul'a uçarken, uçak biletini dahi Konyaspor kulübüne aldırtmayarak parasını kendi cebinden ödediği öğrenildi.

Kaynak: Taraftar Gazetesi

Cidden kıyamet kopuyor galiba :n:

BaGa TaRKaN
06.Eylül.2010, 01:06
Transferin Son Gününde Denizlispor'dan Ibrahima Bangoura Konyaspor'a Transfer Olmuş.

KaPaLı
01.Ocak.2011, 02:30
Barbaros Bahadır Barut 1,5 yıllık sözleşme imzaladı Konyaspor'la.

http://yukleresim.com/images/91309871107916535274.jpg

" Barbaros ortaya 3'lü çektir tayfaya.. "

KaPaLı
01.Ocak.2011, 02:31
Emre Toraman, Emrah Eren, İvan Lietava, Burak Karaduman ve Erdal Kılıçarslan'ın sözleşmesi feshedilmiş.

TR.CaPTaiN
01.Ocak.2011, 21:06
Konya büyük oynuyor!

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Lig TV Muhabiri Atakan Kurt transfer çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Karapınar, İngiltere Championship ekiplerinden Portsmouth'da forma giyen Utaka ve Polonyalı kaleci Pavelek'le anlaştıklarını açıklarken, Fatih Tekke konusunda da golcü oyuncunun "İstanbul dışında sadece Konyaspor'a gelirim" ifadesini kullandığını söyledi.

Ligtv

Since-1907
04.Ocak.2011, 17:30
Konya'dan Utaka bombası!

Konyaspor Kulübü Başkanı Başkanı Bahattin Karapınar, Nijeryalı golcünün transferini bitirdikleri müjdesini verdi...

Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, Nijeryalı golcü John Utaka ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ve Portsmouth forması giyen oyuncunun yarın Antalya kampına katılacağını söyledi.

AA muhabirine konuşan Karapınar, transfer çalışmalarının büyük bir titizlikle sürdüğünü ve ikinci yarıda taraftarlarına bambaşka bir Konyaspor izlettirme amacında olduklarını söyledi.

Fatih Tekke için de girişimlerini sürdürdüklerini belirten Karapınar, "Bizden 10 Ocak'a kadar süre istedi. İstanbul kulüplerinden teklif gelmemesi durumunda ilk tercihinin Konyaspor olacağını söyledi" diye konuştu.

Karapınar, Galatasaray'ın geçtiğimiz yaz transfer döneminde Altay'dan transfer ettiği genç orta saha oyuncusu Musa Çağıran'ı da sezon sonuna kadar kiralamak istediklerini ve bu doğrultudaki çalışmalarının da sürdüğünü sözlerine ekledi.

Goal

Bordo61Mavi
04.Ocak.2011, 17:31
Utakayi almislar:) bide Ziya Dogansprun unutulmaz defansindan Fredrik Risp mi almislar, ay sonuna kadar sol bek Celo ve on libero Aymanin gelmeside bekleniyor :D

nekop
04.Ocak.2011, 17:33
O degilde Wisla'da oyuncu kalmadı.

M.O.S.H
04.Ocak.2011, 17:34
Vay be Utaka eski formunda olmasa bile ligimiz adına iyi transfer hayırlı olsun.

RasAnt
05.Ocak.2011, 04:10
Vay utaka ha (44)

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 20:57
Utaka kendi sitesinden transferi yalanladi

BaGa TaRKaN
05.Ocak.2011, 21:11
Utaka kendi sitesinden transferi yalanladi

Almeida'ya da Yalanladı Dediler Bir Baktık ki İstanbulda Açıkcası Buna İnanasım Gelmiyor İnanmamda.

