Log in

View Full Version : Giggs"Ali Samiyen'deki Ortam"

Börk
26.Mayıs.2010, 12:03
“ALİ SAMİ YEN'DEKİ ORTAM...”
-Geçmişte veya bugün, birlikte oynamaktan en fazla zevk aldığın oyuncuyu ve gençliğinde örnek aldığın, idolün olmuş futbolcuları sorabilir miyim?

"Gençliğimde Maradona'yı, Bryon Robson'ı ve Mark Hughes'u severdim. Karşılıklı oynadığım oyuncular arasında ise Zinedine Zidane ve Ronaldo'yu söyleyebilirim."

-Old Trafford'u bir kenara koyarsak, kariyerin boyunca futbol oynadığın statlar içinde en çok hangileri hafızanda yer edindi?

"Barcelona'ya karşı oynadığımız maçların atmosferini her zaman sevmişimdir bu yüzden Nou Camp'ta oynamaktan zevk almışımdır. San Siro ve gençlik yıllarımda oynadığımız dönemde beni etkileyen Galatasaray maçındaki atmosferi hiç unutamam. Ortam inanılmazdı. Forma giymemiş olsam da, bu sezon Beşiktaş maçındaki atmosfer ve taraftarların yarattığı gürültüyü de hiç unutamıyorum."

http://adm.sporx.com/img/2010/05/231274622632.jpg

-Türk takımlarına karşı oynadığın maçlar içinde senin için ayrı bir yere sahip bir maç var mı?
"20-21 yaşlarındaydım. Galatasaray ile iki ayaklı bir mücadelemiz oldu. O maçı, atmosferini ve o coşkulu kalabalığı unutamam. Taraftarlar, bizim için ekstra bir sorun oluşturmuşlardı. Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında da aynı şeyleri hissettik. Türk takımlarına karşı oynamak bizim için hep zor oldu."
-Bir dönem adını Fenerbahçe ile anan bir haber okumuştum ama en iyi ve olgun zamanlarında böyle bir transferin olacağını düşünmek bile açıkçası bir hayaldi. Bugüne dek hiç Türk takımlarından teklif aldın mı?

"Hayır. Hiç Türk takımlarından teklif gelmedi."

Kaynak : Sporx
Devamı : http://www.sporx.com/ozel/ozelroportaj/194983/?ref=ABM

C h A o S
26.Mayıs.2010, 15:52
Kimler unutabildiki Sami Yen'i.Kimleri dize getirdik biz o atmosferle.Giggs'sinde unutamaması normal.

GeorgeWeah
27.Mayıs.2010, 02:06
Demekki Türkleri unutamamış Giggs. 3-0 lık maçı biz de unutmadık Giggs. Hele Ümit Özat Cristiano Ronaldoya karşı nasıl oynamıştı yahu :)

Ahmet Göktaş
27.Mayıs.2010, 02:07
Forma giymemiş olsam da, bu sezon Beşiktaş maçındaki atmosfer ve taraftarların yarattığı gürültüyü de hiç unutamıyorum."

:icon_wink:(::)

managerci
27.Mayıs.2010, 02:09
90'larda Galatasaray bir başkaydı.O zaman gerçek Galastasaray'dı.Bu yönetim ve hocayla zor Galatasaray'ın 90'lar ruhunu geri getirmesi.