Log in

View Full Version : Cimbom Sergen'i bekliyor!!

mertcan1304
01.Mayıs.2006, 12:47
:D http://www.spor3.com/haberimaj/sergen0812.jpgTigana’nın göndermek istediği Sergen’e eski takımı kapılarını açtı.
Tigana'nın "Yeni sezonda onu düşünmüyorum. Gönderilsin" dediği süper solağa eski takımı, kapıları sonuna kadar açtı...

Sergen, G.Saray yönetimine net yanıt vermedi ancak bu şok gelişme Beşiktaşlı yöneticileri endişelendirdi.

Seçilmem, seçerim

Fransız hoca "Yeni sezonda onu düşünmüyorum" deyince G.Saray, Sergen'e "Bize gel" çağrısı yaptı. Usta solak, olumsuz yanıt vermedi.

İstikrarlı değil

Beşiktaş'ın solak yıldızı Sergen Yalçın yuvadan uçmak üzere. Siyah-beyazlı ekiple anlaşmasını uzatan ve önümüzdeki yılın kadrosunu şimdiden kurmaya başlayan Tigana, yönetime verdiği raporda "Sergen'i yeni sezonda düşünmüyorum. Bana istikrarlı ve güven veren oyuncu lazım. Onda süreklilik görmüyorum
" dedi.

Kapıları Açtılar

Beşiktaş yönetimi, Sergen konusunda büyük kararsızlık yaşarken, G.Saray'ın devreye girmesi şok etkisi yarattı. Sarı- kırmızılıların Sergen'e, "Sana kapımız her zaman açık. Eğer Beşiktaş seni istemez ve yollarını ayırırsa, tekrar G.Saray'a gelebilirsin. G.Saray'a yaptığın hizmetler unutulmadı" dedikleri öğrenildi.

Cazip Teklifler Var

Tigana'nın bu tavrı üzerine siyah- beyazlı yönetimin ne diyeceğini bilemezken, ilk tepki usta solaktan geldi. Yıldız futbolcu, "Göndermeyi düşünüyorlarsa, bu benim için sorun değil. Benim nasıl biri olduğumu herkes biliyor. İstenmediğim yerde asla kalmam. Zaten yurt içi ve yurt dışından da cazip teklifler aldım" diye konuştu.

Ben Ne İstersem O!

Gelen teklif üzerine, Sergen'in de kendisine yeniden kapılarını açan sarı-kırmızılılara, "Önce Beşiktaş ama istemezlerse gelirim" yanıtını verdiği öğrenildi. Usta oyuncunun yakın çevresine de, "Ben, birilerinin seçeceği oyuncu değilim. Oynamak istediğim takımı kendim seçerim" yorumunu yaptığı ifade edildi
ALINTIDIR

gorkemyilmazkarasu
01.Mayıs.2006, 12:50
valla gelsin galatasaraya 1 maç bile oynasa yeter :D bu adam müthiş bir yetenek yaw.lucescu döneminde gs deyken hayrandım bu adama hele şampiyonlar liginde ümit karanla psv ye attıkları bir gol var ayakta alkışlanacak cinsten...

Laz_Asker_61
01.Mayıs.2006, 12:54
tigananın herşeyini beğenirim ama buna karşıyım sergen bu takım da bir efsanedir kalması gerekir

J.M SaLas
01.Mayıs.2006, 13:06
pek de yararlı olacağını sanmıorm.

TüMeR_yAğıZ
01.Mayıs.2006, 13:45
sergen beşiktaşlı çocukların idolü.zor bir karar yönetim için ama şuda bir gerçek.takımdaki kamplaşmaların çoğu sergenden kaynaklanıyor.

zargı
01.Mayıs.2006, 15:10
ben bi GALATASARAYLI olarak sergeni istemem acıkcası

koray_capello
01.Mayıs.2006, 15:14
Sergen zamanın bir hatalar zinciri sonunda Beşiktaş tan ayrıldı ve gitmediği klüp kalmadı ama bu saatten sonra öyle birşey yapacağını sanmıyorum.Sergen Beşiktaşta Sergen olmuştur o yüzden futbolu Beşiktaşta bırakacaktır.bundan başkası Sergene yakışmaz.

zargı
01.Mayıs.2006, 16:20
bi hatan var ama sergen bnm hatırladıım kadarıyla GALATASARAYDA kendini buldu tekrar

FeYYaz1989
01.Mayıs.2006, 17:05
Galatasaray'dan gelen teklifi Beşiktaş'a karşı koz olarak kullanıyorsa gitsin,hiç durmasın.Kimse Beşiktaş'tan üstün değildir.

ibo
01.Mayıs.2006, 17:12
yaw gelmesin SEGEN Galatasaray a ben istemeiyorum bir GS li olarak... :(

BurakMania
01.Mayıs.2006, 17:32
bence bunlar yalan haber medyanın uydurması sergen daha önce futbolu besiktasta bırakacağını açıklamıştı sergeni sergen yapan besiktastır futboluda yuvasında bırakacagını dusunuyorum

Berkaiser
01.Mayıs.2006, 18:13
Umarım gelmez.Florya'dan uzak dursun.

emirduman
01.Mayıs.2006, 18:39
Gelsin ya da gelmesin demiyorum ama gelirse bence çok faydalı olmaz bize...

Sergen daha hiç bir takıma çok faydalı olamaz kanımca...

uyurtsever
01.Mayıs.2006, 19:07
Abicim bu fotomac'ın manşet haberiydi be...:D

comandante
01.Mayıs.2006, 19:14
fotomaçsa salla ya.hele manşetse okuma bile:D

paco
01.Mayıs.2006, 19:24
sergen bjk ye mal olmuş bir futbolcu bence klüpler böyle futbolcularına sahip çıksınlar ... ki yaşıda ilerledi artık kalsın bjk de seneyede jübile yapsın ... nasıl olsa artık gittiği takımlar sergene çok para veremez cüzi bir rakama oynatmak isteyecekler ki o cüzi rakamı bjk de çok kolay verir ....

saka_onur
01.Mayıs.2006, 20:06
bu haber balondur sergen nereye gidiyor yollamam zaten :)

paco
01.Mayıs.2006, 20:22
bu haber balondur sergen nereye gidiyor yollamam zaten :)

aman haber balondur umarım değilsede yollamazsınız umarım ...;)

gookhan
01.Mayıs.2006, 20:37
olay cozulmustur fotomac ise kesin sallama bi haberdir ama gelirse bence kotu olur