Log in

View Full Version : En yetenekli?

SeZeRinHo
01.Mayıs.2006, 01:01
Arkadaşlar bana Türkcell Süper Ligindeki en genç en teknik,yetenekli oyuncuyu sölermisiniz?Türk ve Yabancı kategorisinde

Burak Duran
01.Mayıs.2006, 01:09
aydın isaac

gorkemyilmazkarasu
01.Mayıs.2006, 01:11
yetenek olarak aydın çok iyi ama ferhatta bence tam bir görev adamı yabancı olarakta gençlerden bi tek isaac var zaten başka aklıma gelmiyor

SeZeRinHo
01.Mayıs.2006, 01:18
BJK'nin Bobo'su olabilirmi?
Türk olarakda Ferhat ve Bilal Kısa'yı beğeniyorum

hezzo
01.Mayıs.2006, 01:27
isaac,jaba,wederson(tam yaşını bilmiyorum) yabancılar. aydın, bikere oynadı ama riza şen iyiydi özellikle teknik olarak

Selman Ozturk
01.Mayıs.2006, 01:41
Mehmet Topuz-Caner Erkin-Aydın Yılmaz-Ferhat Öztorun-Selçuk İnan-Bilal Kısa yetenekli gördüğüm Türk oyuncular. Bazılarının yaşı her ne kadar "genç" sıfatı kullanılacak bir yaş olmasa da...

SeZeRinHo
01.Mayıs.2006, 01:48
Abi sende doldurmuşsun ya bi daha düşün kıyıda köşede kalmıştır belki ;) Caner Erkin'i Fmde aldım ii oyuncu ama gerçekte izlemedim henüz

Selman Ozturk
01.Mayıs.2006, 02:18
Abi sende doldurmuşsun ya bi daha düşün kıyıda köşede kalmıştır belki ;) Caner Erkin'i Fmde aldım ii oyuncu ama gerçekte izlemedim henüz

Tabir çok hoş olmasa da cevap verme gereği hissettim. Kıyıda köşede çok var daha ama ne yazık ki bunları göremiyoruz ya da görmüyoruz. Caner Erkin 1988 doğumlu ve Süper Lig'de oynayan bir ekibin (Manisaspor) daimi ilk 11 oyuncuları arasında. Orta sahada oynayan ve gayet şık gollere imza atan bir genç yıldız. İzlememiş olman çok tuhaf ;)

SeZeRinHo
01.Mayıs.2006, 02:24
Bi caner izledim ama bahsi geçen Süper Star Caner mi onu anlamakda güçlük çekiyorum...Biraz beyin jimnastiği yapmak lazım...ama bana gelene kadar bu Yıldızları görmeyenlar yapmalı dimi ki görebilesin yani

mertcan1304
01.Mayıs.2006, 08:50
aydın-caner-ferhat-mehmet topuz yabancı ise ısaac

Burak Duran
01.Mayıs.2006, 11:53
canere yıldız demeyen varsa yuh

Laz_Asker_61
01.Mayıs.2006, 12:00
gökhan güleç

nekop
01.Mayıs.2006, 12:25
aydın, g.gülec, ferhat ve tayfun cora
yabancılardan stepanov ve ısaac güzel oynuyor

Selman Ozturk
01.Mayıs.2006, 13:32
Bi caner izledim ama bahsi geçen Süper Star Caner mi onu anlamakda güçlük çekiyorum...Biraz beyin jimnastiği yapmak lazım...ama bana gelene kadar bu Yıldızları görmeyenlar yapmalı dimi ki görebilesin yani

Biraz beyin jimnastiği yapmak gerek bu yıldızı görebilmek için haklısın.Şu halde bu yıldızı görebiliyorsam beyin jimnastiğim yerindedir. Bir de bozulan gözler için bir gözlük gerek. Zira bu yıldızları görmek ya da bir başka deyişle izlemek için sağlam gözlere de ihtiyaç var

TüMeR_yAğıZ
01.Mayıs.2006, 13:41
caner ve gökhan güleç.yabancı olarak isaac iyi bir yetenek.

