View Full Version : Diego Buonanotte İyi Durumda...
samasti
27.Mayıs.2010, 19:10
Arkadaşlar bildiğiniz üzere River'in genç yıldızı Diego Buonanotte geçtiğimiz aylarda trafik kazası geçirmişti ve aracında bulunan 3 arkadaşı can verirken kendisi sağ çıkmış fakat hayati mücadele veriyordu. Bu haberi duyduktan sonra çok üzülmüştüm. Bazı sitelerden takip ettiğim kadarıyla futbol hayatının bittiği yönünde söylemler vardı böylesine yetenekli bir gencin bu duruma düşmesi beni çok üzmüştü aslında fakat son öğrendiğim kadarıyla durumu iyiye gitmeye başlamış ve River'in doktoru Horacio Cavallieri hastanede kendini ziyaret etmiş ve kamuoyunu bilgilendirmişti. Horacio Cavallier'ye göre Diego Buonanotte 7 ay sonra tekrardan yeşil sahalara dönecekmiş. Sizce böylesine bir kazadan ve böyle bir sağlık sorunundan sonra Diego tekrar eski haline dönebilirmi? :icon_sad::confused:
döner mi dönmez mi bilmem ama yaşadığı travma çok ağır.
O arabada şöför oydu ve 3 arkadaşı öldü o kazada.
BleedingMoon
27.Mayıs.2010, 20:55
yakın zamanda seyrettiğimi hatırlıyorum bu adamı ntv'de (:.
Flawless Victory
27.Mayıs.2010, 21:36
Trafik kazasının ne kadar büyük psikolojik yıkımlara sebep olduğunu ancak kaza yapan bilir. O an kimseye bir şey olmasa da uzun süre kendinize gelemiyorsunuz. Dilerim tekrar sahalara dönebilir.
BleedingMoon
27.Mayıs.2010, 22:24
oynuyor zaten.
http://i39.tinypic.com/2h34jcw.jpg
Estranged
28.Mayıs.2010, 00:34
İnsanların kazalarda hayatını kaybetmesini bırakın,küçük bir kaza,arabanın çizilmesi bile dünyanın sonu gibi geliyor insanlara,bunun yanında 3 kişinin ölümünden sorumlu olmak ağır bir travma yaratır,ve yıllarca onun etkisinde kalır.zaten güçsüz olan vücudu iyice güçsüzleşir diye düşünüyorum.
bearyn
28.Mayıs.2010, 16:26
Evet oynamaya başladı zaten, o resim de kazadan sonraki ilk maçı galiba.
LifeYourself
28.Mayıs.2010, 21:20
allah kolaylık versin iyi bir genç futbolcuydu.:)
STRATOVARIUS
30.Mayıs.2010, 21:40
benzer bir olay yıllar önce Rüştü'nün başına gelmişti. Kendi kullandığı arabayla geçirdiği kazada Antalyaspor'dan takım arkadaşı Levent Tekne hayatını kaybetmişti. O sıralar sözleşme imzalamak üzere olduğu Beşiktaş, tam olarak iyileşmediği için transferden vazgeçmişti. İşin daha da kötü tarafı bazı taraftar grupları Rüştü'yü Levent'in ölümünden sorumlu tutmaya kalkmışlardı.
Xacubona
30.Mayıs.2010, 21:45
Buonanotte hala futbol oynuyor die biliyorum :)