PDA

View Full Version : Kral(Hakan Şükür) rekora koşuyor

leave_992
01.Mayıs.2006, 03:00
Kral rekora koşuyor!

Ankaraspor maçında attığı golle bu sezon 10. kez fileleri sarsan Hakan Şükür, rekor için geri sayıma geçti. Yıldız futbolcunun, Türkiye Ligleri’nin 240 golle zirvede yer alan ismi Tanju Çolak ile arasında sadece 6 gol kaldı. Türk Futbolu’nun ve Galatasaray’ın gelmiş geçmiş en büyük golcüleri arasında yer alan Hakan Şükür, kariyerine yepyeni bir rekor daha yazdırabilmek için artık geri sayıma geçti. Ankaraspor maçında fileleri havalandırarak, takımının galibiyetinde önemli bir rol oynayan Hakan Şükür, ligdeki 234. golüne ulaştı ve 240 golle zirvede yer alan Tanju Çolak’a bir adım daha yaklaştı. Yıldız futbolcu, kalan haftalarda 7 gol daha atarsa, Türkiye Ligleri’nin en fazla gol atan ismi Çolak’ı geçmeyi başaracak. Yeni sezonda da futbola devam etmekte kararlı olan golcü oyuncunun rekoru kırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ankaraspor maçında attığı golle bu sezon 10. kez fileleri sarsan Hakan Şükür, rekor için geri sayıma geçti. Yıldız futbolcunun, Türkiye Ligleri’nin 240 golle zirvede yer alan ismi Tanju Çolak ile arasında sadece 6 gol kaldı. Türk Futbolu’nun ve Galatasaray’ın gelmiş geçmiş en büyük golcüleri arasında yer alan Hakan Şükür, kariyerine yepyeni bir rekor daha yazdırabilmek için artık geri sayıma geçti. Ankaraspor maçında fileleri havalandırarak, takımının galibiyetinde önemli bir rol oynayan Hakan Şükür, ligdeki 234. golüne ulaştı ve 240 golle zirvede yer alan Tanju Çolak’a bir adım daha yaklaştı. Yıldız futbolcu, kalan haftalarda 7 gol daha atarsa, Türkiye Ligleri’nin en fazla gol atan ismi Çolak’ı geçmeyi başaracak. Yeni sezonda da futbola devam etmekte kararlı olan golcü oyuncunun rekoru kırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

‘Sonuna kadar devam’
Hakan Şükür, bireysel başarıdan çok, takımın şampiyonluğa ulaşmasının kendisi için daha önemli olduğunu dile getirdi. Ankaraspor maçında başarılı bir performans ortaya koyup üç puan aldıklarını vurgulayan yıldız oyuncu, “Ligin son düdüğüne kadar şansımız sürüyor. Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Önemli olan bizim de maçlarımızı kazanmamız. Bu köprünün altından daha çok sular akar. Bu yüzden temkinli olmakta fayda var. Şimdi hedefimiz Beşiktaş derbisi. Bu maçı da kazanıp, Fenerbahçe’nin bir yerde takılmasını umut ediyoruz. Taraftarlarımıza destekleri nedeniyle teşekkür ederiz” dedi.
Hakan Şükür, bireysel başarıdan çok, takımın şampiyonluğa ulaşmasının kendisi için daha önemli olduğunu dile getirdi. Ankaraspor maçında başarılı bir performans ortaya koyup üç puan aldıklarını vurgulayan yıldız oyuncu, “Ligin son düdüğüne kadar şansımız sürüyor. Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Önemli olan bizim de maçlarımızı kazanmamız. Bu köprünün altından daha çok sular akar. Bu yüzden temkinli olmakta fayda var. Şimdi hedefimiz Beşiktaş derbisi. Bu maçı da kazanıp, Fenerbahçe’nin bir yerde takılmasını umut ediyoruz. Taraftarlarımıza destekleri nedeniyle teşekkür ederiz” dedi.

alıntıdır....