KaPaLı
07.Ocak.2011, 00:12
http://yukleresim.com/images/25640940019168170359.jpg

Eğer çok extra bir durum olmazsa Gökhan Emreciksin, Konyaspor'la sözleşme imzalayacak..

http://www.konyaspor.org.tr/2009/rk1.asp?yol=images/haber/musa%202.jpg&genislik=446

Kulübümüz kiralık olarak anlaşmaya vardığı Galatasaray'dan Musa Çağıran ile sezon sonuna kadar geçerli olacak resmi sözleşme imzaladı. Doğduğu şehrin takımı olan Konyaspor'a hizmet edecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden yeni transferimiz Musa Çağıran, hem takım hem de bireysel anlamda başarılı bir ikinci yarı geçireceklerine inandığını söyledi.

Konyaspor'umuz, ara transfer döneminde kiralık olarak anlaşmaya vardığı Galatasaray'dan Musa Çağıran ile 2010-2011 sezonu sonuna kadar kiralık olarak resmi sözleşme imzaladı.

Kamp yapılan Adora Resort Hotelde gerçekleşen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar, Konyalı olan Musa Çağıran ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardıklarını ve kendisinin ligin ikinci yarısında başarılı olmaya hedefleyen Konyaspor'umuza önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

Doğduğu şehrin takımı olan Konyaspor'a transfer olduğu için mutlu olduğunu belirterek açıklamasına başlayan yeni transferimiz Musa Çağıran, "Burada olduğum için hem heyecanlı hem de bir o kadar mutluyum. Çünkü doğduğum şehrin takımına hizmet etmek nasip oldu. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Altay'da başarılı bir ilk yarı geçirdikten sonra devre arasında Galatasaray'a imza attım. Ama Altay'da sezonu tamamladım. Bu yıl Galatasaray'da forma şansı bulamadım. Sadece 2 dakika son Konyaspor maçında oynadım. Bu transferin benim tecrübe kazanmam açısından ve Galatasaray'a daha iyi dönmem için çok iyi olacağını düşünüyorum. Hedefim başarılı bir performans sergileyerek Konyaspor'un sezonun ikinci devresinde başarılı olmasına katkı sağlamak" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Musa Çağıran kendisini sezon sonuna kadar Konyaspor'lu yapan resmi sözleşmeyi imzaladı.

05.01.2011 17:20:00

SAİT71
08.Ocak.2011, 16:48
Utaka zor, Robak yolda

Konyaspor'da Utaka transferi zora girerken, Marcin Robak ile anlaşılmak üzere olunduğu bildirildi.

Konyaspor'un bir süredir transfer etmeye çalıştığı John Utaka'dan kötü haber geldi.

DHA'nın haberine göre Utaka transferinin çıkmaza girdiğini belirten Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar yaptığı açıklamda "Utaka kadromuzda görmeyi çok istediğimiz bir futbolcu, ama eşi Konya'ya gelmek istemiyor. Eşini ikna etmeye çalıştık ama bir sonuç alamadık. Bu transferden vazgeçmedik ama Utaka Konyaspor'a gelmek istemiyor." şeklinde konuştu.

Şu an transfer gündemlerinde Widzew Lodz takımında forma giyen Marcin Robak olduğunu belirten Karapınar, "Bu oyuncuyu takip ediyoruz. Bir forvet transfer edeceğiz. Oyuncuyla ve takımıyla görüştük. Bir aksilik olmazsa bu transferi bitireceğiz." dedi.

Bahattin Karapınar ayrıca sezon başında transfer edilen deneyimli file bekçisi Gökhan Tokgöz ile yolların ayrıldığını da açıkladı.

Goal.com Tr

Lucas Neill
17.Ocak.2011, 17:24
TRANSFER: Konyaspor stoper Mejia'dan sonra, Eskişehirspor'dan forvet Jaycee John Okwunwanne'yi transfer etti.

Aşk-ı Şehir
18.Ocak.2011, 21:55
Kamil Zayatte ile sözleşme imzalayacaklarmış...

http://www.konyaspor.org.tr/2009/haber.asp?haberID=6719

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ocak.2011, 14:43
Konyaspor devre arasında kendini aştı yahu. Mejia,Zayatte,Utaka bunlar Konyaspor kalitesinin çok üstünde oyuncular...

bjk_melo_151
25.Ocak.2011, 15:54
Konyaspor devre arasında kendini aştı yahu. Mejia,Zayatte,Utaka bunlar Konyaspor kalitesinin çok üstünde oyuncular...