SeZeRinHo
01.Mayıs.2006, 16:18
Biraz beyin jimnastiği yapmak gerek bu yıldızı görebilmek için haklısın.Şu halde bu yıldızı görebiliyorsam beyin jimnastiğim yerindedir. Bir de bozulan gözler için bir gözlük gerek. Zira bu yıldızları görmek ya da bir başka deyişle izlemek için sağlam gözlere de ihtiyaç var

Ben menejer değilim hele genç yetenek avcısı hiç değilim...Varsa kendini buna adayan burda harcanmasın oyuncu avına çıksın...Biryerlerde onu bekleyen yetenekli oyuncu vardır...Çok ii gözlemciyse bulur muhakkak...Belkide topu görünce ne bu diyenler topu sevindiren birisiyle oyuncu tartışıyodur...Neyse gelelim konumuza canım benim Vestel Manisasporda iki adet Caner Erkin var.Ha sen açıklamanda bana Nuri'nin Sezer Öztürk'ün yanında top koşturan Caner deseydin onun yıldızdan öte bişey olduğunu açıklamaya çalışırdım elimden geldiği kadarıyla...Neyse sen bi bak O iki Canere

Burak Duran
01.Mayıs.2006, 16:23
Ben menejer değilim hele genç yetenek avcısı hiç değilim...Varsa kendini buna adayan burda harcanmasın oyuncu arasın...Belkide topu görünce ne bu diyenler topu sevindiren birisiyle oyuncu tartışıyodur...Neyse gelelim konumuza canım benim Vestel Manisasporda iki adet Caner Erkin var ha sen açıklamanda bana Nuri'nin Sezer Öztürk'ün yanında top koşturan Caner deseydin onun yıldızdan öte bişey olduğunu açıklamaya çalışırdım elimden geldiği kadarıyla...Neyse sen bi bak O iki Canere

burda bu adamları bilmek için genç yetenek avcısı olmaya gerek yok futbolla ilgileniyosan bilirsin... manisada bir tane Caner Erkin vardı ben en son baktığımda ne zaman 2 oldular... ayrıca biraz da saygılı ol!

SeZeRinHo
01.Mayıs.2006, 16:30
burda bu adamları bilmek için genç yetenek avcısı olmaya gerek yok futbolla ilgileniyosan bilirsin... manisada bir tane Caner Erkin vardı ben en son baktığımda ne zaman 2 oldular... ayrıca biraz da saygılı ol!

Saygı karşılıklı olur kardeşim lütfen biz Demirhan kardeşle bilgi alış-verişinde bulunuyoruz...Çık aradan...Sen futbolla çok ilgileniyosan en son baktığımda demezdin baya olmuş galiba bakmayalı...Bu adamları ben senden ii bilirim inan bana

Burak Duran
01.Mayıs.2006, 16:33
Saygı karşılıklı olur kardeşim lütfen biz Demirhan kardeşle bilgi alış-verişinde bulunuyoruz...Çık aradan...Sen futbolla çok ilgileniyosan en son baktığımda demezdin baya olmuş galiba bakmayalı...Bu adamları ben senden ii bilirim inan bana

ne aradan çıkması ya?? komiklik yapma arkadaşım. Bi göstersene şu iki caner erkini bana merak ettim. Sen benden daha iyi bildiğini nerden biliyosun ???

saka_onur
01.Mayıs.2006, 16:33
genç yetenek :muhammet ibrahim akın gökhan güleç bobo mehmet sedef rıza kenan :)

Selman Ozturk
01.Mayıs.2006, 17:03
Ben menejer değilim hele genç yetenek avcısı hiç değilim...Varsa kendini buna adayan burda harcanmasın oyuncu avına çıksın...Biryerlerde onu bekleyen yetenekli oyuncu vardır...Çok ii gözlemciyse bulur muhakkak...Belkide topu görünce ne bu diyenler topu sevindiren birisiyle oyuncu tartışıyodur...Neyse gelelim konumuza canım benim Vestel Manisasporda iki adet Caner Erkin var.Ha sen açıklamanda bana Nuri'nin Sezer Öztürk'ün yanında top koşturan Caner deseydin onun yıldızdan öte bişey olduğunu açıklamaya çalışırdım elimden geldiği kadarıyla...Neyse sen bi bak O iki CanereFutboldan anlamayan saygısız birine bu saatten sonra futbolu öğretecek değilim! Manisaspor'da iki tane Caner Erkin var diyen biri nasıl olur da 3-4 mesaj önce Manisa'daki Caner'i tanımıyorum der? Sen bir Fenerbahçeli'ysen ve kendi tabirinle futboldan çok anlayan futbola aşık birisiysen geçen hafta takımına harika bir gol atan MANİSA'LI CANER'i bilmemen imkansız. Genç oyuncuları görmek için gözlemci olmak gerekmez ve burada hiçbirimiz profesyonel birer scout değiliz.Gençleri görmek için scout olmak gerekli diyen bir zihniyet nasıl olur da böyle bir topic açar anlamak çok güç! Ayrıca futbol forumunda sürekli kışkırtıcı mesajlarına rastlıyorum. Dikkatli olman senin açından iyi olacaktır.