Laz_Asker_61
01.Mayıs.2006, 11:57
yüzde 99 kıracak

Burak Duran
01.Mayıs.2006, 12:02
bencede 99 kıracak ki inşallah kırar :D hatta bu sene bitmeden kırsın bjk maçında 2 gol kayseride 4 gol :D

nekop
01.Mayıs.2006, 12:21
bencede kırar üstelik bidahaki sezon futbola devam ediyor 5-10 fark bile acabilir tanju colaka

gorkemyilmazkarasu
01.Mayıs.2006, 12:46
hakanın da böyle rekor kırmak gibi şeyler başına geldiğinde bi durgunluk dönemi oluyor artık strestenmi onu bilmem inşallah bu sefer durmaz...

J.M SaLas
01.Mayıs.2006, 13:05
ßu sene zor da seneye keSin. Kırsın Yaa Kral ßambaşka :)

BurakMania
01.Mayıs.2006, 17:19
kesinlikle kıracaktır ama yeni sezondada da oynayacak olmasına şaşırdım

ibo
01.Mayıs.2006, 17:21
seneye bu REKORU kırar ve Süper Lig in en çok gol atan oyuncusu olarak tarihe geçer. ardından da futbolu bırakır :)

Berkaiser
01.Mayıs.2006, 18:15
Gelecek sene rekoru kesin kırar hatta rekoru geliştirir.

zargı
01.Mayıs.2006, 18:19
hakan tanju yu yakalasa bile tanju daha iyi derim cünkü tanju cok erken bırakmasına ragmen bu kadar gol attı

emirduman
01.Mayıs.2006, 18:33
Sanırım Hakan'ın gözü de bu rekorda zaten, bu yüzden inatla oynamaya devam ediyor galiba.. ;)

comandante
01.Mayıs.2006, 19:04
rekoru kırsın.krala zaten ismini böyle bir rekora yazdırmak yakışır.

10_Osmanozc
01.Mayıs.2006, 19:37
Hami kıramamıştı demek Hakan'a nasipmiş.Seneye devam ederse kırar diye düşünüyorum.

Maymuncuk
01.Mayıs.2006, 19:54
Umarim sakatlik falan olmaz; olmazsa kirar zaten büyük bir ihtimalle.

paco
01.Mayıs.2006, 20:19
hakan tanju yu yakalasa bile tanju daha iyi derim cünkü tanju cok erken bırakmasına ragmen bu kadar gol attı

tanju kötü demiyorum fakat hakanında yurt dışında oynadığı sezonları dahil etmen lazım ... kral bu rekoruda kırar ...

saka_onur
01.Mayıs.2006, 20:40
hakan kırar ama tanju hakandan daha iyiydi çünkü tanju 240 golü 200 küsür maçta attı..
ama hakanada kimse kötü diyemez tabi..

Laz_Asker_61
01.Mayıs.2006, 23:48
tanjunun zamanı ile hakanın oynadığı zaman kıyaslanırsa hakanın ki bence daha büyük başarı
ama bana golcü kim derseniz hiç gol kralı olmadan 219 gol atan hami derim

10_Osmanozc
02.Mayıs.2006, 00:33
tanjunun zamanı ile hakanın oynadığı zaman kıyaslanırsa hakanın ki bence daha büyük başarı
ama bana golcü kim derseniz hiç gol kralı olmadan 219 gol atan hami derim
Ve bi o kadar da asist yapan.

nart_susruko
02.Mayıs.2006, 00:53
Hami kıramamıştı demek Hakan'a nasipmiş.Seneye devam ederse kırar diye düşünüyorum.
Hami eğer o talihsiz olayı yaşamasaydı...rekoru kesin kırardı...
ama dediğin gibi nasip değilmiş...
Kral bu rekoru biraz daha yükseltir diye düşünüyorum...