Güzel transferler ama Utaka'yla anlaşamadılar bildiğim kadarıyla.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Şubat.2011, 15:49
Yılmaz Vural şimdi de Konyaspor'da

Ziya Doğan'ı gönderen Konyaspor takımın başına Kasımpaşa'nın eski teknik direktörü Yılmaz Vural'ı getirdi.

Teknik Direktör Ziya Doğan ile dün yollarını ayıran Konyaspor, Yılmaz Vural ile anlaştı. Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, yaptığı açıklamada, Doğan ile yollarının ayrılmasının hemen ardından dün Konya'ya davet ettikleri deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural ile gece geç saatlere kadar görüştüklerini belirtti.
Görüşmede, takımın son durumunun masaya yatırıldığını ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade eden Karapınar, toplantının sonunda tarafların el sıkıştığını söyledi.
Karapınar, Vural ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardıklarını belirterek, tecrübeli teknik adamın bugün saat 11.00'de yapılacak antrenmana takımın başında çıkacağını bildirdi.

NtvSpor

ForsakeN
16.Şubat.2011, 01:39
Yılmaz Vural Kasımpaşa'da çok bile kaldı

Sheriff
14.Nisan.2011, 15:29
Konyaspor'da Kolombiyalı orta saha oyuncusu Johnnier Esteiner Montano'nun sözleşmesi feshedildi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Kolombiyalı oyuncu Johnnier Esteiner Montano'nun sözleşmesini karşılıklı anlaşma sonucunda fesh etmiştir. Oyuncuya kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz" denildi.

Spor Toto Süper Lig'de 18 maçta forma giyen Kolombiyalı futbolcu Montano, bir kez gol sevinci yaşadı.

ntvspor

FM de Konyaspor'un kurtarıcısıydı ama göndermişler.

vego
20.Nisan.2011, 18:32
Mejia kararını sezon sonu verecek

20 Nisan 2011 17:26 | NTVSpor.net
Spor Toto Süper Lig'de küme düşme mücadelesi veren Konyaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Alvaro Mejia'nın sezon sonuna kadar Konya'da kalacağı açıklandı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/136/mejia_GWZ2E.jpg
Spor Toto Süper Lig'de küme düşme mücadelesi veren Konyaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Alvaro Mejia'nın sezon sonuna kadar Konya'da kalacağı açıklandı.
İspanyol oyuncunun menajerinin açıklamasına göre, iddia edilenin aksine Mejia'nın sezon sonuna kadar Konya'da kalacağı belirtildi.
Son günlerde basında yer alan haberlerin asılsız olduğu ve Mejia'nın kendisine gelen teklifleri sezon sonunda değerlendireceği açıklandı.
Alvaro Mejia Perez, devre arasında Fransa'nın Arles takımından transfer edilmişti. Tecrübeli oyuncu, kariyerinde uzun Real Madrid formasını da terletmişti.

vego
22.Nisan.2011, 20:30
Konya'da yaprak dökümü erken başladı

22 Nisan 2011 19:24 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig'de küme düşme mücadelesi veren Konyaspor, Basem Abbas ve Tazemeta'nın sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/137/basemabbas_3BKU1.jpg
Konyaspor'da Basem Abbas ve Tazemeta'nın sözleşmelerinin feshedildiği bildirildi.
Konyaspor Kulübü internet sitesinden yapılan açıklamada, oyuncu Basem Abbas ve Thierry Fidjeu Tazemeta ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak anlaşmaya varıldığı ve sözleşmelerinin feshedildiği belirtildi.
Açıklamada, Basem Abbas ve Thierry Fidjeu Tazemeta'ya Konyaspor'a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.

BaFraLı
22.Nisan.2011, 21:46
İyi bari ligteki Kasaplar Birliği Federasyon başkanı Basem Abbas'ın gitmesi sevindirici :D