Dipnot: Benimle canımlı cicimli konuşmasan iyi edersin. Laubalilikten nefret ederim!

ibo
01.Mayıs.2006, 17:37
Mehmet Topuz-Caner Erkin-Aydın Yılmaz-Ferhat Öztorun-Selçuk İnan-Bilal Kısa yetenekli gördüğüm Türk oyuncular. Bazılarının yaşı her ne kadar "genç" sıfatı kullanılacak bir yaş olmasa da...
evet bunlar iyi uğur boral da bunlara eklenebilir...

ibo
01.Mayıs.2006, 17:41
sen nasıl bişeysin ya lastik gibi bir otorafa bir bu tarafa gidiyorsun.. :mad: ilk baş insanlarla konuşmayı öğren ondan sonra ne dediğini bil bence....

comandante
01.Mayıs.2006, 19:01
aydın,ferhat(gs)-rıza,gökhan(bjk)

bobo,isaac...

nic-39
01.Mayıs.2006, 21:36
ercıyesten agali...fenerden gurhan..bjk bobo-gokhan--gencler mehmet cakır..manısa arda-caner-selcuk.

Cancanokan
01.Mayıs.2006, 21:56
hasan kabze ümit karan aydın yattara

EreN
01.Mayıs.2006, 22:07
Olcan Adın , Gürhan Gürsoy , caner Erkin

Berkaiser
01.Mayıs.2006, 22:58
ercıyesten agali...fenerden gurhan..bjk bobo-gokhan--gencler mehmet cakır..manısa arda-caner-selcuk.

27 yaşındaki Agali sence genç mi?:D

SeZeRinHo
02.Mayıs.2006, 00:01
ilahi Berkaiser doğru genç değil hata benim bi yaş belirtmedim konuyu açarken sorry kardeş

paco
02.Mayıs.2006, 03:53
bence ferhat ve eğer genç sayarsanız bobo

Frank_Castle
02.Mayıs.2006, 10:17
Galatasarayda en çok gözüme batan ne aydın , ne uğur... bence asıl oyuncu ferhat..

aLka
02.Mayıs.2006, 10:30
ilahi Berkaiser doğru genç değil hata benim bi yaş belirtmedim konuyu açarken sorry kardeş
kardes ilk mesajında en genc demissin 27 yas senin icin galiba cok genc bi yas 27'yide genc sayıyosun sen :)

paco
02.Mayıs.2006, 15:25
valla bu konunun açılması iyi oldu çünkü anladım ki türkiye de genç yetenekli yabancılar yok ... çünkü yazayım derken çok düşündüm .... biraz geç anladım ama anladım:)

ibo
02.Mayıs.2006, 20:42
valla bu konunun açılması iyi oldu çünkü anladım ki türkiye de genç yetenekli yabancılar yok ... çünkü yazayım derken çok düşündüm .... biraz geç anladım ama anladım:)
evet malesef öyle bir tek isaac var genç olarak. zaten klüpler yabancı haklarını genç yabancılardan yana kullanmıyorlar... :(

RoCCo_42
02.Mayıs.2006, 23:24
BESİKTAS'daki KENAN'ı eger TİGANA izin verirse izlemenizi şiddetle tawsiye ediyorum gerçekten ayagı yere saglam basan ve fizigini yerinde kullanan bir futbolcu Türk Futbolu acısından süper oldu bu oyuncu.

Laz_Asker_61
03.Mayıs.2006, 11:05
BESİKTAS'daki KENAN'ı eger TİGANA izin verirse izlemenizi şiddetle tawsiye ediyorum gerçekten ayagı yere saglam basan ve fizigini yerinde kullanan bir futbolcu Türk Futbolu acısından süper oldu bu oyuncu.
inşallah sönmez de güzel yerler de görürüz

can777
03.Mayıs.2006, 11:09
bence gökhan güleç ve aydın ....